Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
omg milyen reklám link

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha Debrecenbe jársz vendégem is leszel!
-
Gergello
addikt
elárulod, hogy mivel foglalkozol? jöhet priviben is.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
COD5 origit

sajnos ilyen világban élünk!

-
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az banka csücsül!
Volt most 1-2 jó üzletem + sikeresen lejárt 2 hitelem is havi 50 ment csak erre el!
De megtanultam hogy soha többet hitelt!
meg most a fizura sem lehet panasz habár kurva sokat melóztam! ...és ahogy elnézem a decemberi megrendeléseket még szilvesztert is telibe dolgozzok! Karácsony meg szentestéről ne is beszéljünk!
munka lesz! lesz kb 1 vagy 2 nap amikor pihi lesz de a szombati 200%-os a vasárnapi meg 300%-os túlórák nagyon megtudják dobni a fizut!
Valamit valamiért. De legalább kapunk jó kis prémiumot meg nyereségrészesedést!
Bőven várok egy 3xx.xxxft-os fizut decemberre!
-
kavicssli
addikt
...és jön az új monitorom is!
Samsung 2493 HM LCD monitor
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
az megy!

van az én gépem ami Debrecenbe van! az adatlapomon van a cucc! Csak 2 napja raktam fel mindent újra és a COD4 meg itthon volt!
A másik gépet amiről most írok az Dávidnak raktam össze!
nem nagy cuccos de elmegy!
ALiveNF7G-HD720p R5.0
AMD Sempron LE-1150 (sAM2)
1Gb kingmax
40Gb HDD
mATX-es ház+ HP 340-es táp
a vinyón kívül minden zsír új és cakkom pakk került 20.000ft-ba

ebbe lesz majd egy VGA!

-
kavicssli
addikt
Az én gépembe most 4850-es van!Dávidnak a gépébe akarok venni mad! De szerintem 1950Pro lesz! Ilyet adtam el 2 hete mert kellett a pénz! De nagyon jó kis kari volt!
Habár Zalman hűtés ide vagy oda hangos volt!na de kíváncsiságból felrakom a gépre!
megnézzük!De szerintem a 640*480is sok lesz neki! 
-
kavicssli
addikt
Na!Ma megcsináltam az itthoni gépet!
már csak egy VGA kell bele és minden frankó mert gondolom az integrált VGA-n nem megy a COD4 
Holnap délután megyek vissza Debrecenbe a gépemhez és rakom fel a COD4et!
Csak mert 2 hete nem voltam itthon és a telepítő lemez meg a kód itthon volt! -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja,
,de tudod le kell öblíteni a port, piszkos munka ez az építőipar ! 
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem dícsérted a COD5-öt bazzeg !

-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ehh benéztem a pc játékokhoz... Kéne már neked egy tempban megint.

-
Sirandrish
legenda

Szerintem ez megér 5K-t havonta.-..hajrá GIGANET!!!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
2 napja dobták be a postaládába a hírlevelet!
tv network 5500ft!
Még a weblapjukon sincs fent!

Költözök be Debrecenbe barátnőmhöz!

-
kavicssli
addikt
Sirandrish
Jó kis Net!

Nekem ilyen net 2-3 hét múlva lesz!

-
Gergello
addikt
Ok. Ezután Andris hostolja a szervert.

-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére

Bazz, a 8000 pengős UPC elbújhat mellette ! LOL !
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pöcsög
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy miért?
Mert tetves kis hazánkban, annak is 3000 fős kis falujában, valakinek ugyan ennyi pénzért fél, azaz fél megás kábel netet adnak... !
Hozzáteszem Tréonylány anukánk nem fejleszti az amúgy is nem túl olcsó ADSL vonalát, kvázi ha valaki netet akar otthonába varázsolni, akkor rá van kényszerülve kábelra.
Na most fél megával még a netezés is kicsit kikészítő lehet, de én sem repdesek a boldogségtól 1Mbit/s ADSL-el.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
nézzed csak

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pofám leszakad....

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nyilván nem a külföldi szerverekre gondoltam
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mind1 úgyse tudod kihasználni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mija szent szar ez (szolgáltató
) és ötezerér

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezzel majdhogynem pinged sem lesz

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
bekapode?

mennyit pengálsz érte?
-
Sirandrish
legenda
Jah és khm

Ezt skubi all -
athomi
veterán
Egy teljes szezon állt mindenki számára, hogy pontokat gyűjtsön. Miért nem gyűjtött Massa annyi pontot, hogy az utolsó futamon ő legyen lépéselőnyben? Akkor most csak azzal kellett volna foglalkoznia, hogy Hamilton előtt végezzen. Vagy miért nem gyűjtött annyi pontot, hogy az utolsó futamra már el is dőljön a bajnoki cím sorsa?
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
...semmi

-
Sirandrish
legenda
meg kelett előznie...megelőzte.
egyébként előző hsz-em olvasd el..ha e FIA nem a ferkát sztárolja már ezen a futamon világbajnokként vezethetett volna..Nekem egyik "fajtával" sincs bajom..tőlem lehet roma,román,szlovák vagy akárki...a magyarból van legalább annyi szemétláda mint bármelyikből..
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hátha nézted a mostani futamot akkor elismerhetnéd hogy kúrva nagy mákja volt hogy nem Massa lett a VB győztes.
A konstruktőrit meg úgyis a Ferrari nyerte !

Nem vagyok fajgyűlölő ( és te?[link] ) ,de a cigányokat meg a retkes szlovákokat ...........................................................

-
Sirandrish
legenda
nekem teljesen mindegy...én ugyvagyok vele hogy mindegy ki csak a ferka ne...és hálistennek ez most bejött..és örülök neki.
rengeteg ferraris ismim van akiknek az izgalmas volt mikor a ferrarinak nem volt ellenfele..amikor egy futamon 35előzés van..4bukás..2SC stb csak élpp nem ferka nyer az meg unalmas szar futam..nah mióta a ferrari szurkolók 80%a ilyen azóta kicsit a bögyömben van az egész ferrari..ez persze nem az ő hibájuk de ha van szurkolójuk akkor legyen ellenszurkolójuk is.
Schumacher sem azért lett 7szeres világbajnok mert a világ legjobb F1es pilótája hanem azért mert 5éven keresztül kb ugy nézett ki a dolog mintha ő egy bmw-vel menne a többiek meg trabantal...elismerem hogy jó pilóta..de nem annyira mint ahogy azt a ferkások előadják..én is nyernék akárki ellen ha a kocsim 5ször jobb lenne...Saint: kicsit érdekes dolog azért mint utólag kiderült hogy a mercinél a kutya se kérte az infokat csak megkapták..az volt a baj hogy nem szoltak...és? kaptak egy mailt..mé nem a ferkát hurcolták meg?
Mert az egsz F1 arra megy hogy a ferka nyerjen...csak szerencsére eklesztóne nem nagyon komálja így nem nagyon hagyja hogy eltulozzák az egészet..az az idei hamilton rájkőnen féle elengedés/nem elengedés is nevetséges volt...Visszaengedte..a szabálynek elegett tett...erre egy nem létező szabály miatt büntetik meg hamiltont..szóval ha pl az sincs akkor már világbajnokként jött volna braziliába..szóval ennyit az egészről..ha teljesen a szabályok berkein belül maradunk már lehet 3 futammal ezelőtt Világbajnok hamilton...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen de én akkor is azt mondom azóta van ujra partiban a merci
A másik meg én annyira biztam a bmw-ben azt a toyotában na meg a renault. És az én véleményem az hogy ez már régen nem a csapatokról szól ez kő kemény üzlet amit irányitannak
Szerintem. De mondjuk ez csak az én véleményem!
És amugy is leszarom mert egész nap nyomtam a melót most értem haza és ráadásul elkalapáltam az ujjamon a körmöm
És kurván fáj De ez már tényleg nem ide tartozik 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem szeretem az F1et megnyugtatlak!
Csaj "zavar" mint kivülálló a dolog hogy....
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
figyi..erről nem nyitok vitát mert valahogy ugy érzem hogy kicsit (inkább nagyon) minden Ferrari szurkoló egyforma...nem akarok senkit megbántani de az van hogy ha a Ferrari nyer akkor az tudás/tapasztalat/isteneség/őkakirályok..ha más nyer akkor az csak vakszerencse...ennyi futamon keresztül nem hiszem hogy szerencséje lett volna...
Évelején ugyannyi esélye volt neki is mint akármelyik ferraris gyökérnek...ennyit értek..
ki is lett világbajnok? Massa? nem! akkor erről ennyit...tudom nektek az volt izgalmas hogy sumi 5 éven keresztül elrajtolt és nyert..az kurvajóvolt...pff.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
és ahogy mondani szokták a nagy F1 guruk.."véletlenül senki sem lesz világbajnok" szóval...massa mehet kapálni..lálálá

Csak szerencsével!

és a szerencse és tudás nem ugyanaz
-
mr.saint
tag
Csak annyit mondanék azért 3/4 részben ferrari siker! Mert ha nem nyomják át a mercinek a technikát akkor a kicsi nigger még mindig a béka pics..... lenne!

-
Sirandrish
legenda
Hamilton a bajnok massa meg nem az...lálálá....és ahogy mondani szokták a nagy F1 guruk.."véletlenül senki sem lesz világbajnok" szóval...massa mehet kapálni..lálálá

horyk: a fajgyülölet nem szép dolog.
Kavics: enyje benyje.
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Massa jobban megérdemelte volna, mint ez a feka pöcs.

-
kavicssli
addikt
F1

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Este fél 9 körül leszek, bejöttem ma túlórázni, utána meg 6-ra megyek focizni.
Addig FC2-zd ki magad!

-
Sirandrish
legenda
Jó reggelt a sok alkoholistának...hukk

-
kavicssli
addikt
Másnaposság ON

-
kavicssli
addikt
sdfdseur7i4378978tvb5refdlnfgn8h7fg5t5hrn7v6tghf7ug 7 gzfgkcv@b[;>bjfcxibzxbu6 5ricrl
-
horyk
senior tag
De jó kis zenék , ezt is hallgassátok
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az biztos!
Más: El vagyok szomorodva, mert nem megy az FC2! Pedig elvileg mennie kellene az 1650-es Ati -n. Megvolt a hangkártya, driver frissítés.... Eddig a kezdő video lement legalább, most 1 fekete "fél"képernyő. A háttérben villog az asztal és az ikonok.

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
20%-os venti FC2 50fokos
1440*900 ultra high!
-
Gergello
addikt
... and Africa wins again.
Ez vmi hihetetlenül össze lett rakva, nem is tudok rá mit mondani. Egy magyar felírat azért jó lenne.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is annak szántam
Ez a véres valóság, hogy 1 buta libával vagyok összezárva! 
-
SipiBcs
őstag
válasz
athomi
üzenetére

Ülök a studióban és a kollegina hülyének néz, hogy miért visítok a röhögéstől!!

Erre megmutatom.... és nem érti egyemmeg.... ki kellett mennem..........!
szöszi a lelkem -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Háromszög:
-
Sirandrish
legenda
válasz
athomi
üzenetére
nekem is ugyvan..ha nem vagyok gépelőtt akkor felhuzom a füleshangerőt és még Barátok közt nézés közben is hallom mikor magdi néni épp ordibál

Kavics: terhelve(mondjuk FC2 alatt) hány fokig megy fel? enyémet 3ghz.ig huztuk..
jah és látom te ottvagy ebbe a kódokba..háromszöget hogy lehet nemtudod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de tudod le kell öblíteni a port, piszkos munka ez az építőipar ! 

Na most fél megával még a netezés is kicsit kikészítő lehet, de én sem repdesek a boldogségtól 1Mbit/s ADSL-el.
És kurván fáj De ez már tényleg nem ide tartozik