- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr Chapel
tag
Igazából főként annyi érdekelt volna hogy kb egyes bolygók, százalékos arányban hogy viszonyulnak egymáshoz. Gameplayek alapján sokat láttam ilyen városban játszódó részeket, meg mocsaras vidéket. Egyik se túl szimpi. Remélem ezekből a helyszínekből lesz kevesebb. Továbbá remélem később is vissza lehet menni Pandorára, és van is értelme visszanézni majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legendary is eshet belole. Patch elott en 3x is nyitottam 3-4 legendary esett belole. A lenyeg hogy ugy menj oda balra indulva a kezdoponttol h nem akivalodik be a kocka melletti checkpoint. Kocka nyit, osszeszeded cuccokat majd kilepsz. Utana Resume game es ujra nyitod. Bar utobbi patchek ota nem jartam arra. Lehet ezt javitottak.
-
-
Daelion
őstag
Nekem is egyértelmű lett volna de mindenhol ezt olvastam és most nyomtam rá egy googlét és máshol is zavar van mert van akinek ott van és van akinek nincs.
@Deck
Elvileg a TVHM extrákra még hozzá adódik a Mayhem és per pill az a 'End Game' de ennek még utána fogok olvasni azért.
Na közben Wesder válaszolt.
-
[Prolixus]
addikt
Rhys meg olyan lett mint valami nyöszörgő pics@. Nyilván egy nagyon picit volt ebből a Tales from the Borderlands-ben is, de sokkal visszafogottabbra írták ilyen téren, és voltak egyéb karakteraspektusai is. Azt gondolnám az a tény, hogy az Atlas vezetője lett változtatott a karakterén..ami végülis igaz is, csak pont olyan irányba vitték el ami nekem nem hihető és ráadásul még idegesítő is.
Valahogy nagyon érződik hogy se Mikey Newman se Anthony Burch nincs már a fedélzeten.
És azt sem értem a Tales-es írókat miért nem bérelték fel. Nagyon adta volna magát a dolog...
Amúgy a játék ezt leszámítva fasza meg elégedett vagyok. De azon kapom magam hogy semenynire nem érdekel mit csinálok egy adott küldetésben vagy hogy mit pofáznak mellettem. A Bl2-ben sosem volt ilyen, de még az Bl1-ben is voltak részek amik érdekeltek.
Itt ha nem lenne nagyon jó az alap gameplay loop, full érdektelenségbe fulladna nálam az egész.
-
Daelion
őstag
Én mindenhol azt olvastam eddig,hogy összes platformon gondok vannak vele.
[link]Itt a PS 4 Pro még Performance modba is össze vissza ledobálja 40+ FPS-re és Pandora még nem is a legigényesebb rész ugye.
Performance modba meg jó ha lehet PC-n megfelelő medium beállításba,PS 4 1080p natív felbontásba viszi a Xbox one meg 900p-be. -
Mr.Franczy
aktív tag
Nekem nem a játék tartalmával, vagy hangulatával van gondom!! Az patent, hozza ez eddigi részeket! Csak elég vicces, hogy technikai gondok vannak vele, persze tudom, hogy ők ezt tudják....
És ennek örömére, a loot mennyiségével vannak elfoglalva, na ezt tartom szánalmasnak! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest