Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem Békse Nobel-díjat érdemelsz! De min. kapsz vmi festett műanyag kitűntetést Sólyom Lacibácsitól
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
pontosan

-
válasz
Richard
üzenetére
Már ne haragudj, de a kW a teljesítmény. A kWh a munka.
[link]
Nem merész dolog egyáltalán a LE a motor teljesítményének a meghatározására.
Annyi, hogy LE-ben(vagy kW-ban) a motorok csúcsteljesítményét adják meg.
Pl. két 100LE-s(csúcsteljesítményű) motor közül az a jobb, amelyik a használt fordulatszám-tartományban átlagban közelebb van a csúcsteljesítményhez. -
-
válasz
Boci_83
üzenetére
De igen.
A LE igazából egy definiálhatatlan egység. Sehol nem használják. Kwh az már inkább teljesítmény. Amugy ha nem lenne nyomaték, akkor szerinted hogy küzdené le a tehetetlenséget a gördülő ellenállást és még sorolhatnám mit? Nem mindegy hogy 100nm vagy 400nm a nyomaték. A LE a motor teljesítményének meghatározására igencsak merész dolog.szerk: Gerinek ment a többi

-
válasz
Gergello
üzenetére
Nyomaték is számít nem csak a Le. Nem mindegy, hogy mekkora nyomatéka van egy motornak. Lehet az 230LE ha csak egy kis 1,4-es motor van ugy kihegyezve. Mire eléri a maximum teljesítményt azaz mire felpörgeted oda addigra egy gyengébb autó kisebb nyomatékkal már a harmadik sebességet teszi.
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerelőnél

-
Gergello
addikt
még 9 nap és hazahozom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Napster01
tag
Csak nekem brutál, annyira nem nagy cucc [link]
Beépített 'vibrátor'ral
CoD4 granyó robbanásnál kitépi a fülem a helyéről, de jól szól...Ja és Csyppa, csak ki kellett próbálnom... először vmi nem volt kó-scher, szórakoztam a driverekkel és végül visszatért a régi rendszerem, a 'brutál cuccokkal' utána waroztam is egyet a nyevesekkel... szal IJB
-
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
naná hogy irigykedek

-
Napster01
tag
Visszatértem, új füles, brutál cucc, mehetünk warra!
-
Sirandrish
legenda
New Record...igaz hogy 6v6-ba de azért 38frag az 38frag

De ami mégjobban tetszett hogy 3:0 volt az ellenek az elején..szerintem nem rossz forditást eszközöltünk

-
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
dejó neked

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Buék Andris
Hogy szalad az idő.... már 12.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
CséZé
őstag
Andrish Boldogat!

-
Gergello
addikt
Én is.

link ezt ma fedeztem fel, azóta rongyosra hallgattam
Régi számok azért jobbak voltak, de ez is nagyon ott van. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezúton kíván sok-sok locsolót...
ja nem! Happy Birthday! -
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de közel van hozzá
ráadásul a helyiek gyakran szemléltetik hozzáértésüket a lőfegyverekhez
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hasznát vehetnéd az itt szerzett magas színtű lvl 55 harcászati taktikai : no zumm,rush, kis pistivel head shot
ismereteidet
Én lehet hogy bekempelnék az autómosóba
-
Csyppa
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem inkább UK.
Izráhelbe kilövik a dákód rakétával vazze
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
este leszek
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szted?

-
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ismerősöm sem tud angolul, még is talált kint melót és jól is keres

de az tény, hogy nyelvtudással sokkal nagyobb esélyed van -
CséZé
őstag
KO
-
Sirandrish
legenda
válasz
mr.saint
üzenetére
Neki a bratyója már kintvan jópár éve...benzinkuton kisfőnök..a srác jelenleg az automosó részlegen keres heti 80-120K-t...oda bármikor betudnának tenni...csak mindenképp kell nyelvtudás...vagyis én szeretnék meg azért is várok hogy ne fillérrel menjünk ki ha bármiféle gebasz lenne...
Szoval a melóval nem lenne gond csak még van itthon is mit elintézni...meg persze még van mit letisztázni

Természetesen nem a semmire meg első szóra mennék ki

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezek a kinti melok meg állítolag tud stb hát azért jobban körül kell járni
De ha tényleg ki akarsz menni addig menj még nincs gyereked szerintem. -
Sirandrish
legenda
válasz
Csyppa
üzenetére
nekem van...és még szeretnék is majd csinálni valamit de a jelen terv az az idei évre egy év kemény meló (elvileg februáról indul) és jövőre vagy maximum 2 év mulva libbenek a UK-ba..van ismerős..eltudja intézni a szállást...melót is tud állitólag..persze már csak a biztosra mennénk ki...csak egy kis nyelvtudás kell még...meló melett majd besuvvasztom valahova és megyek asszonnyal kifele

Erősen gondolkodom amugy Izraelen is mert ott is van rokon...és ott nagyon jó lóvékat kell keresni csak ott annyi a gebasz hogy félévente lehet csak hazajönni

Saint: majd téged is hívlak valamelyik nap és tágyalunk a melóügyröl

-
Sirandrish
legenda
Csyppa & Saint
Ezek a képek több szempontból is kedvesek és extrák...
alapba a régi szép időket hozzá vissza...a másik nem elhanyagolható dolog pedig hogy bagarja is ott van...pedig ő volt aztán csak a ritkaság
-
Gergello
addikt
basszus mekkora film, mekkora jelenet
szerintem nincs, aki nem ismerné
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most jutottam eeeeeeeepc-hez. Azért léptem le este, mert fura szagot éreztem, aztán kinyomtam a gépet, azt hittem megint a szünetmentes füstölt el, már dugtam volna át hálózatra a gépet mikor éreztem, hogy a tápból jön a bibi, nem a szünetmentesből. Mivel nem volt kedvem füstben aludni, ezért inkább nem mentem vissza szólni, hogy nem tudok menni, de rendeltem egy [ilyen] szépséget gyorsba, elvileg kedd-szerda megjön.

A nyár végi "távozásomról" annyit mondok, hogy először úgy terveztem, hogy megyek cod4-ezni is, de annyira elmerültem az rfactorban, hogy ha épp nem azzal gémeltem, akkor cod2 warokat nyomtunk, szal sorry, de alapból nem akartam lelépni, csak így jött ki. Volt, hogy nem tudtam mit csinálni, de akkor nem volt képem több hét után beugrani, hogy csá gyertek warozni, mer' kib@szottul unom magam... Utána néha mikor benéztem ide láttam, hogy letettetek arról, hogy valaha még átmegyek, hogy warozzunk, szal nem erőltettem. Röviden ennyit, szal majd kedd-szerdán készüljetek egy gyilokpartyra, meghajtom corsair bácsit...
szerk.: az tényleg jobb kép saint, asszem Zeee fotózott és én álltam be a helyére, még akkor nem voltam tag, csak a szombati PH! partykon nyomtam....

-
Csyppa
senior tag
Mit nem találok

-
athomi
veterán
Kicsit érdekesnek találom a csapatátszervezést. Előre borítékolom, hogy lesz olyan tag, aki köddé fog válni.

-
Sirandrish
legenda
jah amugy Napster...tegnap jól visszajöttél...legalább szóltál volna hogy ne várjunk...
Mondjuk találtam beugrot ugyhogy nem volt gáz

-
Sirandrish
legenda
válasz
Jane01
üzenetére
Gondolom csak az én hibám ugye mint Demó bannja...mert ugye azis csak rajtam mulott!
Mindenesetre elnézést kérek mert neked valóban nem volt közöd hozzá ahogy egyik PIT-esnek sem...de egyébként azért ideje lenne belátni hogy nem rajtam ment el a topic nyaralni...
Veled beszéltem..Horyk beleszólt..itt senki nem szólt hozzá...Horyk itt is kitett magáért...igen..visszaszóltam..de egyik esetben sem én kezdtem...ezt azért észre lehetne venni..
Egyébként tényleg sajnálom a topicot...
Kiflee: Horyknak egy baja van...foggal-körömmel védi a hőn szeretett Leaderét akiről mióta szétkamuzta az életét megvan a véleményem..ennyi...
-
booz
senior tag
pffff pont mint az oviban

ja meg : páncélautó -
Boci_83
őstag
MivanMivanMivanitt????
Most nézem csak mi van megint? Andrist mindig megtalálja valaki? Senki sincs itt steril babapopsi törlő kendőből, mindenkiről lehetne véleményt is alkotni, de ezt inkább ne.
Az valóban érdekes amit Horyk csinál mostanában, és emlékszem amikor ők ketten kb 1 hónapja több esetben 1v1-eztek a szerónkon, és akkor nem ez volt a jellemző hangulat.
Kavics(ék)ról meg annyit hogy ők épp úgy szó nélkül léptek le/ki a klánból mint ahogy azt Napster tette. Nem értem ezt. Ha már ennyit játszottunk együtt, elég sok mindent megtudtunk a másikról, megismertük egyik oldalról, akkor miért így kell ezt csinálni. Senki nem állította volna egyikőjüket sem a falhoz, hogy de igenis Te maradsz, mert ha nem...
Az meg hogy nyilvános fórumon pocskondiázzátok egymást az kicsit durva. Ha személyes problémátok van, arra ott a privát, vagy telefonon intézzétek.Nem olvasom el a Pit-es fórumot, mert most mennem kell, meg gondolom volt belőle törölve is azért.

Szóval inkább foglalkozzon mindenki a saját klánjával, próbáljon meg otthon rendet tenni, és akkor nem kell bezárni több topicot!

-
Jane01
csendes tag
Köszönjük szépen!

-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot
üzenetére
én már el is felejtettem...nem vagyok hajlandó többet a semmin vitázni...

-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez a PH-s cod4 egy kicsi közösség. Én nem értem hogy miért kellettek ezek a nagy összeveszések.

Nagy kár, pedig jó lenne ha kialakulna egy rendes és teljeskörű baráti viszony mindenkivel aki itt fórumtárs és codozik. dehát így?...
szerk:
én nem akarok emiatt senkit hibáztatni, szerintem el kéne felejteni ami történt, és mindenki induljon tiszta lappal. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah és Saint...na ő nem klánozik

-
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
én segithetek

Nos...Horyk és kavics is PIT-es volt..Kavics hozzánk jött a PITből majd ugye kilépett..aztán visszajött..majd megint kilépett és megalapitotta a CN-t..oda ment Horyk a PIT-ből..Lorenzo NYEV-es volt..de őt kirugták..ő is ment a CN-be..
Aztán a NYEV az ezen kivül maradt eredeti felállásban..kivéve hogy Hunor kilépett..vagyis szabaduszó lett..így oda mey ahova hívják..
te,Én,Tomi,CsZ ugye most ujra együtt vagyunk ebben a Blizzben..
Ent is jön..elvileg..de ő a PH után X-pro-s lett.
Tsunami és Kisa meg BWT-s lett...
még annyi hogy ehhez a Blizzhez ugye most jött csyppa is...meg Force van még..az előző Blizzben meg Ger1 is bennevolt..a CB-sbe...amibe Kavics és az öccse is...
azthiszem ennyi diohéjban

-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nyertünk valamennyire...én már nem emlékszem pontosan.
Meg nem is volt olyan nagy show...
Hát kb az van hogy Horyk sem enged és én sem...mondjuk ő a Kavics iránti tiszteletével van odáig..vagyis őmiatta kezdett el pocskondiázni..én folytattam és ennyi...
a legeslegjobb az egészbe hogy az egész egy nagyonnagy tévhit miatt történt...
Kavicsot bannolták ugye végleg...aztán ujraregelt..és aztis kirugták..és szerinte azért mert én beköptem hogy ő az..nah ez az ami nemigaz..lényeg a lényeg..emiatt utál...
Aztán én Kaviccsal hogyismondjam..nem vagyok épp jóviszonyba azóta..horykkal semmi bajom nem volt eddig..a GTA4 idején még tőlem kért segitséget...stb stb...de mióta kavics a leadere teljesen megváltozott...azóta egy idegbajos...minden szóra ugrik..mar..pont mint kavics...csak ő ezt nem veszi észre..
Beszélgetek valakivel..beleszól..aztán szabadkozik hogy nem ő kezdte...
a kutya se szól hozzá majd jön ide is kóstolgatni..nemtudom..lehet a CN követelmény hogy engem kóstolgasson vagy nemtudom...de valahogy nemis érdekel

-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nah, ez meg a másik, mondjuk annyi, hogy pites volt kavics, mondjuk megjegyzem még1x, hogy mivel nem voltam fél évig, már nem tudom ki merre ment és honnan jött, csak a bwt, nyev meg a blizzard-ot tudom, hogy kb. hol áll a régi ph klános warozós keményes korszakból
]De a wart azt vittük, nem tudom mennyi lett...
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Az már megvolt, azóta gondolom még jobban szeretnének visszavágni... - - - csak ennyit fűzök hozzá, én nyugiban rfactoroztam mikor kavicsék kiléptek, csak mondákat regélnek nekem, nem szólok be, de azt tom, hogy valamelyik nap játszottunk velük

-
SystemRoot
őstag
Emberek, peace. Nem értem miért kell itt szurkálni a másikat.
Rendezzétek le egy waron hogy kinek van igaza.

-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha te poénnak veszed, legyen.
Ha válaszolni kívánsz akkor privi, plz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A LE igazából egy definiálhatatlan egység. Sehol nem használják. Kwh az már inkább teljesítmény. Amugy ha nem lenne nyomaték, akkor szerinted hogy küzdené le a tehetetlenséget a gördülő ellenállást és még sorolhatnám mit? Nem mindegy hogy 100nm vagy 400nm a nyomaték. A LE a motor teljesítményének meghatározására igencsak merész dolog.
Mondjuk nem mintha ilyen kaliberű motorral valaha is mennék 80nál többel.
hengerfúrás, új dugó, új főtengely, új csapágyak, új szimeringek, új tömítések, új vario, új kuplung. Kb csak a blokk marad a régi, meg a karburátor. Olyan 90-100-110-120 km/h lesz a vége hangolástól függően. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm szépen!!!