- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3378 üzenetére
Ez egy Spin off játék lesz és valamennyire hasonlít a stílusa a BL 2 Dragon keep DLC-re.
Tehát nem közvetlen tartozik a BL szériába, inkább ilyen külön játék lesz.
Mondhatni egy fantasy Borderlands féleség.Én nagyon várom már, amiket eddig lehet tudni róla nagyon biztató meg szórakoztatónak tűnik.
Már ideje is lesz mert BL 3-at már majdnem teljesen kivégeztem.'3 full end-game kari van jelenleg és már csak FL4K hiányzik'
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3265 üzenetére
Igazából én is csak arról írok amit kipróbáltam és érdekesnek/jónak találtam.
Szoktam nézni 3 youtuber 'Moxsy, Joltz, Zkarma' videóit mert ők szoktak kirakni mindenféle infót/felfedezést a játékkal kapcsolatban én meg azokat próbálom ki játékban.
Nekem ez ilyen hobbi féleség, hogy ha sokat játszom egy játékkal már szeretem tudni a háttérben működő dolgokat meg a miérteket.BL 3-ba meg pláne mert csomó minden vagy nincs sehol feltüntetve a játékban vagy nem is úgy működik ahogy oda van írva. 'Rejtett tulajdonságok, nem megfelelő % értékek,stb'
Egyik Moze skillen konkrétan fel sincs tüntetve, hogy fegyver sebzésre is működik mert játékban csak a mechre hivatkozik .Nagyrészt már végig próbáltam az új DLC-t 2 karival de azért még tesztelgetek ezt-azt.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3263 üzenetére
Nincs mit, legalább van egy kis élet itt.
Nem akarok minden új dolog miatt írogatni de ez másnak is jól jöhet:
Ez a új shield ami egy sima nevesített/bossból esik Ava quest chaines helyen. 'Promethea/Eschaton Row/Sumo nevű goliath tag'
Az a Shock-Enrage ~200% os sebzés boostot ad Shock DMG-be, ez mindenre értendő amit a karakter sebez.
Olyan karikra jó amik tudnak Action Skillt spamelni, Zane/Flak/Amara mert ezeken kb fent lehet tartani a buffot állandóan.
Amarámon nagyon sokat dobott, annyi negatívuma van talán hogy a játéktér/képernyő bal-jobb oldalára kirak egy ilyen elektromos effektet de szerencsére nem olyan zavaró. 'nekem 21:9 ultrawide monitoron szinte nem is zavar'Anointra viszont muszáj az ami ezen is van, így működik rendesen. 'Crazy Earl reroll gépnél pörgettem én is át erre'
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3261 üzenetére
Sanctuary'n van Ava szobájában a quest chain ott a rádiónál.
Minden quest után vissza kell menni és felvenni a következőt, 4 quest van ezen belül ha jól emlékszem. 'figyelmeztetek, hogy az utsó Boss elég szívós M10/11-en, Mozen amin Raidet runolok is tart pár percig'Ezen kívül a Raid van ami lent van Claptrap szobájában egy kis széfnél lehet felvenni.
@Gabre
Seaon Pass 2 része elvileg a CoV karakter Skinek/body modellek.
Ezzel van jelenleg valami bug és nem mindenki kapta meg, köztük én sem és lehet kell is majd írnom supportnak miatta. -
GAbre
veterán
válasz
sanya53 #3259 üzenetére
Hívd fel rendezőt,és kérdezd meg
Nincs róla youtubeon mondjuk videó/gameplay?3261:
Elmész a....
Most segítettem,hogy nézd meg videón ember....
Inkább ne írtál volna semmi!Ez minősíti a TE intelligenciád,meg az is,hogy ilyet nem találsz magadtól!(ha már bunkó akarok lenni).Nem mellesleg meg írásod minősít téged. -
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3234 üzenetére
Mag annyira nem gond nálam mert van ami növeli.
Amarán ott van skill ami Elemental fegyverekbe növeli a maget illetve reload speed+mag size Pearl.
Mozen is van ami növeli.
Amarán a mostanival van 83 töltény 1 tárban, Mozen 74.Tegnap én is majdnem elhagytam Mozen mert kiesett kari kezéből Maliwan True takedown közben és alig találtam meg a sok lila cucc között a földön.
Kicsit zavaró de amennyire erős meg könnyű keríteni szerintem reális, hogy van negatívuma.
Buffolt Kaoson se rossz most, majdnem olyan mint amilyen volt mielőtt nerfelték.
Azzal meg annyi a gond, hogy sok sikert egy olyat keríteni ami tényleg kell meg jó.'x2 verzió+full auto+elemental+megfelelő anoint'
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #3223 üzenetére
Nincs mit.
Gondolkoztam, hogy linkeljem e ide azt mondom hátha érdekel valakit csak pont nem követ semmit a játékkal kapcsolatban.Mostanság én sem játszom sokat max pár run itt ott mert voltak eventek amikre ránéztem egy kicsit.
Majd március környékén lehet elkezdek egy új karit 0-ról és akkor játszok vele megint illetve persze majd ezt az updatet. 'ha már megvettem season passt előre' -
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2999 üzenetére
Nekem is ez most a 3.-ik fullos végigjátszás.
Amarával ami az első karim volt amikor megjelent a játék, vele Normal+TVHM-en is megcsináltam mindent.Moze-t meg csak most csináltam idén év elején vagy mikor de vele simán átrohantam Normalon és ott játszottam Mayhemen.
Azt most már kb teljesen megvan a buildje és rávettem magam, hogy megcsináljam vele is TVHM-et.De igaz ami igaz, nagyon időigényes dolog ez és ez után sokáig nem fogok 3.-ik karit csinálni az biztos. 'Zane majd valamikor'
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2997 üzenetére
Ja hát igen az is egy megoldás.
'időnként amúgy sem árt újra rakni a rendszert'
Az jól hangzik, legalább nem valami tömeg vízpart vagy valami hasonló.
Én most Moze-al megyek át M10 TVHM-en úgy, hogy mindent megcsinálok menet közben. 'mellékküldetések,stb'
Most tartok Troy előtt tehát már nincs annyira sok, befejeztem akkor meg szerintem kicsit félrerakom a játékot azt megyek mást játszani. 'DLC-k majd később' -
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2995 üzenetére
Alapvetően a kivételek közé kell rakni BL 3 mappát meg az egész EPIC launchert vírusirtóban/defenderben illetve ki kell kapcsolni a ransomware védelmet defenderben.
Gearbox fórumon volt akinek ez volt a baja és neki ez segített:
[link]Angol a videó de követni talán lehet, 3.-ik lépést gondolom kihagyhatod. 'ha nem használsz onedrive-ot'
Persze nem garantált + én ajánlom hogy csinálj biztonsági mentést a karakter elmentéséről.
További kellemes nyaralást!
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2989 üzenetére
Amennyire látom így rákeresés után 'nekem ilyen még nem volt', ez valami gubanc a gépen lévő vírusirtóval/defenderrel meg az ottani beállításokkal.
Összeakad a játékkal/mentési rendszerével.Van rá pár megoldás elvileg de mivel nekem ezt még nem kellett csinálni nem tudom, hogy jó ötlet e máson kísérletezni.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2954 üzenetére
Még max azt lehetne, hogy csinálok egy biztonsági elmentést a karimról és átküldöm azt ami nálam van a bankba. 'Moze-al csak ez miatt futottam át a DLC-n
mert kellett +1 darab neki is és a fene fogja mindig Amarán leszedni'
Nem szoktam ilyet csinálni de a te eseted az elég nagy szívás.
Egyszer én is eladtam egy fegyvert véletlen de az elég könnyen pótolható volt.Minden geart amit használok vagy kell azt meg szoktam jelölni csillaggal mert úgy nem lehet eladni.
Viszont ha bankba rakod és kiveszed akkor eltűnik ez én meg lazán eladtam a szeméttel együtt.Nincs igazán jó Pearl-em amúgy, egyiken Reload speed/HP van másikon meg HP regen/Fire rate.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2952 üzenetére
Gondolom a Pearl of ineffable knowledge.
Az viszont kellemetlen mert az egy Quest reward a DLC 2 vége fele, Claptrap adja és máshogy nem lehet farmolni. 'most az ilyen mások elmentésének a letöltögetése, stb módszereket nem számolom'
@Shadowguard
Amíg Mayhem szinteken lépked feljebb az ember meg alap geart farmol szerintem célszerűbb a Gigamind farm,Graveward akkor még túl sokáig tart.
Takedown Runra meg igen már build kell hozzá való fegyverekkel, az szánták 'endgame' nehéz content-nek. 'ja és a baloldali kapcsolót használd mert a jobb az 4 emberes partira skáláz
'
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2846 üzenetére
Most már kétlem,hogy foglalkoznának vele mivel június 4-én vége az eventnek. 'ha csak nem marad bent a játékban valahogy mert sokan akarják'
Elsőnek amikor ez volt azt hittem csak én nem veszek észre valamit és le föl rohangáltam meg próbáltam megölni aztán csak rákerestem neten,hogy mi a fene van már.
Meg arra is gondoltam,hogy lehet a Amara phasegrasp+Ties that bind skillje bugolja de ezek szerint nem mert többi karin is előfordul.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2813 üzenetére
Igen az akar lenni,meg hozzá írtam egy két dolgot ami saját megfigyelés/észrevétel.
Most is szinte ugyan azzal játszom ami azon a képen volt,annyi a különbség hogy a Very hard modot kicseréltem a Buddy Systemre.
Eleinte kicsit zavart de nem vészes,pár lövéssel le tudom szedni azokat a drónokat.Nem rossz a Holy Crit de bizonyos bossoknál/ellenségeknél ahol nem tudtam stabilan critet lőni túl sok sebzést vesztettem.
Igazából én egyik Very Hard modot se szeretem de valamit ugye választani kell.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2809 üzenetére
Igen azokkal játszom de most lecseréltem a very hard modot Buddy systemre inkább mert a crites bizonyos bossokon macera volt és sok sebzést vesztettem ha nem criteltem.
Annyira nem értek Flak-hez de szerintem ő is tudna ezekkel a modokkal menni meg asszem neki van valami garantált crites skillje tehát a holy crit is jó lehet nála.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2807 üzenetére
Nincs mit,erre 'is' van a fórum.
Én se tudtam elsőnek,hol kell resetelni mert ugye nálam nem látszik a felirat/gomb.
Van elég sok Mayhem mod ami szerintem/nekem vállalhatatlan kategória és egyből elforgatom ha azokat adja be de ez persze karakter/build függő.
Legutóbb is sokat pörgettem mire beadta azt a kombinációt amit akartam,azóta nem is piszkáltam inkább. -
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2805 üzenetére
Megnyitod a menüt és ott a kis szörny fej ikon 'mayhem'.
Ott látod jobb oldalt,hogy milyen modok aktívak éppen,és ebbe a menübe kell a Q és egyből látod miket ad be.
Apply meg ott van bal oldalt lent.
Nekem nem látszik a Q gomb kijelzés mert Ultrawide felbontásnál nem fér bele de ott van az is valahol.
'ezt DLC 2-be cseszték el,előtte jó volt nálam is az interface..'
Szerencsére ezek a modok nem resetelnek magától ha csak nem váltasz mayhem fokozatot/nehézséget,tehát nem kell állandóan buherálni vele.
-
l.skywalker
titán
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2767 üzenetére
Nincs mit.
Azt azért hozzá tenném,hogy nekem is 'csak' ~130 óra van Amaran meg tartottam több hónap szünetet kb November óta és most próbálok felzárkózni meg olvasgatni mi hogy működik a játékban jelenleg.
Mozen engem leginkább az olyan típusú buildek érdekelnek ahol csak menni kell és lőni mint egy 'barom' ha már az az egyik tulajdonsága a karinak,hogy töltényt regenerál.
Pl ilyen,ezt majd még megpróbálom valamikor összerakni amennyire lehet:
[link]Van most egy Artifact amit DLC 2-be adnak Qusest rewardnak és nagyon erős,sokak szerint túl erős is azt kérdéses,hogy Gearbox mit fog csinálni vele.
Ja meg most lesz majd egy nagyobb patch illetve Mayhem mód átalakítás valamikor áprilisban.
-
Daelion
őstag
válasz
sanya53 #2765 üzenetére
Erről sokan tanakodtak már külföldi fórumokon is de elvileg nincs sok különbség pl Normal Mayhem 3-4 vs TVHM Mayhem 3-4 közt.
Elvileg jobb a drop rate de nem ég és föld különbség,inkább csak az extra nehézség meg maga a tudat,hogy az a 'end game' fokozat jelenleg.
Nekem Amara van mint main kari meg most csináltam mostanság egy Mozet de aztán rá kellett jönnöm,hogy a legtöbb 'erősnek' titulált max lvl buildje nekem nem tetszik.
Az a build ami meg nekem tetszik elég 'meh' jelenleg de még fogok vele kísérletezgetni ha már megcsináltam max szintre a karit.
Fejlődni viszont poén volt vele mert Mechje az sokat segít.Amara elég kényelmes kari szerintem,kék+narancs skill fa végig van rakva meg csak elemental fegyvereket használok és úgy most kb mindenre elég,nekem valszeg ő fog a kedvenc/main karakterem maradni BL 3-ba. 'bár én eleve mindig Sirent játszom tehát ez ilyen preferencia
'
Zane-t nem játszottam de amit láttam/olvastam elég durva karit lehet belőle csinálni bizonyos buildekkel meg class mod-al ami az első DLC-be esik elvileg.
Majd valamikor ha lesz kedvem megint átmenni a sztorin lehet csinálok egyet. -
-
tibee77
őstag
válasz
sanya53 #2479 üzenetére
Ha mar tvhm-en is vegigvitted a sztorit akkor lenullazhatod ha akarod es kezdheted elöröl.nem tudom ki az az elmebeteg aki ujrakezdene ugyanazzal a karival en biztos nem.
max azert jo ez mert igy a questes cuccokat meg tudod szerezni megegyszer.
Janoska: sanctuaryben van egy dino ott ahol a mayhem modot lehet kivalasztani.beszelsz vele es mar mehet is a dolog.
-
Deck
titán
válasz
sanya53 #2366 üzenetére
Nem probléma, nem azért írtam
Beszélsz a dínóval majd kijelölöd a küldetését és 25 szellemet kell elkapnod. Lemész bármelyik bolygóra és ilyen szellem aura lesz az enemyk körül amibe van, megölöd és egy szellem koponya jön ki belőle amit megölsz. Ha megvan a 25 visszamész Sanctuary-be majd beszélsz a dínóval és nyit egy portált neked. Akkor tudsz menni oda -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sanya53 #2236 üzenetére
Ha akarsz se tudsz. V64 elvi utódja a V7 volt, de azt pár hónappal megjelenése után kivezették, ahogy jött az 5700. Legközelebbi utód az 5800 lesz 2020-ban, illetve jövőre jön az RDNA2 is, de az valsze gmegint középkategóriában újít, ahogy az első is. Ami nem rossz taktika, anno a HD4xxx-eknél is bejött első körben a 4770-et kitolni. Kisebb chip, könnyebb gyártás, jobb kihozatal. Csak a high-end vásárlónak fáj kicsit, hogy fél évvel se a top kártyája után jön az új egyel kisebb sézria, ami közel ugyanazt tudja féláron...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sanya53 #2215 üzenetére
Én azért sem erőltetem leváltani az 1700-at, mert ez van egálban a VGA-val. Border3, 1440p, High, 70-90fps és hol a CPU, hol a GPU húzza a rövidebbet, de minimális különbségekkel. Csak az Ultra-kat mostmár hanyagolni kell.
A tiedhez nem is tudom mi most a legerősebb Radeon, vagy megvárod az új 250w+ cuccot és azt húzod be.
Esetleg GeForce...
-
Amartus
senior tag
válasz
sanya53 #2189 üzenetére
Gépház->Rendszer->Névjegy->jobbra Rendszerinfó->balra Speciális beállítások->Speciális fül->a felső részen, Teljesítmény-> Beállítások->középső fül,Speciális->Virtuális memória, Módosítás-> a megnyíló ablakon már állítható az érték, melyik meghajtón legyen, illetve nekem egyéni méret és ugyan az az érték van kezdőnek és maximálisnak megadva.
-
-
[Prolixus]
addikt
Az Epic margójára. Nemrég foglaltam össze egy itteni kollégának privátban, nem kerül semmibe ide is beszúrni...
Az Epic hadat üzent a Steam-nek és kitalálta hogy mint online játékplatform a Valve versenytársa lesz. Ez papíron jól hangzik, hiszen a verseny alapvetően a vásárlóknak is jó, és a Valve egyébként is pofátlanul nagy sarccal dolgozik. Gaben barátunk nem véletlenül kőgazdag.
De ez Epic aljas módon versenyez. Úgy kellene csinálnia, hogy nagyobb akciókkal/olcsóbb játékokkal és egy legalább olyan jó platformmal jön, mint a Steam. Vagy hasonló árakkal de olyannal ami többet tud, mint a Steam. Esetleg olyan exkluzív címekkel amik nem készülhettek volna el az ő pénzük nélkül, amit kezdettől fogva ők finanszíroznak (mint a Sony a PS4 exkluzívokat).
Nem ezt csinálják. Inkább azt csinálják, hogy odamennek olyan játékokhoz amik már a fejlesztés vége felé járnak, és valszeg az ő pénzük nélkül is elkészülnének, aztán ajánlanak a fejlesztőknek egy valag pénzt, azért cserébe, hogy örökre vagy egy adott ideig Epic exkluzív legyen a cím. Többször volt már rá példa hogy olyan játéknál csinálták ezt meg, amit már egy ideje reklámoztak Steam-re (pl Outer Worlds), aztán kiderült, hogy mégsem lesz Steam-re. Vagy volt olyan is hogy Kickstarter-en úgy gyűjtöttek pénzt a játékra a fejlesztők, hogy PC-n Steam-re jön...aztán a fejlesztők gerinctelen módon elfogadták az Epic pénzt és hopp, már Epic exkluzív lesz a játék. Igazából ordít, hogy az Epic csak a Steam-mel akar kibaszni, mert pl a Metro Exodus PC-n nem Epic exkluzív, van Microsoft Storeban is...de Steam-n persze nincs (le lett véve ugyebár) és nem is lesz még egy darabig. Vagy volt most nemrég ebből hír, hogy az Epic megkeresett egy fejlesztőt hogy adnának neki pénzt ha jönne Epic Store-ba a játék...de csak akkor ha Steam-ről meg leveszi. Akkor már nem adnak pénzt ha Steam-en meg Epicnél is megjelenteti a fejlesztő a játékot.
De mindez még okés is lenne (főleg hogy tényleg a fejlesztőn/kiadón múlik hogy elfogadja-e az Epic pénzét vagy sem) ha nem lennének a játékosok ezáltal rákényszerítve hogy egy borzalmasan primitív, a Steam-től fényévekre lévő platformot használjanak. Mert így végül jól járnak a fejlesztők, a kiadó, az Epic, KIVÉVE a játékosok.
Az egyetlen objektíven consumer friendly dolog amit csinál az Epic, hogy ingyen osztogat jó játékokat. A többivel veled baszik ki, és nem azért érzed hogy a platformjuk drasztikus javításával akarják hosszú távon fenntartani a részesedésüket a piacon, hanem az exkluzivitás folyamatos vásárolgatásával. És a vicc hogy emellé olyat kommunikálnak, hogy valójában a játékosoknak akarnak jót, mert hogy verseny, meg player's choice. Na persze. Egy túrót.
Pont a választás lehetőségét veszik el és rákényszerítenek arra hogy egy szart használj. Arról nem is beszélve hogy ez is egy újabb kliens, mert szerencsére nincs még elég (Steam, Origin, uplay, whatever).
Hosszú-hosszú évekig nem torrenteztem le játékot. De amióta ezt csinálja az Epic, nem voltam hajlandó semmit vásárolni amit exkluzívvá tették. Így kerülte el a pénztárcámat a Control, a Metro Exodus, Observation...A BL3 is erre a sorsa jutott volna, ha nem vágynék én is arra hogy co-opban toljam a gammát. Ha csak single player része lenne, simán csorogna torrentről szept. 13-án...
[akinek a legutóbbi kijelentéssel kifogása van, meg lehet nézni a steam könyvtáramat...]
Szóval jah. Fuck you Epic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest