Aktív témák
-
-
Treck
aktív tag
Ez sok mindentol lehet: keves a hiba, igy raernek a szerelok...vagy eppen nagy a konkurencia, es nem engedhetik meg, h raerosen dolgozzanak. Digi kivetelevel minden van errefele, a helyi lakasszovetkezeti internetszolgaltatasoktol, a vdsl-en at, az T-s optikaig minden... Na jo, speciel ebben a belvarosi, uj epitesu tarsashazban nincs T-s optika, mert itt a UPC-vel szovetkeztek, es egyelore nem engedik becibalni a T-nek az optikat
De ami kesik, az - remelem - nem mulik
-
-
Belba
őstag
Szia Club1!
- gyakorlatban kiderült, hogy nem akarunk wlan-os eszközt használni (pár évig wlan-os router volt fenn, de csak kábellel használtuk az asztali gépekhez, notebookhoz kipróbáltuk, de akadozott, jobb a kábel)...
- a nyomtató kábellel csatlakozik az egyik géphez, jó ez így...
- okostelefonok, okostévék nincsenek, jól megvagyunk nélkülük...
- médiatár/lejátszók (???) mp4 lejátszók?... megy kábellel a gépre csatlakoztatva....
- szervert nem üzemeltetünk (állítólag ezt nem is lehetne!)...
- a routernél is publikus volt az IP-címünk...
-
jerry311
nagyúr
Amit te irsz azt mar a Windows sajat tuzfala is megteszi. Sima SPI.
Egy otthoni tuzfalon viszont jellemzoen nem kell(ene) nyitva lennie egyetlen portnak sem. Aki ettol elteroen otthon szervert uzemeltet, az mar nem atlagfelhasznalo es legyen tisztaban vele, hogy ha kirakja a default konfigos apache/php szervert, akkor lehet hamarosan raront a rendorseg, mert gw-nek asznaltak a gepet gyerekporeszhez. -
jerry311
nagyúr
Nyugodj meg, egy router sem nyujt vedelmet. A mai kifinomult modszerek mellett mar minimalis az olyan rosszindulatu programok szama amiket megfog egy router. Siman atmegy egy rosszindulatu kod a weboldallal egyutt. A router max annyit lat belole, hogy a geped kert valamit valakitol es boldogan tovabbitja a kapott valaszt a szerverrol. Ha meg mar a spajzban vannak...
"Welcome to the real world, Neo."
-
kabelmania27
félisten
Három éve használok swichet, koliba proxy/tűzfal mögött ugyan úgy vírusos lett a gépem. Szerencsére ritkán kell vírus miatt újratelepíteni a gépet. Ismerősnek nincs okostelefonja, okostévéje, nem szükséges nála a wifi.
Kroni1:Ha lejár a hűséged tudsz tudsz módosítani 1221et hívd fel és válaszd a lemondás gombot, vagy ügyfélszolgálati irodában is eltudod intézni. Ismerős is tudott trio L csomagot választani pedig internet30-as régi csomagja volt, telefon silver, digital gold +dvr-el. -
Kroni1
veterán
Igen tudom. Asszony neven van most, max lemondjuk es ujrakotom a sajat nevemen. Szerintem akkor majd uj elofizeto leszek, bar nem tudom, lehet h erre is kitalaltak valamit, pl hogy x honapig nem lehet arra a cimre, ami mondjuk fura lenne, mikor odakoltoztunk mi is tudtunk egybol ujrakotni amikor az elozo lako megszuntette.
Intruder2k5: Annyira nem ragaszkodnek hozza csak egy dolog miatt: ha ugy szarakodik a net h upc eszkoz van csak akkor kotelesek a hibat megoldani, erre garit is vallalnak. Mondtam mar nekik, h routerrel szarakodik nalam a net, akarmit probaltam, nem lett jobb. (Se masik kabel, se lan kartya vagy driverfrissites, se nod32 uninstall nem javitott a dolgon.) Viszont mivel router nélkül minden tökéletes, és szerintük sincs semmi gond a gépemig a kapcsolatban igy már hónapok óta szívok az instabil nettel!!! Hát csak ezért szeretnék egy UPC Wifi routert, mert úgy látom különben sosem fog megoldódni nálam ez az X akta.
-
-
Destloler
tag
Az ismerősőm az mondta miután felengedett a UPC a rendszerére hogy valószínű ez azért van mert UPC a termék és hogy próbáljam meg beregisztrálni mert ha engedi akkor mákom van de nem tudom az SID felhasználónevem és jelszómat. Ezt honnan tudom beszerezni. Nincs meg a szerződés sem. 1221 meg tudom szerezni ezeket? Még annyi infot kaptam hogy veszteni való nincs próbáljam meg beregisztrálni, mert amikor a modemes hálózaton vagyok a google helyett a regisztrációs oldalt dobja be.
-
Destloler
tag
Van egy ismerősőm a UPC-nél, és beszéltem vele. Ő is azt mondat hogy felejtsem el. Aztán működésre bírtam egy hosszas reseteléssel. Utánna beszéltem az ismerőssel, mert bedobott egy oldalra hogy regisztráljam a modemet egy SID felhasználónevet meg jelszavat kért. Itt viszont elakadtam, mert a régi modem regisztrálást a bátyám végezte és nincs meg a lap amin ezek szerepelnének. Az lenne a kérdésem hogy honnan tudnám én azt beszerezni.
-
Jégkokó
veterán
Már megtettem számtalanszor, de csak nem sikerül elérnem.Ez egy belkin n router volt, de akárhogy nézem klasszisokkal jobb mint a upc féle cisco ,amire hiába kötöttem rá a tv t az nem hajlandó átvini az adatokat a pc és a tv között.Mig a másikon ez is tökéletesen megvalósítható volt.
-
DJJK
csendes tag
Sajna nem találtam külön a Business csomagokra vonatkozó ÁSZF-et. Egy másik topicban valaki azt írta, hogy ennél nincs forgalmi korlát. De nehéz eldönteni kinek van igaza
Szerintem felhívom őket, és megkérdem, az a biztos.
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy miattam a szomszédok nem tudnak netezni, és a UPC nem foglalkozik velük csak azért mert céges ügyfél vagyok. Valószínűnek tartom, hogy van itt is Fair use policy. Viszont akkor meg nem sok értelmét látom egy ilyen csomagnak, domaint, tárhelyet úgysem velük intéztetem...
-
JEEMBO
aktív tag
OK, de ha eltekintünk az ELMÜ-től, (mert nekem a havi 3-4-ből kb. mind többek által egyéb területeken is detektált leállás volt) akkor az eddigi FiberNyetes, április-májusban UPC-hez átkerülő területen megmarad a régi központok infrastruktúrája? Vagy az azonos háttér miatt hasonló szolgáltatási arány várható, mint volt? Fibertől átveszi az IP tartományt, BIX node-ot is a UPC? Vagy hol "vágják el és kötik át a régi madzagokat"?
-
Mr.Skynet
senior tag
Csak magánvélemény (nem kötekedés
):
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha már a szolgáltatónak sincs árama, akkor nekem már rég nincs, szóval az áramellátás miatt egyáltalán nem fáj a fejem.
A főúton lévő optikát nem nagyon zavarja semmi, esetleg ha megint letépi egy vihar miatt félbetört fa az zavarhatjaAz pedig, hogy főútról leágazó mellékutcák node koax-erősítős dobozkák meghibásodnak majdnem annyi az esély mint, hogy alatta T-Com szekrényben száll el valami.
-
saguaro
tag
Köszi szépen, keresőbe beírtam, és olvasgattam kb 4000. hsz-ig vissza, de nem találtam.
20/3-al semmi bajom nincs, így is 2.5-szer gyorsabb, mint most. Szóval akkor probléma nincs.
Gödöllőn mától elérhető a UPC, szerintem olyan hűdenagy tömeges átvándorlás még nem lesz, hogy ne lehessen kiszolgálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest