- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Puma K #16904 üzenetére
Nem igazán értelmezhető a kérdésed, mert a lényeg hiányzik belőle: Mit értesz környék alatt.
Előzetesen:
Egy körsugárzó antennával nem fogsz tudni sok száz méteres sugarú körzetet lefedni 2.4 GHz-en és a megengedett adóteljesítménnyel. És a telefonod kis teljesítményű Wifi adaptere sem fog tudni válaszolni egy több száz méterre lévő ap-nek. Ha meg irányítod a jelet, akkor nem beszélhetünk "környékről". -
válasz
Puma K #16072 üzenetére
Nálam bejönnek, Bp XVII. ker, 120/10.
Ha van router-ed ajánlott beállítani valamilyen alternatív DNS szerver a szolgáltató esetleges hibáit elkerülendő, ITT találsz egy listát az ajánlott ingyenesekből.
Többször volt már olyan a UPC hálózatán, hogy egyes oldalak nem voltak elérhetőek de ezeket általában néhány óra alatt javítani szokták, vegyesen voltak magyar és külföldi oldalak is az éppen el nem érhetőek között.
-
TheHardOne
tag
válasz
Puma K #15755 üzenetére
Abszolút nem hivatalos értesülés, senki ne vegye készpénznek, hanem várjuk meg a hivatalos bejelentést. Nem hivatalos információk szerint szóba került, hogy már az idén nyár/ősz folyamától kezdve emelnék a feltöltési sebességet két lépcsőben. A lakossági FP 120, 50 és 25 csomagok esetében, rendre 10-ről 20-ra, majd 25-re, 5-ről 10-re majd 15-re és 1,5-ről 3-ra majd 5-re változna. A letöltési sávszélesség, valamint az FP 10 csomag nem változna (az árat egyelőre nem lehet tudni). Erre az ügyfelek igényei, a konkurencia kínálata illetve a világviszonylatban és Európában is, DOCSIS 3 alapon lassan durvának számító hazai aszinkron konstrukciók elterjedtsége (pl. 10:1, 12:1) miatt van szükség. Üzleti internet esetén is hasonló változások várhatóak, annyi kiegészítéssel, hogy nagyobb sávszélességű szinkron csomagok is megjelennének, szintén a piaci igények miatt. Többet erről nem kívánok mondani sem itt sem privátban, mert nem szeretném, hogy ebből baja legyen valakinek a cégnél.
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #15208 üzenetére
Azt még elfelejtettem írni, hogy router mögül vagyok, de régebben ment simán router-ről is. Meg mióta nem kell beregisztrálni a router-t azóta nem is szedtem szét, és a szerelő így állította be routeren keresztül és nézte meg azokat az infókat amiket te is linkeltél kép formájában.
(#15209) kabelmania27
:
Ha lesz időm szétszedem, és megnézem úgy,.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Puma K #15200 üzenetére
15200 as hozzászólás a tied , grat:!
Tessék egy modem jelszint kép, multimédiás 10decibeles letöltési és 2,5decibeles feltöltési csillapítású osztó után. (Fibernet ilyet használ, akik fibernettől kerültek át az upchez is ilyen osztót kaptak)
Ha gondolod te is mutathatnál modem jelszint értéket, leírhatnád hogy van kialakítva a lakásban a kábelezés, érdekelne -
kabelmania27
félisten
válasz
Puma K #15189 üzenetére
120as net szerintem annak kell aki nagyon sokat tölt le sorozatokat filmeket stb, és több számítógép van a házban/lakásban. Pl gigabites swich-el 3gépre kábelen elosztható ha egyik gépen megy ezerrel a letöltés másikon lehet netes játékot játszani, harmadikon pedig nagy felbontásba youtube-on nézni egy videóklippet, úgy hogy a többi gépen nem esik vissza érezhetően a sebesség.
-
eight
senior tag
válasz
Puma K #14658 üzenetére
"szvsz akkor sem biztos......"
Tehát csak tippeltem, (és ráadásul nem is a kalapomból húztam elő a tippet, hanem tapasztalatból mondtam. Külföldön próbáltam UPC-nél kettőt venni és mondták hogy nem lehet).
Azért köszi az infó-t
, mondjuk ha használható lenne a net és pénzem is lenne rá, akkor pl. én inkább vennék 1 DIGIT meg 1 UPC-t. Persze DIGI-ből csak a legkissebbet játékra, mert nem szívesen adom a pénzt a UPC-n kívül másnak, de a hát nekik mindenhol 10-el kevesebb a pingjük, de pl i3d-s szerverekre majdnem a UPC fele, szóval szórakozásra az használhatóbb
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #14637 üzenetére
Tegnap egész nap nem volt se tévé se internet. Azt írta a mediabox, hogy "nézze meg a kábelt, hogy megfelelően csatlakoztatva van-e", a modemen pedig a DS villogott és nem égett folyamatosan.
Valakinek volt hasonló tegnap?
XII. kerben vagyok.
Amúgy felhívtuk az UPC-t és azt mondták, hogy nem láttak semmi problémát a központban, és ha megint előfordul akkor szólni kell nekik és bemérik a jelet a kábelen, hogy megfelelő-e vagy wtf (nem én beszéltem velük hanem a drága édesanyám).
Az UPC se bírja a megnövekedett felhasználók számát mint a facebook?
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Puma K #14438 üzenetére
Szia!
Jó az anyag látom, adj már nekünk is belőle, komolyan sorry, de mit szívtál kolléga???
3300FT-ért van TV-d meg NET-ed és még gyorsítás mikor lesz ezen besírtam
Egyébként kósza hírek nincsenek, gyorsítás nem valószínű, hogy lesz... jelenleg így is a 140Mbit Parisat után tudomásom szerint a UPC a második az országban aki a leggyorsabb (le) lakossági internet szolgáltatást nyújtja, továbbá a 30-60-120Mbit csomagjainak árát most csökkentette ~30-40%-al szóval már 6ropiért 120Mbit jön, csak 1 baj van az egésszel, hogy a 2Mbit csomagjukra is ugyan annyi az adatforgalmi limit, mint a 120Mbit-re szóval szvsz semmi értelme a 15-30Mbit feletti csomagoknak, inkább várj 5-7 percel többet egy filmre... (bdrip avi esetében mondjuk)
Ha olyan modemet kaptál, ami VoIP-s tehát rá tudsz kötni telefont is (RJ11 csati) akkor valószínűleg telefon igénylés esetén bent klikkelnek kettőt és már kaptál is teló "vonalat".
Hogy lehet-e telót igényelni az "akciós csoda csomagodhoz" az passz, menj be vagy hívd fel az ügyfélsz........ -
BullZeye
veterán
1 vagy az 1000ből akinek akármilyen baja is van Digivel, ráadásul neked nincs is digid, csak nővérednél nézted néha a TVt
Nekem 2 hete van Digi Net, elötte 5 évig volt Chello (persze ahol tudtak átbasztak és többet is kellett fizetni ,mert ugye náluk ez a módi) azóta simán tudok le és feltölteni, sose szakadt meg mióta meg van és be van állítva router, azóta nem szakadt meg, és nem ment el a net.
TVről nem tudok mit mondani, de ez CHELLO pro és kontra nem DIGI TV/UPC TV pro és kontra. A Chello KONTRA részénél jön a DIGI
mert téged még lehet nem korlátoztak, majd akkor nézném meg a buksidat, mikor 10 kilóval tudsz letölteni P2P, és 150kilóval FTPn. Megjegyzem én eddig akárhányszor hívtam UPC-t mindig, de télleg mindig megvárakoztattak, és legalább fél órákat ment a zene.
Digi Tvre nem tok mit mondani, mert nincs ... UPCs tévénk van, és halkan jegyzem meg, hogy most tértek át egy mittomé milyen rendszerre, aminek a következménye az lett, hogy nekem kevesebb adóm lett a TVmen, amire persze azt ígérték hogy átmeneti és 1-2 nap és visszakapom, nah ez volt ma 2 (vagy már 3?) hónapja
Egyébként éld a kis életedet a 6200 forintos 10mbites neteddel míg be nem lassítanak, én pedig 3500 forintért élem a kis 30/27 mbites netemmel jó barátságban ^^
-
FefeeX
veterán
Adnak a véleményedre? Akkor elmesélem a UPC történetem:
Anno még 5-6 éve, 512/128nál köttettem be a Chellot. 2 hét volt, míg tényleg jöttek és be is kötötték. Ez nem a Digi nyomoréksága, csak egyelőre sokkal kisebb a cég, mint a UPC, nem igaz hogy ezt az emberek nem értik meg... Nem kell hozzá egyetem...
A net minősége az első időszakban elég sok kívánnivalót hagyott maga után, állandóan elment a net, volt hogy 1 hónapig nem volt netem, de kifizettették... Adnak a véleményre? Úgy beszéltek anno az ügyfélszolgálaton az ügyféllel, mintha a seggéből rántották volna ki... (na ilyen szempontból a T a vezető, ahol megkérdőjelezik azt is, hogy 220-ba dugtad a modemet...)
A tévéadás minősége azóta is változó, valamint a szolgáltatás nem bír el két tévét meg internetet egyszerre, akkor már pöttyöződik az adás. Ami plazmán bizony sokkal sz@rabb, mint az általad leírt dolgok. A jelenlegi ügyfélszolgálat pedig, mikor milyen, szerencsére már sokkal több jófej ügyintéző van, de még mindig sok ott is a bunkó.
Emellett, az hagyján hogy a net messze nem 20/3 szinte soha, de még a rohadt p2p korlátozást is behúzták, nem is kicsit, mint rég, hogy 40-50k-val tölthess, hanem 1-2k-ra... Sz@rnak ott a Te véleményedre hidd el, az a lényeg hogy minél olcsóbban minél többet kaszálhassanak.
Ha már havi 12k-t fizetek, lehetne normális a tévé és a net szolgáltatás is. Diginél kb ugyanezzel a minőséggel találkozol, gyorsabb net, több csatorna, kevesebb mint félár, nincs p2p korlát vs. kicsit lassabb bekötés. Szerintem egyértelmű a választás...
Az egyetlen probléma, hogy VII. kerben nincs digi... De hát a chello is így kezdett anno. A lényeg hogy Te összekevered a szart meg a relatíve induló, friss, feltörekvő céget...
-
pszihó
aktív tag
Kedves vadmacska vigyázz a UPC-vel !
1 hó max 299GB adatforgalom. Ne akarj bekerülni top 10 -be az arányoddal.Ezt ugy mérted hogy töltöttél? Le meg fel?
Mert ha nem akkor zsirozd be a kábel modemedet mert akadnak benne a fogaskerekek és roncsolodnak a bitek a bytok a rar-ek és az ISO-k -
shabbarulez
őstag
A HardWire [link] legalább két éve kínál LAN-os netet a Gazdagréti lakótelep egyes épületeiben. Túlzottan nagy kockázat nélkül kipróbálható a netük, hisz havi 12 rongyból lehet kérni egy határozatlan idejű 10/10 Mbps-es előfizetést. Azzal kideríthető mennyire válik be a szolgáltatás. Ha bejön, lehet kötni 1 év hűséget kedvezőbb árak mellett, ha nem válik be gond nélkül tovább lehet lépni.
-
Kiskutya
veterán
A upc számlázási rendszere meg az ügyintézés az egyik legrosszabb volt az eddig szolgáltatók közül akikkel dolgom volt.(talán a digitv az ami náluk is gázosabb) Többek között ezért is lettem extrenetes valamivel több mint 1 éve. Igaz most azért vagyok gázban mert még mindig nemtom hogy visszamerjek e menni. Megemelte az árakat az exterenet és váltani szeretnék.
Valakinek sikerült már kibulizni az akciós árakat csak 1 szolgáltatás igénybevétele esetén?(nekem tv meg telefon nem kellene)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged