-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laragirl83 #5591 üzenetére
Boldog ember vagy.
Sajnos tegnap több helyen olvastam, hogy nem mindenkinek megy jól 11 alatt a játék. Most visszaraktam és tesztelem.
-
válasz
laragirl83 #4721 üzenetére
Detto.
Próbáltam Geforce experience nélkül, böngészö nélkül. Már DDU-val vakartam le a vga drivert, kikapcsoltam szolgáltatásokat, gyári game boosterrel/ annélkül etc....
Most a Blizzardappban kikapcsoltam a browser hardware accelerationt. Egyenlöre megy. Még egy dolgot fogok kiprobálni hogy kirakom másik meghajtóra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #4721 üzenetére
Nalam anno MW-nel amikor PC-n voltam, barmi gondom volt, kiderult h MSI Afterburner okozza. De hogy miert, arra mai napig nincs valaszom. 🤔
-
Casanova*
veterán
válasz
laragirl83 #3603 üzenetére
Domiban a pontot kell foglalni és ölni sokat,úgy lehet sok pontot szerezni. 200 pont a foglalás,meg ha a pontról ölsz,több pontot kapsz. Domi a kedvencem,nagyon jó meccsek szoktak lenni.
-
BMS
őstag
válasz
laragirl83 #3425 üzenetére
Nekem eddig csak akkor dobta amikor a beállításokkal próbàlkoztam.
Utàna safe módba akarta indítani a játékot. -
Csokifalo
senior tag
válasz
laragirl83 #3134 üzenetére
nem tudom játszottatok-e cod wwII war pályát, ott ugyanez volt, a hidat senki se építette, a tankot senki se kísérte, beálltak hátra snípelni'... cold waban leginkább free for all-t nyomok, ott legalább rajtam múlik a top3 nem máson.egyébként tudom szokás kérdése, de itt egyenruháról se ismeri fel az ember az ellenséget, van annyi verzio, WWII esetében azért fel lehetett ismerni a szövetséges vs német egyenruhát, nem azt kellett sasolni kinek van piros felirat a feje felett
-
Linem
senior tag
válasz
laragirl83 #2788 üzenetére
Én csak HC multizom mindkettőben. Az elején még HC nélkül ment az MW, de már annyira átálltam erre, hogy már nem is emlékszem milyen volt a C. Mennyivel kellett több a killhez multiban. Szerintem, ha most kipróbálnám 1 killem sem lenne.
Idő lenne amíg visszaszokom C-re.
Már csak warzone videokban látom, hogy oda például sokszor 1 tár sem elég. -
Rony949
őstag
válasz
laragirl83 #2661 üzenetére
Szerintem azok a fegyver skinre értendőek meg a red dot hajszálkeresztjére (reticle).
-
Milan86
tag
válasz
laragirl83 #2612 üzenetére
Én is .
Lara vegyél fel >>> Bajgunar#2800 -
Mosqu!to
addikt
válasz
laragirl83 #2279 üzenetére
Jól értem, hogy erre a Fatal Errorra nincs megoldás? Ki akartam próbálni a játékot, de 2 percenként kifagy ezzel a hibaüzenettel, a 4. ilyen fagyás után meguntam. Még jó hogy ajándékba adják a 3080 mellé, amikor játszhatatlan vele
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #2340 üzenetére
Lehet elkiabáltam, MP megy szépen, de Dirty Bomb-ban megint kicrashelt, mondjuk most hibaüzit nem dobott fel, csak win esemény naplóban néztem, ugyanaz az az error code.
-
válasz
laragirl83 #2279 üzenetére
Köszönöm
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #2038 üzenetére
Szerverprobléma ütötte fel a fejét, az Activison már tud a problémáról és folyamatban van annak orvoslása: [link]
-
szgabor12
tag
válasz
laragirl83 #2038 üzenetére
Ugyanez van nekem is.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #1785 üzenetére
Erre írtak egy ilyet:
"If the error persists, then there is another fix for 0x0 (0xE4BD8598) along which is also the fix for “Error Code: 0xC0000005 (0x0) N”. Scan and repair the game and it’ll download a 3GB patch. This will fix the errors."
Na meglássuk... -
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #1192 üzenetére
Ja, csak tegyük hozzá hogy nem Cold War Beta-ban, hanem egyelőre az MW felé Warzone-ban, mielőtt valaki valamit félreért.
A Beta ugyanis ma véget ér.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #1115 üzenetére
Eddig tartott, kidobott ismét
-
bigdigit
addikt
válasz
laragirl83 #1057 üzenetére
De nekem is szintén error...de nem is bánom 10 perc elég is volt ebből.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laragirl83 #1057 üzenetére
Nekem eddig még kb 10-15 indításból egyszer sem volt crash.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest