- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Rigormortiis #3066 üzenetére
MM-et én is próbáltam, de soha senkit nem adott be public-ban...
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #3060 üzenetére
Hát ez kari/build függő is valamennyire.
Ties that bind Amarán pl majdnem minden használható azt kb azt használom ami tetszik.
Splash Moze-n meg inkább azokat a fegyvereket preferálom aminek van Splash dmg mert azokkal jobban skálázódik a build. 'Flipper egyik legjobb barátja Mozenak'
Ezt leszámítva mind 2 karimon van vagy 10 fegyver invembe amit magammal hordok hátha kell más szituhoz vagy csak mert más kedvem van.
DLC 4 fegyvereket meg egyenlőre farmolom/tesztelem de amennyire nézem van 1-2 darab ami jónak tűnik. 'ja meg jó szar a droprate
'
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #3058 üzenetére
DLC 3-ban lévő fegyverek esnek minden fokozaton amennyire én tudom.
Csak pár fegyver van a játékban ami M6 vagy felette esik.
-
Zsohi
őstag
válasz
Rigormortiis #3053 üzenetére
Jelenleg nekem a Light Show tunik a legjobb fegyvernek a jatekban, 60-as szintu, de 65-s szinten is felaprit mindent. A 60-as Hellwalker szinte semmit nem er mar 65-s szinten.
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #3053 üzenetére
Most buffolták nemrég Hellwalkert az elég erős lett.
Hellshock is egész jó és könnyű keríteni, BotD 'breath of the dying' is egész használható lett most buff után.
Mayhem 6 fegyverek közül meg Monarch/Backburner/Plaguebearer.
Ha van Bounty of Blood DLC akkor meg onnan is van pár jó fegyver. 'talán innen van a legtöbb jó fegyver'
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #2618 üzenetére
Fura válaszokat adnak itt néha. Azért vagyok itt, mert 50 éves nő létemre szeretek játszani. A bl2ben benne van 700 órám. Szerettem, ezért vetem meg ezt is. Kérdezek, mert nem tudok dolgokat, de neha inkább hallgatok a kapott válaszok kapcsán...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rigormortiis #2534 üzenetére
Nah kb én is így voltam. Én imádok lootolni, de itt hosszútávon nem kötött le. A storyt viszont nagyon élveztem, normalon, majd TVHM-en is. Kb nekem is olyan 60 óra ment bele, de nagyon eszembe se jut, és okot hogy elindítsam, meg főleg nem találok
-
válasz
Rigormortiis #2480 üzenetére
Ezeket az eventeket csak úgy lehet játszani ha season passom van ugye?
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #2341 üzenetére
Nem. Majd éjfélkor talán?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis #2333 üzenetére
Á, mostanában jön csomó játék amit tolni akarok (COD, Death Stranding, mellett meg Destiny 2), szóval nem is gond ha szünetre megy nálam a cucc.
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #2288 üzenetére
Jó döntés! Örülök neki, hisz te PS-en nyomod
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis #1679 üzenetére
Jon a raid boss.
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #1652 üzenetére
Én Brick-et is képes voltam bunyó nélkül játszani,szinte csak Rocket Launcher/Shoti/Assault Rifle fegyverekkel.
Nem mondanám,hogy túl hatásos volt de ebbe a játékban/szériában valahogy nem visz rá a lélek ezekre a bunyós buildekre ennyi fegyver mellet. -
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #1648 üzenetére
Én elementál buildes 'Phasegrasp' Amaraval csak akkor használok ütést ha valami küldetés igényli,hogy üssek meg valamit és így egy felturbózott Maya-ra emlékeztet.
(#1647) Deck
Igen,egybe van a Bank minden karin elvileg ami már nekem is szinte tele van pedig már szelektálok rendesen.
Lehetett volna legalább karinként 50 és külön a megosztott bank mint ahogy régen is volt. -
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1648 üzenetére
Nem kell közelharcra menned vele. Nekem se adta az annyira.
Elementalba durva nagyon.
Van pár jó build youtubeon ha érdekelAlap, énis felhúzom a másik 3 is
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1646 üzenetére
Köszi!
Ez miatt a hiányzó skill pont miatt akartam de elnézve, hogy sokan durvábban jártak.. Inkább várok hátha javítják.A Bank tényleg közös a karakterek között? Ezt olvastam és mindenki nagyobbat akar mint 50. Ami nevetségesen kicsi is
Az egész játék miatt viszed végig másik karakterrel? Mert ha nem akkor elég hamar fellehet húzni 50-re..
-
sp8787
addikt
válasz
Rigormortiis #1636 üzenetére
Nekem masodjara sikerult mert elsore elmentem azt hiszem 3ik Round-ig utan kileptem mondom elmegyek ebedelni.Visszalepek es elolrol kellett az egeszet kezdeni. Az hittem kitepem az osszes hajam.
Masik vicc a reward. Par tizezer $?
Most komolyan?
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1616 üzenetére
Lenyomtunk ketten Mayhem 3-on egy COS-t. Erre bebugol az utolsó enemy.. Hát ez van sajnos. De legalább lett +30 milla pénz
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1551 üzenetére
Mayhem 3an nyomod? Mindjárt jövünk kb 10perc aztán remélem tudunk segíteni
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1534 üzenetére
Nyugi
Alapjába véve igazad van. Sokszor van, hogy kilépkednek vagy teljesen más szintén vagyunk de skálázza az ellenfeleket a szintednek megfelelően nem? Vagy nyomogatják a gombot.. Te meg eladnád a lootot még..
Mikor jön a rengeteg röpködö madár elég vicces de fellehet liftezni őket (egyszerre akár többet is) az emeletre ott meg ledarálni őket ugyanis fenn nem támadnak. Vagy fentről lőni mindenkit..
Amúgy volt, hogy bedobott egy másikba (PG) Mayhem 2 (én alig voltam akkor 35) na akkor aztán keltem haltam mint mindenki más.. De akkor a játék úgy futott mintha képregény lett volna -
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #1522 üzenetére
Psn név?
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1447 üzenetére
Ezzel egyetértek, ráadásnak fogalmam nincs pl a középső játékmódnál a mapot mi alapján adja, nekem folyton csak ugyanazt akarja.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1442 üzenetére
Akkor várhatsz fix-re :x esetleg yt/reddit-en nézz körbe mert lehet van megoldás a ti általatok tapasztralt minuszra is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis #1439 üzenetére
Hja nálam is ez van pedig sose voltam offline módban. -38-on van a tokenek száma. Valamikor akkor keveredett meg, amikor matchmakingeltem és bedobott egy party-ba, majd jelezte később hogy van 50 tokenem amit elkölthetek. Én megtettem.
Azóta néha kiírja hogy van 1-2 tokenem amiket elköltök, ha meg egyedül játszom akkor minuszban vagyok.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1436 üzenetére
Ez akkor történik mikor offline módban költesz el guardian tokent. Hogy kijavítsd offline módban lépj 1 szintet és át fog menni normál mennyiségben.
Illetve ne költs guardian tokent majd a későbbiekben offline módbanaz megbolondítja mivel ott több xp-t kapsz vmiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest