Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem is nagyon bejött a játék... a problémám viszont fennáll még mindig, de tuti szoftveres... valami hülye hibaüzenettel kilépett kb 30-40perc után 2szer is a játék... (nem shotoltam le, majd ma... ha nem változik) végülis nem vetett vissza, mert elég sűrűn ment: valaki kérdezte, hogy működik a mentés: hát amikor felvillan a sarokban a játék ikonja, akkor ment épp
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...
ismétlem magam: a játék rohadtul bejött nekem is... a képi világa egyedivé teszi teljesen (tetszik, hogy jól elkülönülnek egymástól a tárgyak meg minden és nem kell guvvasztani a szemem) a zene is fergeteges meg a skillrendszer sem tűnik rossznak... csomó lehetőséget látok benne... 1bosson vagyok eddig túl, de hangulatos volt ez a harc is
egyedüli furcsa dolog az ugrás: akkorát ugrik a karakterem, mint egy szöcske
ma szerintem ráhasalok megint és 1-2órát belegyúrok... jah és az alatta levő motor úgy össze van rakva, ahogy kell... csak úgy fütyül a játék a konfigomon, fullon... jó ez az ue3 
a fallout3 egy kicsit csalódás volt nekem, de ez a játék most kárpótol mindenért... megéri a pénzét, tényleg... ha jól számolom, ez az első 2009-es játék, ami megfogott: wolfenstein, fear2 és társai gyorsan el lettek felejtve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alternatív kriptopénzek - Raptoreum bányászat (CPU)
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...