- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
TheProb #3327 üzenetére
szerintem a Story DLC-k miatt a Season Pass 1-et mindenképpen érdemes.
Én a SP2-t tegnap vettem meg, még csak próbálgatom, de egyelőre egy túlárazott semminek tűnik.
co-op nem hangzik rosszul, dettó M4-en vagyok Moze-zal, végre sikerült egy jobb(ish) karaktert csinálni - bár volt kollégával tegnapelőtt kezdtünk nulláról 1-1 karakter (Fl4k+Szirén)
-
Daelion
őstag
válasz
TheProb #2243 üzenetére
Meg se szoktam nézni a GS-t az itemeken.
Rajta van minden ami kell a karimnak/buildemnek?
Jobbak a statjai vagy legalább az a stat ami érdekel?Ha meg Anointed akkor azt nézem,hogy meg e felel ahhoz amit használok és utána a többi statját.Ezek alapján döntöm el alapvetően,BL 1/2-be se volt és nem is igazán hiányzott szerintem.
FPS kb ugyan annyi mint 1+ hete volt,legalábbis nem látok különbséget.
Viszont azt vettem észre,hogy Troy ordibálása 'elemental dmg miatt' vissza jött amit már egyik hotfix-be kivettek.
-
Daelion
őstag
válasz
TheProb #1869 üzenetére
Elemental build-es Amara elég jól bírja nálam TVHM M3-on,elég ritkán szoktam földre kerülni és az is inkább az én saram.
Anointed-et meg elkapom Phasegrasp-al,elővesz Fire Mocking Cutsman SMG és halnak is a fenébe ha csak nincs fent valami nagyon durva negatív mayhem mod/modok ami pont azt érinti.
Bár az tény,hogy én is futottam már bele olyan ellenségbe amit szó szerint nem bírtam semmivel se sebezni rendesen pedig végig mentem mindenen ami nálam volt invbe és nem is egy Anointed ellen volt.
Ja megvan,Prismatic Rakk vagy mi a fene volt. -
Deck
titán
válasz
TheProb #1869 üzenetére
Nekem M3-on se dobálja.. Nem nehéz ez a nehézség olyan normálnak mondanám (így hogy kész a buildem kb "halhatatlan" vagyok (Amara) és megy a dara ezerrel)
De a lényeg, hogy nagyon szórakoztató a játék számomra. Öcsém-nek Moze-a van játszottam vele 1 napot.. De számomra túl gyenge, semmit se érek vele és nem is élvezet játszani vele (számomra!) -
warcat
veterán
válasz
TheProb #1169 üzenetére
Ez miben "best"? Maximum fpsben ha gyenge a gép?
Ez egy jó videó arról, mit érdemes PC-n állítani: Borderlands 3 Optimization, Fix Low Framerates With Virtually No Visual Downgrade
Aki nem akarja végignézni, annak itt az időpillanat az összefoglaló beállításokról [link]
HUB quality : maximum környékén kinéző játék az értelmetlenül sokat zabáló dolgok kilövésével
HUB Performance: A ténylegesen jelentős plusz teljesítményt hozó dolgok beállítva, a maradék elhanyagolható hatással van az fpsre vagy értelmetlenül sok minőséget áldozol fel velük.
Aki meg még ennyit se áldoz rá, na legalább a Volumetric Fog-ot azonnal mediumra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest