- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3552 üzenetére
Én is pihenőn tartom a játékot, fel van telepítve de csak néha megyek 1-1 Takedownt vagy valamit amikor olyan kedvem van. 'így ~1000+ óra után nem sok maradt a játékban de a játékmenet még most is szórakoztat azért'
Teljes karit most nem rakok össze, így is be vagyok havazva játékokkal amikkel játszani kéne ha már megvettem őket.Fl4k-re én is úgy terveztem, hogy egy ilyen generic buildet rakok össze csak éppen Jakobs fegyverekkel.
'azt, hogy mikor az már másik kérdés'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3550 üzenetére
Ahhoz én is néztem egy buildet 1x csak az másik karira volt, érdekesnek tűnt de nem raktam össze.
De amúgy ja van már elég sokféle build mindegyik karihoz.
Személy szerint jobban bírom az olyanokat amik nem 1-2 fegyver köré épülnek hanem nagyrészt tudnak szinte akármit használni. 'hordok is magamnál vagy 5-10+ fegyvert minden karimnál az invbe és kedvtől/helytől függően váltogatom őkek'Mozen van amikor csak Hive rakétavetővel lövök párat és nézem ahogy eltüntet minden trash mobot a környékről.
'De Plaguebearer-el is szép dolgokat lehet művelni'
Amaran meg Zanen is inkább ilyen mindenes buildem van, persze van náluk erősebb build is de ezek is elegek akármire igazából.Fl4k nincs még, arra akarok majd kivételesen egy csak Jakobs fegyverekre/company man class modra alapuló buildet, gear már van rá csak karit kéne megcsinálni.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3496 üzenetére
Hát azt kell mondanom, hogy sajnos már lekéstél róla.
Játék megjelenése után ez volt legerősebb fegyver a játékban kb, de azóta kapott egy 'enyhe' ~65%-os nerfet.Mobolásra el lehet használni de bossolni már gyenge szerintem, én is Spore Stabbon illetve Spore BrrZerkeren használtam. 'ott van több passzív frost buffolo skill'
Igazából könnyebb lenne jelenleg megszámolni mennyi a ténylegesen használható end game fegyver.
Nálam is csak Swordsplosion meg egy X4-es Epic Frost SMG viszi a karit/buildet.
Jelenleg van pár legendary ha van rá builded meg pár ugyan így build függő Epic ami jó.
Sajnos ugyan azokba a korai hibákba fut bele a játék mint anno BL 3 volt megjelenés után.Közben a hétvége folyamán elvittem Chaos 35-re a karimat, hát sok fejlődést nem látok de legalább a Chaotic/Volatile gear jobban esik ja és 1% Primordial.
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3488 üzenetére
Ez sajnos ilyen Wonderlandsbe jelenleg, dedikált droppok elég ritkák tudnak lenni.
Én is volt hogy 1-2 órán át farmoltam dedikáltat amikor Chaos 20 volt a max és alig esett pár darab.
Loot luck nem tudom mennyire befolyásolja dedikáltat de Chaos 30-on se nagyon szereti dobálni őket amikor akarnám.Jah én is csak akkor rakom vissza M10-re ha Eridiumot farmolok, Black barrels cellar külső részén mert ott van egy jó pár Eridium kristály és a checkpoint is közel van.
Graveward-tól szoktam visszafele menni előző zónába a hídon és ott van oldalsó rész ahol a jabberek is vannak.Miután megjegyeztem fejből összes kristály spawn helyet már 2-3 perc/run alatt megvan Mozen.
1 óra alatt kb 5000+ Eridiumot tudok így kiszedni ha nem lustálkodok közben, persze ez atom agy pusztító dolog de nekem ez a leggyorsabb módszerem.
Másik a Ruiner farm vagy Slaughter shaft utsó körének az ismétlése ahol boss dob 500-as packot azt direk meg kell halni és újra indítani az utsó kört de nem szabad minden ellenséget megölni. 'Én ezt mondjuk nem szeretem mert Black barrel runra akármikor be tudok ugrani farmolni kicsit nem kell semmit se előtte csinálni' -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3479 üzenetére
Látom lehet pont a heti feature runt toltad le és esett Swordsplosion shoti, azt remélem elraktad mert per pill egyik ha nem legerősebb Legendary a játékba előző heti buff óta. 'kíváncsi vagyok mikor nerfelik
'
Sticky módban használva nem kicsit erős pláne ha build is támogatja.Jah én is láttam egyik YT tagnál akit nézek, hogy felrakott egy elég komoly pörgős melee buildet de én nem nagyon szeretem melee témát BL játékokban.
Az a gond, hogy magasabb Chaos szinten már elég szépeket sebeznek karira, vagy megölőd őket gyorsan vagy téged csapnak le elég hamar. 'nekem ez pár ütés/lövedék és földön vagyok chaos lvl 30-on bár én karim nem egy tank'Majd második karim egy tankosabb buildet fog használni, vagyis elvileg annak kéne lennie.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3476 üzenetére
Én igazából örülök, hogy nem változtatták azokat a rendszereket meg mert nekem nagyon bejön BL 3-as gunplay meg az egész játékmenet úgy ahogy van.
Igazából nekem BL 3 a kedvencem az egész szériából már ez miatt is, tudom sokan ezzel nem értenek egyet de hát ez van nem vagyunk egyformák.'többet játszottam BL 3- al mint összes többi résszel összesen mert annyira tetszik a játékmenet/end game kari buildek'
Viszont ami nagyon jo Wonderlandsbe az a pálya design, játék elejétől végéig minden pálya tetszett és tök jó meg friss ez a fantasy környezet szerintem.
BL 3-ban is Athenas volt a kedvenc helyem mert tök szép meg vannak színek nem ilyen kihalt pusztaság mint Pandora meg mocsár 'fuj de utálom Eden 6-ot..'.BL 1-et én a maga idejében rongyosra játszottam pláne General Knoxx DLC után meg a töménytelen Crawmerax farmolással.
Van 1-2 rendszer ami szerintem még most is BL 1-ben volt a legjobb meg megvan a maga varázsa de nekem már elég volt meg már fura lenne a gunplay ennyi BL 3 után.Nem túl bonyolultak pedig Chaos runok, nekem is fura volt elsőre de aztán utána néztem azt igazából csak 1-2 dologra kell figyelni.
Szinte csak a Butt Stallion képes portál meg amin láda van szoktam választani, a Dragon Lordos portált nem mert az ha negatív modot kapsz a végén eléggé meg tud szívatni és sztem nem éri meg a kockázatot. 'kb mint BL 3-ban a szar Mayhem modok voltak, sőt igazából azokat emelték át ide'Elite zónákat is lehet választani mielőtt bemész a portálba de szerintem az csak akkor éri meg ha már bőven erős a kari és simán viszi a runt meg farmolás szinten megy.
Chaos Trialba lehető legkönnyebben kell átmenni mert úgy sem azokat fogod farmolni hanem standard runokat magasabb chaos szinten.Jelenleg Chaos runok az end game Wonderlandsbe meg dedikált/boss farmolás és ugye kell a chaos lvl mert az növeli a loot luck-ot meg esélyt Chaotic/Volatile/Primal gear-re.
Így is elég nyamvadt a droprate bizonyos dolgokon, egyik nap is valami 2 órán át farmoltam dedikáltat és alig esett pár darab és abból 1 volt nekem használható rollos/verzió. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3474 üzenetére
Hát most lehet örültnek fogsz gondolni de én BL 3-on 6x mentem végig és nem skipeltem, ez semmi kb.
'Amara+Moze+Zane normal+TVHM és összes DLC meg mellék küldi TVHM-en mindegyikkel'
Spore Warden+BrrZerker-en vagyok most Frost builden de szeretnék valami Spellshot alapú karit ami használ Deathlesst buildbe mert találtam rá egy nagyon jó rollosat és ez a mostani karim olyan papír hogy már zavar.
Amúgy meg megnyitod Inventory menüt és ott fent Chaos mode tab, bekapcsolod és arra a szintre rakod amit unlockoltal Chaos Trial runokban. 'csak mielőtt köv szintre mennél Trialba legyen a jelenlegi maxra állítva a Chaos lvl'
Már volt update és lvl 20-ig 2 szintet ad 1 sikeres run, 20 után meg 1/run szal ja elég idő igényes meg van pár irritáló boss közben. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3472 üzenetére
Én most tartok valahol 100 óra környékén megjelenés napja óta.
1 karim van egyenlőre azt szép lassan erősítgetem meg megyek fel a Chaos szinteken mert abból is már 35 van ugye. '28-on játszok per pill'Csak a játék sztori része volt nekem vagy 40 óra körül minden mellékküldetéssel meg mapok nagyrészt körbenézésével.
Szerintem nem rossz játék csak vannak gyermekbetegségei mint ahogy korai BL 3-nak voltak.
Azt is otthagytam pár hónapra nem sokkal megjelenés után és csak első DLC után mentem vissza valahogy februárban.Ja igen Wonderlandsbe ne várjál komoly DLCk-et mert már játék megjelenése előtt leszögezték, hogy itt nem úgy fognak működni DLCk mint pl BL2/3-ba amik sztoris tartalmat kaptak egész sok/több órányi tartalommal.
Itt csak ilyen kisebb end game tartalmat bővítő inkább addon szerű dolgok lesznek.Ez valahogy sokaknak kimaradt és már ment is a panaszkodás első DLC után, hogy ez most mi akar lenni.
'tényleg kevéske volt amúgy de ők megmondták végül is..'
Majd még tervezek egy második karit de egyenlőre még az elsőt sem raktam annyira jól össze meg most én is csak alaphangon játszok a játékkal pár naponta.
De igen, remélhetőleg már kalapálják a 4-ik részt mert el tudnám fogadni.
'egyik BL 3 sztori író aszonta, hogy nincs lezárva a sztori vége és hogy nem ez volt utolsó a szériában tehát elég biztos'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3389 üzenetére
Én is csak felnéztem megnézni azt annyi, most kicsit pihentetem játékot azt majd valamikor elkezdem a Fl4k-et mert már csak ő hiányzik.
Amara/Moze/Zane megvan TVHM minden DLC-vel együtt megcsinálva mellék küldetésekkel együtt + rendes buildbe meg gear-el. 'Zane ebből solo self found volt, nem kapott többi karimtól segítséget'Fl4k viszont már csak Normal Mayhem modos kari lesz és kap geart a bankból, azért már én is elfáradtam na.
'Igazából nincs is értelme TVHM-nek csak megszokásból csináltam eddg is'
Ha ez is megvan akkor tényleg úgymond befejeztem a játékot aztán jöhet Wonderlands.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3385 üzenetére
Ha nem olvastam volna magam a patch notet életben nem jöttem volna rá miről beszélsz.
20%- os buffot kaptak a Sniperek egyenlőre de ha kell külön fogják állítani a Legendarykat ha szükség lesz rá.Megnéztem Mozen a Boogeymant amit használok, eddig is elég jó volt buildembe de most meg pláne komoly. 'Cryo + Urad Anoint x1 es verzió'
Amarán szoktam még néha használni Complex Rootot az is érezhetően jobb lett.Majd valamikor akarok csinálni egy Jakobs company man Fl4k-et azt majd ott tervezek 1 Snipert rendesen használni szal ez jól jött.
Itt azért komolyabban belenyúltak a játékba, dual klassz rendszer meg egyebek amik lesznek.
Méretre sztem azért nagyobb volt a Pre Sequel mint egy átlag DLC, egy ideig én is játszottam vele anno.
Na de majd kiderül úgy is, én attól nem tartok hogy kapunk egy pár órás kis izét. 'Pre sequelt asszem külsős csapat is csinálta' -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3374 üzenetére
Ha van pl 1 ASE 50% Radiation 'vagy akármilyen más element' fegyver Anointod meg teszem azt egy Gránát/shield is.
Nem fogsz 3x50-et kapni, azért célszerű vegyesen használni ezeket.Anointod lehet max random cserélni itemeken Eridium 'lila kristály'-al de ez is inkább max szintes téma amikor már egy konkrét buildet akar összerakni az ember.
Nem tudom mennyire ismered de mint Mystic Diablo 3-ban ahol lehet forgatni a statot, itt Anointot lehet.Ez a fegyver részek téma már Borderlands 1-ben is benne volt csak ott a playereknek kellett rájönni ezekre és listát csinálni, hogy mi micsoda egy fegyveren mert ott ez tényleges end game farmolás volt ez miatt.
'jaj én is mit össze nem kerestem a fullos részes fegyvereket sok sok órán át'
Itt megadták a fejlesztők, hogy meg tudod nézni csak éppen közel sem olyan fontosak.
Inkább a megfelelő Anoint ami számít egy buildhez max szinten. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3370 üzenetére
Igen ez így van, csak annyi hogy az azonos Anointok 'ha ugyan az a megfogalmazás/leírása' az nem adódik össze.
Gyors példa Sanctuary Jack teszt bábún Zanen egy element nélküli 'kinetic' Jakobs fegyverrel:
Fehér dmg az a fegyver dmg, kék volt a ASE/Start Revolter shield shock dmg-je és a sárga meg a gránáton lévő Radiation ASE.
Üdv a játékban!
Nem lehet, F-el csak az tudod megnézni hogy milyen részekből generálta le a játék/tevődik össze.
Ez inkább csak ilyen end game dolog ha valaki nagyon el akar mélyülni a részletekben vagy bizonyos résszel rendelkező fegyvert farmol mert 1-2 fegyvernél számíthat.Másik színt/skint tudsz fegyverre rakni ott ha még nyomsz x-et.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3358 üzenetére
Hát alapvetően kapsz minden lövéshez +1 lövedéket.
Tehát x1 es fegyvereken mint pl Launcherek, effektíven megduplázza a DMG-t mert 1 kattintásra 2 rakétát lövök ki.
Ja és az extra lövedék nem kerül tölténybe se.Ez működik több lövedékes fegyvereken is mint pl a Light Show de ott annyira nem feltűnő az extra DMG mert ugye csak +1 lövedék a sok közt.
X1/X2 fegyverekhez viszont szerintem nagyon jó, pláne erősebb Launchereknél már vicc kategória.Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire gond az a tulajdonsága hogy felgyújtja a karit mert én csak Bloodletter class modos Mozen használom azt ott igazából jelentéktelen mert állandóan töltöm a shieldet vissza.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3356 üzenetére
Amióta van M11 én is csak ott játszom, sokkal kényelmesebb a sok mayhem mod szarság nélkül ami M10-en van.
Tizzy az nem rossz csak kb lehetetlen tölténnyel bírni.
Bossolásra Mozen inkább Backburnert használok illetve Prompt Critical-t ha tényleg kell a DMG.
Hemot nem mentem már régóta mert nem kell onnan semmi de amikor voltam akkor Mozen egy Plaguebearert használtam rá.
Azzal elég lazán leszedtem mert azokon a részeken is eltalálta a követő lövedék ahol jobban fáj neki.'és ez még Infernal Wish előtt volt, képzelem most mit művelne ott dupla lövedékkel'
Ettől függetlenül még mindig Torrent meg Needle Gunt használok inkább SMG-nek Amaran.
Plasma coilt meg nem szeretem, erős az tény de az a burst fire lövése nem jön be játékmenetileg. 'ott rohad falra kirakva a lvl 72 ASE splash dmg Anointes'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3354 üzenetére
Imádom a Boogeymant Mozemon, meg is lett belőle a Cryo+Urad verzió ezen a héten azt pusztít is ahogy kell és kb soha az életbe nem fogy ki töltényből.
'65-on is használtam már de szigorúan x1 verzió mert x2 megeszi a töltényt'
Mentem most egy kört ezzel a Troubleshoot-al Amaran, sima next 2 mag elementalos Anoint.
Hát végül is levitte a True Maliwan Takedownt 'ami full partira skáláz' én karimon szal gyengének semmiképp sem gyenge fegyver.
De ja van ennél jobb SMG is de azért simán használható csak kérdés, hogy meg e éri ennyit szarakodni vele hogy legyen Overclocked verzió.
Bár az tényleg poén, hogy nem kell elementalokkal foglalkozni csak lőni mint egy barom mert magától vált. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3352 üzenetére
DMG az elég low rollos mert lehetne kb ~20k is de azt leszámítva az Overclocked prefixes az amit nézni kell, akkor használ kevesebb töltény/lövés.
Azt tudja amúgy ez a fegyver, hogy ha elkezdesz lőni valamire akkor pár lövés után automatikusan átvált arra az elementalra amire gyenge az ellenség.
Én sem tudom, hol akarom használni mert igazából már mindenhol van jó vagy jobb SMG-m de szerintem rá fogom rakni Amarara így próba szinten úgy is ő az Elementalos karim.
Amaran per pill Torrentet meg Needle Gunt használok ami kifejezetten erős.
Anointed ne nézd, még nem forgattam át semmi értelmesre mert kifogytam. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3350 üzenetére
Ez jó volt most Loot the universe event alatt, nálam is van Mozen egy de amióta vége az eventnek már nem használom.
Hasonló rollos Deathless van rajtam, incediary dmg/Mag size/Pistol dmg % csak kár, hogy nem 72-es.
Még event alatt se tudtam jobbat találni azt maradt úgy.Ma meg lett egy ritka verziós Troubleshooter SMG-m amit a második vault cardból lehet kiszedni.
Alapjáraton nem valami jó de ha kapsz egy Overclocked verziót az elég jó, na ma sikerült kapnom egy olyat.'Az kevesebb töltényt eszik, sima verzió nagyon töltény igényes'
Elvileg 20% esély van rá, hogy ezt kapja az ember és ugye 5 keybe kerül 1 próba. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3348 üzenetére
Onnan most nekem is hiányzik pár darab szint növelés óta de ami ténylegesen kellett már kiszedtem, pont most próbálok Anoint rollozni egy Boogeymant Mozenak.
Én alapvetően Amara main vagyok első nap óta, engem nagyon elkényelmesített a kari mert szinte csak Ties that bind alapú buildeket használok.
Moboloásra nagyon kényelmes játékmenet.Igazából én mindegyik karival elvagyok, inkább buildek vannak amiket nem szeretek mert nem jön be a játékmenetük vagy valami.
Mozen konkrétan már ~2020 június óta ugyan azon a builden vagyok kisebb módosítgatásokkal közben mert nekem ez jött be. 'pedig van ennél erősebb meg egyszerűbb geares build is de hát ez van' -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3346 üzenetére
Hát nézd a jó oldalát, neked akkor még van a játékban teendő.
Nekem most 3/3 kariból mind le tud vinni akármit a játékban egyedűl meg tele vannak váltogatós fegyverekkel is. 'mármint amit kedv függően használok és hordom invbe'
Fl4k még nincs de neki is kinéztem már buildet amit össze tudnék valszeg rakni csak karit kéne felhúzni.Azt utána kb ennyi is volt BL 3, kifogyta magát persze nem panaszkodom mert azért lazán beleraktam 1000+ órát pláne ha még csinálok egy Fl4k-et is valamikor.
Ezért is várom meg örülök, hogy lesz Tiny Tina's Wonderlands azt ott majd kezdhetem előröl az egészet.
'Lost Ark mellett azért necces lesz de majd megoldom'
Vendorokhoz meg ja érdemes benézni mert láttam már náluk pl egész jó statos alap játék legendary class modokat.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3336 üzenetére
Jah én is már hetek óta farmolok, ugyan nem volt tervezve de Loot the universet nem lehetett kihagyni class modok miatt.
'Bloodletter farm ment Mozen'
Most meg Eridium farm megy szokásos helyemen/módszerrel azt így most event alatt megvan ~500 Eridium 3 perces runokkal.
Black barrel cellar közép illetve jobb oldalán ahol a jabberek vannak, ütöm szét a Eridium kristályokat. 'a láthatatlanokat is'Át is húztam pár extra fegyvert Urad-ra amit még akarok magammal hordani Mozen az invbe mint váltogatós fegyver.
Igen sajnos az Anoint cserére nincs akció, én is azt néztem meg elsőnek hátha van de Crazy Earlt ismerve annyira nem lep meg hogy semmi leárazást nem ad.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3323 üzenetére
Én most fejeztem be Zanen Guardian runt, kíváncsi voltam mit alakítottak rajta mert patch note-ba írták.
Végén lett lecserélve az utolsó ugrálós rész 'második kristály rész után' ilyen sima átlökős padra ami máshol is van.Moxsy Chain Zane buildjét raktam össze mert az tetszett, most már mondhatni készen vagyok vele csak fegyvereket gyűjtögetem amiket van kedvem használni így extrába.
Tegnap fejeztem be DLC 2-t is mert kellet a Pearl azt kaptam szerencsére egy jó darabot.'előtte egy egész jó rollos Victory Rush-t használtam, az is jó'
Azt így most elég lazán levitte sima 1 fős Guardian runt.
Amíg nem volt összerakva ez a build addig egy Clone buildel mentem aminek meg adtam Sandhawkot és az már vitte amit kellet, hogy ki tudjam farmolni dolgokat a mostani buildhez.Plasma Coil meg beteg fegyver csak nekem nem nagyon jön be a burst fire kialakítása azt már nem is nagyon használom 1 karimon se inkább.
Infernal Wish-t Mozen használok mert ott Shield alapú builden vagyok és állandóan aktív, elég szép dolgokat lehet művelni vele az biztos.'Kb mindenre működik az extra pellet, rakétavetőn pláne nevetséges a dupla lövés'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3321 üzenetére
Azokat én inkább célszerűen szoktam farmolni.
Maliwan lemegy ~15 percen belül, true fokozaton is már 3 karimon. 'Zane is magának szedte ott össze ami kellett'
Guardianba meg őszintén szólva semmi sincs ami kéne, azt max karakter tesztelés végett szoktam néha poénból de az kb ~40-45 perc általában. 'nagy az a map'
Arms' race dolgok meg ja tudnak szívatni amikor csesznek esni még ha direktbe csak azokat a chesteket farmolom amikbe az van ami kell de azért ki szoktak esni idővel.
Szerencsére amióta van ez a Crazy Earl Anoint reroll machine sokkal egyszerűbb, kiesik 1x ami kell még ha rossz Anointel is akkor fogom és inkább átforgatom ott.
Eridiumot meg tudok farmolni egész gyorsan ha akarok. 'bár unalmas mint a fene' -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3319 üzenetére
Diamond key az ritka dolog.
Első vault cardot lvl 68-ig vittem és most kaptam első Diamond keyt pár napja, 2-es vault card meg még csak lvl 5Mondjuk szerintem egy már meglévő ~fullos end game karin sokat nem is ér a Diamond key.
Én is direkt Zanen használtam el mert az maga találós kari ami nem kap segítséget többi karimtól.
Neki jól jött mert ott volt bent falon egy Re-Volter shield ami pont kellett is buildbe, DLC--t meg nem volt még kedvem elkezdeni ahol azt farmolni lehet. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3305 üzenetére
Kicsit micro managelni kell az tény de szerencsére jó erős, enyém most Sandhawk-al megy de van még pár durva clone fegyver.
Majd szeretném átalakítani egy inkább Gun DMG alapú buildre de mivel Zane-t self found ba játszom úgy kicsit lassabban megy. 'vagyis nem kap geart másik 2 karimtól'
Ja meg Mozen jelenleg már nevetségesen OP kategória az Iron Bear, mármint az amit te irányítasz.
Ha nincs gear és más buildhez kell farmolni dolgokat akkor tökéletes csak nekem idő után unalmas lenne de azért poén.Amarán pl teljesen korrekt build az amit proci is linkelt, Moxsy Chaos Queen buildje.
Sok fegyvert tud használni és játékmenet is egyszerű.
Csak tényleg kell hozzá egy action start/end Revolter shield mert az nagyon sokat dob rajta. '+200% Shock DMG alapvetően illetve valamennyi fire rate is' -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3300 üzenetére
Szerencsére már van kb minden karinak relatív nyűg mentes buildje csak össze kell tudni rakni rá a geart.
Én már 1+ éve alapvetően ugyan azon a builden vagyok Mozen csak közben kiegészítettem meg módosítgattam de az alap ugyan az.
Semmi Action Skill nyűg nincs vele, megyek oszt lövök mert állandóan aktív a DMG.
Iron Cub se kellett hozzá szal az már csak extra nálam.Urad Moze buildek/Consect hit alapúak meg most a While Iron Cub is active 150% DMG Anoint is elég kényelmes játékmenet.
Amaran sincs kb semmi nyűg Ties That Bind Phasezerker buildekkel, megyek megfogom ellenségeket aztán mindent szétlövök kb pillanatok alatt. 'Pláne most Revolter Shield-el'
Bossolásnál van kis trükközés ha olyan boss van de az még elfér.
Boss ahol addok vannak azokat célszerűbb támadni mint a Bosst mert TTB-n nagyobb DMG megy át illetve a Remnant orbok nagyon erősek.Próbáltam melee buildet meg Driver buildet de azokból kb 1 óra után elegem lett, nem tetszettek.
'eleve ha nincs Ties That Bind én nagyon kényelmetlenül érzem magam Amaran'
Zanen is vannak már elég kényelmes buildek ahogy néztem bár enyém még nem jutott odáig.
Egyenlőre csak egy Clone buildje van amivel megyek át TVHM DLCk-en de az elég simán viszi a dolgokat csak rakosgatni kell a Clonet.'Mantis cannon óta pláne lazább Zane játékmenete mert könnyen tud mindent aktiválni 1 kattintással'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3298 üzenetére
Fl4k-et még 1 percet sem játszottam max build videókból ismerem valamennyire.
Amara elég hamar meglett újra rendes gear-el lvl cap növelés után, viszi is szépen a dolgokat úgy mint előtte ha nem jobban.
Mozen fog eltartani újra gearelni mert még Urad '100% Radiation DMG under 50% HP' nerf után is azt akarok használni 'így is simán erős' de mivel kb kifogytam Eridiumból nagyon lassan kerítem újra a Urad fegyvereim.Amúgy már elég sok ténylegesen jó-használható fegyver van a játékban de persze ja azért vannak top tier példányok. 'meg ugye kari/build függő is mi mennyire jó'
Call fegyők jók lettem, Amarán én is használok Rowan's Callt bár azt a szekér kerék tekerést nem fogom soha megszokni.Cartel fegyverek is szinte mind erősek, nekem most Amarán bejött a Needle Gun de a Torrentet is szeretem ami meg Arm's Race SMG.
Refluxot is régóta használok, kicsit kellemetlen farm mert messze van meg alig esik de szerencsére 1 is elég belőle. 'mobolásra elég jó fegyver'
Free Radical ha valamit tényleg el kell tüntetni az útból, bár én inkább szeretem Mozen mert állandó Splash dmg. 'kivéve a kis rakéták amiket csinál extrában'
Kyb's Worth is elég jó volt Mozen és azt is szeretném vissza keríteni lvl 72-es Urad verzióban. 'Nem nem kell Flipper, meguntam'
Nagyobb testű/hitboxú bossokra meg ott van Backburner, mobolásra meg én sokat használtam Mozen Plaguebearert. 'ezeket én jobban szeretem mint Yellowcaket'
Hellshock meg egy alul értékelt fegyver, lehet már annyira nem kell a DLC fegyverek mellett de akinek pl csak alapjáték van kár lenne nem keríteni 1 et szerintem.
És még sokáig lehetne sorolni, lehet bossolásra nem jó minden de mobolásra azért már van miből válogatni egy értelmes kari build mellett.
Én is hordtam magamnál egy 'pár' fegyvert inventoryba azt ha untam egyiket váltottam másikra. -
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3276 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy kisebb dózisokban el tudok szórakozni vele de amikor ténylegesen farmolni kell és az istenért se adja meg kapom a szar runokat azért be tudok sokalni tőle.
Ami kellett már nagyrészt kiszedtem Arm's Race runokból, most már csak akkor megyek oda ha olyanom van. 'Jó lehet még egy értelmes Spy kéne Zanen de nem sürgős'
Szerencsére már van Anoint reroll lehetőség mert különben biztos nem lett volna 150% Rad Boogeymanem Moze-ra.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3255 üzenetére
Jah nem volt kicsi update.
Megnéztem új Raid bosst, Mozen pár perc alatt lemegy M10/11-en viszont Amarámon felejtős mert az a öreg Phasezerker build már karcsú ilyen bossolásra. 'nincs single target DPS'
World droprateket földbe nerfelték, alig esik valami jelenleg.
Új raidből jó ha esik 2-4 legendary aztán 500 Eridium a belépő rá.Elvileg azért van így, hogy legyen értelme használni inkább az Anoint reroll machinet Crazy Earl-nél.
Fegyverekre még meg tudom érteni de így viszont nagyon kellemetlen lesz Class modokat/Artifactokat farmolni mert az is alig esik és azokat nem Anoint miatt farmolja az ember ugye.Esett egyenlőre egy új Maliwan pisztoly meg egy Jakobs sniper.
Pisztoly az elég korrekt, fel is avattam vele az Anoint reroll machinet és sikerült pár próbából átrakni Moze buildem Anointjára '150% Rad'.
Ez:
Valami kis követő rakéták jönnek ki a célpontból amire lősz vele és azok még tovább sebeznek illetve állandó splash dmg ami kifejezetten erős Mozen.
Amarámon van ~75k Eridium de azért nem szeretném mindet elcseszni annál a gépnél, Mozen meg alig van csak 30k környéke.
Dob még ilyen új Artifactokat is amik egy bizonyos manufacturert buffolnak.
Pl Jakobs +50% DMG%/Reload speed/Crit DMG, stb.
Gondolom van mindegyikhez mert már van 3 különböző darabom.Ja igen Arm's Race is kapott +4 Legendary itemet de az passz, hogy mik azok gondolom pár nap is kikerül netre.
Egyenlőre ennyi, többit majd holnap nézem meg.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3253 üzenetére
Nekem most 2 karim 'Amara+Moze' van ami úgy mond 'ready' állapotban van mert per-pill akármit levisznek a játékban soloban. 'True Takedownokat is'
Ezért mondom, hogy kíváncsi leszek hogy lesznek szétkapva az új raidbe vagy nem.Lila class modok közül talán a Zane Spy mod ami ténylegesen jó, bizonyos buildekbe jobb mint a Seein' Dead de igen kicsit lehetnének jobbak is vagy több variáns.
Szerintem még nincs letudva az Arms Race és lehet később kap valami extrákat de ez persze csak az én véleményem.De ha jól emlékszem te direkt letörölted minden karidat egy ideje vagy mi? 'vagy lehet más volt'
Zanet most én is 0-ról kezdtem és semmit se kapott bankban lévő dolgaimból, season start kari kb de ahhoz képest már M11-en viszi a sztorit/DLCk-et. 'Clone build elég OP mert farmoltam neki Sandhawkot amikor oda értem Katagawahoz sztoriban'
DLC-k amúgy szerintem elég jók, egyiket se utálom vagy valami meg sok end game fegyver/gear is van belőlük.
Mindenképp megéri foglalkozni velük szerintem, pláne ha már meg is vannak. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3251 üzenetére
Én sem vagyok nagy Tediore fan de fejlődésre nem volt rossz, pár szintet biztos végig mentem vele.
Illetve Arms Race-be voltak jók a Tedióre fegyverek, dobálásra de azóta nerfelték is valamennyire mert márt túl erős is volt ott. 'kb csak azzal meg lehetett csinálni a runt'Kíváncsi leszek erre az új Raid bossra most csütörtökön.
Mennyire lesz túl nehéz vagy könnyű, mert elsőre soha nem sikerül eltalálniuk ezeket.'lásd megjelenés napján a Guardian Takedown, most meg már simán vállalható csak sokáig tart a run'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3247 üzenetére
Ja igen a fegyvereket már ideje buffolgatják sorjában.
'facepuncher meg nem érdekel, utálom azokat a buildeket Amarán
'
A Roisen's thorn-t mindig is szerettem mert tök szép fegyver meg minden.
Urad '150% Rad' Mozen teljesen jó lett mobolásra és kényelmes használni is.Webslinger meg ahhoz képest, hogy egy Guardian takedown fegyver még most 2-ik buff után is nagyon gyenge sajnos. 'Amarán próbáltam a +2 mag elemental verziómat ami van de még az is meh kategória sima trash mobokra'
Ten Gallon meg akármekkora meme is, Zanen most fejlődés közben kajak jó volt.Na legalább neked van indokod arra, hogy mindig akarsz írni de mégse.
Ugyan ezt a mondatot olvastam egy csajtól de ott nem volt értelmes magyarázat. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #3177 üzenetére
Jah én is néztem őket tegnap, Plasma Coil SMG elég betegnek tűnik.
De az a lángszóró AR 'Hotfoot' is poén.Shredifier buffra kíváncsi leszek mert mindig is akartam azt használni Mozen csak túl gyenge volt kb akármire is.
Passt majd csak szerdán/csütörtökön veszem meg 'ma kapom fizut' azt majd tesztelgetek.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3154 üzenetére
Már ideje volt, én is ezért voltam/vagyok 150% Radiation/Deathless builden mert azzal nem kell ki be ugrálni a mechből csak Anoint aktiválás miatt 'borzalmas gameplay szerintem'.
Így most lehet majd Action skill end/during Anointes dolgokat is rendesen használni. '+200% splash dmg after action skill pl'
Zane lesz köv karim 'majd valamikor' azt vártam is, hogy mi lesz azt pont jó mert engem eddig is a Cryo buildjei érdekeltek erre most kapott egy Cryo cannont meg elég jó egyéb skilleket.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3152 üzenetére
Én most ezeket használom, egész nyugisak meg nem nyomják tele a játékteret minden szarral 'erre én is allergiás vagyok'.
Moze:
Okay boomer: Ez még jó is mert gránát sebzésből kapok vissza % HP-t tehát segít ha erősebb a gránát tőle.
Healy Avenger: Kb jelentéktelen dolog mintha nem is lenne, 1-2 lövés és le lehet szedni ha pont egy bosst akarna feltölteni.
Ticked off: Nincs DOT/Status sebzés Moze buildemen szal ez is semmi.
Post Mortem: Hozzá kellett szokni de igazából nem vészes, amilyen erősek mostanság a karik/fegyverek le lehet szedni őket pillanatok alatt.
Max akkor gond ha fáradtan 'piásan' játszom és nem veszem észre és nekem jön.Amarán meg majdnem ugyan ez csak Ticked off helyett Drone Ranger van ami megint semmit sem zavar.
Ezekkel egész rendesen/nyugisan tudok játszani de azért meg fogom nézni milyen a M11 drop és ha nem rossz akkor lehet én is váltok.
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #3038 üzenetére
Én meg agyon farmoltam magam az utóbbi ~2+ hétben mert loot eventek voltak, pláne a dedikált drop volt ami érdekelt.
Be is fejeztem Moze buildem meg átvittem TVHM-en mind a 3 jelenlegi DLC-vel együtt szal most 2 karim van befejezve.
Még dedikált loot event alatt is macera volt kifarmolni mindent mert csak 1 bizonyos Anointel megy a buildem, hát kellemes lesz az egészet lecserélni.'150% Radiation'
Számítani lehetett lvl cap növelésre de én nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesz.
Kicsit fura ja, BL 1 69 után én is inkább arra tippeltem volna bár lehet nem akarnak annyira sok skill pontot, hogy megmaradjanak külön a buildek.
Elvileg most belátható időn belül nem lesz növelés már ha lesz mert egyenlőre nem tervezik.Arra leszek kíváncsi, hogy amit a data minerek találtak 4-ik Skill Treet a játékban lesz e belőle valami és ha igen akkor mikor. 'mert akkor tényleg elférnek az extra skill pontok'
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
shotika #2932 üzenetére
teljesen jo. rovidebbnek erzodik, de valoszinuleg azert, mert messze nincs benne annyi backtracking, mint a korabbiakban.
van egyebkent par fegyver, ami erdekesnek tunik.
Daelion: slaughtershaft M10 utan lement a Maliwan takedown is M10en FL4Kkal.
a Guardian Takedownon a masodik crystalokig jutottam, aztan ket feltoltott pylon utan wipeolt. viszont oda meg nem vittem electro Monarchot, ami szarvashiba.
amit tanultam az kb az, hogy crit FL4Kkal kb kell egy OPQ snipernek, 4 Monarch (phys, fire, electro, corrosive), egy pearl + cutpurse ammo regenre. nem vagyok benne biztos, hogy tenyleg ez volt a cel, hogy alapvetoen bossokra kitalalt build varianssal menjunk a takedownra mert mindennek annyira szurrealisan sok hpja van, de megy.
ja igen, osszes gear 57es, kiveve egy 60as life steales corrosive monarch
fun fact: azon kivul, hogy idegesito meg sokaig tart, igazabol annyira nem nehez. az elso boss mechanikaja, avagy
1 lodd [electro|corrosive] monarchal egy tar erejeig
2 valts OPQra es fuss (gyorsabb mint a kitamasztast leszedni)
3 azonnal ugorj a masik platformra
4 azonnal fuss vissza es ugorj vissza a kozponti platformra
5 ha meg el, akkor goto 1. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #2932 üzenetére
Nem vészes, kicsit talán rövidebbnek tűnt mint az előzőek 'bár lehet csak képzelem' de nem rossz ez a másféle stílus amivel itt próbálkoztak.
Új fegyverek nagy része ami van benne azok ütősek, most így hirtelen még azt se tudtam eldönteni hogy mit használjak rendesen karin mert több is tetszik.
'legalább ha elkezdenek megint nerfelni talán marad több használható
'
Mozen is kb le fogok cserélni mindent ezekre a fegyverekre amint kiesnek megfelelő verzióban. 'farmolni is egész jól lehet őket'
Így, hogy most ez nekem 5 euróba került meg pláne nem panaszkodom.
Mondjuk ez igaz, még így is jobb az endgame mint előző részekben.
Sztorin meg én sem tudtam annyira komolyan fennakadni, nem vagyok a híve de ehhez a játékhoz nekem megütötte az elmegy szintet.Balance, milyen balance?
'jó jó most per pill egész tűrhető'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #2787 üzenetére
Leginkább a fegyver sebzésre gondoltam,az ami elvileg nem skálázódik fel chestből.
Nekem is olyanokat adott Troy/Tyreen utáni vaultban lévő chestek.
Amúgy elvileg a gránátok se skálázódnak csak nekem nem tűnt fel mert mindig is csak kiegészítő dolognak használtam őket meg +Anoint stat miatt.
'most meg már pláne csak arra jók'
Szerk:
Én is keresek most egy jobb OPQ systememt mert az enyémen valami nagyon haszontalan dolog van.
Yellowcake van +75% Boss/Badass dmg SandHawk meg van +25% crit dmg de abból lehet kerítek majd egy másik Elementel kipróbálni 'Cryo nem rossz de Amaran nem azt keresem elsőnek'. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #2785 üzenetére
Jah vettem észre,pont gondoltam is rá hogy az a 50% HP alatti +150% DMG jó lenne 1HP buildes Moze-ra erre ma nézem YTn egyik tagok és pont rakott fel egy olyat.
Most,hogy játszottam egész sokat update óta én úgy gondolom hogy meg lehetne barátkozni ezzel a Mayhem 2.0-val meg M10-el de nem a jelenlegi formában.
Legnagyobb gondom az,hogy nincsenek jól felskálázva a fegyverek és a 'régi' fegyverek többsége nem életképes M10-en de ezt már többen is megjegyezték GBX fórumon.
Az a Moze build is amit néztem ugyan azokat a fegyvereket használja mint most Amaram 1-et leszámítva mert az a 3 fegyver egyszerűen annyira erős és az viszi rendesen M10-et.Iron Beart is most buffolták 1-2 hete és végre életképes volt M4-en erre most jött ez a update és ment is vissza a kukába,sok értelme volt.
Lesz most dolga GBX-nek ha ezt mind vissza akarja balanszolni 'end game' szintre és remélem fogja is.Elkövettem ma azt a hibát,hogy reseteltem az egész tűrhető Mayhem modokat mert gondoltam kipróbálok valamit.
Hát nagyon nem volt jó aztán vagy 20+ percig nyomkodtam Q-t mire sikerült vissza pörgetni azt amivel előtte játszottam.Ezek a modok,többit elég zavarónak találom vagy simán csak tönkre teszi a buildemet.
'akármi ami + elemental resistet/immunitást ad ellenségeknek az egyből nope'
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #2783 üzenetére
Igen.
Találtam még a bankba egy régi M4-es lvl 57-es Krakatoat:
Azon volt 13800 DMG és 12.500 elemental DMG.M10-es Krakatoa amim most van az meg:
32690 DMG és 29600 elemental DMG.GBX fórumon valahogy 2.5x különbséget mondogattak úgy nagy átlagban.
Shieldek azok nem változtak,csak fegyverek meg gránátok erősebbek illetve jelenleg nem is minden skálázodik fel pl a chestekből meg quest rewardokból lévő fegyverek. 'ez gondolom bug vagy elfelejtették'
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #2762 üzenetére
Új Seasont kezdesz?
Én is gondoltam már erre ha esetleg új karit kezdek megint,hogy mindent saját magának fog keríteni és nem abból amit már elraktam más karival a bankba de nem tudom mennyivel lenne más. 'meg ugye ott van az egész sztorin átmászás dolog ami inkább zavar'
Szerintem én is megvárom most ezt a következő patch-et mielőtt nekikezdek akárminek is megint.
Amara most korrekt azt nem akarok ilyen minimális fejlesztésekért farmolni amikor úgy is farmolhatok majd mindent újra 'hamarosan'. -
Daelion
őstag
válasz
shotika #2748 üzenetére
Ugyan ezt csinálta nálam is.
Amikor elsőnek bekapcsoltam Epic launchert akkor leszedett ~8 gigát.Első dolgom az volt,hogy felhúztam 57-re Amarat azt el akartam kezdeni DLC-t de nem volt jó.
Átléptem Moze-ra ahol csak a fő sztorit csináltam meg de nála meg azt írta már a menübe,hogy ez a DLC nincs felrakva.Felnéztem BL 3 Twitter oldalra és ott jelezték,hogy igen vannak vele gondok de volt pár tipp hogy mit lehet csinálni.
Teljesen kiléptem Epic launcherből és újra beléptem és akkor kezdett megint updatelni a játék 'jó lassan' azt most lett jó és már tudok oda navigálni.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #2734 üzenetére
Akkor már bőven behozta az árát,nekem BL1+2+3 nincs összesen 800 óra.
'Bl1-be van a legtöbb'
Bár tartottam egy elég nagy szünetet kb ~November óta és az első DLC-t is csak most vittem végig talán 1 hete.
2-ik karimat is csak most kezdtem el '31-es' de ez így egész jól meghozta megint a kedvem.
Próbálom rusholni a karit max szintre azt majd TVHM-on megcsinálok mindent vele.Ez talán a legmacerásabb része az új kari dolognak,átmenni az egész játékon újra mert az még úgy is hosszú ha csak a fő sztorit csinálom.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #2681 üzenetére
Nem tudom,hogy mennyire alakították ezt át BL 3-ba de BL 1-be volt jelentősége az adat lapon lévő neveknek/számoknak.
Alapvetően minden rész amiből össze rakja játék a fegyvereket volt egy neve/számkódja és abból került rá a fegyver lapjára is.
BL1-be pl elég volt ránéznem egy Sniper-re amit farmoltam és ha nem volt PPZ a nevében nem is érdekelt tovább. 'az volt a legjobb statos body rész Sniperen'Bár az érdekes,hogy erre nincs még valami lista BL 3-ba,lehet itt máshogy van.
Annyira nem ástam bele magam BL 3 háttér rendszereibe mint BL 1-be anno. -
tibee77
őstag
válasz
shotika #2310 üzenetére
Hat ja kb. de azert elegge elnyult a meccs mert nagyon elkentek parszor a szankat, igy volt hogy 1 kört többször kezdtünk ujra.
keneseig: dehogy, ugye magahoz a skillekhez legalabb 225 guardian szint kell, hogy mindet kirakhassd, aztan minden ilyen extra bonuszt fel lehet vinni 15%-ig.Na szerintem ahhoz kell vagy 1000 guardian szint hogy minden maxos legyen, söt olyat is hallottam hogy nem all meg a szamlalo 15%-nal de ezt nem tudom biztosra.
-
tibee77
őstag
válasz
shotika #2298 üzenetére
Na ja eleg idegesitö tud lenni bar nekem emiatt meg nem fagyott ki a game.altalaban akkor fagy ki mikor palyabetöltesnel alt-tabozgatok.
egyebkent kb. 2-3 crashem volt idaig, semmi komoly.
Mas: tegnap a partyban volt egy zane aki eleg jol birta a megprobaltatasokat.3an is lehaltunk mert volt egy nagy csapat rocket launcheres zealot akik persze egyszerre tüzeltek mindenfele, ö nem halt le es meg a kört is lehozta.milyen build lehetett?pont azert nem csinaltam meg zane-t mert azt hallottam rola hogy nagyon gear igenyes es akkor is squishy ha minden megvan hozza. -
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #1510 üzenetére
Az úgy kb rendben is van szerintem egy olyan végigjátszás után.
Én is 44-es karival fejeztem be Normalt úgy,hogy a legvégén maradt ki 1-2 side mission mert nem vettem észre de minden mást megcsináltam meg úgy alapjáraton nem siettem át a játékon.
Szerintem nekem Moze lesz a köv kari majd valamikor de egyenlőre még Amaran is van bőven teendő.
-
Daelion
őstag
válasz
shotika #1462 üzenetére
Ilyen nekem nem volt pedig volt egy pár dolog a bankba amikor megvettem a fejlesztéseket.
Semmim se tűnt el és már meg van azóta az összes Marcus SDU fejlesztésem.Nem lehet,hogy amit kidobáltak neked randomok az valami dupolt fegyver volt vagy valami mókolt izé?
Ezt leszámítva én azért 1-2 naponta csinálok biztonsági mentést a játék elmentéséről mert egyszer bebuktam 1 bug miatt több napnyi Crawmerax farmot BL1-be ami nem volt kellemes.
-
Daelion
őstag
RX 570-em van az meg valamennyivel gyengébb kari már ha 6 gigás 1060 illetve 2560x1080 lehúz még vagy 10-15 fpst sima 1920x1080-hoz képest.
Igazából örülök,hogy egyáltalán így fut.
Lényeg az volt nekem,hogy benne legyek a 45-75 közti Freesync tartományomba és az megvan még ha esik is valamennyit.
Low-on meg semmilyen játékot se játszom,medium volt az ami alá nem akartam menni.Driver update már megvolt,hozott kb +5 fpst.
Egyenlőre jó lesz ez így azt majd valamikor úgy is kari csere lesz,nekem ez teljesen kényelmes fps arra hogy egyedül játszak és eddig egész stabilnak is tűnik.
Játék amúgy eddig nagyon tetszik,őszintén szólva nekem nem volt nagy kedvencem a BL2 és inkább az 1 ment sokat meg valamennyit a TPS.
Ez a rész lesz szerintem a kedvencem hosszú távon. -
Daelion
őstag
Én se szoktam gyakran,utoljára Diablo 3+kieg ment előrendelésre de amennyi időt bele raktam BL szériába szerintem BL 3 is jó lesz annyira,hogy megérje ezt nekem 'meg talán DOOM Eternal is'
Nálam is ment most újra egy ideig a BL 2 mert volt az ingyenes DLC ami össze kötő rész a sztoriba azt akkor végig vittem mindent ami esetleg kimaradt.
Nekem a Witcher 3 GOTY-t kéne befejezni és így ~60 óra után kezdek rájönni,hogy ez bizony nehéz lesz Szeptember 13-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest