- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2317 üzenetére
Remekül hangzik.
A lényeg, hogy a garancia érvényes számla nélkül is, csak jótállási jeggyel.
Nem értem meg, hogy miért kell a határon belül így működni a dolgoknak.
Anno TMX is egy kalap remek ügyködést végzett, ott nem tudom jelenleg mi a helyzet, de ha én olyan munkát adtam volna kii a kezemből magam mondok fel. Ez azért nagyon rossz, hogy ilyen remek szervizekre vannak a tulajok./felhasználók kényszerülve.
-
arn
félisten
válasz
Celithrandi #2312 üzenetére
Nem biztos, hogy az uj osztrakok jobb munkat vegeznek.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Egyébként köszönöm a tanácsot, majd észbentartom, ha kell vinni garba/szervizbe. Most csak azt szeretném tudni mi kell a garhoz a szerviznek.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Kell a számla garanciáztatáshoz, vagy elég vinni a garancia levelet?
-
Beldar
tag
válasz
Celithrandi #2295 üzenetére
Írta, h ijesztő az a méret, és ódzkodott az adapterezéstől is, szóval adódott a logikai sorrend szerint az RF-es vonalon maradás.
Amúgy meg ne okoskodj itt nekem és ne véleményezd, h ki mit javasol, majd eldönti neki mi éri meg jobban! -
kisharsany
aktív tag
válasz
Celithrandi #2298 üzenetére
EF-S 70-250? Az 55-250 lesz. Jó objektív, de azért egy 70-200 F4 más liga.
-
Sleek
senior tag
válasz
Celithrandi #2295 üzenetére
Mondjuk nekem Apsc n az RF 24mm kezdő sok esetben túl szűk lenne. Bár nem tudom a fórumtárs mit fotózik.
-
Sleek
senior tag
válasz
Celithrandi #2285 üzenetére
5200mm
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2270 üzenetére
80-ért vettem, annyit megért.
-
feeregon
tag
válasz
Celithrandi #2264 üzenetére
Igen, nálam R7-nél az 1.6-os szorzó nagy segítség, de ha kell, "mankónak" van egy 150-600. :)
De azért az érdekes, hogy képminőségben mindenki a régebbi optikát választja.
-
feeregon
tag
válasz
Celithrandi #2262 üzenetére
Most néztem, az RF 70-200mm f/4 L IS USM
700e HUF
Az EF így nem is olyan rossz... -
feeregon
tag
válasz
Celithrandi #2260 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, egyedül a méretbeli különbség vonzott, nagy eséllyel marad az EF "spóroltam" pár százezret. Ezt viszont beforgatnám egy vakuba. Mit ajánlanátok? Beltéri használatra kellene, főleg családi események.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2251 üzenetére
Pl. PWM, volt olyan telefonom amit azonnal küldtem is vissza, mert a PWM-e 140 volt mindössze, rettenetesen "húzta a szemem", olyan 500 as PWM környékén már nem rossz.
Teljesen érhető, mondjuk ahol nem szívesen járkál az ember fotós cuccal, ott a telefon is necces.
-
arn
félisten
válasz
Celithrandi #2254 üzenetére
Erdekes, mert a fenti ar is nagyon jo kint.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2249 üzenetére
A remek kijelzője pedig szét vibrálja az ember szemeit.
Azt a 150-et akkor inkább bele lehet tenni egy obiba.. -
arn
félisten
válasz
Celithrandi #2245 üzenetére
Inkabb 500 az mar
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2245 üzenetére
Nekem nincs 500-600 rugós telóm, az életben nem tervezek elkölteni annyit rá. De.persze jó az alma fotó..
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2239 üzenetére
A 24-240-et említed? Láttam, annyiért borzasztó. A 18-150 sem ér 180 ezret sem nyilván.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2236 üzenetére
p_adam:
Igaz, ha az obi csere miatt lemaradsz a pillanatról az még kevésbé jó kép , mint a zoom objektív által készült "nem olyan jó" minőségű kép.
Nem akarom magam nyugtatni, vagy hitegetni. Azonban valamerre el kellene indulni és bizonyos esetekre és helyekre nem tudok és nem akarok vinni 2-3-4 objektívet.
50mm 1.8 fix van, de az sem jó minden helyzetben. Kell mellé egy zoom és még talán 1 fix esetleg majd valamikor, ha látom okát egy 100-400mm. -
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2230 üzenetére
R10. (APS-C)
Nem sorolom, sem az előnyeit, sem a hátrányait, mert minek.
Az okosok azt mondják, hogy 1-2-3 hűde fix + 18-150 + 100-400 és minden remek. Hát, eddig ott tartok, hogy 1 fix pipa, jön mellé egy 18-150 (mert a múltkor is, tele volt ....), hogy nem látok "messzire", de nem is tudok úgy helyezkedni, hogy a 20mm meg legyen, mert ugye ezt városnézés közben külföldön elég macera kivitelezni, ha nincs rápattintva egy zoom... -
ANDROID???
addikt
válasz
Celithrandi #2228 üzenetére
Gondoltam, hogy valahol ez az "olcsó" darab is valamiben gyenge lesz. Azért ennyiért nem szabadna ilyet elkövetnie ennek az obinak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2195 üzenetére
Bulb módban van bulb timer. Beállíthatsz bármennyit.
-
arn
félisten
válasz
Celithrandi #2195 üzenetére
Az total alap, hogy az ilyen hosszu expos kepeket allvanyrol lovod idozitovel vagy tavval. Vagy milyen korrekciora gondolsz? Talalja ki a vaz, hogy mikor akarsz exponalni es mikor nyomkodni?
-
Theon
csendes tag
válasz
Celithrandi #2193 üzenetére
Szia!
Gépkönyv szerint a tárcsát Bulb (B) módba kapcsolod és bármennyi ideig tarthat az expo. Vagy nyomva tartod az expo gombot a kívánt ideig vagy beállítasz egy időzítőt előtte az első "fényképező" menüben a 7-es oldalon, a Bulb timer menüpontban. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2190 üzenetére
Azt se.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2188 üzenetére
Dehogy fotózza meg a vendég. A fotós nem az objektívtől az, hanem a látásmódtól.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Celithrandi #2181 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett ezért kifejtem rendesebben.
Ha elhívnak fotósként egy rendezvényt befotózni akkor az nem csak arról szól, hogy kiváló lesipuskás beszélgetős portrékat készítek. Hanem bizony bizony kellenek a direkt fotók, standokról, asztalokról stb illetve a nagylátós és urambocsá ultra széles nagylátós képek.
Mindezt csak azért, hogy a rendezvényről legyen egy olyan galéria amiben a fotós megmutatja, hogy sokan voltak pl. mindenféle színes ruhában és vagy ha dresszkódos a buli akkor mindenki egyenszínben pompázik ami mondjuk harmonizál a teremdíszítéssel stb plusz rengeteg elkapott pillanat, nagy találkozások, telefonnyomkodások és természetesen egy olyan csoportkép ami jól van elkészítve amiből utólag akár egy kéét méteres nyomatot is tudnak készíteni és még sorolhatnám.
Emiatt fontos az, hogy ne csak pl. 50-85 milin dolgozzopn a fotós mert a végén egyhangú lesz az átadott anyag. Nem vitatom meg lehet oldani akár egy fix 50el is mindent de na.. nem olyan lesz az
De amúgy mindenki azzal fotóz ami van illetve azt hívja aki neki megfelel. Ezek szerint mi nem fogjuk egymást keresni fotózás miatt
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Celithrandi #2185 üzenetére
"esküvőn se fotóznak 28mm-el soha"
"láttál már valaha rendezvényfotóst nagylátóval fotózni? én még soha az életben"
"Ha nekem valaki pénzért 28milis nagylátós fotókat adna át ot zavarnám el a francba"De, pont ezeket írtad.
"Főleg hogy csoportképhez nem igen kell dedikált fotós."
...és akkor készül 300 fotó ugyanabban a stílusban, meg néhány csoportkép teljesen más színvilággal, csak mert az esküvői fotóst el kell zavarni ha nagylátó van nála...
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Celithrandi #2181 üzenetére
És mivel fotózól le 50 főt zárt térben vagy csak egy szűk helyen mondjuk várkápolnában, ha össze akarnak állni egy csoportképre?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2179 üzenetére
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Templomban, hogy látszódjon a környezet, esetleg háttérben a közönség, vagy akár a bulin csoportképek. Hoztam már le esküvőt 24-70-nel, volt benne bőven nagylátó kép is.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Celithrandi #2179 üzenetére
ha én csak portrékat adnék át egy 50-100 fős rendezvény végén igen igen csúnyán néznének rám.
28-35-85 pörög végig a vázon. és vagy 16-35 - 70-200kombó
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Celithrandi #2175 üzenetére
esküvőn se fotóznak 28mm-el soha.
Mert? Tiltott? Kifejtenéd, hogy miért nem fotóznak soha esküvőn 28milin?
-
Tlog
tag
válasz
Celithrandi #2175 üzenetére
Nem szeretek mobillal fotózni tudom a mostani mobilok jó képeket készítenek de szeretem a képeket én elkészíteni és nem a mobil szoftverére bízni.
De egyetértek azzal amit írtál.
Majd szeretnék egy jobb 50 optikát ezét kíváncsi leszek az új
canon rf 50mm f/1.4l vcm optika tesztjére és a véleményekre.
-
Tlog
tag
válasz
Celithrandi #2173 üzenetére
50mm optikával családi összejöveteleken csak maximum portrét tudnék fényképezni mert a lakás nem túl nagy nem tudnék elég távolságot tartan. Általában egy 24-105mm F4 L IS objektívet használok, és a zoomot mindig az aktuális téma szerint állítom be.
-
Tlog
tag
válasz
Celithrandi #2169 üzenetére
Ez attól függ milyen mesze van a fotózni kívánt személytől.
Ha csak 3-4 méter akkor 28-35. Ha nagyobb távolság akkor inkább 50mm vagy nagyobb. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2164 üzenetére
Nem, attól sokkal alacsonyabb felbontással és bitrátával megy (eleve max fullhd).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2162 üzenetére
App függő, úgy látja, mint egy webcam/kamera feedet egy PC.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2160 üzenetére
Ezeknek a kijelző csak másodlagos funkciója, a fő cél az ssd-re rögzítés, sokkal magasabb bitrátával, kodekkel, felbontással.
R6 II-ből 6K raw videót is ki lehet így menteni.
Amúgy nekem usbc-n látja az iPad az R6 II-t, mint kamera/input device.
-
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2158 üzenetére
Azt hiszem azokról a kijelzőkről ugyanúgy vezérelhető mintha a gép lcd kijelzőjén állítgatnád a beállításokat míg telefon csak szimpla képet mutat de lehet tévedek.
-
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2152 üzenetére
Lehet tudni mi vitt rá hogy K224A1+BH-28L helyett +10k-val többet adj az állványért ha 36k-t vetted és nem 54k-ért?
-
Mephike
őstag
válasz
Celithrandi #2152 üzenetére
Ha nem szólj és féláron átveszem
-
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2150 üzenetére
Egy termékleírásból....
"alkalmazkodva a különböző fotózási igényekhez és környezetekhez"'
Sosem értettem ezeket az állványokat amiknek fixen nyitható a terpesze.
Megnézném ezt hogy teszik le terepen az összefogott lábakkal. -
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2143 üzenetére
30 deka gyanúsnak tűnt, megmértem és a gömbfej 264g teljes állvány 739g vs 1240g
Összecsukott méretnél a 9cm difi sem annyi.
Megkerestem a konkrét (tengernyi van ezekből is) állvány típusom. Ez az.
18cm adnak az összecsukott magasságára de gömbfejet vertikális pozícióba állítva akár 16.3cm is lehet. vs 39cmSimán tartja az R8 + Ef-Rf adapter + EF 70-200 f4 IS USM szettet.
Most már keretbe van de ez a 140g sem akadály az 5 Kg teherbírás mellé.
-
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2140 üzenetére
Hát ez sem az a 500Ft-os sport, alsó polcos cuccok sem olcsók.
Gondolj rá úgy pl. hogy egy vacak műanyag vakupapucs fedél ára 6k.
Én amúgy mindig azt nézem hogy nekem mennyit ér(het)ne és döntők hogy kell-e igazán vagy carpe diem és mindegy mi az ára mert kell és kész. -
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2138 üzenetére
USA ingyen posta mindkét opcióra, max. áfa+vám?
Alis link elcsúszott valamiért de ez ugyanaz mint az USA oldalán lévő típus. -
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2134 üzenetére
Jó lesz az ismerkedni.
Gyűrűt nem sokat keresgéltem, elsők közt volt a találatokban.és Sleek
Soha nem néztem a gyűrűk árait, gondolom az RF most új ezért talán drágábban próbálják adni. Különben van itthon az EF 70-200 IS f4 L-hez mert így vettem, gyári bőrtokkal de sosem próbáltam még állványra tenni.
Ezt találtam, elvileg ingyen posta és fele annyi.
Ez pedig még olcsóbb. -
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2126 üzenetére
Nyugodtan vedd meg ha jók a paraméterei.
Igaz ilyen Flip Lock záras még nem volt nálam csak a gyűrűs.
Különbségek, minden az adatlapjaikon.
Méretek összecsukva/kitárva, teherbírás, súlya, láb elemek száma.
Gömbfejre szavazok.Nekem anno (2018 vége ~16k az Alin) ZOMEI Q666 volt, szuper volt de nem használtam ki. Manapság csak egy ilyen pici van a táskába kb. ez hogy mégse a földre tegyem a gépet.
Szerk: Állványgyűrű pl. ez
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #2126 üzenetére
állványban senki se? még olyan tapasztalat érdekelne, hogy inkább gömbfej vagy inkább videós? Nem tudom hogy fogok e videózni, de gömbfejjel fixen nem lehet, de nem tudom milyen a videóssal fotózni
+ tippet is adhattok, valami minél könnyebb, kisebb, de teljes értékű állvány kellene.
-
Sleek
senior tag
válasz
Celithrandi #2128 üzenetére
Lehet bennem van a hiba ,de max országúti bringázáskor fotózok telefonnal pár képet, ha tetszik valami. Ugye ott még a kis oly milc gépem sem tudom elrakni a mezbe
-
arn
félisten
válasz
Celithrandi #2119 üzenetére
Ekv 50rol van szo, jelen esetben ff a vaz, apscn 33-35mm korul, mftn 25mm.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #2119 üzenetére
ellenben ha valakit érdekel van itt nálam egy feleslegessé vált canon rf 50mm 1.8 II
-
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2104 üzenetére
Én is azt írom, amit tapasztalok, hogy jelenleg 1 darab vázamban van IBIS, és hogy a többiben a gyakorlatiban a hiánya mennyire minimális.
Vagy azt hogy egy fals biztonságot ad arra, hogy éles lesz a kép, mikor más dolgok miatt bemozdulhat olyan, amit nem tudok megismételni.
Vélhetően ma is sokan használnak ilyen vázakat az EOS R rendszerben, és elvannak vele.
De ha ilyen rá a reakció, hogy biztos Ken Rockwell-t olvasok - mikor nem szeretnék semmi mást, csak segíteni azoknak, akik nem látnak ebben a káoszban - akkor nem tudok mit kezdeni vele sajnos. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2086 üzenetére
Lassú memkártya?
-
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2096 üzenetére
Ezek a megállapítások tévesek. Az IBIS hatékonyság csak romlik hosszabb gyújtótávval -Canon szerint is, meg a gyakorlatban is
RF 70-200L, 100-500L nyilván jobbak lesznek, de azért nélküle se rossz.
RF 800/11-ben (gondolom 600/11-en is) viszont rendkívül jó az optikai IS (még videóra is), IBIS-el nem működik együtt, ergo R8-on ez a része nem lesz semmivel rosszabb, mint R6-on.
RF 200-800/6.3-9 támogat kombinált IS-t, 200mm-en ad előnyt (7.5 vs 5.5 lépés), de az 1000x lényegesebb 800mm-en már azonos (5.5 lépés) a névleges érték, szóval valószínűsíthető, hogy alig ad hozzá valamit.Nyilván lehet találni kombinációt, hogy van jelentősége, egy kompaktabb R8-hoz azért csak célszerűbb lehet modern RF obi. De erőlködni kell, okosabban elkölthető adott keret (ahelyett, hogy még mindig ott tartunk, hogy mindenfélle csúsztatással túllihegjük a jelentőségét, vagy az R6II aktuális ár/érték arányát.)
Bármelyik EF obi (400/5.6) eredetileg is stabi nélküli SLR vázról "származik" és ezeken is legalább ugyanolyan jól használható, rövid zársebességre az esetek nagy részénél szimplán szükség van. Ezt vagy el kell fogadni, vagy (céltalanul) tovább vitázni.
-
PuMbA
titán
válasz
Celithrandi #2096 üzenetére
"70-200 f4 is"
Nekem kifejezetten nem tűnt fel semmilyen baj vele. Canon R7-tel, ami FF-eknél jóval objektív felbontóképesség igényesebb a 32MP-es APS-C szenzorával, az egyik legélesebb obim. Sok más EF vagy EF-S obi már nem bírja kiszolgálni ezt a szenzort.
-
PuMbA
titán
válasz
Celithrandi #2090 üzenetére
Na akkor igen. Én annyit tudok mondani, hogy nekem az R7-tel felvett 4K 60 fps vajsimán megy a gépemen bármilyen lejátszóval. Az egyedüli különbség, hogy a te videód HDR, én pedig sima SDR-ben vettem fel H264 formátumban.
-
PuMbA
titán
válasz
Celithrandi #2089 üzenetére
Pedig így helyes. NTSC az az amcsi szabvány tehát 30 vagy 60 fps, mert a konnektorból 60Hz jön ki náluk. Az európai PAL a 25 és 50 fps, mert nálunk 50Hz a konnektor
Akkor tényleg az EF obi miatt, bár ez elég fura. Ha a vázstabit, azaz IBIS-t kikapcsolod akkor se jó? Mert ennek kell lennie akkor.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #2089 üzenetére
viszont kodin se az 50 se a 60hz nem riceg projektoron.
-
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2087 üzenetére
Elég egyértelmű, hogy kézből kamerázott (nyilván ennek is vannak technikái), utómunka után is látható rajta kis mozgás, de természetes, nem zavaró.
How to Stabilize Footage Like a PRO with Davinci Resolve -
PuMbA
titán
válasz
Celithrandi #2082 üzenetére
Állítsd át a géped NTSC-re és 60fps-sel nézd meg
Nálam is akad, de nem tudom, hogy miért.
-
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2078 üzenetére
Pont azt magyaráztad, hogy "befektetés"
Ebből a szögből egészpontosan az számít, hogy mi mikor mennyi volt és/vagy lesz.
A jövőbeli árat/értéket nyilván nem lehet tökéletesen megjósolni, csak azt hogy egy váz értéke előbb-utóbb csökken - de ahhoz egyértelműen lehet mérni, ami a "legjobb" volt. -
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2076 üzenetére
Az akciós R8 kevesebb, mint fele ennyi volt. Ahhoz képest semmiképp nem nevezhető olyan jónak. Szimplán nem ér annyival többet (persze egy profi fotóst ez nem érdekli, ha olyan dolgokra szüksége van, nagyobb optikákat használ, stb.)
Abszolút értékben azért jónak mondható, várható, hogy vissza fog kúszni valamennyire (míg nem érkezik az R6 Mark III a jövő év elején).
Bár pár hete már ezen az áron volt + 1-6% extra dobókockás árengedménnyel -
kisharsany
aktív tag
válasz
Celithrandi #2074 üzenetére
Csak nehogy úgy járj vele, mint az EF-M 15-45-el. Újonnan az is kb. 200 ezerért ment, a ki se bontott, géppel vett darabokat meg 30-ért is hónapokig árulgatják... Én is csak a vázat venném, ha a kitobira nincs szükség.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Celithrandi #2072 üzenetére
Ennyiért le kell csapni rá (de még jobb a fényerőtlen kit-zoom mentes verzió).
Ez valami nyitási akciónak tűnik, fogalmam sincs meddig tart. -
zodo
nagyúr
válasz
Celithrandi #2039 üzenetére
Hátha segít amig gyakorlati választ kapsz.
Menü - Fényképező ikon (piros) - 7 lapon lesz talán a beállítása -
Sleek
senior tag
válasz
Celithrandi #2028 üzenetére
Ha nem kell a képstabi a gépben meg a két kártyahely, akkor, szerintem R8 is bőven sokat tud
. Persze ha a szíved vágya a R6II akkor meg kell venni mert bánni fogod ha mást veszel . Sokan említik ,hogy keveset bír az akksija , repülőgépes mód bekapcsolva úgy 600-700 képet írnak. Szerintem az azért vállalható.
Én Patona aksit használok eddig nem volt még gond . Power 2000 vagy Neewer aksikat megnézheted , de azok sem olcsók. -
Sleek
senior tag
válasz
Celithrandi #2023 üzenetére
Ha 70D ről váltanál esetleg az R7 nem opció ? Bár nem írtad milyen obipark van otthon.
-
p_adam
addikt
válasz
Celithrandi #2023 üzenetére
Jelenleg még jobb e-infinity-ről megvenni. Csak nem biztos, hogy időben megkapod...
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #2022 üzenetére
vajon az r6 még lehet 26.án olcsóbb vagy ez a 8kilós ár már a nagy akció? Mondjuk 24.én utazom így a 26al nem vagyok előrébb
-
Mephike
őstag
válasz
Celithrandi #2016 üzenetére
Ha van pénzed, akkor ezen nincs mit agyalni, ahogy írták R6 mark2 a jó válasz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Celithrandi #2016 üzenetére
R6 II
Amúgy semmi szükség a HDR-re, ha kicsit alexpózol, rawban meg felhúzód a shadow-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- LEGO klub
- Óra topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest