- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3692 üzenetére
De egyébként RL-lel lemegy minden raid boss is szólóban ezzel az Amara builddel? Gondolkozom, hogy le kellene mind a 17 raid boss-t solozni. Csak nem tudom ehhez mennyit kell még farmolnom. Azt néztem, hogy akkor át kell váltani Phasecast-re. Próbáltam úgy is, de nem sokat számított Fervor-nál.
Mondjuk ahogy néztem, Fervor-nak a raid bossok közül is elég sok HP-ja van.Néztem azt az event-et a neten (ingame még nem), ott is Joey Ultraviolet az már raid nehézségű boss nem? Vagy azt is át lehet állítani nehezebbre?
Nekem ez a Krieg-es kieg nem tetszik eddig. Meg valószínűleg nem is fog már. A vonatot legyőztem tegnap, szóval szerintem a fele megvan már.
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3683 üzenetére
Korai volt a reggeli pánikom. Szerintem tegnap tök véletlenül, olyan dolgokat próbáltam, amik nehezek voltak. Mert ma mielőtt visszaállítottam volna a játékot M11-ről, gondoltam fogytatom a Moxxi DLC-t. És előbb fejeztem be, tök simán ment az egész.( Jackbot-ot érdemes valamiért farmolni egyébként?) Szóval nem tudom, hogy mit csináltam tengap, de szerencsére működik a karim M11-en. Kezdem is a második DLC-t holnap.
Közben Marcus-nál minden upgrade-et feloldottam, szóval a pénz innentől lényegtelen lesz gondolom.
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3681 üzenetére
Na de tegnap arcon vert a valóság rendesen később. Azt hittem, hogy most már, hogy van egy elég potens M10-es fegyver szettem, már simán megy majd a M11. De a valóság az, hogy elég brutál az a szint még így is. Farmoltam még egy M10 Roisen's Thorns és egy M10 Hellwalker-t, de még azokkal is szenvedtem. Trial of Fervor-t akartam csinálni M10 Phasezerker modért. De esélytelen. Nem az van, hogy pillanatokon belül halok, de iszonyat lassan haltak az enemy-k, már ha haltak egyáltalán.
Aztán rápróbáltam M11 Graveward-ra is. Hát ott hamarabb fogyott volna el az összes töltényem, minthogy a felére levigyem a HP-ját..
Szóval nehéz. De nem értem mi kell még, hogy erősebb legyek? Class mod és a Artifact ennyit számítana? Mert azokból még nincs M10-esem. Vagy valami mást nem veszek észre?
Ma szerintem visszaállítom M6-ra és ott próbálok majd még tevékenykedni.A Sandhawk-ot tényleg nem lehet bírni tölténnyel. Azt sokszor FFYL-ra tartogattam.
Azt nézem, hogy Hellshock-ot nem Gigamind dobja, hanem Vermilingua. Gigamind Smart Guun-t dob. Lehet megpróbálok egy Hellshock-ot akkor még kifarmolni M11-en.
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3666 üzenetére
Köszi a buildet!
Már lassan végzek a sztorival. Troy-t már legyőztem.
Tegnap mosolyogtam egy jót. Agonizer 9000-ből is nekiálltam kifarmolni minden Legendary itemet. És elsőre kidobta a The Dictator-t. Ami elvileg 1.2%-os droprate-ű. Sőt talán dobott kettőt is, de ez nem tuti.Ha végzek a sztorival, nem tudom, hogy mi legyen. Megvan az összes DLC is. Na meg a TVHM és Mayhem között is döntenem kell majd.
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3664 üzenetére
Tudsz majd linket adni a buildedhez amit használsz? Megnézném, hogy milyen.
Gyűjtögetem a Legendary fegyvereket, de igazából még valamikor régebben kiesett egy Roisen’s Thorns pisztoly. És jó ideje azt használom main-nek. Igaz néha felgyújtom magam vele, és ha nincs secound wind lehetőség, akkor nyekk. De egyébkén elég brutál.
Arra van lehetőség, hogy a négy fegyver helyből csak 3-at használjak mondjuk, és egyet lezárjak? Mert próbáltam már, de amikor lootolok valami fegyvert, akkor beteszi mindig az üres helyre.
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3660 üzenetére
Ó én már a sztori alatt is kifarmolom minden bossból a Lego-t amit dobhat.
Ezt le is írom, hogy nevessetek egyet. Én hülye elkezdtem farmolni Captain Traunt-ot, hogy kidobja a Kaoson-t. És hát nagyon sok (tényleg nagyon sok) óra után esett le, hogy azt rohadtul nem dobja story-ban...
Fura volt, hogy Lootlemon-on ahol néztem mit dobhat, oda volt írva a fegyver mellé, hogy M6+. Gondolkodtam is, hogy az vajon mi lehet. Mire leesett... Szóval akkor az a Mayhem 6 fölött, most már tudom.Csinálgatom a mellékküldiket. Sőt tegnap, csak azokat pótoltam. Simán elvagyok a játékkal, élvezem, és nem rohanok vele. Warden volt talán az utolsó sztori boss amit lenyomtam.
Még egy kérdés. Én Amara-val játszom. És ahogy nézem a buildeket, elég sok a meele. Én viszont mindenképp fegyveres buildet szeretnék majd endgame-re. Nyugtassatok meg, hogy úgy is van jól működő build hozzá ugye? Nem csak meele-ben erős a kari?!
-
.LnB
titán
válasz
Daelion #3657 üzenetére
A raid boss az solozható?
Szerintem fogom nyomni az endgame-et is. De nem is emlékszem már, hogy hogyan is van ez. Most vagyok lvl32, de még sok van a sztoriból szerintem. Azt se tudom, hogy a sztori alatt tudok e 32 fölé szintezni. És azt se, hogy hogyan indul az endgame, ahol 72-ig lehet fejlődni. Olyan rég volt már az a Borderlands 2, hogy teljesen elfelejtettem a mechanikát.Ha végeztem a sztorival, akkor újra le kell majd nyomni engame-ben?
-
PeL
addikt
válasz
Daelion #3599 üzenetére
Slaughter Shaft végén is lehet 500 eridiumot kiszedni, egy videóban láttam hogy ha az utolsó körben megölöd csak a bosst majd megöleted magad akkor az utolsó roundtól újra lehet kezdeni, így baromi gyorsan lehet 500-akat kiszedni. Én csak megöletni sajnálom magam, mert baromi sok pénz van már a karakternél és 1-1 halálnál már ilyen 50 milliókat bukok
-
PeL
addikt
válasz
Daelion #3594 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi igazából
Ja tudom hogy az M11 ua. mint az M10 csak nekem most épp jól jön az extra eridium is ami esik a crites killekből Lootsploison mellett, mert alig van. Sikerült kipörgetni egy elég könnyű mod kombót, van a frozen orbos amiket csak szét kell ugye lőni vagy elkerülni, a mobokat összeköti random elemental csík, amit simán el lehet kerülni, meg van egy ami ad +25% critical damot, a normalt meg 50%-al csökkenti mellette. Ez meg igazából félig meddig könnyítés, mert úgyis critical hitekre megyek, így meg még többet is sebzek rájuk.
-
válasz
Daelion #3568 üzenetére
Nem az akcióval van a gond, hanem a weapon / map screenekkel. A weaponnél egy idő után megszoktam, hogy a click-click vagy működik, vagy nem, és használtam drag&dropot (kényelmetlen, de legalább kiszámítható), de a mapen baromira irritált, hogy teleportáláshoz ki kell jelölni a FT stationt egérrel, át kell ugrani az E gombra (merthogy nekem az End a use, és itt jön be a remap bug), és azt hosszan megnyomni, hogy aztán vagy oda teleportáljon, ahová gondoltam, vagy nem.
Az indítást gondolom az egyszálas CPU-teljesítmény meg a RAM sebesség limitálja, azért gyorsabb Nálad valamivel, amúgy nekem is NVMe SSD-ről ment. A startup videok kilövése nem tudom, hogy gyorsít-e, nekem úgy tűnt, hogy azok alatt is megy az engine init.
A lényeg pont az, hogy nekem alapvetően rendben volt a gunplay, de nem voltam nagyon elájulva tőle; jobban tetszett az, ami a korábbi részekben volt. Ha lett volna überkirály gunplay, akkor könnyebb lett volna lenyelni az idegesítő szarságokat (bár az írástól akkor is kiakadok), és ha nincsenek a szarságok (ie. az írás is legalább azon a szinten van, mint a TPS), akkor a játék jó élmény lett volna a közepes gunplay-jel is. Így kombinálva túl sok volt a kompromisszum.
-
shotika
őstag
-
donki
senior tag
válasz
Daelion #3547 üzenetére
Jó tudni, hogy nincs különbség xp-ben, így át fogok térni M11-re.
Kivéve arms race-en, mert ott számomra nagyon észrevehető volt a dropokban a különbség.
Mindenesetre Moze-val ki fogok próbálni más buildeket is, mert már nagyon gyakran érzem azt, mintha szándékosan szivatna a játék. Azaz letámadnak a szörnyek, ebből kifolyólag elér a saját támadásom szele és one shottolom magam, és ekkor az összes szörny vagy elszalad vagy fedezékbe bújik, nem tudok feltámadni. -
donki
senior tag
válasz
Daelion #3545 üzenetére
A classmod/pajzs/artifact-ok nagy része nem dedikált drop, és én még azoknak is hasznát tudom venni. Valamint arms race-en is azt figyeltem meg, hogy ha mayhem 11-et kiválasztva megyek be, akkor akár 10 meccset is le tudok anélkül játszani, hogy akár 1 legendary droppal találkozzak, mayhem 10-en meg minden meccsen esik legalább 2-3. Meg az xp is számít. Ezért én inkább biztos ami biztos mayhem 10-en nyomulok.
Ami az anointokat illeti, én azt választottam a fegyverekre, hogy after exiting iron bear 160% increased splash damage. Sajnos csak utólag jöttem rá, hogy iron pubra csak akkor aktiválódik, ha teljes időtartamára életben marad. De már kezdek megtanulni együttélni vele. -
HugóBoss
tag
válasz
Daelion #3519 üzenetére
Diablo és társai nekem is mentek orrvérzésig, mondjuk nekem diabo1től
A 2.-ba végtelen számú órát öltem.
Viszont a looter shooter (gondolom a bénaságom okán) sosem volt az én műfajom. CoD meg MoH (szigorúan a VH vonal), meg a régi doom, wolfenstein még ment, de pl a serious sam-ekhez már kevés voltam
BL3-ban most vagyok lvl20, épp megyek a 3. fragment-ért.
Amit problémának érzek, az az, hogy nem igazán tudom kiválasztani a megfelelő fegyvert. Olyan még nem volt, hogy az adott szinten mind3nál azt éreztem volna, hogy ez most jó, lehet vele aprítani.
Leginkább sniperkedem, dobálom a gránátokat, ami meg közel jön, azoknak meg shotgun.
Az Iron Bear nem nagyon jön be, nem érzem a hatékonyságátSzerintem lvl20ig kb 5x használtam
Pedig mindebki azt írja, hogy a legjobb Moze buildhez azt kéne tolni orrba-szájba...
-
HugóBoss
tag
válasz
Daelion #3517 üzenetére
Lehet, h csak türelmetlen vagyok, de annyira gyengén sebez a kari, meg annyira szerencsétlen fegyverek estek, h csak felidegesített. + a mini térképes dolgot sem igazán értem. 16.áig akciós, ha visszakapom az árát, akkor még bármi lehet...
Nem beszélve arról, hogy A BL3-nak is csak az elején járok, 1 kulcs van meg a 3ból az 1. Vaulthoz. Lvl18 vagyok. Viszont esett egy lvl65-ös fegyver... -
Win-T
őstag
válasz
Daelion #3486 üzenetére
Akkor legalább a 200% eridium drop rate jól jön azért, abból is mindig hiány van. Örülök ha egy rerollra való összejön egy játék session alatt. A lootsplosiont meg imádom mikor bejön!
Beszereztem egy ajánlott Free Radical pisztolyt, ezzel már tizenpár perc alatt meghalt Evil Lilith. A jótól ugyen ez még igen messze van, de az előzőekhez képes mindenképpen előrelépés. A Re-Volter pajzson dolgozni kell még, minden szarból van elrakva a bankban legalább egy darab, az pont nincs. -
Win-T
őstag
válasz
Daelion #3484 üzenetére
No akkor ma vagy holnap ahogy lesz időm lefotózom a gearemet, megköszönöm ha megszakértitek mit kellene kijavítani, hol kevesek a számok, stb.
Azért megyek M10-en (kiforgattam nagyjából a legkevésbé szívatós modokat), mert ott legalább van bónusz a dropra - és ez a másik ami előtt értetlenül állok - miszerint lófax sem esik. Ezt is csodálkozva látom videókon, hogy másoknak úgy potyognak a legendaryk mint a hóesés, én meg összeteszem két kezem ha meglátok egy csillagot. Aztán persze az is csak valami szar shield vagy gránát.
Mondjuk azt megszoktam már sok év Diablózás és Path of Exile után, hogy random is a bitch. Loottal nekem soha nem volt szerencsém. -
shotika
őstag
válasz
Daelion #3475 üzenetére
BL3-at én is baromi sokszor végigvittem
De akkor még lekötött a rendszere, a gunplay, a grafika, az itemek stb. Ezeken meg azért nem sokat változtattak sajna.
Viszont 1 hónapja raktam fel újra a Borderlands első részét, és az a helyzet, h sokkal jobban leköt, mint a Wonderlands.
Charos runok egyelőre nagyon átláthatatlanok nekem. Letoltam párat, de egy-egy ütközet végén megjelennek fura táblák, azt se tudom melyik mit jelent, csak kattintok, aztán bevág valahova.
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3473 üzenetére
"Majd még tervezek egy második karit de egyenlőre még az elsőt sem raktam annyira jól össze meg most én is csak alaphangon játszok a játékkal pár naponta."
Nekem nem lenne türelmem végig hallgatni megint minden párbeszédet
(nem találtam skip gombot...)
Én egy Sporewarden - Graveborn minionos buildet pakoltam össze, elég durván írt, bár nem mentem még magasabb szintre.(azt se tudom hol lehet átállítani, vagy csak Chaos Runban lehet?)
-
shotika
őstag
-
persil
nagyúr
válasz
Daelion #3402 üzenetére
Mar van egy eleg combos peldanyom, de megnezem, koszonom!
Plusz egy fegyver sosem art.
Mas: semmi jelentosege, de ki kell irnom magambol. A bounty of blood olyan szinten szarabb, mint a tobbi story dlc, hogy az valami elkeserito, egesz egyszeruen szegyen, gondolom valami huszadrangu csapatra biztak ra az osszekalapalasat, de elkepeszto.
A sztori, a karakterek, az iras, a palya design, minden. Mikor a legjobb, akkor is felejtheto. A nevetsegesen ellenszeves juno-n kivul nem is nagyon tudok felidezni senkit. Oke, a nyomi titus, akit eszre sem venne senki, ha nem letezne. A furdohaz egesz jo terulet volt, es ezzel kimerult minden jo tulajdonsaga. -
persil
nagyúr
válasz
Daelion #3396 üzenetére
Ez nalam az a jatek, aminel - a rengeteg fegyver miatt - metatol elteroen azt hasznalom, ami tetszik. Ha nagyon kell valami shield-re, akkor rowan's call (uh-oh!
), armorral megvagyok az anontjaim miatt, szoval ilyen mobozos all-around, altalanos szerepre kellene.
X1 verziom van es imadom, szoval "ugyanolyat" szeretnek, csak x2-eset.
De a kisebbik traunt-tol mar szabalyosan rosszul vagyok.
Mindent is kidobott mar ezerszer, de a kaoson nem akarodzik. Mondom, az a keves, ami x2, az is mind elverzett valahol(legkisebb tar, elemental, burst fire, de ezek komboban...).
-
válasz
Daelion #3382 üzenetére
Mint ahogy jött a Dragon Keep BL2-höz, úgy jöhetett volna DLC-ként ez is BL3-hoz. De inkább teljes árú játékként adják ki. Egyrészt így dupla a bevétel (+ ehhez a DLC-k), és remélhetőleg van elég ötletük contentre, különben lebőgnének vele.
Szóval mint üzleti döntés teljesen érthető. És ha a Gearbox hű önmagához, akkor ez is egy nagyon szórakoztató játék lesz. Viszont nem rohanok elébe (mint a BL3 esetén), megvárom, míg elkezdődnek a leárazások.
-
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3355 üzenetére
Na majd akkor Amarával is csekkolom az smg-t. Egyelore Fl4k is boven elvan nelkule, mert amugy is m11en jatszom, itt meg ugyis inkabb a magas dps es crit szamit.
- meg egyebkent a Tizzy-vel a legtobb foboss pillanatok alatt megvan :D
(Sajna Hemohoz, ami 500 eridiumba kerul bemenni, ott mar mast kell hasznalnom) -
shotika
őstag
válasz
Daelion #3345 üzenetére
Én is kb odáig tudtam eljutni, aztán már nem volt türelmem neki menni. Rohadt egy szívatós az egész, az elején például állandóan leestem...
Viszont megéri néha benézni az automatákba, esett már pár ritka cucc. Nemrég az első ilyen granyó:
Illetve Diamond Key-es roomból végre először a Dark Army: (beteg egy fegyver)
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3322 üzenetére
Guardian Breach-et még nem sikerült megcsinálnom. Próbáltam Zane-el és Fl4akkel, de a bárhol működő, kvázi univerzális buildeim itt nem jók sajna. Át kéne valahogy alakítanom (biztos vannak rá buildek).
Ma mentem 1-2 Arms Race-t, végre kiesett a Plasma Coil! Elég beteg fegyo. Illetve az Infernal Wish is, bár a mechanikáját még nem annyira értem. Ha jól olvasom, akkor az ún single pellettes fegyokkal működik (jacobs fegyok többsége, shotik, pisztolyok)
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3302 üzenetére
Köszi a visszajelzést, elég rég próbáltam őket.
"Egyenlőre csak egy Clone buildje van amivel megyek át TVHM DLCk-en de az elég simán viszi a dolgokat csak rakosgatni kell a Clonet"
Ne is mondd, imádnám azt a skillt, ha nem csak állna egyhelyben. Simán adhattak volna neki pethez hasonló intelligenciát. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Daelion #3302 üzenetére
zanere kell egy ASS re-volter es egy Free Radical (next two mag vagy on skill), onnantol megallithatatlan. meg esetleg egy cutpurse.
shotika: a Dictator a Monarchhoz kepest vicc kategoria.
Killavolt dobja (Lectra city), tenyleg messze a legjobb fegyver Fl4kra.
mondom ezt ugy, hogy Fl4k main voltam nagyon sokaig.
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3299 üzenetére
Én őt csípem a legjobban, a többi karinak mindig volt vmi nyűgje, ami miatt macerásan játszottam velük. Zane-nel a legtöbb sebzést mozgás közben lehet nyomni, Amarának a Rush-os buildja jött be, de macerás volt fenntartani. Moze már érdekesebb, mert a petje óta egyszerűbbnek tűnik és így talán nem csak splashes buildet lehet vele építeni.
Fl4-k-nél apróság, de ha nem harcolsz, a pet elindul chestet keresni és jelez is. Hadd ne mondjam hányszor mentem volna el mellettük, ha nem hisztizik
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #3297 üzenetére
M10-et én is hanyagolom. Most Fl4k-kel tolom M11-et, bepótolom az eddigi kiegeket a Handsome dlc óta. Nemrég végeztem a Sir Hammerlock félével, azt nagyon élveztem (bár a Handsome-ot sztem jobban összerakták).
Fegyoknak a buff óta a Rowans Call / Lucians Call páros szinte mindig benn van, gyakorlatilag minden ellen jók. Ami ellen nem, azokra ott a Butcher a szintén kifogyhatatlan lőszerével, vagy ha ráérek, akkor a Lucky 7-nel nagyon durván lehet írtani. Próbálgattam a Hammerlockos DLC fegyoit, de egyik se tud annyira univerzális lenni mint ezek.
Amik még durvák, és mindig készleten:
Hellshock - talán az egyik legjobb fegyver a játékban, főleg bossok ellen szoktam használni, mert mobbingra a jacobs fegyok hasznosabbak. (legalábbis flakkel)
Maggie - ezt gondolom nem kell magyaráznom
Free Radical - nem kifejezetten Fl4k fegyver, de vannak spéci enemyk amiket nagyon tud olvasztani, szóval megtartottam.
Atlas Replay - beteg ez a pisztoly. Ugyan nem építettem át a buildet splash damage-re, de anélkül is nagyon hasznos jószág.
O.P.Q - legalább 10 Cartelt kellett mennem mire ez a rohadt játék újra kidobta, de megérte.
DNA - Ez se kifejezetten FL4k fegyo, de én imádom.
+1: a Magnificent pisztoly tesztelés alatt. Nagyon durván írt, viszont még a spéci ammo töltős pajzsommal is kva gyorsan eszi a golyót. Egy Moze-zal érdekesebb lehet. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Daelion #3294 üzenetére
belenyultak az annointment metaba, szoval egyebkent is ez lett volna. meg szamokat nem neztem, de lehet az iron cub jobb anoint az uradnal.
pajzsokat mondjuk nem biztos cserelni kell, egy lvl65 on action skill stop-gap / super soldier / re-volter meg mindig jobb adott buildre mint barmi mas.
-
Win-T
őstag
válasz
Daelion #3287 üzenetére
Na hát ez az, nekem csak 58 van... most reseteltem mielőtt elkezdtem volna kirakni a buildet a videóból. Lvl65 a max szint jelenleg ugye?
De fura, mert a guardian rank kék xp csíkja alatt ott a sárga szintezős xp csík is, de hol fentebb áll, hol lentebb. Van itt XP penalty ha megdöglök? -
-
Win-T
őstag
válasz
Daelion #3275 üzenetére
Na így, hogy mutatod ezt a térképet így már látok némi értelmet abban, hogy próbálkozzak a külső területekkel, de ezt miért innen kell megtudni? Merthogy a játék ezt nem kommunikálja egyáltalán, ha nem olvasom a fórumot akkor lövésem nem lenne róla.
(Amin még sírva fakadtam, hogy a kimentett cuccot elküldi a bankba a hajón. Ott meg a csodálatosan működő inventory rendszer miatt gúvaszthatod a szemed rendesen mire megtalálod a sok lom között, hogy mi is volt az.) -
shotika
őstag
válasz
Daelion #3243 üzenetére
Mindig akarok valamit írni, de inkább gamelek
Az utóbbi egy hónapban 2 hotfix is kijött, itt van milyen fegyokat érintett a változás:
Webslinger
Devoted
Roisen’s Thorns
Magnificent
Mother Too
Smart Gun XXL
Ten GallonCreeping Death
Amazing Grace
Mutant
Pain is Power
Try-Bolt
Satisfaction
Plumage
Freeman
Facepuncher (ez utóbbinál csökkentették a sebzést) -
Helmoras
őstag
válasz
Daelion #3243 üzenetére
Vigyed csak en olvasok/ olvasnek ha lenne mit...
xsx en jatszom. Diablo szeria Nioh szeria es a Borderlands szeria nalam a harom favorit, remelem lesz meg a jovoben hasonlo jellegu jatek ami felkerul a "listamra"
Most pl talaltam kis szinten egy smgt ami tuzes legenegary, de nagyon poen ugy mukodik mint egy langszoro es ha tarazol eldobja es mint egy mini langszoro torony uzemel pluszban
coopban eddig 14 es szintig jutottunk ketszer dobott ki toltokepernyokor(szerintem azert mert ive regebbi xbox es sokkal tovabb tolt) ki lehet birni. Mas problemaval meg nem talalkoztam...
-
sanya53
aktív tag
válasz
Daelion #3235 üzenetére
Én még csak FL4K-nak szereztem meg, de ma bemegyek az összes karimmal és szerzek miindegyiknek valami jófélét ebből a jó SMG-ből.
Tegnap nyúztam kicsit Captaint esett is Kaoson, de nem foglalkoztam vele, mert nem tudtam, hogy buffolták. Minden eseter ma visszanézek akkor Captainhoz hátha dob valami jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest