- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A héten nálam különösen kitett magáért az SBMM, egyik nap 70 mínusz (K/D), másnap 55 plusz, következő nap 50 mínusz. Tegnap pedig végképp megbolondult, gyakorlatilag meccsenként váltogatta, hogy szárnyaló pegazus, vagy fogalmatlan hülyegyerek vagyok a pályákon, 16 - 5 győzelem után 0 - 6 , majd 12 - 6, 2 - 7, stb után kvázi nullában zártam.
Nem egyszerű, főleg, hogy próbálom még végigvinni a gold felé a fegyókat (azt nem tudom miért, nem használom a gold skint, a platinát is csak elvétve, inkább csak amolyan makacsság. Mindenesetre a K/D -arányra nincs jó hatással)
A héten meglett végre a KAR, Grau, Uzi, így most 20 -ra nőtt az aranyak száma, és az SMG platina is meglett, de pl sniper, shoti, maroklőfegyver, launcher és kézitusa kategóriában még egy sincs meg (bár több már közel áll) Érdekes módon nekem a longshottal alig akad gondom, általában a mounted és a headshot marad a végére. Jah. és nagyon utálom, amikor kicsivel a vége előtt le kell szedni minden csatolmányt a fegyverről, és "pőrén" kell megcsinálni x killt. Van amivel gyerekjáték, de a KAR -al pl itt megszenvedtem, pedig felszerelve egész kellemes társ (még ha nem is lett a kedvencem).
Várom már, hogy minden (amivel foglalkozni akarok) meglegyen, hogy utána végre a K/D re is jusson idő, gyalázatosan elszállt ebben a nagy "aranylázban".
(#16324) dombi81: Teljesen biztos, hogy direkt csinálták, és - számomra - szinte biztos, hogy meccs szinten (respawn hely, de akár célzás) is belenyúl a játékba ennek érdekében, nem csak a játékos párosítás szintjén.
Nekem két dolog zavaró ebben az egyébként véleményem szerint jól sikerült játékban, a túlzásba vitt csillivilli skinek, amik az eredeti játék hangulatát rombolják és komolytalanná teszik, a másik ez az SBMM, ami tönkrevágja a játékélményt, akár nyer, akár veszít az ember.
Rejtői fordulattal élve, annak aki ezt kitalálta, oda kellene ütögetni a fejét valami kemény és dudoros tárgyhoz - szerintem...
(#16326) Mad_Wolf: Amikor a saját loadout -ot állítod össze, a kiválasztott fegyver melletti ikonnal belépsz a Gunsmith/Customize/Camouflage oldalra. Ott megtalálod azokat a feladatokat, amiket az adott fegyverrel teljesíteni kell, hogy a különböző camo -kat kinyisd (pl ölj 500 ellenfelet az adott fegyverrel, legyen 100 headshotod vele, 120 mounted kill, stb.) ha minden feladatot végigvittél (10/10), akkor az adott fegyver megkapja a Gold camo -t. Ha az adott fegyverosztály (pl AR) minden tagját kiaranyoztad akkor platina camot kapsz mindegyikre (csak azokat kell amik a játék indulásakor már elérhetők voltak). Ha pedig minden fegyverosztály minden fegyverét aranyozod, Damascus skint kapsz (ha valakinek ehhez van idegrendszere / ideje).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest