Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

Én talán ma elérem a 100 -at, (nincs még benne 2 napnyi játék de nem is hajtom a feladatokat, csak ami épp érdekel - pár száz óra után úgy is meglesz minden, minek kapkodni) :)
    Két kérdés:
    A játék közben meg tudom nézni a pont táblázatot. A killek és assist -ok száma mindig szerepel benne, de a halálokat (mármint a sajátom :D ) nem látom, csak az utolsó, összesítő pont táblán. Lehet ezt valahogy állítani, hogy az is megjelenjen már a játék közbeni ponttáblázatban?
    A játék lassúságáról - gyorsaságáról több szó esett már. Nekem maga a játék nem tűnik lassúnak, sőt, mivel jobb szeretek megfontoltan közlekedni a pályán őrült rohangálás helyett, némely pályán még gyorsnak is mondhatnám - magát a meccset. Ellenben a lobbiban töltött idő, az átvezető videók, vagy akár az, hogy a játék végén kötelezően végig kell nézni az utolsó killt, eléggé belassítják a teljes játékélményt - néha úgy érzem, többet nézem ezeket, mit játszom a tényleges játékot. Különösen az utóbbi zavaró számomra, ha vége van a játéknak, vége van, mennék a következőre, veszettül zavaró, hogy ilyenkor a kilépés gomb az utolsó kill után a killcam videó és a pontok megnézéséig inaktív. Szeretném én eldönteni, akarom -e ezeket végignézni, avagy sem. Lehet ezzel valamit kezdeni? (az MW2 -ben például ki lehetett lépni, de ilyenkor bukta az ember az XP -ket. Saját döntés, mi a fontosabb, egyszer ez, egyszer az)

Új hozzászólás Aktív témák