Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Üdv!
Nekem 10/1-es Chellom van, elvileg ez a silver ( ahol már elvileg 2mbit a feltöltés, na mindegy)... 1 éve köttetük be és most nézem a szerződést, ami határozatlan időre szól.
Szeretném lemondani, csak attól félek hogy a kábeltv ára felugrik. Mert most 2700ft körül fizetünk a bronze csomagra. De mielött nem volt chellonk akkor ez az összeg majdnem 5ezer körül volt. Nem tudja valaki hogy hogy van ez, ha lemondom a netet? Mert a kábeltv kellene, de nem 5ezerért. -
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5436 üzenetére
Felraktam 1et. Valami 2005-öset de még mindig nem jo.
-
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5432 üzenetére
Én nem telepítettem fel ilyet. Leeht azt kéne?
Esetleg egy linket ahonnan letudnám tölteni?
-
Relisys
senior tag
Próbálom én is ezt a Deluge-t de ilyen hibát ír ki:
[link]
nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Relisys
senior tag
A chello extreme ugye úgy van hirdetve hogy 5db email cím és 25db alias.
Na most ez a 25db alias-t ezt hogy kell érteni? Minden email-hez 5 alias?
Mert amikor én belépek az adminisztrációs oldalra akkor csak a fő azaz az előfizetői emailhez tudok adni 5aliast és akkor a maradok 20? Nem nagyon értem akkor... -
Relisys
senior tag
Értem. De azért írhatna valaki Székesfehérvári Chellos hogy nála mi a helyzet a torrentezéssel.
-
Relisys
senior tag
Ja még annyi hogy most hogy is van ez a torrentes dolog meg a dc? korlátozzák? Valaki azt mondta hogy este 10 után jo. Délután próbáltam de nagyon lassu volt.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Ma kötötték be nekünk a chellot és probáltam belépni a chello oldalán az adminisztrációs részre, hogy létrehozzak email címeket. Na most nem enged be a kapott felhasználó/jelszó párossal. Az lenne a kérdésem hogy az előfizetői email cím jelszava az megegyezik a chello rendes jelszavával? Mert az emaileket le tudom kérni levelezőprogi segitségével és akkor ez kizárná azt hogy a jelszo nem jo az admin oldalra. Vagy lehet hogy csak átmeneti hiba van és azért nem enged be?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest