Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
-secret- #1156 üzenetére
Pedig pont az a jo a sajat szerverekben, meg a moddolhatosagban, hogy ha mar kifulladt az eredeti content, fan-made dolgokkal fel lehet frissiteni a jatekot. Ezert el meg mindig csomo 10-20 eves jatek. Aztan a jofelebb, szorakoztato dolgokat meg elismerik es beteszik a kovetkezo reszekbe, mint a zombimod codban, vagy a gungame cs-ben, meg a quake3as osp/cpma mod funkciok bepitese quake live-ban.
(#1157) n.gab: az ugy meredek, pedig tenyleg nem egy diavetito szintu cuccal tolod.
-
birorichard
őstag
válasz
-secret- #1149 üzenetére
Dehogyis, a Quake 3-as.
Igazság szerint a grafikájával (szerintem) az ég adta világon semmi baj nincs, sőt, nekem szép is, tetszik is, hangok is. Ezt a kva betöltési bugot javítanék+dedicated server, és nagyon jó is lehetne... De abból nekik nem lesz pénzük, hogy ha még jövőre is ezzel játszol, helyette inkább megígérik, hogy na a következőben már Isten bizony lesznek dedikált szerverek, csak vedd meg... -
válasz
-secret- #1142 üzenetére
Ettől kevesebből is megúszod.. 500gigás box 100K, Live Gold 10K, játék 14K, CronusMax max 20K, tehát kevesebb mint 150.000.-Ft.
Egyébként én már 40 órát multiztam One-on, és összesen kétszer dobott ki a meccsből, illetve tegnap láttam először laggot a játékon belül párszor, egy kb 30perces időszakban este 8 körül. Csodálkoztam is, hogy mi ez, de utána láttam, hogy a Live-al volt vmi gond..Szerencsére ez hamar megoldódott és utána már nem volt semmi gond, így hajnal 1-ig nyomhattam. Nagyon király a játék, tényleg nem sok rosszat tudnék mondni róla, azon kívül, hogy teljesen rákattantam, és túl sokat játszok vele
-
atidzsiforc
őstag
válasz
-secret- #1142 üzenetére
Egy jo konverter ami rendesen atforditja az inputot egerrol (nem jitterel nem kesik etc) 30-40k szoval majdnem ott vagy mintha vennel egy ertelmes gepet es meg nincs monitorod. Mondjuk az biztos, hogy a hardver idotallobb.
(#1149) -secret-: ugyanaz az agyonbarmolt quake3 motor, amin cod2 ota csak egyre tobbet rontanak.
-
SloWater
tag
válasz
-secret- #981 üzenetére
Szinte minden játékmódban képviselteti magát ez az emberfajta. Nagy ívben tesz a feladatra, TDM-et játszik akárhová is lép be, ha számon kéred a kis csíráját persze nagy a szája, hogy fedez, meg támogat és minden elképzelhető kifogást felsorolnak. Ne húzd fel magad rajta, nem érnek annyit!
-
birorichard
őstag
válasz
-secret- #804 üzenetére
Hétfő?
(#802) mlinus: miért? személy szerint azóta nem élveztem úgy a single playert, mint most, a BO1 volt még ami még nagyon tetszett, de ez jobban bejön. A multiról meg annyi, hogy ugyan ez is szubjektív, de régóta nem kötött le ennyire COD, mint ez, kellőképpen alakult át a játékmenet ahhoz, hogy ugyanaz a játék maradjon, mégis sok dolgot kell benne újra megtanulni. Ez pl., hogy a camp, mint jelenség gyakorlatilag jószerivel eltűnt, pont mint a Titanfall-ban, nekem sokkal jobban hiányzott, mint a ded server, pedig az sem volna ám utolsó... Őrült jó érzés, mikor a régi COD-hoz szokott csipás lő egy emeletről, de felugrok hozzá, és lelövöm/leütöm.
-
birorichard
őstag
válasz
-secret- #800 üzenetére
Azaz... a tsunamis, nekem is azzal van baj. Van egy másik még, aminek az elején gondolkozik, bár utána az legalább beindul, de ez végig produkál laggokat, bár még épp játszható marad. Szerintem megcsinálják.
(#801) wwenigma: igen, igen, szerintem is azzal lesz a gond. Nekem egyedül a texture resolution van highon., a többi maxon, és egy pályán voltak reccenések,
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILERamikor azt a 3-4 kemény exo páncélost kell lenyomni a vége felé, mikor Kevin Spacey bázisát ostromoljuk Bagdadban,
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGEa többi rész megy simán.
Coopra írjatok már valamit, tolhatnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged