- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Eli Roth még akár oké is lenne (Thanksgiving meglepően jó lett), de az, hogy legalább 2,5 éve fejezték be itthon a forgatást és még Tim Miller(!) is utóforgatott már kevésbé.
Kevin Hart nekem még nem is olyan rossz a tréler alapján. De szerintem bukni fog, mindent elkövettek, hogy ne legyen jó. -
Daelion
őstag
Jah kb megjelenés után volt valameddig aktív a fórum aztán szépen kihalt és maradtunk páran itt akik játszottak meg posztolgattak időnként.
Nekem a kedvencem a szériából de én meg már eljutottam oda, hogy nincs mit csinálni a játékban 3 end game karival 1000+ játszott óra után.
'néha azért bekapcsolom letolni 1-1 Takedown runt csak szórakozásból mert gameplayt mai napig imádom'
Fl4k még nincs viszont gear el van neki téve bankba csak lusta vagyok összerakni de arra talán még valamikor sort kerítek Diablo 4 előtt és aztán tényleg ennyi volt BL 3. 'persze nem panaszkodhatok bőven megérte nekem a játékba fektetett pénz'Én is csak azt tudom mondani, hogy jó szórakozást aki most kezdi!
-
Daelion
őstag
Az tény is való de szerintem inkább olyasmire gondolt mint egy sniper buildes Mordecai BL 1-ben ahol ténylegesen maga a sniper fegyverek végezték a munka nagy részét.
'Volcano, Penetrator, Detonatig Cobra, Invader, Skullmasher-el pl'
Nekem is volt akkoriban de szerintem konkrétan olyan nincs BL 3-ban talán Fl4k-nél láttam olyan buildet ami specifikusan arra ment és még úgy ahogy effektív volt end game szinten is jó gearbe. 'Nekem meg pont Fl4k nincs szal nem tudok többet nyilatkozni erről'
-
Daelion
őstag
Én sem vagyok oda érte de eddig legalább tudtam olyan kombinációt használni amire azt tudtam mondani, hogy ok ez még belefér és játszottam úgy.
Most már nem nagyon, még fogok próbálkozni pár lehetőséggel de per pill elég volt.
Szerintem nem tudják, hogy nehezítsék rendesen a játékot.
Ezek a mayhem modok nem is feltétlen nehezek, inkább csak játékélmény rombolóak 'nekem legalábbis így jön át'.Nálam még mindig BL 1 General Knoxx utáni verzió volt a legjobb megoldás.
Semmi OP szint/Mayhem baromság csak normális nehézségi fokozatok aztán max szinten meg minden felskálázott arra ami pont jó volt szerintem. -
GAbre
veterán
Ezzel az a bajom,hogy már bő másfél hónapja megjelent,de dx 12-őt vagy optimalizálást se csinálták meg,most se! :S
sp8787:
Az a baj,hogy division 2-ben is eltelt vagy fél év mire kijött olyan nvidia driver,amivel nem fosta magát össze dx 12-ben.(olyan gyakran,mert azóta is szeret beszarni).
Bár ott se nagyon csináltak optimalizálást.
De ég-és föld a két játék grafikája között a különbség,mégis a másik játék jobban fut,és ezt nem tudom felfogni,hogy relatíve legjobb grafikájú idei játék,hogy mehet jobban,mint ez.
És persze nem ártana dx 12 ide,ha más nem, kicsit stabilabb lenne az fps. -
tibee77
őstag
Jo lesz az ha vältoztatnak magan a mayhem mod-on ugy ahogy van.Irjak is, hogy " Longer term we have plans to overhaul Mayhem Mode with more UI support, new Mayhem Modifiers that change gameplay more dramatically, Mayhem playlists, new rewards, and additional levels of Mayhem to work through. We're excited about Mayhem 2.0 and we'll talk more about it when we get a little closer to its release. " .Szoval remelem, hogy hallgatnak a reddites tippekre es nem csak ilyen buff/debuff modositokat kapunk.
Patch akkor mar kinn van vagy meg csak ma jön valamikor?Nekem egyenlöre semmi nem jött le.Szerk.: ok semmi, most nezem, hogy 9kor jön.
-
sp8787
addikt
Igen ez a Lyuda nerf ez pont ugy hianyzik mint egy falat kenyer!
Mondjuk ezt meg vmennyire meg is ertenem de pl. a Hellwalker-t miert is kell nerfelni?
Amugy nem lennek meglepodve ,hogy ha nem csak errol a 2 fegyverrol lenne szo hanem a Crossroads,Rowan..etc. fegyverekrol is.Persze a noi karaktereket azokat meg nem nerfelik es eleve jobbak a anointed verzioik pedig ott kellene kezdeni nem alapban a fegyvereket b*sztatni, vagy a masik 2 karaktert buffolni nem kinyirni mint ahogy eddig ment.
Ami meg meglepo volt ebben a videoban ,hogy nem, nem lesz performance optimizalas patch-ben mert ugye az hu de osszetett blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah meg amugy is ki a fenet erdekel.
Inkabb nerfelunk mert az sokkal fontosabb! -
TESCO-Zsömle
titán
Nem. Nem érthető. Az EA és az UBI se azért csinált saját klienst, mert a Steam nem volt jó, csak viszketett a kéz. Az Epic se azért csinált klienst, mert a Steam nem volt jó, hanem mert viszket a kéz. Ez az egész a pénzről szól, nem a felhasználókról. "Mi" csak a hús vagyunk a pulton, amit meg lehet venni kilóra. Egy játék sikerés úgysem a kliens határozza meg, hanem a játék maga.
-
-
Shadowguard
senior tag
Na végre egy nekem való karakter, az egyben is a legtöbb játékidőm Mordecai-val volt. Csak szegénykém PT2 alatt már nem volt olyan effektív, utána váltottam Lilithre.
Kettőt is Zeroval kezdtem, de jó pár óra után ment pihenni, biztos én voltam a béna, de már normálon is nyögvenyelős volt.
Ha a petek elviszik az aggrót akkor ez magasan a legjobb karakter lesz -
[Prolixus]
addikt
Pont ez a "bajom" nekem is. Mindkettőre biztos nem lesz időm. Úgyhogy az lenne a jó ha megjelenéskor megvenném, ilyen szempontból is. De basszus, másrészről egy lyukas garassal sem szeretném az Epic-et támogatni. Ha megvesszük, akkor csak megerősítjük őket abban hogy jó ez az szemét üzletpolitikájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- C# programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Programozás topic
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest