Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
köszi, holnap tesztelem. Mondjuk nem értem, hogy az expozíció sáv menüben miért nem lehet a maxot 30 fölé tolni. A nyomva tartom 5 percig mert igazán mókás lenne
Mondjuk az is vicc, hogy egy hosszú expos hdr bemozdul ha kézzel nyomom a gombot és kicsit megremeg az állvány, ennyit azért korrekciózhatna 2024 ben egy ilyen gép
-
vegyszer
addikt
Ha gond van, akkor nem a márkaszervíz intézi a szerelést? Én bizton nem a kereskedőhöz vinném.
Hacsak nem a méltán híres világgaranciával veszi meg az ember a motyót. Ami így a világ minden országban érvényes, kivéve itthon. Bár nem tudom a Canon ilyen téren milyen. De volt idő, mikor ez nagyon dívott még az EU csatlakozás körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Quadro FX 570 eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest