- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nanorambo #5280 üzenetére
Nem tartom teljessen kizártnak ezt a dolgot. Én szerencsére 5ft-ot nem költök rá mert ki forgatom a CP-t mindig a kövi season-ig. A 2. season még határeset volt, de a többi egy fantáziátlan valami amit a régi kollekciókból válogattak össze ( a mostani új mapok tetszenek de ennyi). Minimális ráfordítás maxi profit, és itt lép a képbe hogy magasról tesznek a játékosokra. A csalókról nem is beszélek (voltak/lesznek) de ez az SBMM "hogy a töketlenek is nyerjenek" (vásároljanak jó sokat) ez kicsit kiábrándít...... Több mint 20éve tolom az FPS multit kisebb kihagyásokkal és sok mindent láttam, de ekkora nyerészkedési vágyat még soha.
-
Linem
senior tag
válasz
nanorambo #3388 üzenetére
Bár én PC-s vagyok, de azzal sem egyszerű. Például nekem olyankor nincs esélyem, amikor túl közel megjelenik valaki. 1-3 méteren belül elém ugrik. Hirtelen elkapom az egeret, de pont nem az enemyre, csak rángatom valamerre. Ilyen szituácikban 80%-ban végem van. Próbáltam már emiatt sokféleképpen beállítani az érzékenységet, de akkor messzire nem tökéletes. Mindegy, jó ez így. Kerülöm a közelharcot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nanorambo #3378 üzenetére
3. Tehát béna volt a banda kiszedni onnan valakit egy olyan pályán, ahol másodpercek alatt változnak a spawn pontok, tehát kvázi a lehetetlennel egyenlő az, hogy valaki egy ajtóból ülve az ellentétes spawn oldalon tart 5-6 embert. Ha nem ismerném a játék működését, és akkor is lehetetlennek hatna.
No offense, de ez kb. olyan, mint amikor a magyar fociválogatott áll neki magyarázkodni, hogy miért bukja el a meccset, holott agyonpénzelik őket. Van gránátvető, rahedli robbanószer, fegyverek széles tárháza, használni kell őket. -
BandiHUN
veterán
válasz
nanorambo #3378 üzenetére
Fú de ismerős a TK...komolyan tetvek az emberek.Tegnap lépten-nyomon belefutottam,nem elég,hogy a Cold Warban elejted az éppen dobott gránátot,ha megölnek,és viszi a csapattársakat,de még DOM-ban is leütnek irigységből is,a kemphelyért is meg úgy általában,tegnap meg nem számolom,hány 4 killem volt emiatt a bloodthirsty helyett,pedig most pont gyúrnék a camo-kra,és az meg a point blank killek kellenének már mindenhova
Pedig alaphelyzet,hogy vastagon nyerésre állunk,nem is véletlen vagyok még mindig 1.5 winben,ráadásul sose maradok a bloodthirsty után a helyen,meg is akkor állok,ha pl.már van 2-3-4 killem,top foglalás meg minden...Komolyan,ez tetűség.HC-n pedig nem mindennel lehet állandóan szaladgálni...ráadásul a csapatom akkor sem kimél,elsunnyogok B helyett a C-re,erre kigránátoz az ügybuzgó kolléga,de HÁNYSZOR...
-
válasz
nanorambo #3149 üzenetére
A Zombi mód viszont tök jó lett! Egy körre kapható vagyok benne.
Előtte mondjuk érdemes végignézni egy tutorialt, hogy mi merre van, hogy értsed mi történik, de utána tényleg fun.
pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=mxnb30rNruU
vagy ez is jó
https://www.youtube.com/watch?v=oKCcegmSGXQ -
Corpuscle
őstag
válasz
nanorambo #3149 üzenetére
Ezt én sem értem, miért kell ennyire keményre venni, az előző részben már kapott elég kritikát a rendszer. Ráadásul megjelenés utáni hetekben ez nem volt tapasztalható. Még örültem is neki, hogy tanultak a hibákból. Voltak keményebb menetek, de élvezhető, izgalmas körök jöttek egymás után. Tegnap Oriic-kal csapattuk, kb. 1 óra után el is ment a kedve az egésztől.
-
shotika
őstag
válasz
nanorambo #2712 üzenetére
Én a 2012-es BO2 óta nem érzem egyik részt sem érzem át úgy igazán. Egyik se volt igazán átütő. Ahhoz túl hamar kihaltak, hogy komolyabban játszhassak velük. Kell 100 óra minimum, hogy rápörögjek, és olyan 4-500 óra ahol már azon gondolkozom, hogy hova dobjam a gránátot, hogy 2 helyett 3 haljanak, és közben lövök is. Ehhez ma már kevés a türelmem, és az idő is rá.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nanorambo #2157 üzenetére
"2021 ben meg MW2."
Mielőtt terjesztenénk ezt a tévhitet - de korábban is mondtam már - ne éljük bele ebbe magunkat. Menetrend szerint mivel a Treyarch cserélt most az SHG-el, az SHG jön, ők meg nem fognak MW2-t fejleszteni, sőt, ők valószínűleg azt a Call of Duty játékot fogják kiadni jövőre, ami egyelőre most olyan szar állapotban volt, ami miatt a Treyarch-nak be kellett ugrania egy másik mentőötlettel, hogy az SHG normálisan be tudja fejezni a játékát.
A másik, hogy az IW most engedi csak el lassan az MW kezét, hogy a fenébe fejlesztenének le egy év alatt egy olyan teljes értékű, komplex MW értékelhető fejlesztési efforttal, mint most a MW reboot volt? Irreális elképzelés. -
ribizly
veterán
válasz
nanorambo #2073 üzenetére
Arra jó, hogy az ember beugorjon egy gyors darálásra (igaz erre az első rész is megteszi
). Mást nagyon nem nyújt. Ha választani kéne, akkor ettől nálam ezek még mindig jobban bejönnek:
MW2019
MW1
BO1
BO3
Ghosts
Sajnos ez utóbbi kettő kb. teljesen kihalt, BO1-en meg ugyanazt a néhány alap mapot lehet tologatni.Számomra még van benne néhány óra pörgés (a HC TDM/KC not mindig jó móka ezeken a kis pályákon), de már most is érzem, hogy ez így kevés lesz. Mondjuk a (mostani) mérete (~35GB, zombival) miatt akár fent is maradhat...
-
BandiHUN
veterán
válasz
nanorambo #2019 üzenetére
Az egész olyan,mint egy naaagy cod mobile...
De végülis jó,ezt nem lehet komolyan venni se annyira.Énnekem bejött ez az árkádosabb,mentem pár kört a cod mobile-vel,csak úgy tapicskolva,de emiatt ejtettem is,kényelmetlen.Nekem ez ilyen fun-évad.
Sőt,tudom,hogy fog jönni mindenféle kikent-fent op is,és mivel a Dark matter animált,így tudom,hogy lesznek animált skinek,sőőt,sokkal szebbek,most nem visz el annyira a hűdejátszhatnék mindenáron,meg hogy pont az meglegyen(béna).Meg azt is tudom,hogy szokás szerint nem szabad az elején bevásárolgatni,mert sokkal jobb cuccok jönnek majd ki.
Mint játék tetszik,szórakoztató,és jobban fut,mint a MW. -
Micsurin
nagyúr
válasz
nanorambo #1773 üzenetére
Igen pont ez az, fura. Szeritnem fixen a mocap hiányát érzed amitől kicsit szalmababa effektust produkál a dolog.
Ma rápróbáltam haver accján hát, nem rossz azért. Szerintem nyáron esélyes addigra úgyis rá-rá fogok talán unni az MW-re. A Beta messze szebben futott One S-en....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged