Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Acheron
őstag
Én talán ma elérem a 100 -at, (nincs még benne 2 napnyi játék de nem is hajtom a feladatokat, csak ami épp érdekel - pár száz óra után úgy is meglesz minden, minek kapkodni)

Két kérdés:
A játék közben meg tudom nézni a pont táblázatot. A killek és assist -ok száma mindig szerepel benne, de a halálokat (mármint a sajátom
 ) nem látom, csak az utolsó, összesítő pont táblán. Lehet ezt valahogy állítani, hogy az is megjelenjen már a játék közbeni ponttáblázatban?
A játék lassúságáról - gyorsaságáról több szó esett már. Nekem maga a játék nem tűnik lassúnak, sőt, mivel jobb szeretek megfontoltan közlekedni a pályán őrült rohangálás helyett, némely pályán még gyorsnak is mondhatnám - magát a meccset. Ellenben a lobbiban töltött idő, az átvezető videók, vagy akár az, hogy a játék végén kötelezően végig kell nézni az utolsó killt, eléggé belassítják a teljes játékélményt - néha úgy érzem, többet nézem ezeket, mit játszom a tényleges játékot. Különösen az utóbbi zavaró számomra, ha vége van a játéknak, vége van, mennék a következőre, veszettül zavaró, hogy ilyenkor a kilépés gomb az utolsó kill után a killcam videó és a pontok megnézéséig inaktív. Szeretném én eldönteni, akarom -e ezeket végignézni, avagy sem. Lehet ezzel valamit kezdeni? (az MW2 -ben például ki lehetett lépni, de ilyenkor bukta az ember az XP -ket. Saját döntés, mi a fontosabb, egyszer ez, egyszer az) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - iPhone topik
 - Háztartási gépek
 - Tőzsde és gazdaság
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
 - ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) nem látom, csak az utolsó, összesítő pont táblán. Lehet ezt valahogy állítani, hogy az is megjelenjen már a játék közbeni ponttáblázatban?