Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
miattatok laggolok, diszkelek hcban es halok meg
-
_ocsisajt
őstag
Skacok!
Problema letudva(remelem)
ma 12.47-kor volt megint egy minidiscem... bejelnetettem... majd most delutan elmentem szemelyes ugyfelszolgalatra es ott egy nagyon keszseges holgynek elpanaszoltam a kis problemamat, majd egy sikertelen csomagmodositas (megkerdeztem mit tehetunk meg, mert arra nincs szuksegem) ranezett a hibajegyekre es beirt egy azonnali modemcseret szerdara xD kerdezte, hogy nem lesz wifis, de cisco lesz (ed3)... baj kerdezte? en meg vigyorogtam mint a vadalma es elfogadtam a felteteleket
remelem szerdatol mar jatszhatok ujra HC-t
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Intruder2k5 #20431 üzenetére
Receive Power Level
9.6 dBmV
Transmit Power Level
41.0 dBmV -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Bocsesz, nem voltam itthon, most jottem meg... szoval amit tudni kell:
elofizu tipusa:
Fiber power 25
Modem:
Cisco EPC2203
soft: epc2203-ESIP-16-v202r1262-121205smogotte van egy e900-as linksys router latest ddwrt firmel...
szerk: mar vegigmazsolaztam minden lehetoseget, azaz:
-router nelkul direktbe, volt mikroszakadas
-routerrel madzagon, volt mikroszakadas
-routerrel egy jofajta linksys usb-s wireless adapterrel, volt mikroszakadas... -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kabelmaniaval par priv valtasa utan megegyeztunk abban, hogy itt is felteszem a kerdest.
Tippeket szeretnek kerni, segiteseget, hogy sikerult azoknak itt lecserelni eurodocsis3-ra a modemet, akinek problema volt az elozo modemevel.
Problemam meg mindig az, hogy rovid idore leszakad a netem (10-30 mp)... ez pont arra eleg, hogy peldaul kukazhattam 3db p50 feletti karit diabloban hc jatekmodban, roppant mod orultem neki... nagyon random a jelenseg, valamikor 3 napig jo, aztan jon napi 2x-3x disc, legalabb! ezt 1-2 hete csinalja ujra! Kabelmania szerint ilyenkor nalam tulterhelt a halozat es ugye a jo oreg modemem meg csak 1-1 frekin kommenikal a halozattal kifele es ugye frekivaltasnal eredmenyezi ezeket a mikroszakadasokat! ed3-as modemnel ilyen elvileg a szabvany szerinti kotelezo 4-4 minimum sav miatt ez kikuszobolheto lenne...
Felhivtuk a kozpontot, ott azt vazoltak fel, hogy ki tudnak kuldeni egy szerelot, aki ha nem allapit meg hibat(lol, miert is allapitana meg? gondolom nem akarnak maguknak szivast) akkor cserelik a modemet... ha nem, 1500 Ft a kiszallasi dij (komolyan kifizetem inkabb, csak csereljek mar le!). Vagy felvazoltak egy fizetos megoldast, hogy kapok egy ed3-as modemet amiben beepitett router van +... (na persze...)
Akik el tudtak erni, hogy csereljek ezt a fost, azok mit tettek az ugy erdekeben? Hova irtak, kit hivtak celiranyosan? Varom tippjeiteket..
Nagyon szepen koszonom elore is!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kabelmania27 #20370 üzenetére
Szia!
modem jelszintrol jut eszembe, irtam egy privatot a korabbi privikre reagalva
Koszonom!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest