Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű...hiszen hogy néz ki,hogy kiraksz valakit,mert a szintje magasabb?És Ő is jogosan háborodik fel,mert játszani akar,hiába 1 lövés neki,ami neked 1 tár...és akkor már ottvan,hogy egy 55-ös mellé se mennek beaz alapjátékosok,akik ugye DLC-zni ebben az esetben nem tudnának,de ő úgy dönt,tolná a simát...
Megoldás az lenne,ha megkapná mindenki a plusz levelt...DE a fegyók maradnának,és mondjuk a slaughterdome lenne csak hostfüggő...és lehetne pl.szeparált PT3 az extrásoknak.Amikor hosztolsz,választasz,PT3,magasabb szintekkel,ellennel,VAGY az eddigi,50-es limittel.Plusz pont szerintem a karikra már nem kéne...pont az a jó,hogy nem tud az ember mindent maxolni,mint az 1-ben...így ha 4 egyforma kari ugrik is össze,mégis más,ki merre viszi el a sajátját...tegnap is toltam én is Mecshessel,Én elektromosba vittem a lyánykát,ő tüzesbe...már meg is volt a külömbség.
A PT3-ért ráadásul épp elegen könyörögtek már,az 1-hez VAN IS online resetelő,ami azt csinálja,hogy lenullázza a missziókat,de marad az ember 2.5-ben...Ez sok ember száját "befogná".Hisz bármikor mehetnél a kedvenc kariddal újra végig,ultra nehéz módban az egészen...és technikailag ez a legkönnyebben összehozható,hisz a 2.5 már adott,annyi a külömbség,hogy a missziókat reseteli az ember és kész.Ígyis maximum az archivementek miatt megy valaki vissza a true vaultból is a simába...és hülye dolog,hogy pedálozol már a true-ben is,nehogy almissziókat vegyél fel,mert akkor mi marad későbbre...sokan vágynak új karikra,de a sztori újrakezdésére fullos karival mégtöbben.Én pl.most is úgy vagyok,hogy a Mancit kimaxolom...DE a többi karit már editorral hozom létre,mert nem vonz a kisszintű izélés,karinként kétszer...viszont a többit is kipróbálnám....
Arról nem is beszélve,hogy egyébként maga a játék mekkora alapot adna,ha később jönne DLC 4-nél több játékossal coop vagy egymás elleni,de ismételhető feladatokra...simán lehetne csinálni pl.4+4 tédő-támadó felállású meccseket...létező terepek,pár feladat+juss el A-ból B-be...mellé gépi ellenfelek,a védőknek segítő bossok...lehetne dobni ezen a szocializáció felé.Avagy DLC,kihegyezve autóversenyre...terep,pályával,random gépi,mindenkit támadó,nehezítő ellenfelek,egymás lövöldözésével,sok nevetéssel...berakni,hogy ha kiszállsz,halál és kész.spawn csak autóba...pár aktiválható csapda,ha valaki nagyon előrerohanna,vagy szakaszonként valami feladat,ami nem engedi meglépni a másikat,kelljen harcolni...pl.egy kapuhoz kelljen "kulcs",amit csak akkor kapsz,ha az ellent már egyszer a szakaszban kilőtted...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest