- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #2409 üzenetére
200 ezer környékén csak azt találtam.
-
p_adam
addikt
válasz
ANDROID??? #2387 üzenetére
Ha nincs kitöltve a garanciajegy, akkor nem érvényes, a számla nem elégséges. (Egyébként nincs benne logika, mert szériaszámra keresve megállapítható, hogy van-e rá nemzetközi garancia.)
-
kisharsany
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2359 üzenetére
Egyikkel sincs semmi gond.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2357 üzenetére
Tök mindegy milyen adaptert vesz Canonnál, semmit sem ad vagy vesz el a képalkotásból, csak elektromos jelet továbbít.
-
caveman1
tag
válasz
ANDROID??? #2354 üzenetére
Adapterekből a nem gyári Canonokat néztem (pl. MEIKE) , azokat olyan, 20-25e Ft között már láttam, vagy azokkal nem érdemes foglalkozni? Nem működnek megbízhatóan? Ha a gyári Canon adaptert veszem akkor már tényleg jobban megéri az rf objektív.
-
p_adam
addikt
válasz
ANDROID??? #2325 üzenetére
-
arn
félisten
válasz
ANDROID??? #2325 üzenetére
Melyik latoszogre van szukseged?
almat kortevel, illetve mar van 1.4, 1.8.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2319 üzenetére
Ugyanaz a kategoria sajnos mindketto.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2316 üzenetére
Magyarországon maximum garancia levél kell,.de általában az sem mivel gyártási szám alapján benne van a rendszerekben. Viszont mivel a camera kft ról beszélünk igy általánosan bármid is van nem árt ha ügyvéddel mész és mielőtt bármit átadsz nekik fotókkal, állapot felmeréssel és közjegyzővel hitelesítve tedd. Egyebet nem mondok mert nincs kedvem becsületsértésért bíróságra járni, de kérdezz utánuk bárhol bátran. Én már elbeszélgettem párszor a cég vezetőjével így nekem nincs garanciám magyarországon canon termékekre, de több ismerősöm is van ezzel így és van pár fotós cég az ismeretségemben aki perben áll velük.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2314 üzenetére
Az oldalukról:
A jótállásból eredő jogok jótállási jeggyel érvényesíthetőek, amelynek nem tehető feltételévé a fogyasztási cikk felbontott csomagolásának a fogyasztó általi visszaszolgáltatása. A jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát – a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek.De aztán ki tudja mikor frissítették utoljára, egyszerűbb, ha felhívod őket, vagy dobsz nekik egy mailt. btw én is osztom azt a véleményt, hogy oda semmit nem vinnék.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2311 üzenetére
camera kft, szerintem próbáld meg az osztrák szervizzel garanciáztatni én ezeknek nem adnék át gépet
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #2256 üzenetére
Természetesen nem CSAK a PWM számít, de ha az rossz, akkor nem okvetlenül kell tovább menni a kijelzőjét illetően..
Google Pixel 7 Pro 3120x1440 OLED 240 PWM
Google Pixel 8 2400x1080 OLED 170 PWM
Google Pixel 8 Pro 2992x1344 OLED 120 PWM
Google Pixel 9 Pro 2856x1280 OLED 240 PWM
Google Pixel 9 Pro XL 2992x1344 OLED 240 PWM
.......
Viszont, a gyártók mind! spórolni akarnak, így nem teszenk bele jobb kijelzőt, ha a jó népnek így is kell. Ez is olyan kinek mi.NA, DE ez nem az a topik.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2250 üzenetére
a piacon kapható legjobb oled kijelzőkkel mi a gond? Telefont meg amúgy is vesz az ember. Az új pixel pedig kapott már a nagylátó kamerára is 50mgp szenzort, nagyon nem szar. nekem sokszor kényelmes nagylátókat telóval lőni, azonnali korrekcióval, hdrrel, tájkép opcióval miközben tele van a gépemen. + van sok hely ahol nem szívesen rohangálok láthatóan drága géppel a nyakamba
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2246 üzenetére
és milyen jó hogy a pixel 150-300 ért ezt megoldja
-
arn
félisten
válasz
ANDROID??? #2235 üzenetére
Ezt a dbot nem probaltam, csak turaobikat mas rendszerben, de szimplan fizika. Ekkora atfogast nem lehet megcsinalni normalisan optikailag megcsinalni, minden az atfogas oltaran lett felaldozva, a minoseg, a meret, az ar, a fenyerosseg.
En arra hasznalom a fenykepezot, hogy jelentosen jobb kepeket keszitsek, mint amit mobillal tudnek, ami mindig ott van velem. A masik, hogy mar kinottem abbol, hogy mindent lefotozzak, arra ott a mobil ha megis kell. Max akkor ajanlanam, ha minden pillanatot le akarsz kapni geppel, es semmirol sem akarsz lemaradni.
Olyan mint a svajci bicska, mindenre jo, de valojaban semmire sem, ha kicsit komolyabban gondolod. Ha olyan jol mukodne, az obipark 90%a felesleges lenne. Amikor hasznalod, orom, amikor a vegeredmenyt megnezed, bosszusag.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2240 üzenetére
igen, a 24-240 ről volt szó
Nézd meg azt amit privátban küldtem. Van amúgy egy markék obim amit nem használok és felgyűlt itthon
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2238 üzenetére
nem láttad azt a hordó torzítást meg a fekete sarkokat? ennyiből használtan kijön egy L es nagylátó meg egy L es tele. Nem az obival van gond hanem az árával. kb 100ezret ér szvsz újonnan egy olyan obi ami full fekete sarkokat fotóz és akkor elmegy egy 100-150ezres gépre játszósnak. Ennél olcsóbb volt a 16-35 L f4 + a 70-200 L f4 obim együtt.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2235 üzenetére
ott a teszt videó abból kiderül, hogy egy filléres fos obi. Ilyeneket régen 100ezres gépekhez adtak kitben kb.
-
arn
félisten
válasz
ANDROID??? #2227 üzenetére
Az ilyen turaobik semmire se jok igazan. Regen mftn mindig turaobit meg par fixet vittem magammal, 10 kepbol 8at a turaobival lottem meg, mert baromi kenyelmes volt, a fixel kettot, de ez utobbi kettot hagytam meg.
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2231 üzenetére
passz, nálam 16-35, 50 és 100-400 volt most egy 3 hetes úton. Ami hiányzott az a 400 feletti rész. Az 50 és 100 közotti soha. No meg sokszor tele van a gépemen nagylátóra meg ott a pixel 9
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2229 üzenetére
az a baj hogy jelenlegi árak mellett ha ez nem hordósodna ennyire és fix f4 lenne mondjuk akkor kétszer ennyibe kerülne. Akkor már inkább egy 70-200 L f/4 és mellé egy nagylátó, bár ff gépen a 200 és a 250 is nagyon kevés telének
-
Celithrandi
addikt
válasz
ANDROID??? #2227 üzenetére
szép fekete karimát 24-en amit kikorrekcióz a gép
[link]
Ennyi pénzért azért na.. -
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #2213 üzenetére
Ez jó kérdés , agyaltam én is amikor megvettem az R8 at ,hogy az FF re drága az obi.
Azt használt piacon vettem obikat, kivéve a Sigma 150-600mm et.
A 24-70mm f4 IS pár alkalommal használt makulátlan a Tamron 70-210 f4 ez is képstabis 1-2 alkalommal kipróbált volt csak. Kb mindegyik 150ezer ft volt. Nem gondolnám ,hogy apsc re annyival olcsóbb lenne a dolog. -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #2199 üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de érdeklődni szeretnék, csak halkan hogy érdemes beruházás a 18-150 (R10-re), vagy inkább ne adjam el az R8-am és ahhoz kerítsek obikat?
Nekem jobban kézreesik az R10 az FF ellenére is, plusz ha nincs nálam vaku, magasabb iso ide vagy oda, nem lesz még. Mikro villanóm sem ugye..
Egyébként olvasva a hsz-ket már kezdek elveszni, hogy akkor melyikre is van ár/érték stb-ben jobb obi készlet? (nem akarok egyelőre 500-kat költeni objektívenként)
Még itt az új kérdés: nyugodtan gondolkozzak K&f ttipodban, vagy maradjon a fejemben a "csak a vanguard, vagy a manfrotto"?
-
p_adam
addikt
válasz
ANDROID??? #2199 üzenetére
[link] tudom, hogy nem L-es 24-105-re gondolsz, az nyilván még gyengébb APS-C vázon = nem arra való.
Ha már APS-C:
Sigma 30mm F/1.4 DC DN 'C' teszt
Sigma 56mm F/1.4 DC DN 'C' teszt
(Egyik se tűnik annyira meggyőzőnek, FF-re jobb budget optikát lehet gyártani.) -
tm5
tag
válasz
ANDROID??? #1914 üzenetére
az 1. link: Ez bőven elég lenne nekem.
a 2. link: Egy picit más méretet ír a képen, mint a leírásban. Valszeg az már nagyon szűk lenne.
Köszi. -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #1906 üzenetére
Meg is van.
Gondoltam az obikat is frissítem, de azokra most nincs , vagy még nincs. -
PuMbA
titán
válasz
ANDROID??? #1904 üzenetére
Mivel a Canon honlapján, ahonnan letöltöd a firmware-t nem írják, hogy sorba kell, így elég az utolsót
-
Mephike
őstag
válasz
ANDROID??? #1902 üzenetére
A Canon gépeknél simán megéri frissíteni. A régi beállításaid a gépen megmaradnak update után is!
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1845 üzenetére
Köszönöm. Kiganyéztam a malacperselyt most
de egyszer élünk az életben. Ha mindent megvonnék magamtól akkor az lenne mint ,ahogy kollégám mondaná. A koporsón nincs farzseb. Ameddig nincs gyerkőc addig azért könnyebb hobbyra költeni .
Nálad ,hogy van a Canon R8 projekt ? -
zodo
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1838 üzenetére
Az vagy
soknak nem jelent semmit a csomagolás vagy épp a cucc épsége.
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1832 üzenetére
Elvileg érdeklődő sincs mert több mint két hete hirdeti a terméket elmondás szerint. Írtam írjon egy számlaszámot azt utalok is. Erre már nem jött válasz . Pedig a készített és megjelent fotói alapján nagyon komoly fotós az illető .
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1830 üzenetére
Szerintem igen.A kedvezményes EOS R8 váz ajánlat (br.498.000 Ft) július 31-ig továbbra is él! Tehát Juli 31 23:59 :59 sec ig.
Amúgy aug végéig tudod igényelni a visszatérítést, mivel vásárlástól számított 30 nap van a regisztrációra.
Én meg vívok egy eladóval , hirdeti a terméket mondom ok legyen akkor a posta is az enyém . Semmit nem alkudtam az árból , erre válasza ah még alszik rá mi legyen. Mi a tö.ömnek hirdet ha nem tudja eldönteni ,hogy elakarja e adni vagy se. -
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1823 üzenetére
Nekem is R10 lett volna ,ha ilyen árban nem csípem meg az R8 gépet.
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1821 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok agyaló fázisban
-
t.imi
addikt
válasz
ANDROID??? #1762 üzenetére
R50 (nekem) annyira nem vészes méretben, pedig nagy kezem van. Mondjuk évek alatt gx80, gx9, x-t30 is volt a háznál.
Nyak, vagy csuklópánttal sokkal biztonságosabb érzés viselni.
Kirándulás, séta közben pl ef-r adapter és ef 24 2.8-al kimondottan kényelmes.Egy 35 1.8-at és egy 100-400-at mi is befoglaltunk.
A7II-ön használtam először harmincötöt, azóta nagy a szerelem
Asszonyra nagy nehezen rá tudtam beszélni egy hétvégi kölcsönzére a 35öt, azóta egyik álma. De 2xx nem akart érte adni.
Most 153 körül jönne ki, így már bólintott. -
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1765 üzenetére
Igen mert a boltban is azt mondták, árban a gépvázak közt nincs akkora különbség ,viszont beltérben vagy este, azért jól jön a nagyobb képérzékelő. Most már csak ott vagyok meglőve ,hogy f4 obi mennyire elegendő pl egy hungexpon vagy egyéb beltérben
Ilyen ez a tapasztalatlanság. Nyilván aki használt terméket akar eladni az mindjárt azt mondta ah FF re is kell a 2.8 fényerő ne az F4 et vegyem
-
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1762 üzenetére
Igen az R50 gépet én is fogtam, Szerintem olyan női kézbe való gép.
Z50 is nézegetőben volt de nekem sajnos a Nikonnal hozzáállásával volt két rossz tapasztalatom. Egyik rossz tapasztalat ,hogy egy nyűves akksin ment a harc egy D5300as géphez, mert kb 100-120 képet bírt ki. Azt mondták nem garanciás.Persze a gép kb 4 hétig náluk volt. A másik eset ,hogy a tüköraknába valami fekete cuccok kerültek amikor visszakaptam a gépet. Válasz nem garanciális mert a tükörakna stb zárt egység és oda nem kerülhet semmi sem. Mondtam nézzék meg jobban mert én látom a dolgokat. Válasz ismért ,hogy nem garanciás mert a képalkotást nem befolyásolja éljek együtt vele. De ha gondolom több mint 50ezer ft ért kicserélik szívesen. Pár hónapos gépről beszélünk amibe kb 500 expót tette, Erre közölte velem a Nikonos ügyintéző ,hogy ilyen érhetetlen emberek miatt nem szeretné felidegesíteni magát és rámrakta a telot. Akkor fogadtam meg ,hogy többet hazánkban Nikon gépet nem veszek. Ha kell inkább kiküldöm más országba hátha nem balkáni a szerviz . Amúgy azt tudom ,hogy az akkori Apsc gépeket a csehek szervízelték utána meg azt hiszem Lengyelországban. De azt már nem követtem. -
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1758 üzenetére
Ha nem lesz akcióban az R8 akkor valószínűleg nekem is az R10 lesz. Jelenleg más gépet nem is tudok ami "viszonylag új fejlesztés". Bár érdekes ,hogy az R10 tud mechanikus zárral max15 képet 460 JPEG vagy 29 RAWig az R8 meg elektronikus első redőnyre 6db t igaz azt 1000+jpg vagy RAW- vagy CRAW-kép rögzítéséig tartható. Elektronikus zárral az R10 Max. kb. 23 kép/mp a sebesség 70 JPEG vagy 21 RAW kép rögzítéséig tartható az R8 Max. kb. 40 kép/mp Elektronikus zárral, a sebesség 120 JPEG- vagy 56 RAW- vagy 100 CRAW-kép rögzítéséig tartható
RAW sorozatfelvétel 30 kép/mp 0,5 másodperces előfelvétellel, max. kb. 158 képkockáig
Szóval mivel tapasztalatlan vagyok milyen sorozat szám mire elegendő megy az agyalás
Kicsit azzal nyugtatom magam , hogy régen sem voltak szupergyors gépek, mégis volt vonat fotózás , sport fotózás , vasút modell fotózás bringafotózás stb. .
Szeretem a kis Oly milc gépem , de beltérben sokszor kevés videóra meg fotóra . Valamint ha erdőben nem süt a nap akkor sem az igazi . -
Sleek
senior tag
válasz
ANDROID??? #1756 üzenetére
Mindig mindentől van szebb jobb. Ezen ne agyalj 😁
-
zodo
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1754 üzenetére
R10-re egyelőre csak a Big Shot akció van.
Kinek mi a jobb gép, RP és RP kit valamint R8 lesz szuper olcsón.Topik régóta itt van, akcióról is jó ideje tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest