- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3277 üzenetére
Akkor meg valószínűleg az van, hogy neked is új a mostani rendszer a játékban. Megszoktad hogy rush előre és dara meg 360 no scope, és most szembesülsz azzal hogy ez ebben a részben ez nem így van. Nem baj, mert ha van kitartásod, akkor meg fogod tanulni. Nekem is szoknom kell, holott 12 éve, mondhatni sikeres teljesítménnyel játszom, de az idei év játékát nem úgy nyitottam én sem, mint szoktam. Nem baj, menni fog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest