Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jaja,ezt szívom be Pyro Pete ellen...nincs talán annál nehezebb főellenfél.Egyébként én nem értem,a youtube-on van sok videó,ahol elég hamar leölik,neves,de nem modding fegyverekkel...jelentem Én kipróbáltam egy végtelen brutálabb moddolt rakétavetővel,negyedszerre le is öltem,NEGYEDÓRA alatt,pedig a cucc kicsinál bárkit egy lövéssel,a nukem kábé 5x-öse sebzésben,és lő másodpercenként 5-öt...

Nem tudom,mit csinálok rosszul...a tyúbon percek alatt leölik normál neves fegyókkal,conference call,ilyenek...nekem ezek csak karcolgatják.Lehet nem true vault hunter-ben nyomják?Én keringtem körülötte negyedórát Bee pajzs,Conference call shoti,a pajzsából vittem le 2 centit...
És egyébként vicces,hogy dobni se dobott SEMMI érdemlegeset...szintén tyúbon farmolják,jön tőle neves fegyó több is,hát én leöltem 3x moddolt cuccal,igaz egyedül,de zöld kacatok és kész,valami nonpluszultra sárga gránátmod esett csak,azt hiszem.,,,
Hogy a fenébe megy ez?Ennyire alacsony a bossok droprate-je?A Lyuda snipernél most tartok 100 próbánál,legál(csak Pyro Pete-nél vetettem be ilyen moddoltat,mert felb...ott...),és semmi,de kábé a tyúbon amiket láttam,mit-hol,SEMMI nem esett sehol 50órája,pedig ezeket a helyeket járom be...a lentebbi "talánezmiatt"-pajzsot is kipróbáltam,de az nem csinál semmit,szerintem bug volt a nagy loot...
Vicces,de az ember próbálna "legál" maradni,és nagyon nem jutni sehová,pedig pár jobb fegyót megszereznék.Pyro Pete-t az atom is csak karcolgatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest