- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjpeti
tag
válasz
kisharsany #2358 üzenetére
Ezt meg tudom cáfolni képekkel! Magam sem értem, hogy miért, de egy EF-en tökéletesen működő nagyfényerős objektív (35mm 1.4 L USM) 5D2-5D3-on tökéletes képet csinál, viszont RP, R, R6-on már nem. Valaki találkozott már ilyennel?
-
arn
félisten
válasz
No de erdemes hasonlo arban egy regebbi, optikailag gyengebb valamit venni, ami hamarosan eladhatatlan lesz?
-
ANDROID???
addikt
válasz
Nem a képalkotás, működik megbízhatóan, vagy sem.
-
Celithrandi
addikt
válasz
kisharsany #2299 üzenetére
bocsi 55-250 igen. A 70-200 persze hogy jobb, de nem feltétlen mind1 hogy mivel sétálsz 500kilómétert egy utazáson. 55-250 nekem nagyon bejött, ha nem váltottam volna FF re nem is válnék meg tőle.
-
Celithrandi
addikt
válasz
kisharsany #2184 üzenetére
nem arról beszéltem hogy azt a 10 csoportképet nem lehet meglőni nagylátóval. de mind1. Főleg hogy csoportképhez nem igen kell dedikált fotós.
-
Celithrandi
addikt
válasz
kisharsany #2075 üzenetére
a vázra sincs szükségem,már van egy ilyen kitem de ha 1,3M az új ár akkor jó befektetés, ha ez az új ár akkor nem
-
arn
félisten
válasz
kisharsany #1899 üzenetére
Jah ertem, az a gond, en fixeket viszek, ebben a rendszerben nincs mar zoomom, csak a fixsor (28-35-50-85), amibol ketto jon velem.
-
arn
félisten
válasz
kisharsany #1896 üzenetére
Ez okos megoldas, bar en mostanaban ugy rendezkedtem be, hogy a varosnezesekkor eleg legyen a kicsi valltaska. Most megyunk a 35-40 fokba, mar ventit is applikaltam ra
, es flaskat is ra lehet akasztani. Ha huvosebb van, a kabatot siman rateritem.
Objektivet hogy cserelsz?
-
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany #1896 üzenetére
Túra félreérthető mert nem a természet járós túrára gondoltam.
Egész napos fel-le menős Hungaroring, Amts, kutyás rendezvények vagy drift igaz ott nem megyek sokat.
Lowepro Pro Runner 300 AW Backpack és Jackal Amazonas táskám van.
Ezekbe bőven elfér minden az apróságokkal, tárca, víz, esőkabát vagy vékonyabb felső.Övtáskát a fix 28mm-el megoldom egy átlagos bolti típussal, nem kell fotós kialakítású beltér. Váll vagy sling táska amit most vadászok.
R8, rf 28mm, ef adapter a 24-105mm f4 akkuk, pár apróság pl. egy állatkerti kiruccanáshoz.
Nem akarok tipikus fotós táska kinézetet, ne legyen kocka/téglatest forma és háton hordva ne úgy érezzem, mintha hátizsákot cipelnék tehát ne legyen nagyon mély.
Egyelőre kb. a 6L Ulanzi kapcsán tudom elképzelni de sehol nem találtam készleten. -
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany #1879 üzenetére
Na igen, akkor ott vagyunk hogy drága és biztos hogy még így sem a legmegfelelőbb.
Itt van pl. PGYTECH ONEMO SLING 7L
Elején lévő palástot nem igazán értem pedig méretben egész jó lenne de árban is sok.
Peak Design szintén horror.
Ulanzi-nak ez a táskája sem tökéletes de talán még a legjobb alternatíva.
Köszi a tippeket! -
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany #1871 üzenetére
Köszi de ahogy nézem ezt a típust már nem árulják.
-
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany #1727 üzenetére
Ok értem, én sem ellenzem csak eddig nem volt rá időm.
Biztosan lehet javítani a jónak vélt képeken is de nekem azok már megfelelőek ahogy épp látom pláne hogy ezek csak "emlék képek" amiket nagy ritkán visszanézünk.
Profiknak tiszta sor hogy kell szinte kötelező a jó képminőséget/megjelenést hozni. -
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany #1724 üzenetére
Megnézem, köszi a tippet.
arn
Számomra megfelel a Canon jpg jelentsen ez bármit, színe biztosan jó.
Szerkeszteni sok idő, nem vagyok profi, minden képre ugyanazt a sablon rátolni gáz amik meg rommá vannak szerkesztve totál gáz ami nálam már nem fényképezés kategória. -
t.imi
addikt
válasz
kisharsany #1581 üzenetére
Elvileg figyeli az "akciókat" a fogyvéd.
Ez az rf50 dupla áron ~ősz óta is egy vicc. 48k volt, hirtelen felment 90 környékere. Biztos a 6xxft-os gázolaj miatt.
-
PuMbA
titán
válasz
kisharsany #1493 üzenetére
IS-es megéri. 7 évvel újabb objektív és időjárás állóbb is.
-
PuMbA
titán
válasz
kisharsany #1490 üzenetére
Ha Canon-on maradsz, azaz későbbiekben R vázra váltasz, akkor érdemes megvenni. Egyébként meg a jobb váz és a jobb objektív is javít a helyzeten, szóval ezt nehéz százalékosan megmondani, hogy melyik mennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest