- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Makaveli #7193 üzenetére
Elősször is:A szerón voltunk egy páran és csak a te kedvedért nem dobálunk le senkit,hogy Boozal 1v1 es játszhass.
Másodszor:Szerintem ez nem arról szól,hogy azzal vagánykodjuk,hogy ki kit győz le.Lehet,hogy ha rossz napod van akkor is legyőzöl engem.Én nem azért játszok.hogy mindenkit legyőzzek és én legyek az első.Ja és te ha jól emlékszem kb 14 éves vagy én meg 32 szóval neked még jobbak a reakciód és több az időd játszani.
Gratulálok,hogy fel vettek majd tolunk egy WAR-t és meglátjuk,hogy milyen csapat játékos vagy.Azért waron kicsit másképp mennek a dolgok de ezt majd te is észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest