- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #1788 üzenetére
Tudom, hogy kevés embernek ez a véleménye, de én nem örülök ennek. Így kb. 1-2 hét alatt meglesz minden fegyver és semmi érdeked nem lesz fejlődni és elérni dolgokat. Lootbox rendszerben az tetszik, hogy a napi, heti küldiket pörgetni kell folyamatosan hogy kapjál dobozokat és hátha pottyan a kiszemelt fegyverek közül valamelyik. Engem ez izgalommal tart és sokkal tovább oda köt a játékhoz, mintha nincs célom csak az adott játékmódot megnyerni aztán ennyi.
Így meg küldetésekért kapok majd festéseket és hasonló nagyon fontos dolgokat?! Azért nem lesz túl sok értelme küldetéseket abszolválni.Abban azért reményekedek, hogyha az alap fegyvereket fejlődéssel el lehet érni, azért dobozból különböző variánsokkal lehet majd extrázni. Más külső, más célzó, +10-20% fejlődés hogyha azzal mész...stb.
-
Dave567
addikt
-
válasz
KaitouP #1736 üzenetére
Gondolom az RTX miatt.
Az elég érdekes, hogy a 2060 és az 1660 karit egy kategóriának veszi.
Ez talán jobb táblázat, bár nem hivatalos.. de izééé 175 GB free space ?"For gaming at 1080p with 60fps, NVIDIA recommends using an NVIDIA GeForce GTX 970 or a GTX 1660. For gaming at 1080p with 60fps and Ray Tracing, the green team recommends using an NVIDIA 2060 SUPER.
Competitive players that want framerates as high as 144fps (at 1080p) will need an NVIDIA GeForce GTX 1080 or an RTX 2070 SUPER. Lastly, for gaming at 4K with Ray Tracing, NVIDIA recommends an NVIDIA RTX2080 SUPER.
NVIDIA did not state the graphics settings for these specs, however we can assume that it’s referring to Ultra/Max settings. I mean, it wouldn’t make sense to have Medium or High settings for enabling the Ray Tracing effects."
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KaitouP #1597 üzenetére
ez most komoly
azért a jóból is megárt a sokk
Csak legyen játékos bázis is hozzá
Team Deathmatch (w/ Hardcore)
Survival
Showdown (w/ Hardcore)
Search and Destroy (w/ Hardcore)
Search and Rescue
Rupture
Onslaught
One in the Chamber
Kill Confirmed (w/ Hardcore)
Incursion
Hardpoint
Ground War
Fireteam (w/ Hardcore)
Free-For-All (w/ Hardcore)
Drop ZoneDefender
Demolition
All or Nothing
Breach
Invasion (w/ Hardcore)
Fire Mission (w/ Hardcore)
Assault
Arms Race (w/ Hardcore)
Capture the Flag
Cyber Attack (w/ Hardcore)
Domination (w/ Hardcore)
Grind
Gun Game
Headquarters (w/ Hardcore)
High Value Target
Infected
Reinforce
Team Juggernaut
Gunfight (w/ Hardcore) -
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #1535 üzenetére
" Infinity Ward reagált a rajongók kirohanására"
Mégis mit?
lószart se írtak, csak amit eddig is tudtunk
Konkrétan leírták (újra) a sok hülyének, hogy a spec ops mód jön csak a survival lesz ps4
Meg ez is mekkora egy bullshit válasz
" We understand that some may still be disappointed to not be able to play classic Special Ops Survival day one, we hear you. Please know that we are working hard to make sure this is the best Call of Duty we’ve ever made and the best experience possible for fans."
ez már kb. bullshit generator 2.0 kategória
-
-
Con Troll
senior tag
válasz
KaitouP #1500 üzenetére
Azért ez az 1 éves exkluzivitás elég gusztustalan. Oké, hogy csak a survival-t érinti, de ha ezt meglépik most, ki tudja, hogy a jövőben mit tesznek exkluzívvá.
Plusz csepegnek a hirek, hogy több fegyver csak supply dropból lesz megszerezhető, más egyéb módon (challangek által pl.) nem. Persze a supply dropokban több száz spray, gesture, skin közül lehet majd kibányászni az adott fegyvert.
Cosmetic only, persze. Túl szép volt, hogy igaz legyen.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1496 üzenetére
Remélem megrendelő is ilyen arányban lesz - ez a rész hiánypótlónak ígérkezik, ennyi év kihagyás után ! Lehet, nem lesz akkora durranás, mint az eredeti MW volt anno, de azt hiszem, a közelében fog járni - nagyon hiányzott már egy mai korba helyezett rész. Az eddig látottak alapján erős versenyzőnek ígérkezik.
Várom a végleges verziót, mert bár elsőre nem nyert meg a GW mód, de folyamatosan izgatja a fantáziám, hogy ilyen körülmények között hogyan lehet jól performálni - láttuk néhány pro -tól, hogy lehet. Gyakorlásnak mindenesetre jó lesz
Jó lett a trailer! Lehet, tűkön ülve fogom várni a multi meccseket, de ebből a story módot tolom ki először - ütősnek ígérkezik, no és újra összefuthatunk Price századossal (uhh, anno milyen döbbenet volt, amikor kiderült, ki a 627 -es fogoly...). Csak bízom benne, hogy nem lesz túl rövid.
Welcome XRK pack. Vajon ezt rögtön használatba lehet venni, vagy csak a customizálható fegyók között jelenik meg? -
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #1042 üzenetére
Megkérdeztem őket, hogy esetleg lehet-e tudni, ezek a változatok miért nem kaphatóak itthon, mint például a fent említett Precision Edition, amire a válasz gyakorlatilag az volt: "semmi közöd hozzá, mi nagyker vagyunk, és nem foglalkozunk magánszemélyekkel, érdeklődj a kiskereskedőknél".
A gond az hogy egyik kiskereskedésnek SINCS fingja SE arról, hogy mi a helyzet a játék különböző változataival, adják a sima alapverziót, aztán légy boldog. Az inkompetens Konzolvilág annyit nem tudott, hogy más jár-e az előrendeléshez béta kulcs vagy sem, többen meg is szívtuk ezzel, holott az Activision minden előrendelés mellé béta hozzáférést ígért.
Na mindegy a Magnew is beka*hatja így.
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #1408 üzenetére
Én örülnék a lootbox-nak, ha nem pénzért kell venni őket.
Én speciel nagyon élvezem amikor gyűjteni kell a dobozokat küldetésekkel, és reménykedni hogy kipörgetem. WW2-ben kellett egy fegyver nagyon, és több mint 1 hónapig szinte minden nap kimaxoltam a megszerezhető dobozokat mire végre lepottyant. Persze szentségeltem közben, de amég ad célokat a játék amit el akarok érni, sokkal jobban leköt mintha csak az adott játékmód céljára kellene figyelni és megnyerni 1-1 mapot. -
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #1399 üzenetére
Hát nem is tudom, nekem jobban adta mint az MP7-t igaz azt full attacholva nem néztem még meg.
P90-et mindig is noob SMG-nek gondoltam azért lehet kihagyom, viszont a Bizon nagyon fog érdekelni codban még nem használtam. :)
Hát igen amikor Kar98-t megláttam lehet egy kicsit be is könnyesedett a szemem. -
-
bul07
nagyúr
válasz
KaitouP #1334 üzenetére
Akkor vissza kellene mennem 7-re
Rendszer telepítés az nem sok csak a többi program
Van olyan program a gépemen amit 6órán keresztül telepítettem, mert a régi verziókat sorban kell telepíteni(frissíteni) mert máskülönben nem működik a végén a program
Ja és nem is tudom vagy 100GB a program a végén(Nem játék)
Sőt nem is tudom hogy fut e W10 alatt -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #1326 üzenetére
"Én amúgy javaslom a W10 használatát, talán még egy kis extra teljesítményt is ki tudsz sajtolni vele a konfigodból."
Sajnos még mindig sokan vannak, akik bizonyos okok miatt (Ezeket most nem firtatnám, tény, hogy nagyon nem hibátlan a Win10, sőt...) makacs módon nem váltanak OS-t, hiába ajánlott évek óta a Win10 szinte mindenhez. Nyilván vannak személyes és valós okai is ennek, ezzel nem tudunk mit csinálni és nem is az én dolgom. Nem lehet ráerőszekölni mindenkire a váltást, viszont akkor bizonyos játékokból kimaradnak. (És nyilván megértem azt, hogy ha valakinek nem mennek bizonyos appjai Win10 alatt, mielőtt valaki félreértené)
-
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #1327 üzenetére
Még eléggé az, ugyanis kicsi a pálya, OP a tank és még sorolhatnám mi minden a gond a GW móddal... de legalább próbálkoznak és ez jó jel, mert ha sikerül összehozni valami értelmeset akkor talán még bf konkurencia is lehet... a killstreak-eket viszont kicsit lejjebb kéne venni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #1323 üzenetére
Btw belenéztem a Ground War-ba, kilőttem sniperre egy heli pilótáját.
És ennyi elég is volt belőle. BF-ben sem szerette 64 fős csatákat, nekem az túl káosz volt. Itt sem lesz kedvenc. Alap játékmódok elegek nekem. Viszont a 2v2 simán állat, arra néha ránézek. (MP7 meg örök kedvenc lesz úgy érzem)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1176 üzenetére
Uhh nagyon várós...
Épp most jöttem le egy 10 v 10 ről, 18 - 5 -el 1st vittem a meccset (szűz pályán), háát, jó érzés
A fene megeszi a sok cheatert az MW2 -ben, de az tény, hogy közöttük kitanulja az ember a mesterséget, ha életben akar maradni
Nálam azt hiszem megvan a GOTY -
válasz
KaitouP #1168 üzenetére
Ó drága istenem, sírva ne fakadjál már, nem azért írtam, mert tőled várok rá választ, mivel tudom hogy nem pc-n játszol. Egyébként a játék egy borzalom, le is töröltem, szóval már tárgytalan a dolog. Nem gondoltam hogy az AW-t alul lehet múlni, hát most sikerült. Ehhez képest a BO4 egy minőségi játék, pedig azért se voltam oda. Maradok az R6-apex párosnál, peace.
Szerk; na látod erről beszéltem, nem csak nálam van ez, de egyik pc-s se írja be hogy nála is ez van.
-
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1136 üzenetére
A próféta szóljon belőled
Sosem szégyen jobbaktól kikapni (és azért ez nem ritka
), de a no skill csalóktól a hideg ráz...
(#1135) Csokishurka : Van az a szintje ezek használatának, ami már tényleg visszás, találkoztam én is olyan klánnal, akik csak GL és RPG vonalon mozogtak danger close perkkel füszerezve. De alapvetően minden fegyvernek van ellenszere a játékban. A tapasztalat pedig azt mondatja, hogy ami hatékony, azt meg kell tanulni használni, no meg védekezni ellene - ha csak utálom érte az ellenfelet, attól még ő lesz a sikeresebb. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1130 üzenetére
Tartok tőle, hogy én már a "széthackelt" érába érkeztem
Annál jobb a mostani rész, erósen érezhető, hogy még nincsenek cheaterek - hála az égnek!
Ma este tolom kifulladásig, meglátjuk, belefutok -e hasonlóba.
(#1126) Csokishurka: Mi a baj a Claymore -al? -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1124 üzenetére
Az a pálya egy daráló
Szerintem 8v8 is volt ott, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz stattal lehetett kijönni, gyengébb napjaimon be sem mentem inkább
A tegnapi teszt margójára: Tetszett, hogy változott a sniper távcső megjelenítése, a korábbi rohamtávcsőhöz hasonlóan a környezet is látszik, nincs kisötétítve. Kíváncsi vagyok, ez mindegyik típusnál így lesz -e.
Egy furcsaságot tapasztaltam, egy felállított raklap szerű fedezték mögé beslisszolló ellent egy M4A1 egy tár lőszerével sem lehetett kiszedni, holott a réseken keresztül remekül látszott. Lehetett bug, de az is lehet, hogy csak nem volt szerencsém / elbénáztam. -
-
voodoo98
addikt
válasz
KaitouP #1008 üzenetére
Szerintem is. Viszont a sweetfx miatt kérdeztem, de közben rájöttem, hogy a BO4 bétában még működött, de utána a véglegesben már nem. 1 perc után kidobott.
(valszeg itt sem fog mukodni a véglegesben)(#1020) oriic
Közben meg van:
You have already redeemed a code for Battle.net.
Your Battle.net code: SCBP-LDSV-KQ9K4-4PH4-****
és ez jött mail-ben is.
Szóval semmi teendő.
megj.: ilyen kulcsot még nem láttam PC-s pályafutásom alatt, a középső számsor, 5 számjegyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest