- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zgospel
őstag
válasz
BITBOYS #18793 üzenetére
Én mindig felrakom a legújabbat. Rögtön telepítés után kaptam egy dev errort, azóta viszont semmi, stabilnak tűnik
Láma kérdés a blueprintekkel kapcs: van nekik bármi gyakorlati előnyük egyébként, vagy csak dizájn? Például egy kimaxolt fegyvernél ha magam kattintgatom össze a célnak megfelelő "legjobbat" annál adnak a blueprintek valami extrát, vagy mi a pontos céljuk?
-
omfgk
veterán
válasz
BITBOYS #18353 üzenetére
A bullet velocity minden esetben a bullet drop-ot is megváltoztatja.
Kipróbáltam a leghosszabb csővel és a hangtompítóval a Rytek-et.
Stat oldalak szerint a cső +50% Bullet Velocity-t ad, a hangtompító meg kb 20%-ot.
Minél nagyobb a sebessége, annál kisebb az esése.Promenade-on kipróbáltam ezt a setupot, normál ammoval, és így a 200 méterből lett kb 300 méter...
A-ról egészen a másik spawn-ig el lehet lőni úgy, hogy még itt is egy kicsit a célpont alá kell célozni...
A Rytek egyelőre egy vicc így.
A külön cod pontokért megszerezhető változaton a rövid cső van.
Ami azért baj mert az csökkenti a bullet velocity-t.
Ami pedig azért gáz mert a Rytek lövedékének a sebessége alapból a leggyengébb.
AX-50/HDR 900m/s körül van, ez meg csak 650m/s. Rövid csővel 450m/s. Ez már gyakorlatilag használhatatlan messzire.Warzone-ba nehogy ezt használd. Bugos és ezért a normál ammoval nem elég a Headshot.
A Ryteket ilyen állapotban felesleges volt a játékba tenni.
Vigyed mindenhova a HDR-t. Főleg Multiban brutál OP. De Warzone-ban is az a legjobb Sniper egyértelműen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BITBOYS #18167 üzenetére
Valóban egy használhatatlan kaksi: [link]
Lassúnak lassú, de cserébe one hit kill bárhol, bármikor. Ezt az irdatlan sebzést meg valahol kompenzálni kell. Szokás kérdése, ez kifejezetten az a rifle, amivel már azelőtt meg kell kezdeni a célzást mielőtt kinéznél a fal mögül, viszont ráadásul ha jókor vagy jó helyen, akkor akár az egész csapatot lehet likvidálni nagyon gyorsan. Pláne, ha házhoz jönnek a pofonért.(lásd videóm) Még nem unlockoltam az összes kiegészítőjét, de biztosan lehet dolgozni a gyorsaságán picit. Ha valóban gyorsat akarsz, akkor meg ott az AX-50, gyilkos sebzésű az is, és nagyon gyors, nekem az a quickscope sniperem: [link]
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
BITBOYS #13440 üzenetére
Ja értem. Nézd bele face-en a Warzone csoportba. Minden harmadik poszt a hibaüzenet nélküli asztalra crashről szól rengeteg féle hardver variációval. Volt gép összerakás és szétszedés, volt windows újratelepítés. Semmi más nem volt a gépen a drivereken és a CoD-on kívül és ugyan ezt csinálta. Mindent, amit az interneten lehet találni kipróbáltam és ugyanúgy szar volt. Aztán jött egy patch és varázsütésre megjavult.
-
nanorambo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest