- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viperabácsi #5775 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
viperabácsi #5769 üzenetére
Nekem connection interrupteddel szállt el úgy 5 meccs, kva ideges voltam. De közben a hálózatomon minden más okés volt. Fagyást még nem tapasztaltam.
-
válasz
viperabácsi #5729 üzenetére
Ha Tec9-cel megyek szarra lovom oket kozelrol es kozep tavrol, de maskor eselyem sincs. Tegnap is egy srac valami 8-as killstreaket csinalt, de eskuszom nem volt tobb 10secnel. En akarhogy probalgattam nem tudok ennyire gyorsan loni vele, mondjuk ritkan valtok sniperre mert ez nem kempelos jatek nekem. Megyek aztan hentelek. De van, hogy korbenezek a csapatban es aznnyit latok, hogy mindenki csak zoomolgat agyba fobe kozben meg a teruletet elfoglaljak.
-
dunc
nagyúr
válasz
viperabácsi #5718 üzenetére
Mindenképpen!
-
dunc
nagyúr
válasz
viperabácsi #5716 üzenetére
Írtam nekik már válaszoltak is, most kérték az x box felhasználó nevem!
-
dunc
nagyúr
válasz
viperabácsi #5700 üzenetére
Nekem se adja be!
-
vendingo
veterán
válasz
viperabácsi #5674 üzenetére
Szerintem az online játékosok számából lejött nekik az infó.
Konktétan 3-4 napja nincs online ismerősöm, csak pár percre. -
vendingo
veterán
válasz
viperabácsi #5668 üzenetére
Plusz nálam vibrálnak, nem töltenek be a textúrák. Eltűnnek az épületek, tereptárgyak.
-
Linem
senior tag
válasz
viperabácsi #5663 üzenetére
Amennyi info van erről, eddig úgy néz ki, hogy az új évad tematikában a Vanguard és az új warzone pályához fog kötődni.
Természetesen Cold Warban is farmolható lesz továbbra is a Battle Pass, és biztosan lesz olyan tier benne, ami CW-ban is jól jön. Például dupla xp, 100 CP, stb. Vagy a CW alatt könnyebben megszerzett warzone fegyver skinek is jól jöhetnek, ha ott is játszol..
de feltételezhetően hidegháborúval kapcsolatos cuccok már nem lesznek, inkább a vanguard és pacific lesz a középpontban.Szóval összefoglalva az én véleményem, hogy a 6-os szezont már nem sok értelme van megvenni. A következő szezont pedig indulás után eldöntheted, hogy tartalmaz-e olyan farmolható cuccot, amit szeretnél megszerezni. Egyébként a belefektetett CP-től többet kapsz vissza, ha kész vagy az egész szezonnal.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
viperabácsi #5657 üzenetére
Azért az túlzás, de örömmel segítettem!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
viperabácsi #5653 üzenetére
Indítsd újra a Boxod, lehet hiányzik egy update amit nem dobott még be.
-
kid46
aktív tag
válasz
viperabácsi #5650 üzenetére
En is most vettem nem rég. Annyi penzt siman meger. En nagyon el vagyok vele mikor van idom. Cheaterek voltak es vannak is. De az eddigi egyik legjobb cod amivel jatszottam.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
viperabácsi #5650 üzenetére
Pont azért mondtam, hogy egy esetleges MW2-ig (ami 1 év, a Vanguard "életciklusa") bőven lesz player BOCW-ben.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
viperabácsi #5648 üzenetére
Mindig van egy viszonylag népes réteg, ami marad az előző résznél, és ez a BOCW-nél sincs másképp. 12K-t megérhet, egy darabig biztosan lesznek még játékosok. Viszont ha jövő ilyenkor esetleg egy olyan sikert kiváló Modern Warfare 2 jön, mint az elődje, akkor lehet hogy a túlnyomó többség átmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest