- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Ezen mi vicces? Nem kell online nyomnia, mehet egyedül is. A lényeg a level up azt írta. Vagy Athenas M3 aztán ott gyilkolgat mindenkit. Chupacabratch is ott van. Hamar lehet level up-olni és könnyű is itt.
Vagy ha sok lenne neki akkor M1, M2.Vagy vár holnapig és szívesen felhúzom..
-
tibee77
őstag
Hat remelem, hogy nem mert nagyon op.Most mentem egy slaughter house-t vele es durva volt nagyon.Konkretan badass-ek vettek körbe meg anointed-ek.Asszem egyszer sikerült lehalni mikor egy anointed "bombajat" nem vettem eszre es hatulrol lerobbantott.Nagyon durvän tankos a kari es a flakker-rel a dps is op.Ez a slaugherhouse nem ment le fl4k-kel, hiäba több a dps, tulelese az kb 0.
Esett egy anointed lyuda is, igaz csak moze-nak jo de akkor se rossz.
-
Deck
titán
Gondoltam, hogy nincs annyi. Semmi értelme ennek az online cuccoknak amúgy sajnos nem csodálom, hogy senkise játszik vele. Szar loot M3-on is. Sokkal egyszerűbb, több, jobb, loot esik ha farmolsz egy boss-t pl. Pedig nem ezt ígérték.. Hanem, hogy minél gyorsabban teljesítés annál jobb és ritkább lootot kapsz..
-
Sirandrish
legenda
Hol lehet a régiót állítani?(megvan)
Amúgy csak szeretném kipróbálni, ha már benne van...nem (csak) ezekkel akarok játszani, de jelenleg ott tartok hogy 2 napja próbálkozok, és semmiSzerk: átálítottam, de ugyanúgy semmi...
Biztos nem kell ehhez valami side questet megcsinálni? -
tibee77
őstag
-
Daelion
őstag
Ez nem egyedi eset,nagyon sok játékban 'pláne Online' megfigyelhető ez.
Blizzard is előszeretettel döngöl a földbe buildeket mert ugye köztes út az nincs és vagy OP valami vagy jön a nerf hammer és annyi neki amíg nem kerül elő egy másik OP build.'
Diablo 3-ba legalábbis ez nem ritka.Inkább arról van szó,hogy nem gondolnak olyan kombinációkra amikre a playerek igen és ha előkerül valami szerintük túl erős build akkor általában előbb utóbb nerfet kap de persze erre vannak kivételek.
Manapság meg nincs is nehéz dolguk 'elkapni' ezeket a buildeket/itemeket mert csak felnéznek YT-re vagy Twitch-re egy-két ismertebb emberhez és már írhatják is a nerf listát ha akarják.
Egyik nap is pont bele néztem a Joltz streamjébe és pont azt a végtelen gránát Moze build-et streamelte amit most nerfeltek előző hotfixbe.Személyesen én ezért kerülöm ezeket az 'exploitokat' meg mindent ami fura számomra mert úgy vagyok vele,hogy inkább jobb nem hozzá szokni valamihez amit szinte biztos megváltoztatnak.
Az meg,hogy mi az Exploit elég kényes téma és elég egyén függő.
Sok embertől hallottam már ezt pl 'Its not an exploit,its clever use of game mechanics' amin a végtelenségig lehetne vitatkozni amíg egy fejlesztő nem tesz pontot a végére. -
Daelion
őstag
Az nálam is a falon 'rohad' mert nem volt szívem kidobni és a bank meg már nagyon szűkös.
Per pill ezen a loadout-on maradtam Elemental Build-el de az első slot az a 'tesztelő' slot,többi az meg inkább fix.
Tsunami/BrainStormer/Shock Lyuda/Fire Mocking Cutsman
Legendary Class modom-on van +Maliwan dmg meg reload speed és ugye nem rég volt Maliwan buff is azt így most azokat használom jobban.
Az a Cutsman elég durva tud lenni,még negatív mayhem modokkal is erős marad és kb az a Boss/Anointed killerem
-
Daelion
őstag
Nekem is volt egy x2-es normal de egy idő után lecseréltem egy Anointed Shock x1-re ami szerintem jobb pláne egy karin ami nem tud töltényt regenerálni viszont van +Elemental DMG.
@TheProb
Ha csak képet akarok csinálni akkor simán nyomok egy Print Screen-t aztán beillesztem Windows Paint-be és elmentem.
Konkrét problémára meg passz mert AMD rendszerem van,HDR-t meg ki se próbáltam még bár amit ez a monitor tud azt inkább nem érdemes erőltetni. -
warcat
veterán
Használj amúgy egy normal meg egy elemental lyudát, az segít, be van rakva még egy fire alapú crossroads smg, a 4. a butcher shotgun de azt a slotot tesztelgetésre használom.
PC előnye egyébként, hogy kb 2 másodperc a töltőkpernyő, ha nagyon fosch-ok a modok, gyorsan kilépek inkább, 2x-3x meg lehet ölni Gravewardot míg egy szélsőségesen rossz lemegy.
-
Deck
titán
Teljesen egyetértek, tisztára mintha beta lenne. Sűrűn is mentek. Ne, hogy bármi is legyen nálam. Twitter is tele van olyanokkal akik nem tették és rá*asztak.
Legtöbb játék megjelenésekor sok a bug de kéne lenni prioritásoknak nem? Amiknek a javítása elsőbbséget élvez. Mert maga a játékot én nagyon élvezem és várom az újdonságokat is.
-
Deck
titán
Igen, előbb a hibákat kéne javítani. A skill pontok elvesznek, nem kapod meg elég bosszantó. Jól jönne az az 1.. De valakiknek több hiányzik, van akinek mind. Valakiknek eltűnnek a fegyvereik a játékból és ugye a bank 50 limitje nevetséges. Nem értem minek nerfelni egy nem pvp játékba.. (a support válaszát is láthattad :/)
Ezeken kívül én borzasztóan élvezem a játékot.. Lehet darálni benne, sok loot, buildek, co-op, jönnek majd a dlc-k, eventek..
-
tibee77
őstag
Most neztem utana, sajna nincs legendary classmod leave no trace-szel.
eleg tre, igy nem tudom hogy megeri-e atvaltanom legendary-ra.bossoknal nagyot dob a dmg-en hogy a tar kb. sose fogy ki.valaki esetleg probalta mar azt a leg modot ami 3% esellyel procolja flak-nak az összes skilljet?meloban vagyok es nem tudom per pill kiprobalni es most ezen agyalok.
-
Daelion
őstag
Régen nem volt ennyi nerfelés,pláne nem egy alapvetően nem kompetitív játékban.
BL 1-es pályafutásom alatt nem is emlékszem csak 1 nerfre ami a New Haven red chest farmot érintette.
Armory glitch farmot nem is javították még az Enhanced kiadásban sem,pedig erről tudtak már régóta.
Fegyverekhez nem nyúltak tudtommal pedig azért volt ott is 1-2 kérdésesen túl OP fegyver.
Vannak nerfek/fixelések amiket meg lehet érteni de kb ezt látom csomó játékban manapság,hogy össze vissza nerfelnek mindent a fejlesztők mert a játékosok panaszkodnak minden miatt a fórumokon/YT-n.
Olyan dolgok miatt is amik nem is érintik őket.Nálam is vannak bugok/glitchek amiket én nem használok/tetszik de ettől még nem megyek Gearbox fórumra vagy YT-re panaszkodni,hogy pedig DE nerfeljék le mert engem zavar.
Vége még az lesz,hogy BL 3-ba nehezebb lesz farmolni meg akármit is csinálni mint BL 2 volt aztán örülhetnek.
'én meg dobhatom a játékot'
-
Deck
titán
M3-on a Circle of slaughter ad akár 30 milliót is. Valamit kitalálhatnának mert már nincs mire költenem a sok pénzt. Moxxi-nál szerencsejátékozunk de sose akar elfogyni
Viszont az 1-el kevesebb skill pontom van bug borzasztóan zavar.. Javíthatatnák :/
Felhúznék gyorsan egy új Amara-t de akkor nem lennének skinjeim stb hozzá. Azokat meg nem akarom elveszíteni. -
TESCO-Zsömle
titán
-
Daelion
őstag
Mocking Cutsman ha erős elementál SMG kell valahova.
Kicsit máshogy kell vele célozgatni de eddig ez az egyik legerősebb elementálos SMG amit találtam.
Van egy Fire meg Corrosive verzióm belőle.Egy Cryo Butchert én is hordok magammal az invbe ha nagyon szívat valami szar Mayhem modos ellenség.
-
sp8787
addikt
Na tesztelgettem ezt a Pistol-t vagyis igazandibol nem is ezt mert kozben kaptam egy vmi 461% Crit D-set ha jol emlekszem. Katasztrofa! Megy a gyujtemenybe.
Tesztelgettem meg a One Pump Chump-ot es egesz jo viszont ez vmi brutalis
A Shotgun-ok kozul a masik archetipusban meg ez az ami eleg jol mukszik.
Mondhatna vki vmi tippet ,hogy egy jo SMG-re.Eddig a Handsome Jackhammer az amit tetszett es megtartottam de mostanaban mar ki se probalom oket. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha egyutt jatszotok kidobod neki. Ha csak te vagy a jatekban akkor a Mail rendszerben tudsz targyat kuldeni barmelyik baratodnak. (Achievement/trofea jar erte amugy is)
Szerk:
Most h megvan minden bovites, kb semmire sem kell kolteni. Halalt azt kifizetem zsebbol meg a par ezres ammo feltoltest de kb ennyi.
-
Daelion
őstag
Amarat játszom és az én buildem nem olyan jó azokhoz a bossokhoz és nem érte meg,bugos itemeket mint az a porcelán gránát meg nem használok.
Majd TVHM befejezése után megyek még egy kört bossoknál meg pár mini bossnál azt megnézem mit lesz értelme farmolnom.
Alap TVHM-nek Mayhem nélkül elég szegényes a dropja ami azt illeti,nem is nagyon várok semmilyen upgradet a mostani gearemhez. -
Daelion
őstag
Pandora/The Droughts es annak lenti bal része,ott ahol van egy Eridian jel meg az a kis koponya jelzés.
[link]Normal Mayhem 3-on farmoltam őket de amióta nerfelték a droprtatet már nem dobnak olyan könnyen Legendaryt.
Van ott a közelében egy kicsi bandit camp féleség meg egy fehér láda is,kedvem volt azt is kitakarítottam és onnan is eset ez az.
Most csinálom TVHM-et azt majd ha itt is megvan a Mayhem mod megnézem,hogy úgy milyen.Célszerű egy Corrosive fegyvert vinni az első formájához,amikor már kicsikre osztódik nagyon könnyen halnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest