Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

nekem is nagyon bejött a játék... a problémám viszont fennáll még mindig, de tuti szoftveres... valami hülye hibaüzenettel kilépett kb 30-40perc után 2szer is a játék... (nem shotoltam le, majd ma... ha nem változik) végülis nem vetett vissza, mert elég sűrűn ment: valaki kérdezte, hogy működik a mentés: hát amikor felvillan a sarokban a játék ikonja, akkor ment épp :) (max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...
    ismétlem magam: a játék rohadtul bejött nekem is... a képi világa egyedivé teszi teljesen (tetszik, hogy jól elkülönülnek egymástól a tárgyak meg minden és nem kell guvvasztani a szemem) a zene is fergeteges meg a skillrendszer sem tűnik rossznak... csomó lehetőséget látok benne... 1bosson vagyok eddig túl, de hangulatos volt ez a harc is :) egyedüli furcsa dolog az ugrás: akkorát ugrik a karakterem, mint egy szöcske :) ma szerintem ráhasalok megint és 1-2órát belegyúrok... jah és az alatta levő motor úgy össze van rakva, ahogy kell... csak úgy fütyül a játék a konfigomon, fullon... jó ez az ue3 :K

a fallout3 egy kicsit csalódás volt nekem, de ez a játék most kárpótol mindenért... megéri a pénzét, tényleg... ha jól számolom, ez az első 2009-es játék, ami megfogott: wolfenstein, fear2 és társai gyorsan el lettek felejtve...

Új hozzászólás Aktív témák