- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
BL 1-et nagyon sokat játszottam anno,többet mint eddig 2/3-at együtt véve.
Persze ma már nekem is üresnek meg kevésnek tűnik de akkor nagyon rá voltam kattanva.
Meg az,hogy ott tényleg mindent meg tudtam csinálni soloba és nem éreztem annyira hátrányba magam,sőt igazából semennyire sem.Bajom nekem sincs vele csak valahogy 'gyengébbnek' tűnik,ha valami tényleg bejött BL2-be az a sztori+karakterek voltak.
DLCk-et meg én is várom,hogy milyenek lesznek. -
Daelion
őstag
Az lesz valszeg,annyit azért csak elbír még a karim mert M3-at könnyen farmolta meg M4 is lemegy azért vele csak ott már érezhetően lassabb.
Egyedül az zavar,hogy beraknak új dolgokat/fegyvereket amik csak innen esnek bizonyos fokozat felett.
Ezt már BL 2 be se szerettem és egyik oka volt amiért otthagytam jóval hamarabb mint BL 1-et .Miért nem tud akárhol esni max kevesebb %-al,nekem simán jó lenne úgy is vagy legyenek halandó Solo emberhez is skálázva ezek a bossok vagy valami.
Közben utána néztem Gearbox fórumon és ott is erről tárgyalnak már 150+ kommenten keresztül egy topikba.
-
sp8787
addikt
Eltalaltad Young Puppy
, mert te nem vagy Young Wolf.
-
S e t h
nagyúr
Már többször el lett indítva, konzolt is kikapcsoltam és vissza 2x. Indultam szólóban és coopban de semmi, csak a hajón van lehetőségem mozogni, nem tudok sehova más helyre utazni.
Ez a játék nem volt eddig nagyon bugos, sőt, de ez most olyan, hogy nem is tudok vele játszani, megoldást sem találtam nagyon rá a neten.
Itt láttam, hogy sokaknál előfordul, de ami inkább fura, hogy nincs megoldás egy ilyen hosszú ideje fennálló problémánál?
[link] -
-
DummyBoy
senior tag
Ohh, király, akkor gyakorlatilag pont az ellenkezőjét olvastam
De ennek a verziónak jobban örülök
Próbáltam offline és online is (Bár mondjuk offline érdemesebb a loot miatt.) és teljesen kész vagyok miatta
Emberünk vidáman elpötyögtet, engem meg szétver az ideg
@oriic: Én is azon vagyok éppen, de már unom... 1-szer letoltam a sztorit, most meg 4-edjére futom végig ... Az előző BL-ekben legalább kihívás volt.
@tibee77: Nem a módosítókkal van a gondom. Hanem az ellenfelek mennyiségével és minőségével.
Konkrétan Cyro Zane videót néztem, ahol a srác elé ugráló enemyknek jóformán még pajzsa sem volt, csak elvétve, meg jött 1-2 enemy és kész. Barátunk szépen futkározott körbe-körbe, folyamatosan fagyasztotta és pötyögtette a népet.
Néha beugrott 1-1 Antoanett, de ennyi.
Nekem általában az enemyk 80%-a Antoanett, kapásból immunis a Cyro sebzésre, az első roundot nem tudom végigtolni. De ha Moze-al is megyek be, egyszerűen annyi lila kecseg meg rakétavetős badass van, mint csillag az égen.
Ami nekünk bevállt taktika volt az elején, az Amara CC-re, Fl4k pedig damage-re. Ezzel a duóval, ha nem is egyszerűen, de megoldottuk.
Ha nem vesszük a gliccselt - cheezelt buildeket, akkor bizony kell a CC. Hiába tolt ki komoly DPS-t Fl4k, CC nélkül feküdt gyarkan.
Amarával picit lassabb volt, de a CC miatt jobban bírta.
Nekem nagyon bejön Zane, de nagyon gyenge. A Cyro immunis Antoanettek miatt pedig kijárna némi erőspistás-üvegszilánkos öklözőzsír a GB-nak...
-
Daelion
őstag
-Cutsman damage reduced by 25%
Elsőnek buffolták most meg nerfelték de valahogy számítottam rá mert tényleg sok volt rajta a sebzés.
-Hex grenade damage reduced by 70% and duration reduced to 3 seconds
Jó akkor asszem lehet rakhatom vissza az Epicenter gránátot vagy valami mást.
Lyuda-t meg már említették,hogy nerfet fog kapni.
Ezzel most le nerfeltek 3 dolgot is amit fixen használtam eddig,fasza.
Nekem ez a +5 Rush stack class mod csak azért van rajtam mert a másodlagos statjai jók voltak a buildem-hez de igazából akármit felrakok ha azok a statok megfelelnek az igényeimnek.
Felnéztem most játékba egy kicsit azt esett egy Fire +10% crit DMG King's Call,nem nagyon jó a buildem-hez de elrakom azért.
-
Daelion
őstag
Passzív bónusz amit Mystical Assault tabról lehet buffolni de anélkül is használható csak akkor nem olyan erős.
Per pill én is egy olyan Class modot használok:Amint eltolom a PhaseGraspot kapok 5 stackot ami idővel eltűnik,viszont amíg fent van azok a passzív buffok érvényesek 'elvileg'.
Azt nem tudom,hogy össze adódik vagy van 'diminishing' ráta rajta mert ezt játéka válogatja de ha össze adja akkor 5x3% sebzés amíg fent van a 5 stack.
Mysctical Assault tabnak elvileg ez lenne az egyik lényege,hogy ezt a stack dolgot buffolja szana szét ha arra épít az ember. -
Daelion
őstag
Ezzel én is így vagyok csak most kicsit sok volt ennyire egy huzamba ez a 90 óra FPS játékból és kellett valami más de azért egyik nap felnéztem farmolni egy kicsit.
Próbálok nem 1 játéknál teljesen leragadni mert sok minden van a 'listámon' pont az miatt mert régen szokásom volt azt csinálni.
Bugok meg hibák javítása meg egy kis extra inventory/bank helyet is el tudnék fogadni.
-
Daelion
őstag
Pont megvan a 90 óra de most kis szünetet tartok mert Batman Arkham szériát játszom.
Nézegettem ezeket az eventeket de annyira nem izgatnak mint elsőnek gondoltam,majd a Halloween témára benézek meg később kezdek egy Moze-t ami megint lesz vagy ugyan ennyi játék idő.
Nekem már most megérte a játék és nem tervezem teljesen otthagyni egy jó ideig.+Engem annyira nem zavar ez a 'End-Game' dolog mert ilyen téren elég régimódi vagyok.
BL1-nek se volt semmi end game a chest runokon kívül amíg nem jelent meg a General Knoxx kieg Crawmerax-al.
Még is sikerült bele ölnöm több 100 órát a játékba,illetve a Diablo 2 meg ~ akkori játékokhoz se jött állandóan 'content' még se zavarta az embereket vagy legalább is nem annyira mint most. -
Daelion
őstag
Azt tudom,hogy a robot szinte semmire se jó max szinten csak amolyan 'pánik' gombnak ha gyorsan kell pár másodperc halhatatlanság. 'remélem ezt még megoldják valamikor'
Engem ez a ~végtelen töltény illetve az explosive tab érdekelne meg tetszenek a Vladof fegyverek is.
Sok alternatívám nincs mert FL4K szinte semennyire sem hoz lázba,max Zane marad de azt még nem döntöttem el.
-
Daelion
őstag
Szerencsére jelenleg ez meg is van,ha meg jön DLC nehezebb dolgokkal vagy akár magasabb Mayhem-el majd talán akkor nézek valami 'meta' buildet.
Moze-t tervezek második karinak és azt tervezem,hogy csak Vladof fegyvereket fogok használni vele mert illene hozzá azt lesz amilyen lesz.
-
Daelion
őstag
20%-os life leech nálam is maxon van,meg majdnem az egész Elemental tab.
Brainstormer shotival szinte halhatatlan a kari ha van legalább 2 ellenség a közelbe de ha nem akkor meg Cutsman mert nagyon magas az Elemental DMG rajta,illetve a HEX gránát is segít.
Killenkénti HP nekem is van 17% azt hiszem.Én inkább a cooldown reduction-ra mentem rá és most annyi van,hogy pár seces eltéréssel tudom használni a PhaseGraspot ami elég fun szerintem.
Pajzsból pont azt használom amit ott mutogatott a videóba,a 2x-es töltésűt de van egy Transformer is elrakva.
Graveward-ot én nem farmolok,nem szeretem azt a Boss-t és inkább megyek GigaMind/Troy/Tyreen-hez vagy akár a Katagawa ball-hoz.
-
Daelion
őstag
Ebbe már bele futottam csak nem tetszik az a része,hogy magamat kell 'felgyújtani' hogy beadja az extra sebzést.
Nem szeretem az ilyen 'mikro management' buildeket semmilyen játékban,kényelmes egyszerű már szinte lusta buildek jobban bejönnek.
Azért is nem másoltam eddig buildet de a jelenlegi End Game-hez nem is érzem szükségét 'csak ne nerfeljék a földbe a Cutsmant'. -
Daelion
őstag
Úgy szint Elemental.
Ele+Brawler rész keveréke legfőképp,hogy jobban bírja.Mystic Assault-on csak 1 skillre raktam.Gyengének nem gyenge a Crossroad az biztok csak valahogy nekem nem kényelmes a többi fegyveremhez képest,na majd ha esik egy Fire verzió azt megnézem jobban.
Pont ellenkező eset nálam,~90+ óra után se néztem be oda partiban csak egyedül de annyira nem is érdekel a multis része.
-
Daelion
őstag
Lusta vagyok kilépni modok miatt max akkor ha valami idő igényesebb runt tervezek és beadja a legszarabb modokat,amit néha nagyon össze tud válogatni mintha csak tudná.
De sima Boss farmhoz megyek azzal amit ad,max kicsit tovább tart azt kész.
Én most 2 Maliwan fegyvert is használok,Tsunami-t így vegyes alap használatra és Cutsman-t ha valamihez kell a nyers tűzerő.
Class modom is Maliwant buffol meg volt a Maliwan hotfix buff is,így nem rossz már de azokat én is kerülöm amik nagyon lassan töltenek fel.Amúgy ez a 'ba*zó' kifejezés honnan jön mert én nem sokat járok Magyar fórumokra és itt látom elsőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest