- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na nézelődtem. Itt az mondják hogyha az amazonról rendelem akkor jár mellé az extra. Ez tiszta. Megnéztem az amazonon, 25 dodó felett free shipping van, ez jól is hangzik.
De ezt találtam még az amazonon:
"Jewel Case: Games with the term "Jewel Case" means that, while the disc containing the game will be housed in a standard CD case, the case itself will not be put inside a larger box by the manufacturer. Usually this means that there is no printed documentation for the game, although instructions might be accessible via an Acrobat file on the CD. The jewel-case format is typically available for new games that do not require a user's manual or older games."
Tehát ha jól értem egy sima CD tokban kapom mindenféle dokumentáció és doboz nélkül
Ez má' nem kafa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez má' nem kafa.