- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish #2581 üzenetére
Merre van az a hely?
-
malystryx
senior tag
válasz
Sirandrish #2573 üzenetére
Az előrendeléskor meg lehetett spórolni pár mátyás királyt, én ezért is fizettem ki érte inkább a 30k-t, most így le van a gond. 120 euró lett volna a játék+sp, így meg 99-ért vettem meg. Tudom ez most nem segít..
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #2571 üzenetére
Nem tudom mennyivel lett olcsòbb, de megjelenés utàn 15k volt a SeasonPass.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #2569 üzenetére
Igen, legalàbbis az 1. SeasonPass DLC-t 2019-végéig azt mondtàk kiadjàk.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #2535 üzenetére
Én nem is várok egy destiny division féle játékot, ezekből elég volt az elmúlt 5 évbe..😊 Besokkaltam tőlük, meg most egy 2 hónapos kislány mellet nem is lenne időm napi heti küldik, raidre menni, ez a 60 óra plusz dlc-k majd nekem ki fog tartani jó pár hónapot 👌😊 remélem diablo 4-ig 21-ig 😊😁
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #2535 üzenetére
Na akkor nem csak én vagyok így ezzel.
-
válasz
Sirandrish #2469 üzenetére
thx, azon vagyok, mármint pc-n
. De megvan mi volt a gond, konkrétan valamiért elfelejtette a karakteremet és visszadobott 4-as szintre, a zenés boss elé
így se jártam még... na mindegy, azóta már lassan 20-as vagyok, elkapott a gépszíj rendesen
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2421 üzenetére
Az artifact miatt hasznal a srac corrosive-ot.az 5 kill eleg gyorsan összejön slaughter-en igy fix fenn van a +125%dmg a corrosive-on.persze bossok ellen nem sokat er de ez a build amugy se arra van kitalalva.tegnap viszont az 5. kör kifogott rajtam.annyi badass raketavetös volt az utolso körben hogy semmit nem lattam.moze-nal ugye nem volt ennyire gaz mert ott a flakkerrel lövöldöztem össze-vissza, valakit mindig eltalaltam de itt azert celozni kell...ezzel kezdhetnenek mar valamit mert katasztrofa.
Am meg itt nalunk nincs magyar posta. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2421 üzenetére
Ez is függ pár dologtól. Bár én mindent használok épp amit kell.
Amúgy:
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2399 üzenetére
a modot meg egy artifact-ot atküldtem, savas fegyom sajna felesleges nincs, mindegyiket hasznalom.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2395 üzenetére
1-2 dolgot talan tudok adni.az biztos hogy phase zerker modbol van meg 1, az meg jo ritka, szoval a legnehezebben beszerezhetö cucc mar meg lesz neked is.ami fo tos hogy legyen valami bika savas fegyod meg az az artifact ami killenkent 25%kal megnöveli a savas sebzesed.ha ez a 3 cucc megvan akkor nyert ügyed van.
Deck: na ja ezt en is eszrevettem, a srac kb olyan lassan mozog a videoban mint egy csiga, plussz alig van enemy körülötte.bezzeg mikor en jatszok, minden oldalrol lönek a pofamba. XD amugy a phase zerker mod miatt van csak tuleles kb..ha nem vinne le a cooldown a phase grasp-en akkor nem tudnam öket allandoan elkapni es szarra lönenek.ennyi badass zealot-ot csak a moze karim birt ki mert volt vagy 40k shieldje, na itt most kombinaltan (life +shield) is csak 20k körül vagyok.eselytelen öket kitankolni igy marad a phase grasp.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2392 üzenetére
Fuhh ne is mondd... xD az a soti amit mondtam az nagyon durva apritasra kepes viszont tul sok idö kell ahhoz hogy tudjal vele löni.Egyszerüen hiaba op ha meghalsz mert nem vagy eleg mobilis.Atvaltottam savas lucians call-ra ahogy a sräc is (ö crossroad-ot hasznalt inkabb de a lucian is benn volt nala).hat merföldekkel jobb, olvasztja a nepet rendesen es sokkal ritkabban haltam le.Ma felhuztam egy sracot 1-50ig tvhm m3 slaughter-ben. sokaig a sotival mentem es egyszerüen nem tudtam, hogy hogy a fenebe ne haljak le vele annyit, aztan utana a lucian-nel nagyon op volt es gyors.Igaz a sotinak jobb a dmg-e de nem ersz vele semmit holtan.
Deck: probaldd ki ahogy irtam, azokkal a cuccokkal, tenyleg eleg durva.Azt mondjuk nem tudom, hogy a sracnak a videoban hogy van annyi sebzese, igaz jok a modok a mapon de akkor is, nagyon durva.
Keneseig:Az az egyik lehetöseg amit Deck is irt, vagy pedig az hogy nem adtal le egy küldit amiben az van, hogy azt a szörnyeg kell leölni.Addig nem spawnol ujra amig le nem adod.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2385 üzenetére
Pedig úgy aztán brutálisan lehet a Cutsman-ekkel
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2376 üzenetére
Bárhova mehetsz az miatt a 25 miatt.
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #2376 üzenetére
A spéci szellemek csak a megadott helyeken jelennek meg (ami a challenge-hez kellenek), lentebb írták is hogy hol. Lectra City, meg az egyik dzsungeles pálya, meg a Slaughter.
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #2373 üzenetére
Lépj be a játékba, mászkálj pár percet, majd ESC, és miután lenyomtad az ESC-et, kiírja egyből hogy update elérhető, és kattints az okéra. Nem biztos hogy egyből érzékeli, lehet csak fél óra múlva stb, de meg fog jelenni. Persze nem kell ott várnod, játszál csak, azt egyszer csak kiírja mikor nyomsz egy ilyet.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2373 üzenetére
Nekem pár mp alatt átváltott. De ha van dínód és tudsz vele beszélni akkor adja is a küldetést nem?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2370 üzenetére
Ha leszedte várj a főmenübe és akkor a tökös témára vált. Aztán Sanctuary-be menj majd beszélj a dínóval. Ekkor ad neked küldetést. Ölj meg 25 szellemet.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2308 üzenetére
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2305 üzenetére
Hat igazabol story modban is több van mint nor alon de en ilyen slaughterhouse fele dolgokra gondoltam fökent.
Sotika:Na az fasza mert ha tenyleg jo akkor öt is feluzom valamikor.
bar elöször amaraval akarom meg tvhm-et letolni de igy a 6. vegigjatszas mar nem akarodzik menni, "kicsit" uncsi.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2302 üzenetére
Keszülj fel hogy minden sarkon badassek meg anointedek lesznek.
de ugye ez jobb loot-tal is jar.tegnap ereztem ezt mayhem buffot.annyi anointed cucc esett, hogy csak lestem.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2302 üzenetére
Elvileg mindenre.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2295 üzenetére
Persze egesz vegig ugy jatszok, hogy csatlakozni lehet hozzäm, mär uncsi egyedül lövöldözni.Egy slaughtert egyedül toltam le mert senki nem csatlakozott be, akkor irtam hogy lehet jönni.Aztän inditom a kövi kört, egyszerre 3an is jönnek, na mondom fasza.Te meg persze pont akkor probälkoztäl lol, sorry nem lättam.
Szar ez az epic launcher, steam-en legaläbb lättam ha valaki räm irt jätek közben, itt semmi, se pittyenes, se semmi.
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish #2290 üzenetére
Ha felveszel epic-en, küldök egyet.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2255 üzenetére
En most kezdek el tolni pär kört, ha gondolod jöhetsz.Epic-en hiäba vagy fenn, nem irok mert az egy szar, jatek közbe ki se mutatja ha valaki rädir...
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2271 üzenetére
Igen, fog lenni. Ez hivatalos infó.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2269 üzenetére
Átdobnám de PC-n nyomod. Amikor lesz cross play majd küldök cuccokat
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2267 üzenetére
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2264 üzenetére
Melyik side quest ez? Nincs meg nekem se
Szerk. Megvan, megcsinálom gyorsan
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2262 üzenetére
Új karaktereknél tárolom.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2260 üzenetére
Nekem elég sok kellett. Gondolok itt különböző fegyverek összes elemental verzióira stb..
Majdnem az összes Legendaryt elteszem amúgy. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2257 üzenetére
Már majdnem..
-
TheProb
veterán
válasz
Sirandrish #2255 üzenetére
Én folyamat keresném a népet, de alig vagyunk onlány a disc szerveren...
Más: Ezt a szerencsétlen (alap) Flakker-t elég faszán sikerült kiherélni ezzel a 1shot/mag nerf-el... legalább a reload time ne fél óra lenne...
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2250 üzenetére
Ez a játék stílusodtól és a builded-től függ és hogy mit szeretnél növelni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #2246 üzenetére
Ha sokat van az életed 50% alatt és melee buildes karaktered van, akkor jó lehet.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2246 üzenetére
Ez neked jó?
Én gond nélkül fel se veszem az ilyet -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2202 üzenetére
Megértem a nerfeléseket.. De sok a probléma amit javítani kéne és nagyon fontosak vagy kritikusak. Nagyon nem jó a prioritás náluk..
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2174 üzenetére
slicchabib
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2170 üzenetére
Persze addolj epic-en, ha pc-s vagy ha konzolos akkor sajna nemtudok segiteni.
Daelion, Deck: azt azert meg kell emlitsem, hogy ez is max akkor törtenik ha epp elfelejtettem granatot elhajitani, amugy ha van 2-3 granat ami konstans criteli a mobokat akkor semmi nem öl meg, mert moze egy "tankminator" kb...
de az olyan helyzetek tenyleg nagyon zavaroak mikor nem latok semmit a cryo vagy shockos raketavetöktöl.ezeket az effekteket csökkenthetnek igazan mert durvan szopatos.
ja meg az a lila bomba amit az anointed lö ki magabol es követ.na az 1 hit, nincs mit tenni ha az mögem jön es nem latom akkor a 40k shield se ment meg.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #2166 üzenetére
Oké, de fegyókat lő ki magából.
Zöldet, lilát, kéket.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #2162 üzenetére
Amúgy ezt a fegyvert is meg kellett már kapnod:
[link]10eridium egy lövés árra, és kifosik magából 10 fegyót. Én ezzel gyártottam a pénzt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #2153 üzenetére
Nyiss ládát!
8-10 szint a fegyvernél már nagyon necc. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2157 üzenetére
A badass rankot? 50 után.
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish #2155 üzenetére
Mayhem 1-et mindenképp állítsd be magadnak, azzal mindenki a szintedhez fog skálázódni, a loot is értelmesebb lesz.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2152 üzenetére
Na hogy állsz? Megvan az 50?
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #2142 üzenetére
Relatív könnyű Bossnak én GigaMind-ot tudom ajánlani.
Nem nehéz,nincs is messze a mentési pont és azért ki lehet szedni belőle használható geart.
Én is így szép lassan mentem fel M3-ig lazább helyeket farmolva de még most is vissza szoktam oda menni ha lusta vagyok. -
warcat
veterán
válasz
Ne a bosst öld hanem az addokat, a sima kis lepkefingekből rengeteg lőszer esik, a badass-ek meg rengeteg xpt adnak - mayhem 3 offline módban, 900% xp bónusz.
Kis sem kell lépni az adott körből, mert pl ha 30-as vagy, akkor graveward 31-es, a badassek meg ahogy spawnolnak, a te szintedhez igazodnak, tehát leölöd őket 30asként, szintet lépsz és ők is 1 szintet nőnek, boss meg marad eredetin, egyre kevesebbet sebezve rajtad.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2143 üzenetére
Biztos kiokoskodták ezt és van erre egy megfelelő képletük..
-
Deck
titán
válasz
Én őt nem szeretem farmolni.
Mi a végső bosst szoktuk M3-on. Sokáig nem húzza.. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2135 üzenetére
Lehet menni egyedül is ha a térképeden választod ki őket és nem az online-ra mész.
A küldetéseknél látod őket.Circle Of Slaughter és Proving Grounds
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #2135 üzenetére
gondolom LVL50-től játsdzák ezt főleg, kb. úgy mint DIO-ban a GR-t...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #2125 üzenetére
Én már 50 vagyok régóta, de van vagy 20 mellékküldim.
-
sp8787
addikt
válasz
Deck kollega marha vicces. De azert tenyleg probald ki randomokkal ha agyverzest akarsz kapni.
A legegyszerubb ha siman offline megy es Graveward, vagy ha meg nincs eleg jo gear-ed ,hogy gyorsan megold akkor Chupa amig ossze nem szedsz par jobb cuccot.
-
Deck
titán
válasz
Slaughter Shaft, Mayhem 3-on
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #2110 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2110 üzenetére
1 hónapja jelent csak meg ugye..
Kíváncsi leszek mennyi lesz majd a végén -
sanya53
aktív tag
válasz
Sirandrish #2061 üzenetére
Már kész vagyok vele, de sajnos én rohangáltam minden felé. Azért köszönöm a tippet.
-
sanya53
aktív tag
válasz
Sirandrish #2050 üzenetére
Köszi, de ezt a golyóbist elég nehéz volt kivégezni, igaz volt rosszabb is ma.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #2044 üzenetére
Nekem az oldalon fogadta el. Ki érti ezt?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sirandrish #2042 üzenetére
Nekem meg azt, hogy lejárt.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #2042 üzenetére
fura mert amikor beírom a topicba akkor én is beváltom és elfogadja. Lehet lejárt akkor.
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish #2025 üzenetére
Igen, ez viszont attól függ milyen fegyver esik. Ilyen szinten nem érdemes és nem nagyon lehet specifikusan fegyvert farmolni. Ha bemákolsz mondjuk egy tüzes Cutsmant-t, kézzel-lábbal lehet pakolni a pontokat a piros fára, Jakobs mordályok esetén viszont tök felesleges.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #2016 üzenetére
VERSATILE SOLO BUILD: MYSTICAL ASSAULT: [link]
-
vitaro
senior tag
válasz
20-as szinten szerintem felesleges még buildekről beszélni, egyszerűen túl kevés skillpont áll rendelkezésre. De pl a zöld és a piros fa kombinálásával szert lehet tenni némi health regenre, dmg reduction-re valamint extra elemental sebzésre. Mobok ellen phasegrasp, bossokhoz phasecast. De kísérletezz, respecelni bármikor lehet.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2019 üzenetére
A zöld ágat ajánlom azzal simán elleszel a végéig. Az a healelő, damage redukáló, túlélő rész.. Jó kis Guardian Angellel
-
Daelion
őstag
válasz
Én szinte csak végig 'narancs' Elemental tabra raktam és sztori lazán végigment vele.
~25 környékén már egész jól működött és pár kicsit jobb elemental fegyverrel már szinte túl könnyen is haladtam vele szerintem. -
Deck
titán
válasz
Youtubeon van pár..
A sztori alatt én csakis a zöld ágra adtam, semmi másra. -
sanya53
aktív tag
válasz
Ez engem is érdekelne!
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #2006 üzenetére
ide: [link]
kulcsot ad -
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #2002 üzenetére
Akkor átfogalmazom: ne nyitogasd a ládákat, széfeket stb, csak annyira amennyi lőszer kell, egyébként időpazarlás.
Pénz és a loot is kevés normalon, mayhem mód bekapcsolása után (azaz a sztori végén) özönleni kezd.Én még azt is megkockáztatom, hogy a mellékküldetéseket is jobb hagyni a francba ha érzed magadban az erőt az újrajátszásra, sima mayhem I. módban sokkal jobb a játék, az elejétől elérhetőnek kellett volna lennie.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #1980 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. 'persze tudom ez csak kivétel'
2018-as munkahelyemen 'elég komoly üzem' ahol minden be volt jelentve hivatalosan nem volt feltétel és simán kifizetett kézbe a munkáltatóm havonta.
Nekem se volt vagy ~8 évig bankkártyám/számlám mert nem volt rá szükségem vagy megoldottam máshogy és csak tavaly csináltattam meg újra.
ON:
Látom kicsit javítottak a PhaseGraspon,na ennek örülök mert én csak azt használom Amara-val mint action skill.
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #1996 üzenetére
Mostanaban csak faradtan tudok jatszani ugyhogy doglok rendesen azaz szinte stagnal a love.
Nade ,hogy 11K Eridium-al mit lehet majd valaha kezdeni az nekem rejtely.
Ja es kozben kaptam egy 22 MAG-os Lyuda-at.
-
warcat
veterán
válasz
Kiakad a számláló 99.99 millión (csak onnan tudom,hogy még számolja,hogy ha költök valamire,maxon marad), ráadásul ha nem várod meg az újraéledést hanem kilépsz a main menübe, nem von le pénzt halálkor, tehát az is elkerülhető.
Na pazarolj időt pénzfarmolásra, 40. szint felett és persze maxon simán 20 000-50 000 dollárt ér egy fegyver, értéktelenné válik a pénz villámgyorsan
-
Deck
titán
válasz
Apró pénz ez..
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #1992 üzenetére
Köszönöm
Van is a hàtizsàkomban pàr Legendary Weapon&Mods -
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #1982 üzenetére
Vagy akàr innen is valaki, akinek befizet a szàmlàjàra.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Sirandrish #1977 üzenetére
Köszi ! Nem volt, nem lesz és nem is akarok !
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #1978 üzenetére
Van ahol mèg dolgozhatsz zsebre.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Sirandrish #1972 üzenetére
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Sirandrish #1968 üzenetére
Tehát kesért nem lehet ! " le fosom a bankkártyát " kösz !
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish #1964 üzenetére
Hogyne volna, kilépsz majd vissza.
-
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #1934 üzenetére
PC-n ha bejelentkeztél az EpicSucks launcherbe, és megszünteted egy időre az internetelérést (rooter reboot, kihúzod a kábelt stb. ) majd kattintgatsz a Borderlands 3 indításra, egy idő után elindul offline módban, és nem is fog próbálkozni a bejelentkezéssel játék közben.
Ekkor az indulás óta érkezett hotfixek nem aktívak, többek között a loot nerf illetve a mayhem 3 xp nerf sem.
Talán az egyik leggyorsabb módja az 50-es szint elérésének a graveward mayhem 3 farm, nem a bosst kell megölni, hanem a folyamatosan spawnoló badass addokat, ezek folyamatosan, dinamikusan a te szintedhez igazodva spawnolnak. szerintem max egy óra még szólózva is a 30 körüli szintről a lvl 50.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1911 üzenetére
De miert akarsz PG-t menni ennyire? Nem most kezdted a jatekot? Ez egy endgame mod semmi ertelme tolnod.
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #1917 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #1917 üzenetére
Gondolom mindenki offline farmolgat inkább..
-
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #1913 üzenetére
Akkor passz
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #1913 üzenetére
Biztos.
Nincs pár ismerősöd akikkel kipróbáld?
Amúgy ezek elérhetőek lesznek offline is majd. -
sp8787
addikt
válasz
Sirandrish #1911 üzenetére
Nem igazan. A regio-t probald Eu-ra allitani.
Amugy miert nem a jatekkal akarsz jatszani?
Csak azert kerdezem mert ezek a PG meg CS ezek valami rohadt unalmasak raadasul ugy felb*nak neha mint a szel.
Mart tobbszor siman a kezdes elott kib*tak mert FL4K-val vagyok.
Vagy pl. a hetvegen volt egy olyan Slaughter Shaft menetem ahol a 4ik round-ot ugy hoztuk le ,hogy a round feletol egyedul voltam benn a masik 3an az ablakbol lovoldoztek.
Majd ezutan mivel az 5ik round nem ment le elsore a host siman kikapcsolta a netet.Na en ott befejeztem egy idore ezeket.
Ennyire gyok*er multi megoldast ami itt van komolyan mondom ez a legalja.Egyebkent halalgyenge az endgame mondhat nekem barki barmit.
Ezek az event-ek mintha nem is lennenek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1899 üzenetére
Kell hozza vegigjatszas. Vagy sajat csapat.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #1894 üzenetére
Én egy ideig csak main-t csináltam de azzal az a baj, h lemaradsz szintben a dropptól amit így nem tudsz használni. Elsőre szeretném multi nélkül végig vinni.
-
Deck
titán
válasz
Menj arénázni inkább. Sokkal több xp-t ad. Én eddig nemis csináltam side missiont
-
keneseig
tag
válasz
Én Zane-el tolom,de azzal úgy éreztem kell a plusz lvl side questekből.Ha már úgy sem ismerem a bossokat, legyen kis előnyöm.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #1891 üzenetére
Ez ilyen láthatatlan skin?
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #474 üzenetére
Ja, még reggel van. Én úgy olvastam hogy 200 nettòs àtlagròl beszélsz, a 10% miatt. Ez esetben nem szòltam.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #469 üzenetére
Nettò 150 az àtlag, abbòl 20k igen fàjòs.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sirandrish #466 üzenetére
Nem feltétlenül kell még törelmesnek se lenni, aki árérzékeny, annak ott vannak a szürke megoldások. Én kb 7k-val fizetek többet azzal, hogy az EPIC-nél rendeltem elő, mintha mondjuk cdkeys-ről vettem volna ugyanezt, cserébe itt a tudat, hogy támogattam a fejlesztőket.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sirandrish #464 üzenetére
+(#465) Yutani: Arra próbáltam utalni, hogy a kettő közti különbség ügyében a Parlament előtt lehet reklamálni...
60€ nem sok egy új AAA címért figyelembevéve a fejlesztéshez szükséges időt és az ahhoz szükséges munkaerőt illetve a felhasznált technológiák költségességét.
-
válasz
Sirandrish #461 üzenetére
Én ezektől a játék áraktól vagyok kiakadva. 19.000 Ft egy standard kiadásért?
-
válasz
Sirandrish #457 üzenetére
Szerinted kamu? Ott gondoltam megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest