Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DariusTrox

tag

válasz Zolás #7100 üzenetére

Nem Zolás-nak szólt csak ő volt a téma végén és ott kattintottam a válaszra :D bocsi

Régóta nem szóltam a témához, de a mostani hozzászólásokat olvasva mégis megteszem. Személy szerint semmi problémám nem volt az UVHM móddal, pont olyan, amilyennek lennie kell. Ott bizony már nem elég csak menni és darálni, hanem gránát + fegyver kombók kellenek és jó helyezkedés, ahol ez lehetséges. Nem véletlenül van, hogy ott KÖTELEZŐ a Slag fegyver használata, anélkül 3x 4x annyi idő megölni egy ellenséget. Tény, hogy nehézre csinálták meg, de nem olyan nehézre, mint azt páran állítják. Nem vagyok pro gamer sőt nagyon keveset játszottam/játszok de amióta bent van az UVHM mód nincs az a pénz amiért én visszamennék TVHM-re.
    Az Editorozás is egy megoldás, de én azt még mindig a gyengék eszközének tartom és még mindig csalás a szememben, akárhogy is írjuk körbe vagy érvelünk mellette, és nem kell erre reagálni, mert tudom mi lesz a hozzászólás, csak a szokásos, amit eddig is leírtatok (bár tudom, hogy úgy is lesz reakció, elvégre mindenkinek van joga :) ).
    Ami számomra is kicsit undorító dolog az valóban ez a pénz lehúzás, de minek is áltatom magam :D az elsők között leszek, aki megveszi a kövi dlc-t is :D

Jah és egy kis sneek peak, élőben: [link]

Új hozzászólás Aktív témák