Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Alapvetően értelek, de sosem lesz olyan játék, ami minden szempontól jó lenne. Én már most előjegyeznék a BL3-ra, ha tehetném. Nem várok túl sokat a DLC megvalósítástól és nem is nagyon csalódom. Nekem egy jó szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas játék. Új karakterek és új küldetések, még ha hasonló sémájú is. A hangulatot így is hozza. Persze lehetett volna jobbat is készíteni, de szerintem a fejlesztőket mindig megkötik a pénzzel foglalkozó emberek. Az igazi fejlesztő kihozná azt amit csak lehet.
Szerintem is az lett volna egyébként a legjobb, ha mondjuk egy folyamatos történet folytatódna a DLC-k vásárlásával. Két havonta 1 DLC és fordulatok a történetben.
Szóval összességében a kezdeti elégedetlenségem nekem alább hagyott és örülök, hogy legalább egy ilyet összehoztak. Nekem megfelel, ha nem is tökéletes. Az viszont zavar, hogy hosszabb DLC-ket ígértek, még úgy is, hogy mellékküldetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest