- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crosscut
csendes tag
Én is singlebe tolom, annyira hogy meg is vettem de még mindig a kalóz változatot nyüstölöm. bőven elég az is.
Coop nem rossz, anno az 1 részt játszottam is úgy, de nem sokat adott hozzá az élményhez, sőt inkább talán kicsivel rosszabb is volt úgy játszani.
Egyébként a második rész nagyon állat lett. Tényleg az első rész "hülyeségeit" javították/tökéletesítették.
A sztori kellően fordulatos és érdekes (legalábbis számomra) valamint az pl nagyon tetszett hogy mikor Rolandot kell kiszabadítani akkor ha a legelső helyen ("marcus szobor") sokat időzöl akkor elviszik máshova Rolandot (friendship gulag) viszont ez csak opcionális mert a "marcus szobor"nál is ki lehet már szabadítani.8800GTvel mehetne highon a physx? mert van egy-kettő ilyen kártyám amit nem használok, de mindenhol azt olvastam hogy az édeskevés a játékhoz. Itt persze nem arra gondolok hogy berakom és mikor sanctuaryban ellövök egy rongyot akkor oké az FPS (mert az amúgy is oké egy vidkártyával) hanem arra amikor 10 robot jön egyszerre és dobom a gránátot, lövök stb stb. Szóval "intense firefight"
DLC(k): nem is tudom igazán, hogy mennyire várjam/ne várjam őket. Annó az első résznél a Doktoruras tetszett, meg így igazából a törzsörmesteres (Knoxx) is oké volt viszont annál és a robolutionnál sem tudtam azt tolerálni hogy "nagy mappok de ha kilépsz akkor rohanj végig újból"....macskapöcse....
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest