- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanya53
aktív tag
válasz
Amartus #1184 üzenetére
Én egy hétig vártam, hogy megkapjam a fegyvereket.(8 db volt)
A supportal is leveleztem, de ő azt mondta, hogy nem tud segíteni, mert nincs hozzá megfelelő eszközük. Aztán vissza is utalták a pontjaimat, én ismét vásároltam, de megint nem jött meg egy sem. Aztán már nem is foglalkoztam a dologgal. Egyszer csak az összes fegyver megjött. Azóta sem tudom, hogy lehet.Ezt írták.
First things first, I’ll need to make sure your Platform account is properly linked to your SHiFT account by logging into the SHiFT website. Once you've made sure that it's properly linked, then I’ll need you sign into your VIP accountto make sure that it's also properly linked there.
-
vitaro
senior tag
Az Epic fejesének ígérete szerint store-tól függetlenül lehet majd együtt játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest