- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_ #5760 üzenetére
Ja mint ahogy nem 1-2 “profirol” derult ki, hogy csaltak. Ok tegyuk fel nem hasznal semmi scriptet vagy aimbotot, akkor is hogy a faszba tud ennyire gyorsan loni vele? Ez mondjuk a jatek hibaja inkabb. Utalom amikor belepek egy 6 v 6 hardpoint meccsre es rajtam kivul a 3-4 balfasz csapattars csak kempel egy helyben a palyan hatha eleszalad valaki, de segiteni mar luxus
megyek aztan szarralovok mindenkit a tec9-cel
-
Casanova*
veterán
válasz
Ed3r_X_ #5760 üzenetére
És tényleg! Anno cod4 et golyós egérrel játszottam. Olyan aimom volt,hogy valami eszméletlen. Minden szerverről bannoltak. Olyanokat lőttem tdm-en. Mai napig nem tudom felfogni,hogy miért nem tudok úgy lőni,mint akkor. Most,hogy mondtad a golyós egeret. Azt hiszem be kell szereznem egy golyós egeret. Amióta lézeres egerem van, azóta nem vagyok olyan profi. Kösz hogy mondtad. 😁
-
nutella1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #3777 üzenetére
Egyszerű cheat, semmi más, vagy segédeszköz(Chronus). Ma épp azon gondolkoztam, hogy ezt az SBMM rendszert is annak kompenzálására találták ki, hogy elkendőzhessék, valójában mennyi csaló is van a játékban. Így "véletlen" killeket is talál a gyengébb, aki csak azért az, mert nem éppen minden alkalommal a tehetségesebb játékos lövi le.
-
nutella1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1986 üzenetére
Nem erről van szó, és ugyanígy ismeretében állok ennek. A VGA 2080ti, proci 9900k, 32gb ram, felbontás 1440p, nincs bekapcsolva Raytracing. Ugrál az FPS multiban, nem mindegyik pályán olyan vadul, de az a kb. 20fps bőven elég hozzá, hogy laggoljon. Nem netprobléma. Az MW vajsimán fut, nem beszélve arról, hogy az sokkal szebb játék.
-
Acheron
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1815 üzenetére
Ha ez így van, biztosan jövök is HC -re. Végül is ez lenne a lényege - a valóságban se futkosol túl sokat egy skulóval a felsőtestben (MW Core szerint 4 - 5 kell egy élőerő elhullásához, de még core szerint is 1 - 3, - nonsense.)
#1829Ed3r_X_: A puskás (sniper) sztorirqa vagyok a leginkább kíváncsi, anno az nagyon fekűdt MW2 -ben, MW2019 -ben még nem sikerült ugyanazt a feelinget megtalálni (bár nagyon kedvelem a játékot).
De előtte letolom a kampányt, lássam, lesz -e kedvcsináló. -
BandiHUN
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1829 üzenetére
TK lehet letett akna,de artillery vagy cruise missile is,és késik a játék,nem kicsit,szóval azt hiszed,minden OK,mész és bumm,de sima tűzharcban is a kiírásban szerepelnek a halálod utáni killek,majd hogy még UTÁNA lelőttél valakit...A ládára nekem meg pl.jött a felirat,hogy kicsináltam vele 2 ELLENSÉGET,de én tudtam,hogy az a 2 csapattárs volt a kezdőn,és rá 5mp-re jött a kick.
Ja,sebzésre:a mellény killstreak nem jó semmire HC-n...
Úgysem érni el az AR 2 hitet.Ládából esett párszor.
-
shotika
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1823 üzenetére
Én próbáltam mindent, lehet hogy mostanában kimerült vagyok, de ennyire szarul CoD még sose ment. Van persze, hogy rá-rá érzek, de mocsok mód szopok HC-én.
Valószínűleg koncentrációs probléma - sajnos ahogy öregszem, egyre nehezebben megy -, főleg sötétebb mapokon egyszerűen nem látom rendesen az enemyt. Mozgást is szoknom kell még, mert teljesen elüt a 2019-es MW-től, mintha lassabb lenne minden, mint ott.Mondjuk a játék színezését már a 2019-es részben is sok-sok órába telt mire megszoktam, de ott egy-két mapot levéve nincsenek túl nagy terek. Itt meg több pályán is simán át lehet lőni, úgy, hogy fingod sincs honnan kapod.
Mindenesetre még jó sok óra kell, mire ráérzek erre az epizódra.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Ed3r_X_ #1815 üzenetére
Jaja,SMG-ből messzire kell 2 skuló,amiből 3-4 kellett MW-ben...de lehet finomhangolják még,mert tényleg esélytelen átfutni,fedezékbe menni.Az MW-ben aktívan a syringe-t toltam flash,stb helyett,mert lehetett tényleg gyógyulni sok esetben,itt eddig nem kellett,sajnos mindennek "éles határa" is van,egy gránát is vagy elvisz,vagy kampó,de a heli is vagy ledarál,vagy nem sebez,ez normálban is.Viszont kedvez a távharcnak és a csupasz fegyóknak az elején,utána meg úgyis mindegy lesz,én MW-ben is gyorsaságra,pontosságra,range-re szereltem,ritkán kellett kettő valakibe.Én pl.irtó nudli vagyok recoiltartásban,stb,miközben elsőre átlagban odamegy a golyó,ahova szeretném,emiatt is HC-zok.
Mégegy rosszpont a HC-re:3.TK-ra kivág,mint macskát sz...ni,pont,fegyó xp és MINDEN NÉLKÜL!
Isteni köröm úszott el,mert volt egy véletlen TK-m(elédfutnak az Istenbarmai),mellé bátorkodtam lehívni a care package-t,ami az új rendszer szerint robban,miután felvettem...persze ugrik a kezdőn a csapat,+2 kill... A..ÁD!
És igen,minten más TK is beleszámít,nem úgy,mint MW-ben,ha ügyes vagy,az első mortar az utolsó is...Ezen nagyon hangolni kellene,mert rengeteg bénázós helyzet nem megoldható így tűzvonalbeli csapattárssal,és röhögve sétál el az ellen 3-4 killekkel...Plusz a HC-ben a gránátot semmilyen távból nem jelzi,még Engineerrel sem,MW-ben igen,esély nincs pl.visszadobni,se csipogás,semmi,most még nem semtexeznek... -
Gáboromm
tag
COD wwII akciós oldalakon 1.5 év: 29 dodo 10k - 20 dodo később, 10 dodo 2 év elteltével csak 2 hétig kb HUMBLe-on. de véletlen lehetett, mert azóta 60 dollár, vagy akciósan 20.
COD BO4: ez fél év után nagyon rövid ideig 30 dollár, 1 év elteltével 24 dollár, azóta 30 dollár. 2020. áprilisában (másfél év)lett 20 dollár először. Másodszor és utoljára júliusban 20 dollár. Egyébként végig 30 dollár akciós oldalakon.
2 hónapja csak 60 dollárért lehet csak BLIZZARDnál, máshol drágább. Egyedül a HUMBLenál volt 1 hétig 24 dollár.MW 2019: Tartja a 60 dollárt, néha lemegy 38-40 dollárra. vagy 50 dollár gamesplaneten már jóideje.
------------------------------
Tehát örüljünk, ha 20 dollár lesz valahol másfél év múlva. Ha szerencsések leszünk, akkor 10 dollár 2 év elteltével a HUMBLE-n.
-
prokxy
veterán
Mondjuk egy alfától sokat nem kell várni, BF részemről az alapja, hogy a játék iszonyat eltérhet még ettől, sőt. A béta már jobb képet fest általában, véglegesebbnek tekinthető. Tény, nem lett volna rossz kipróbálni az alfát, mert még 1 hónap az all platformos beta, de hát ez van...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem jár kulcs hozzá, félreértettem valamit. A Zork egy létező, nagyon régi szöveges kalandjáték, különböző parancsokat kell írni a végigjátszáshoz. (YouTube-ra érdemes felnézni)
Magát a játékot a ZORK szó beírásával lehet elindítani. (Ez ott van a kis cetlin kiírva a számítógép monitoránán.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest