- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Igen vägom ezt a fegyvert.Mär kineztem magamnak ha esetleg inditanek egy zero-t.
Nekem ez hogy meglätnak nagyon nem baj, en rohanok räjuk egyböl es kaszabolok.
Nagyon megszerettem ezt a psycho-t, igaz, hogy vannak bossok amik ellen egyedül semmi eselyem vele.Utoljära UVHM-ban Jackenstein boritott ki.Ott kb semmire nem megyek a brutäl meele sebzesemmel.Elövettem a Lady Fist-et (800 %-os critical, räadäsul slag-es
) es adtam neki, de megölni nem birtam igy se, mivel mint mondtam közelharcra vagyok kielezve.Ekkor jött a forumos kollega es segitett egy syren-nel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ez hogy meglätnak nagyon nem baj, en rohanok räjuk egyböl es kaszabolok.
Nagyon megszerettem ezt a psycho-t, igaz, hogy vannak bossok amik ellen egyedül semmi eselyem vele.Utoljära UVHM-ban Jackenstein boritott ki.Ott kb semmire nem megyek a brutäl meele sebzesemmel.Elövettem a Lady Fist-et (800 %-os critical, räadäsul slag-es
) es adtam neki, de megölni nem birtam igy se, mivel mint mondtam közelharcra vagyok kielezve.Ekkor jött a forumos kollega es segitett egy syren-nel.