Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
rayoliviero #21664 üzenetére
Én neten mondtam le ezeket, gyakorlatilag mindent neten mondok le vagy fizetek elő. Eddig nem volt gond. Úgy csináld ahogy ott szerepel és csak elküldöd majd vársz.
-
mackosajt
addikt
válasz
rayoliviero #20102 üzenetére
nyugi, felénk sem fenékig tejfel a hálózat (Debrecen dél-keleti része)
Asszony elmondása szerint egész nap sz@r volt.
AMúgy kivettem a 6-os csillapítót, a 3-as bent maradt, ezt mutatja azóta:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 1.3 dBmV 42.4 dB
Channel 2: 1.2 dBmV 42.5 dB
Channel 3: 1.4 dBmV 42.5 dB
Channel 4: 1.3 dBmV 42.6 dB
Channel 5: 1.7 dBmV 43.2 dB
Channel 6: 1.2 dBmV 42.8 dB
Channel 7: 0.8 dBmV 42.7 dB
Channel 8: 0.5 dBmV 43.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.5 dBmV
Channel 2: 49.4 dBmV
Channel 3: 49.7 dBmV
Channel 4: 49.9 dBmVVagyis lefelé feljött pozitívba, kb. ugyanannyival, mint volt negatívban.
A felfelé meg "50 alá" esik éppen. -
válasz
rayoliviero #20102 üzenetére
Akkor ez "sajnos" nem DNS szerver probléma!
-
válasz
rayoliviero #20093 üzenetére
azért az túlzás, hogy tökéletes értékek, ezt vedd alapul; link
kabelmania27; nem mindegy, hogy tökéletes vagy határeset, és ugye az ideális a 0dBmV.
-
válasz
Akkor nem látszik hálózati szakadás... Esetleg amikor nem jönnek be oldalak, próbáld meg ezt!
Lehet a DNS kiszolgálók vacakolnak! Ha ez lesz, akkor egy Google DNS beállítással mennie kell!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tökéletes értékek, 43-as az SNR adási szint is rendben van.
-
válasz
rayoliviero #20088 üzenetére
Leállításig pingelés, Windows parancssorba...
ping -t bix.hu
Esetleg 500 ping...
ping -n 500 bix.hu
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #20082 üzenetére
Itt is hasonló a helyzet ma. Akkor ezek szerint nem egyedi a dolog.
-
válasz
Én máris jelenteném be, had induljon a 72 óra!
Próbáltál folyamatos pinget? Nincs csomagveszteség...?
-
Csaba1512
tag
válasz
Nálam is ugyanez a hiba. Én pécsi vagyok.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #20008 üzenetére
192.168.100.1 címen nézd meg a modem értékeit.
duvi: Rendben vannak az értékek. El van osztva a koax vagy direktbe meg a modembe? -
válasz
rayoliviero #19998 üzenetére
Inkább jelentsd be, ne várd a csodát.
-
válasz
rayoliviero #19994 üzenetére
A alaplapod biztos jó?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
rayoliviero #19998 üzenetére
Én ma írtam nekik mailt, mivel ma is elment pár órára a net és a telefon is, és többszöri modemrestart után sem jött vissza, csak délután. Vagy a modem döglődik, vagy a hálózatuk szar.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #19997 üzenetére
Modemmel is csinálja már, a routert kiiktatva.
Várjak, hogy hátha megjavul vagy hívjam rögtön a UPC-t?
Iscariah: Nálam a modem ledjei világítanak amúgy rendesen, mintha semmi hiba nem lenne. Csak gondol egyet a net és belassul, meg is szakad, utána visszajön egy kis idő múlva vagy nem.
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #19994 üzenetére
Nalam fix 30mb/s-al jon a cucc es 2,3mb/s-el fel
vargakert
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #19637 üzenetére
ipod volt azt hiszem.
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #19628 üzenetére
A cisco lead annyit, de nekem csak 5 GHz-n sikerült összehoznom és szobán belül.
-
válasz
rayoliviero #19634 üzenetére
Kár, hogy olyan klienst nem ad a UPC hozzá, ami képes a 240Mbps-re! Az nem lenne jó nekik, mert akkor lehetne reklamálni emiatt is...
-
válasz
rayoliviero #19631 üzenetére
Kérdés, hogy ezt Ő is elhiszi, vagy csak Téged akart ezzel megetetni?
-
válasz
rayoliviero #19628 üzenetére
Ez egy baromság! Az a hulladék TC7200 annak még a felét sem adja le WiFi-n, mint azt itt már többször is láthattuk! De sajnos a CISCO is nagyon-nagyon messze van a 240Mbps-től WiFi-n! Mint egyébként minden más eszköz is...
-
TeeJay
félisten
válasz
rayoliviero #19442 üzenetére
én írtam nekik facebook oldalon, megadtam a mobil számomat és ők hívtak hogy lenne egy jó ajánlatuk
maradt volna minden úgy mint eddig csak 7ért kaptam volna 60/6 megabitet és maradt volna ingyenesen a rögzítős beltéricserébe persze 1év hűség, de egyelőre még nem erősítettem meg őket
-
Motyi
senior tag
válasz
A jövőben ha esetleg nincs a közelben UPC-s telefon, akkor van vezetékes elérhetőségük is:
+36 1 688-1221-es vagy a +36 1 456-8751
[link]Kék számot hívni nem nyerő mobilról
(#19445) upsyka - ez nem csak akkor használható ha új szolgáltatást igényelnél?
-
upsyka
aktív tag
válasz
vagy weboldalról visszahivatod magad ingyenesen mobilra munkaidőben
-
válasz
Mi több, az összes UPC telefon előfizetőt is díjtalanul hívhatod!
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Ha UPC vezetékes telefonról hívom fel a UPC-t, az ingyenes? Igen
-
válasz
rayoliviero #18872 üzenetére
Hát, én lehet felhívnám őket, hogy ezerrel vigyék innen ezt a mások által levetett sz@rt, és hozzanak helyette egy újat!
-
Mate
nagyúr
válasz
Már új boxuk nem nagyon van. Használtat adnak, de többnyire azzal sincs baj.
Ha ennyire zavar a távirányító cseréltesd ki és kész. De legjobb lenne, ha kártyára váltanál és megoldódna a probléma.
-
válasz
Hát nem tudom... Én eddig egy CISCO EPC3208 modemet, egy Pace HD, és egy CISCO HD DVR BOX-ot kaptam tőlük, mindegyik postán jött, és mind gyári original, bontatlan csomagolásban volt!
-
válasz
rayoliviero #18870 üzenetére
Az baromság, csak le akart rázni, had menjen, aztán csinálj amit akarsz!
Ez kb olyan, mint amikor valakinek bekötéskor a netre is azt mondták, hogy azért nincs meg a sebesség, mert még csak egy ideiglenes csomagban van, de kell 24 óra, és jó lesz! Persze nem lett jó...
-
válasz
rayoliviero #18858 üzenetére
A távirányítót elvileg kicserélik bármelyik UPC ügyfélszolgálaton!
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18866 üzenetére
Ezek jó értékek, nem kell szakadástól tartani, dtv vétellel sem lesz gond.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18858 üzenetére
Ok, akkor nézd meg a 192.168.100.1 címen milyenek a modem értékei.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18854 üzenetére
Ha médiabox van nálad menü, utána rögtön 1789 aztán page down gomb többször. Médiacard esetén tévétípusonként eltérő módon lehet megnézni, pl info gomb, menübe. Mivel a modem ds és dtv mux frekik kb egyforma szinttel jönnek érdemes lenne a 192.168.100.1 címen megnézni a modem jelszintet. Milyen osztóval van elosztva a koax:
-
válasz
rayoliviero #18854 üzenetére
Igen úgy... A beírást nem kell látnod a képernyőn, ellenben viszonylag gyorsan kell ezt megtenni, tehát ne menj ki közben KV-zni! Simán, egymás után, menü, 1789...
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18850 üzenetére
Box-on vagy tévén nézed a dtv adásokat?
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18847 üzenetére
Nálad is van bithiba? Jelszint milyen ?
coola: Nem nálad lesz a gond. Lehet semmi köze sincs a jelszinthez 98-100%jelerősségnél nem lehet gond. -
khorvat
senior tag
válasz
rayoliviero #18779 üzenetére
Akkor hasonló cipőben járunk, sehogy se tudtam a 240-re rávenni őket. Pedig próbáltam érvelni, hogy mediacarddal a 2000Ft-os videótár kedvezményt se kapom meg tőlük! Aztán eljutottam odáig, hogy nem érdekel !
-
Motyi
senior tag
válasz
rayoliviero #18777 üzenetére
Ha telefonon vagy neten rendelted meg akkor igen.
-
tomp
félisten
válasz
rayoliviero #18704 üzenetére
...és még verte a mellét az ügyintéző, hogy pedig milyen elképesztő kedvezményt kapok. Azt nem mondta el, hogy miben...
-
tdk.112
aktív tag
válasz
rayoliviero #18517 üzenetére
Mire kell neked a 240 Mbps, amire a 120 nem elég? Főleg, ha az ingyenes 3 hónap utána le is mondanád?
-
Bélaaaa
őstag
válasz
rayoliviero #18517 üzenetére
Bemész az ügyfélszolgálatra, elsírod a bánatod, s lám, már meg is kapod a 3 hónap ingyen 240-et, utána felajánlják a +2000Ft lehetőségét.
Sőt, még tablettát is vehetsz, ha akarsz!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18514 üzenetére
Amúgy szerintem én azért kaptam meg mivel az első hölggyel megkötöttem a szerződést és minden beszélgetést rögzít a UPC. Utána ugyanez a hölgy visszahívott fél óra múlva - a megkötött szerződésemmel - hogy nem lehet megkötni és semmis. Mondom ezt nem fogadom el. Ezután elkezdtem anyázni a fészen, erre azt írta a UPC hogy elnézést kérnek, hibáztak, mégis lehet. Ezután visszahívott egy másik hölgy- elég idegesen - és megkötöttük az eredeti szerződést. Majd 5 perc múlva felhívott egy férfi hogy biztos minden rendben van-e ?
Ekkor már röhögtem
Ennyi a ma délelőtti történet. Tényleg kíváncsi vagyok mi lesz belőle ... -
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #18511 üzenetére
Csak akció ideig lehet, utána sima 120-as lenne. Gondolom nekem azért ajánlották fel, mert most jóval kevesebbet fizetek ugyan azért a csomagért ami gyakorlatilag az XL csomag.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18501 üzenetére
Mondom : én régi vagyok, és válthattam CSOMAGBAN 240-re !
Nem értem ... lehet hogy túl nagy volt a pofám ?
Na mindegy, azért ne hagyjátok magatokat ! -
DS39
nagyúr
válasz
rayoliviero #18501 üzenetére
át kellene venniük azt a megoldást ami a T-nél van, hogy magad állítod össze a csomagod és arra kapsz egy árajánlatot. eddig se volt sok értelme hogy a legnagyobb csomagban van a legnagyobb TV, legnagyobb telefon választható, de a net "csak" közepes.
-
SkyLaci
őstag
válasz
rayoliviero #18498 üzenetére
hát ez kurvára érthetetlen hogy mindig csak az új előfizetőknek kedveznek. Az még oké hogy csak az újaknak adják ingyen 3 hónapig hogy csalogassák őket, de az hogy a régi előfizetőknek arra sincs lehetőségük hogy ráfizetéssel megkapják azt amit az újak, az teljesen érthetetlen.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18496 üzenetére
Hát akkor nem tudom én hogy kaphattam meg ( mondjuk a szerződést még nem kaptam meg ... )
Kb 8-9 éve vagyok előfizető, és fullos csomagom volt eddig, ami a jövő hónapban jár le. -
SkyLaci
őstag
válasz
rayoliviero #18496 üzenetére
akkor +2000-ért sem kaphatod azt a +120Mb/s-et?
Én is hasonlóan jártam, de még mindig nem értem miért nem lehet. -
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18488 üzenetére
is-is ...
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18488 üzenetére
Szerintem ha telefonon beszél velük az ember és határozott (nem bunkó) akkor mindent el lehet érni. Persze előtte nem árt tiszába jönni a lehetőségekkel. Erre is tökéletes pl ez a fórum
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18479 üzenetére
Én írtam nekik privátban is és a főoldalon is. Persze intelligens módon, nem anyázva...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18475 üzenetére
24 hónapos elkötelezettséget írok alá, ami tetszőlegesen módosítható a jövőben ( viszont nem mondható le ! )
XL csomag tartalma: HD Gold TV csomag, HD box ingyé ( eddig 2000 Ft volt ), 240-es net ingyé 3 hónapig, utána ha nem mondom le, akkor +2000 Ft ... ennyi -
TeeJay
félisten
válasz
rayoliviero #18475 üzenetére
3hónaping ingyen kapod a 240-et utána ha nem mondod le kiszámlázzák a felárat
ha viszont 2hónap x napon online beküldöd hogy lemondod a 240megabites ajándékot maradhat a csomagban foglalt 120megabit akkor nem fizetsz semmivel se többet a 4. hónap első napjától
ez ilyen vevőcsalogató akció, a hülye user megrendeli, 3 hónap múlva meg már el is felejti hogy mi volt és szépen ha nem mondja le időben akkor 2évig számlázzák ki a felárat, közben szépen meg is szokja hogy hasít a net lehet nem is mondaná lemézesmadzag effektus...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18473 üzenetére
Fészbukon elkezdtem ugatni velük és azt a választ kaptam hogy .... " elintéztük Önnek hogy megkapja azt a csomagot ( HD gold + média box HD benne az árban>eddig 2000 Ft volt + 240-es net 3 hónapig ingyen utána + 2000 Ft-ért )
Én megkaptam ... igaz ma már 3-an is hívtak a UPC-tól hogy minden rendben van -e ? VIP lettem vagy mi a picsa ? -
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero #18469 üzenetére
De miért nem ?
-
donmackó
addikt
válasz
rayoliviero #18461 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert akkor médiaboxot kell váltani.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18362 üzenetére
Szia!
Ismerve itt nálunk az ügyfélszolgálatot jobban jársz ha telefonálsz. Nem tudnak igazán semmit főleg az új akciókról hiányos a tudás. De lehet csak én lakom rossz helyen ebből a szempontból.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18360 üzenetére
Szia!
Részlet az új szolgáltatásokra vonatkozó adatlapról amit ma kaptam:
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18357 üzenetére
Szia!
Én telefonon rendeltem de ugyan annyiért kaptam meg mintha online rendeltem volna. Az meg hogy nem jár a 240es net fel sem merült. Amit megkaptam emailben dokumentumokat abban is egyértelműen benne van, hogy jár.
-
sonique
őstag
válasz
rayoliviero #18357 üzenetére
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18354 üzenetére
Szia!
Én régi előfizetőként (több mint 10 év) megrendeltem a trioxl-t és 3 hónapig 240es lesz a net utánna ha kell + 2000. Automatikusan nincs emelés szerintem. Eddig 120-as volt a net hűség nélkül.
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #18354 üzenetére
nem emelik, csak új előfizetőknek
nekem most 25-s netem van, most lesz megint 120-s, remélem még ma
-
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #18340 üzenetére
Sziasztok!
Igazatok van nem írtam, hogy ebben benne van a 15 hd csatorna+CI kártya is.
TrioXL
-
upsyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #18324 üzenetére
ha útbaesik egy iroda kérdezz rá ott,az biztosabb,telefonon sok hülyeséget mondtak nekem is
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
rayoliviero #18309 üzenetére
A HD +1000-ft. a 4. hónaptól. Ha nem rendelsz boxot, akkor marad a mostani boxod és 2500Ft. költségen kérheted a HD-s boxot, hogy a 4 ingyenes csatornát nézhessed. Jobb, ha boxxal veszed így kapod az új boxot és ha nem kell a többi HD, a 4, hónaptól lemondod.
-
upsyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #18317 üzenetére
ezt mióta törölték el,hogy személyesen nem adhatod le?én két hónapja szüntettem meg egy előfizut és személyesen adtam le az irodába
-
válasz
rayoliviero #18317 üzenetére
De le lehet adni, én is úgy adtam le két hónapja! Legalábbis akkor lehetett simán! Az újat meg futár hozta!
-
kungzi
veterán
válasz
rendeld az xl-t
abban van digital gold hd+felvevő 2évig ingyen, 120-as net, bronz telefon 9990Ft-ért
-
Mate
nagyúr
válasz
A régi thomsok készüléket ha hűséget kötsz kicseréltetheted HD-ra egyszeri díjért, amit sokszor el is engednek. Nem kell +1000 Ft. Simán oldalukon ne rendelj semmit, ott keretek közt tudnak csak mozogni, ezt egyedileg kell telefonon vagy facebook-on elintézni.
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #18294 üzenetére
Érdekes. Akkor majd kiderül mi a helyzet.
-
válasz
rayoliviero #18294 üzenetére
Ráutaló magatartásos faszsága a júpíszínek... Amit nem mondasz le, azt megrendelted!
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero #18279 üzenetére
Elvileg végleg maradnia kell. Vagyis nem írták oda az ajánlatban, hogy csak 3 hónapig kerül ennyibe.
-
Bagira01
veterán
válasz
rayoliviero #18267 üzenetére
Én sem igazán értem a dolgot. Több mint 2 éve van 120-as net, digi bronz tv és telefon. 1 év után nem kötöttünk újra semmit, ergo most határozatlan van(115xxFt-ot fizetünk) Namost váltanánk Trio M csomagra, de hogy azt nem lehet, mert kisebbre nem lehet váltani(szerintük), hanem, hogy van egy nagyon jó ajánlat 2 évre Trio XL 10990Ft-ért. Ezek tényleg ennyire szarnak az régi előfizetőkre
-
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #18257 üzenetére
Mint írtam mi tavaly a Rubitól kerültünk át tehát félig-meddig új ügyfelek voltunk, mégsem kaptuk meg.
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #18252 üzenetére
egyenlőre még nem adtam le a rendelést, de már itt van megnyitva egy másik ablakban a rendelés oldal. Várok még egy válasz üzenetet facebookon tőlük.
-
kabelmania27
félisten
válasz
rayoliviero #18252 üzenetére
Szerintem az újakra vonatkozik. pl ismerős 50/5-be van hűség nélkül és visszaváltana 30 vagy 15Megára akkor azt kapná.
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #18242 üzenetére
a Trio XL-ben már fixen benne a van mediabox + HD + felvevő
az L-ben meg választható csak
ha az L-hez választod ezeket, akkor 500Ft-al több, mint az XL
az L-hez lehet mediacardot választani box helyett
-
kungzi
veterán
válasz
rayoliviero #18237 üzenetére
Felfele barmikor modosithatsz. A 4 ev huseget csak en irtam poenbol korabban
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest