Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #20614 üzenetére
Remélem a upc-s kolléga visszanéz ide és tud majd nekem is segíteni, hogy mi az oka ennek a masszív packet lossnak. Lehet placebo de a teljes restart, router, modem és minden egyéb megoldotta a problémát 15 percre.
Konkrétan észrevétel, ahogy terhelem a "hálózatot" timeout. Ez bizonyos dolgokba csak zavaró, de nem lehet egy még veszteséget tűrő Skype beszélgetést sem végrehajtani. Arról ne is beszéljük, hogy bétázni lehetetlen (ami megint csak zavaró, torrent esetében pedig megjelent a "fűrészfog" görbe).
Ahogy olvasom most kb. minden felé problémák adódnak, összefüggés lehet az emeléssel?!
mobal,
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #20601 üzenetére
tudom mert én gigabit LAN-on tolom a torrent miatt (TP-Link 1043ND router sajnos háklis a laptopom Broadcom wifijére) viszont azért a mai kütyükben már alap a wifi tudás
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #20585 üzenetére
miért is lenne különbség hiszen a tekerős F csatlakozóból meg az általuk préselt csatlakozóból is ugyanaz a réz ér lóg ki ami csatlakozik az eszközbe... árnyékolás szintjén meg ha jól csinálja az ember nem szabad érdemben eltérést találni... annyi a különbség hogy a préselt csati az vízhatlan illetve lehúzhatatlan míg a tekerőst néha elég nehéz tekerni és azt le lehet tépni a végéről illetve nem is vízálló
Budapesti lakásban a fali vezetékre én is magam tettem tekerős F csatit mert előtte a szomszéd szobából toldással volt áthozva egy falu aljzatból és miután közvetlen a kábelre tettem a csatit
jó ha 1dB-el javultak csak az értékek
ennyiért kihívatni a szerelőt meg fizetni érte hát nem is tudom, akinek van pénze tegye -
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20585 üzenetére
Függ attól is, hogy hol lehet elvezetni a kábelt. Ismerősnél nem lehetett elrejteni és nagyon könnyen meghúzódott valahol a kábel, amitől a tekergetős csati szét is jött. UPC kábelével meg elhúzok egy kocsit.
Én se akarok kötekedni, számomra UPC az egyszerűbb. Eddig még mindig időben jöttek.
eight: Egyszeri kábelezés benne van az árban. Az ő régi szerelőik voltak azok, akik gusztustalan és igénytelen munkát végeztek. Gyakorlatilag azt hozták rendbe.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20579 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehet házilag megcsinálni, hanem azt, hogy egyszerűbb és jobb az, amit UPC csinál.
-
kungzi
veterán
válasz
Intruder2k5 #20537 üzenetére
-
estol
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #20465 üzenetére
Igen valószínűleg ez lesz, mivel csak ma többször szakadt meg az internetszolgáltatás mint az elmúlt három évben. Nem tudom eldönteni hogy ez a UPC szakembereinek hülyesége az élő hálózaton tesztelt firmwareel, vagy a modem szar, azt viszont tudom hogy a Cisco EPC 3212 három év alatt kétszer dobta el a kapcsolatot - úgy hogy észre is vettük - a Technicolor ma kb huszonötször.
Megint volt egy sikertelen fw frissítés. Én komolyan nem értem, nincs tesztkörnyezetük,
2013-09-28 19:47:43: [Minor] SW upgrade Failed after download - Incompatible SW file
2013-09-28 19:47:43: [Info] SW dload: Invalid image signature!
2013-09-28 19:47:41: [Info] SW Download INIT - Via Config file fiberpower240_v4.cfg -
válasz
Intruder2k5 #20435 üzenetére
Sőt újbelépőknek 3 hónapig ingyen duplázás, vagy egyel nagyobb...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Intruder2k5 #20431 üzenetére
Receive Power Level
9.6 dBmV
Transmit Power Level
41.0 dBmV -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20438 üzenetére
Igen és Win 7.
mate3553?
Igen,
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20433 üzenetére
Hát ez pedig 70 Mbit fölé nem megy sehogy sem. Az értem, hogy elvileg ezt a csomagot vettünk, de a duplázást nagyon nem adják meg, csak feltöltési sebességben....
De gondolom ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20435 üzenetére
Ez eddig nem volt egy terhelt környék, úgyhogy remélem sikerül megcsinálniuk, mert *ököm televan vele. Régen a 120-as 125/10-12-vel ment. Az alatt sosem volt. Most meg a 240-es örülök ha megy 120/15-al.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20433 üzenetére
Én le fogom mondani a 240-et szinte biztosan. Steam-en kívül mással még nem sikerült kiaknáznom. De még azzal sem. 2. alkalommal kerülök vissza a 120-as csomagba.... Ezen kívül 240-et mérnem csak a legelején sikerült, azóta nem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20430 üzenetére
Most este volt, hogy jött 10.2 MB/s-al is. Lehet, hogy napszak függő ez a dolog?
Tudtok egy olyan oldalt ami biztosan kitol 120 Mbit-et, hogy leteszteljem, hogy mennyit bír? Az ilyen speedtestekben nem hiszek már...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20426 üzenetére
Aha, értem. Lehet majd kipróbálom, de egyelőre nem bolygatom. A t. oldal engem is aktívnak jelez, csak a kliens nem ír annak..
1 kérdés:
Elvileg 60/5-ös netünk van, de 3 hónapig duplázzák 120/10-re. Ebből kb. 60-70-80/10 jön át kábelen, wifi-n egyaránt. Ez normális? Eléggé ingadozik is a sebesség.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20420 üzenetére
Újraindítás sem segített.
upsyka
beállítottam a portforwardot,teszt futtatásánál a kliens zártat mutat,viszontalul a sarokban ott a zöld pipa és a torr. oldal is aktívnak mutat....
Ugyanez a helyzet nálam is. Amúgy t. oldalon hol nézed meg, hogy akív vagy e vagy sem? Annó az adott torretnél a seederk/leecherek között látszott, de már nincs ott.
Tűzfalat kikapcsoltam a routeren, gépen is átmenetileg, nem segített.
(#20424) Intruder2k5:
Ezt kifejtenéd kicsit? Nem nagyon értem mit akartál írni.
-
Carambola
tag
válasz
Intruder2k5 #20418 üzenetére
Sajnos nincs ilyen beállítása
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20415 üzenetére
Gyári FW, csomó minden tud, elég meglepő volt nekem is.
Most kikapcsoltam a Bridge módot és a DHCP-t, így most csak Switch-ként működik a cucc. Ez a legletisztultabb talán. Most megnéztem, hogy közvetlenül a fő routerre csatlakozok, nem a régin keresztül, akkor se jó az átirányítás. Beállítottam az IP címemre egy DMZ szervert, ami elvileg minden portot kinyit az se jó. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
Lehet az UPC készített custom FW-t a routerre, hogy ne torrentezzen a jó nép?
Carambola:
100.1-en is ugyanezt írta. De ha már itt vagyunk. Ha 0.1 az alapértelmezett átjáró, akkor a 100.1 honnan a fenéből jön képbe?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20411 üzenetére
Hát, most sikerült 6 MB/s-al tölteni, ami azért nem rossz, de 120 mbit/s-tól messze van. Most elég bonyolultan van megcsinálva a hálózat. Ahol bejön a net ott van a Techicolor router, az szór ott a helyi notinak netet 20/10-et kap, mivel csak B/G-s az eszköz, aztán a router lan portjából megy egy másik Linksys E900-as router Internet portjába egy kb. 15 méteres UTP kábel, ami szerintem CAT5-ös, tehát 100-at elviekben vinnie kéne, a szabvány szerint 100 méterig. Aztán az E900-as router Bridge módban működik, ami Wifin és kábelen dobja tovább a netet.
Na most, ha a fő routerben, a Techniclolor beállítom teszem azt a portátirányítást, akkor kérdés, hogy a bridge módban lévő router-ben kéne valamit állítani vagy sem?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #20409 üzenetére
yaaay
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20388 üzenetére
2500 ft
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20407 üzenetére
Esetleg tudnál akkor segíteni, hogy mit kéne beállítani a port forwardingban? Hiába írok be neki bármilyen portot, nem nyitja ki rendesen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20405 üzenetére
De, az. Mert?
-
MainFreme
újonc
válasz
Intruder2k5 #20396 üzenetére
Szuper, köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #20393 üzenetére
OK!
Egyébként mi is az a Smart guard?? Vírusírtó, vagy tűzfal?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20388 üzenetére
Jelenleg semmit nem tudunk az előfizetéséről. Hogy milyen net, milyen modem-e van. Ha ezeket tudjuk, majd akkor tudunk neki javaslatot tenni. Nem biztos, hogy drágábbra jönne ki egy új nettel, de ehhez kellene tudnunk most miért, mennyit fizet.
De látatlanban azt mondom, hogy simán szerelő ki és kicseréltetni vele. Ilyen nincs, hogy nem cserélik. Jó a szolgáltatás? Nem. Akkor csere és pont.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20346 üzenetére
Ja, akkor ez vezetett félre. Összekevertem a két dolgot.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20336 üzenetére
Ránézésre meg lehet mondani, hogy újabb vagy régebbi fajta?
Nekem aránylag friss példányom van, de nincs dual band opció.
-
Zin
őstag
válasz
Intruder2k5 #20330 üzenetére
Most is beugrik eltlet 10 perc semmi gond.sport1 amugy.Elmegy minden kék képernyő s kiirja, h nincs jel.utanna 1 masodperc, s visszajön.Most ez mi?:@ többi csatornanal nem csinalja...
-
Zin
őstag
válasz
Intruder2k5 #20328 üzenetére
Már jó...
box igen.Kodot beirtam, ujra kereste csatornakat, tokeletes...Juhuu.sport2 most
-
Carambola
tag
válasz
Intruder2k5 #20308 üzenetére
Megnéztem, az Insiderrel. n-es a hálózat.
Viszont a Wifi csak 20-25 Mb/s szemben a kábeles (LAN) 120 Mb/s.Nem értem. Ötlet?
-
Carambola
tag
válasz
Intruder2k5 #20292 üzenetére
Szia!
Kábelen már összejön a 120 Mb, de a Wifi csak 24 Mb kapcsolat. Asztali és notebookon egyaránt.
A Utorrentben a letöltés viszont Asztali gépen LAN 8,5 Mb notebookon LAN és WiFi csak 1 Kb!!!.
Az utorrent beállítása ugyanaz. -
tomp
félisten
válasz
Intruder2k5 #20259 üzenetére
Kivizsgálást kérek!
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20246 üzenetére
megkaptam az 50-->60-ra az upgrade-et.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #20265 üzenetére
Duvinak 120-asa van és 150 a sebessége ...
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20259 üzenetére
Én a helyébe a fogyasztóvédelemhez fordulnék egyből
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #20251 üzenetére
szerintem mióta jöttek az új csomagok sok helyen kezd elfogyni az up...
BP. 9.ker Mester utca, augusztus vége óta a feltöltés ugrál össze vissza utorrent esetén
emlékeim szerint augusztus végéig ha nyomtam egy kis seedet mindig vízszintes vonal volt 5megabittel
most meg szinte egész nap ugrál és ritkán éri el a maxot pedig a kimenő titkosítást is "erőltetve" állapotban van. úgy látszik itt jöhet majd a bővítés mert ez így döcögős ám, oké így is felmegy egy nap 20-30GB de elviekben 54GB körül lenne a max a csomagommal tehát félgőzzel megy csak -
tomp
félisten
válasz
Intruder2k5 #20251 üzenetére
FTP stabil 15,8MB/s-el ment negyed órán keresztül. Ez 126Mbit/s.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20246 üzenetére
Nem. Gondolom 50-es volt eddig neki, most meg 60-as lett. Vagyis átkerült ő is a nagyobb csomagba.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20237 üzenetére
Én csak 2 modemet ismerek és abból egyiknél nem a 192.168.100.1 címen van. Ebből indultam ki, de lehet, hogy lakossági modemek esetében mindig azon van.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #20218 üzenetére
már meg van. köszi a választ. tényleg a config file volt a rossz
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #20210 üzenetére
Aha, szóval ha leírom hogy "én nem használnám", meg azt hogy "inkább vigyázok", már egyből paranoiás vagyok és túlparázom.
Azt is írtam hogy "nem kerül plusz energiába, csak egy kis odafigyelésre". Ezek részemről teljesen nyugodt hangvételű gondolatok, semmi túlbiztosítás nincs benne, csak más felhasználói szokások. Az hogy ebbe belekötsz, az ugyanaz, mintha abba kötnél bele, hogy túlparázom magam, mert amikor átmegyek a zebrán a zöld lámpán, akkor is szétnézek :) Ennyiről van szó. Az, hogy ez neked nem tetszik, én nem tehetek róla :) Én egyébként sem a Te felhasználói szokásaidat kritizáltam, hanem pusztán arról írtam, hogy én ezt vagy azt nem használnám, ennyi :) Szerintem ne vedd magadra .)
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #20216 üzenetére
már telefonálok csak beköpte hogy több mint 10 perc a várakozási idő
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #20214 üzenetére
megáll 60-nál
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #20212 üzenetére
akkor telefonáljak?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #20198 üzenetére
Pfff... kicsit túlzásba viszed. Olvasd el mégegyszer amit írtam, és értelmezd nyugodtabban és ne legyél vérig sértve.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #20189 üzenetére
Kugli DNS, uhh :/ Én azt nem használnám, egyrészt szerintem lassabb mint a UPC-jé (már ha épp működik a UPC
), másrészt google, vagyis: már nem csak a keresőjükbe beírt adataidat használják fel, hanem az összes böngészésed (mondjuk ha chromeot használsz tökmindegy). Korábban használtam OpenDNS-t, ami még lassabb volt, de most egész gyors.
(#20190) mate3553: "Miért érdemes nem UPC-t használni?"
Pl. a ma történtek miatt
Gyorsabbnak nem mondanám minden esetben az egyéb DNS-t mint a szolgáltatóét, de vannak tesztek DNS-re, keresőben megtalálod. Egyébként milyen routered van?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20189 üzenetére
Sík hülye vagyok ebben a DNS dologban.
1. Miért érdemes nem UPC-t használni? Gyorsabban töltődnek be a dolgok?
2. Routeremben hol találom a beállítási lehetőséget? Dynamic DNS menüpont? -
FefeeX
veterán
válasz
Intruder2k5 #20187 üzenetére
Most már be, mert sikerült végre utánanéznem hol találom meg Lucid alatt
Magamtól nem lett volna meg
És most megy a net végre, a UPC meg a DNS-ével elmehet a fenébe, 3 hónapon belül a harmadik eset -
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #20174 üzenetére
Egy-két órával korábban még itt is haldoklott, de most már fullra helyrejött.
Amúgy azt lehet tudni hogy a CISCO/Webstar EPC2203 és EPX2203 modemek mekkora sávszélt tudnak maximum kiszolgálni? Ismerősnek előbbi van, nekem utóbbi.
-
válasz
Intruder2k5 #20170 üzenetére
Srácok pihizettek már egy kicsit.. Ontja itt mindenki magából a sok marhaságot (tisztelet a kivételnek) és egyesek próbálnak itt különböző elméleteket felállítani, hogy épp miért akadozik a szolgáltatás anélkül, hogy bárki-bármi tudna valami konkrétumot. Szóval nyugi!
Mondjuk én nem panaszkodhatok, több mint 10 éve vagy UPC (akkor még chello) előfizető, ez alatt ha 3x volt valami komolyabb hiba, akkor sokat mondok. A mostani annyira nem érint, mert ha a UPC DNS szerverei nem mennek, akkor automatikusan a Google szervereit használja a routerem.Bocsi Intruder2k5 ez nem neked szólt, csak véletlenül a válasz gombra kattintottam..
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20170 üzenetére
Youtube, steam most megy nálam, így tőlem ráérnek
Sebességet nem is akarok mérni, tudom, hogy úgy sincs meg
-
club1
veterán
válasz
Intruder2k5 #20143 üzenetére
Nekem egy órája jó, akkor a DNS szerverüket lecseréltem 8.8.8.8-ra.
-
Casterke
tag
válasz
Jah Debrecenben is több helyen igazolom, hogy sz
r!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Feltűnt, csak próba szerencse
-
drugbaron1
tag
válasz
Intruder2k5 #20105 üzenetére
nekem is a mai nap vacakolt a net -oldalak nem jöttek be, hatszor frissítettem és csak nagy nehezen - a gugli dns (8.8.8.8; 8.8.4.4) az viszont segített..
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20104 üzenetére
Újraindult magától a modem. Az értékek kis mértékben változtak. Mértem még egyet. A ping jobb lett, de már 11% a veszteség....
-
rayoliviero
veterán
válasz
Intruder2k5 #20095 üzenetére
Most a tv sem működik.
Próbáltam az ip-t, de csak nagy nehezen jött be az is.
kabelmania27: Nem tudom, a UPC szerelte be, én nem nyúltam hozzá. De nem tudom megnézni, mert elég hozzáférhetetlen helyen van.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Intruder2k5 #20091 üzenetére
Ez megy folyamatosan, nem szakad meg.
Channel 1: 11.5 dBmV 43.1 dB
Channel 2: 11.4 dBmV 42.6 dB
Channel 3: 11.3 dBmV 42.5 dB
Channel 4: 11.4 dBmV 42.7 dB
Channel 5: 12.0 dBmV 42.8 dB
Channel 6: 12.8 dBmV 43.2 dB
Channel 7: 12.8 dBmV 43.5 dB
Channel 8: 12.6 dBmV 43.4 dB--------------------------------------------------------------------------------
Power Level:
Channel 1: 42.2 dBmV
Channel 2: 41.7 dBmV
Channel 3: 41.9 dBmV
Channel 4: 41.7 dBmVkabelmania27: Közben megtaláltam. 192.168.100.1 címen léptem be.
Ok, köszi.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Intruder2k5 #20084 üzenetére
Bejelentettem, de csak facebookon tudtam, mert a telefonnal is vannak gondok. Mobilról nem akarom hívni, mert felszámol elég sok lóvét.
Folyamatos pinget? Ezt hogy kell csinálni? Annyira nem értek hozzá...
kabelmania27: Hogy is kell megnézni?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #20061 üzenetére
Jah, csak régebben úgy volt, hogy a legkisebb csomagot (ami még pár éve forgalom korlátos is volt, valami 5GB asszem) csak az újonnan belépő előfizetők kaphatják, ezért is kérdeztem. Régen akartam arra váltani, mert aztán eltűnt a forgalmi korlát, de nem lehetett pedig vonzó volt mert a 10Mbit is bőven elég lett volna, most is ami már 15..
Böngészéshez meg youtube-hoz simán jó ez is, linux disztrók töltögetéséhez is (de tényleg, mostanában sokat kipróbálok .)
-
duvi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20004 üzenetére
Köszi (itt is) az infót!
-
duvi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20001 üzenetére
Köszi szépen!
Ezek alapján nem valami jók az értékeim:Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 8.7 dBmV 40.9 dB
Channel 2: 6.8 dBmV 40.3 dB
Channel 3: 7.4 dBmV 40.1 dB
Channel 4: 8.0 dBmV 40.6 dB
Channel 5: 8.0 dBmV 39.9 dB
Channel 6: 8.6 dBmV 40.7 dB
Channel 7: 8.9 dBmV 40.7 dB
Channel 8: 8.4 dBmV 40.7 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 44.0 dBmV
Channel 2: 43.7 dBmV
Channel 3: 44.4 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV -
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #19990 üzenetére
"Igen, benne vannak a beszélgetések! "
Akkor jó.Nem akarom lemondani a szolgáltatást csak a régit visszacsinálni ha már automatikusan emelték volna de őszintén szólva nincs sok értelme, 10 Ft/hó, de bosszantó, hogy ezt maguktól is meglépték volna.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19961 üzenetére
10-11 körül fizetnek pontosan nem tudom.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19959 üzenetére
Ismerős is 10körül fizet lejárt digital gold, lejárt 50/5 lejárt telefon bronze.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19951 üzenetére
Lehet elég a gain switch-et átkapcsolni 27-re. Lehet túl erősre van állítva az erősítő ez az osztó 12dB-t csillapít osztó nélkül 30lenne a vételi lehet torzul a jel.
-
Motyi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19926 üzenetére
Fura, nekem amikor net csomagot váltottam és új modem kellett free hozta a szerelő.Amikor HD boxot kaptam a sima helyett free hozta a szerelő és amikor trio XL-re váltottam és jött a szerelő a felvevős boxal (amit free szerelt be) hozott magával egy wifi-s modemet arra az esetre ha szeretnék olyat a cisco helyett és azt is free. Úgy látszik ez is random upc-nél, hogy ki és miért fizet.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19928 üzenetére
Ismerősöm postán dolgozik és iszonyat káosz van. Továbbá rengeteget rendelek postával és kiszámíthatatlan. Ebayről Kínából rendelt cuccok 90%-át a magyar posta veszíti el, teszi tönkre.
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19926 üzenetére
Megérte volna így utólag!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19921 üzenetére
Figyelj vicc az egész!Nem akarom elhinni hogy egy **aros csomag nem ér ide 1-2 nap alatt!1500ft-t megért volna a nyugodtságom!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19901 üzenetére
Megjött még este fél 7 felé.Posta futár viszont tényleg nem kapkodja el.Elvileg ő hozza az új felvevős boxot de még nem találkoztam vele
Hétfőn kaptam sms-t a upc-től hogy a kövi munkanapon küldik!Kiváncsian várom
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19899 üzenetére
Upc szerelő hogy elsieti a dolgokat
még nem sikerült befutni 4 óra óta
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19896 üzenetére
Hasonlóak az eredmények nekem is ilyenek, szinte tök egyformák a tieiddel. Akkor ezek így jók igaz?
-
kungzi
veterán
válasz
Intruder2k5 #19860 üzenetére
padlásra tuti nem megyek fel most
igen van egy osztás a modem előtt egy analóg tv-re, amit ha havonta egyszer nézek sokat mondok
padon nem tudom mi van, mert a upc csinálta
az biztos, hogy 4 tv-re van lekötés a házban + az egyik megy a net is
ebből 3 analóg, 1 pedig HD
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19856 üzenetére
Pedig ezen állítani kellene osztóval szakadozott a net. Nálad is sokadszorra állítottak a nodenál.
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19850 üzenetére
Köszi!
Eddig egy [ilyen] volt bekötve
-
Casterke
tag
válasz
Intruder2k5 #19822 üzenetére
ugyanazt a sebességet mértem, csak lusta volta vágólapra tenni sőt a speedtest.upc.hu-ra még kevesebbet is mértem az esetek 80%-ban hihetetlen módon ma este 0:10-kor mértem 140mbit-et(miskolcra upc-re 80-at) majd 0:20-ra elment a net se kép se hang... Tényleg minden eshetőséget kipróbáltam megcsináltam 7napja rendeltem holnap lesz a 8-dik, de sajnos nincs választásom mert nincs más internet szolgáltató csak az upc, ami értelmes csomagot ad se digi, se t-com... se vele se nélküle érzés... (azóta se jött vissza a net ezért gondolom csinálnak valamit vagy hasonló)
-
válasz
Intruder2k5 #19784 üzenetére
azért csak meghajoltak néhányszor, több szolgáltatón is átvíve már a dolog a hűség terhére is, bár tényleg hosszú hónapokig kellett harcolni.
az a szerencse, hogy nekem eddig minden szolgáltatónál okés minden, bő 5 év upc alatt is mindig a maximumot kaptam, most közel 3 éve vagyok t-s, és itt is okés minden. -
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #19822 üzenetére
Igen, de ha upc.hu-n lévő sebességteszt is ratyi eredményt mutat, akkor már csak gyanús lehet a dolog.
Amúgy ha nem hozza a garantált letöltést soha, akkor ott biza upc oldalról kell lennie valaminek. -
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19814 üzenetére
Nem megy
-
Apollo_21
addikt
válasz
Intruder2k5 #19793 üzenetére
Énis erre céloztam, elnézést ha nemígy jött át
-
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19812 üzenetére
Modem logba nem lehet belépni régebben lehetett mikor még a régebbi szoftver volt rajta.
De gondolom ilyen esetben nem sok mindent lehet tenni -
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19800 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy került képbe a net sebessége, azt nem is kérdezte...
-
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19808 üzenetére
A modem már 2 éve van nálunk mert akkor váltottunk upc-re.Használt volt szerintem.Én is a frekiváltásra tippelek.
-
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19806 üzenetére
Valamikor napokig jó de van amikor elég sűrűn szakadozik.
Vagy a modem döglődik -
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19802 üzenetére
Kábelen használom
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19784 üzenetére
No de ha nem tudják nyújtani amit ígértek akkor nincs joga az embernek szerződést bontani?
-
válasz
Intruder2k5 #19781 üzenetére
némi jóváírás, vagy vissza fp 60 csomagba.
ők nem tudnak többet szolgáltatni, az előfizető meg nem a fele sebességért fizeti a teljes árat. -
válasz
Intruder2k5 #19779 üzenetére
aki engedi magát lerázni...
-
válasz
Intruder2k5 #19771 üzenetére
a szolgáltatónak törekedni kell a maximumra, nincs letudva azzal a dolga, hogy folyamatosan a minimum - vagy annak környékén - szolgáltat!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19773 üzenetére
Nem mivel azért van külső wifi modem mert a notiban az alaplapi meghalt
Viszont amit legutobb mértem az elég jó..de sajna nem mindig van meg ez az érték!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19763 üzenetére
Értem én mit mondasz de ez így akkor is kevés!Listaárat tuti nem fognak mondani mivel nem az én hibám ez és minek használja/fizessek olyanért amit nem tudok kihasználni?
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19761 üzenetére
Akkor a modemmel lesz a gond!Oldja meg a upc vagy élek a 8 napos dologgal és vissza mondok mindent
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19758 üzenetére
Ne viccelj már...150bmit/s adapterrel 53 mbit? vicc...gyári beépitett 100mbit/s wifi is 53mbit/s mér... volt akinek itt elért wifin 90 mbit-t akkor én egy szót nem szólnék ha ez az érték meglenne!!!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19756 üzenetére
Üdv!Nekem csak a cisco monden van wifin keresztül mérem.Notiben 150 mbites a hálókártya...elméletileg tudnia kellene..de még a fele sincs meg!Eddig az FP 50-nél 52/5,2 mbit/s volt most az FP 120-nál 53/9,9-10mbit/s van meg! Nevetséges!
Érékeim a következők:
Downstream Channels:
Channel 1: -3.2 dBmV 40.2 dB
Channel 2: -2.4 dBmV 40.5 dB
Channel 3: -2.2 dBmV 40.8 dB
Channel 4: -2.1 dBmV 40.4 dB
Channel 5: -2.4 dBmV 40.4 dB
Channel 6: -2.0 dBmV 41.0 dB
Channel 7: -1.3 dBmV 41.4 dB
Channel 8: -1.4 dBmV 40.9 dBUpstream Channels
Channel 1: 48.5 dBmV
Channel 2: 46.7 dBmV
Channel 3: 46.9 dBmV
Channel 4: 48.7 dBmV -
Apollo_21
addikt
válasz
Intruder2k5 #19748 üzenetére
Hátokéé
CSak régebben ha később is mint a hiba előjött volna..küldtek e-mail-t h bocs..tudjuk szar volt..x órán át bocsiDolgoztunk rajta márjó!
Most semmi....csakhát szolgáltatok..és nemkell megmagyaráznom h miért nemkaptál szolgáltatást? mert én vagyok mr upc?Nekem mind1...amíg nem több napíg hibás nemzavar...
-
válasz
Intruder2k5 #19728 üzenetére
pedig sokkal jobb, pláne 240-es net alá - amit a wrt320n az életbe nem visz át maximálisan, a tl-wdr4300 meg a többszörösét is -, még a tp-link gyártót nem szeretők számára is.
-
Casterke
tag
válasz
Intruder2k5 #19697 üzenetére
SZóval ez most a TP-LINK wdr4300 mérése... csak engem szívat minden két külön gépről is mértem
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest