Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westlake
üzenetére
hm. végülis!
bár fura lenne, ha vagy 100 fegyót eltudnál cipelni...
majd kiderül, ha befejezem énis 
(#499) Djroberto: annyit tudok, hoyg valszeg jobb, mint amit az előbb linkeltek. de érdemben ne várd, hogy hanyatt essek. most vagyok lvl30.
és használok még lvl19-es fegyót is
.....
de ha a számadatokat nézem, jó fegyók! -
Djroberto
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nem tudom,nekem már elég sok,de még mindig talizok ilyen upgrade vmiket.
na jók a pityuk? amiket feltoltam képnek?
-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
en ugy gondolom, hogy eben a jatekban nincs olyan, hogy maximum.. lehet, hogy van benne szintkorlat, de ahogy elnezem, egy generator a szintadnek megfeleloen osztja a szornyeket, a targyakat, es az xp-t.. ezeket elmeletileg akarmeddig lehet szorozni..
aki akar jonni linkelni, az irjon mar ram msn-en.. vagy akarhogy

-
qwer121
csendes tag
Hello
Nekem előjön egy hibaüzenet féleség az nvtt.dll nevű fájlal.
Mi kell csinálni? Ha valaki tudja , segítsen légyszíves. -
Voyage
aktív tag
Ez micsoda:

???
Én a Brick csávóval vagyok, ennek is van ilyenje?
-
qwer121
csendes tag
Hello
Nekem előjön egy hibaüzenet féleség az nvtt.dll nevű fájlal.
Mi kell csinálni? Ha valaki tudja , segítsen légyszíves. -
Voyage
aktív tag
Már kezdek idegbeteg lenni emiatt: Bone Head's Theft
Bárhonnan lövöm, akkor is meghalok, gránát, erős sniper, SMG, akkor is megdöglök...
Az udvaruk körül van a sziklák között fent a magasba ilyen sétány szerű, palákból. Oda kívülről, hogy tudok feljutni?
-
Djroberto
tag

No én ezeket használom felváltva...
-
Djroberto
tag

-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bárki használhat bármilyet.
Én a soldierral vagyok. Neki van olyan upgrade-e amivel meg lehet növelni a fegyók tárát
Most egy 18 táras sotival ami savas olyat osztok hogy semmi se marad életbe
Már eladtam de volt 12es táras sniper is
A mostani siperem csak 3 lövetű de brutális sebzése van. Amugy meg pisztolymán vagyok és azzal osztom a népet kegyetlen 
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ezeket csak hurcolom magammal, nem használom, van jobb - viszont eladni nem akarom, mert ilyeneket soha többet nem találok.

-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a fegyverek szerintem nem kasztkorlatosak.. vagy tevedek?

-
westlake
félisten
este megveszem a jatekot (mert megerdemlik!) es kiprobalom a coop modot.. csinalok szervert, amihez lehet csatlakozni

-
válasz
Djroberto
üzenetére
ha az inventoryban, ami TAB-ra jön elő egy fegyver képén vagy nevén nyomsz egy jobbklikket, felajánl 3 lehetőséget, ott van a save screen, vagy ilyesmi is. a képet pedig a doku/my games/borderlands/willowgame/screenshotsba menti a c: -n. bmp lesz, jó nagy, én fotosoppal kivágtam és jpegbe mentettem, így csak 100kb egy kép.
-
Djroberto
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát nekem nem megy,le tudnád írni pontosabban,nem vagyok láma,de most vagy nem fog az agyam,vagy nem tudom.
-
westlake
félisten
válasz
vinacarlos
üzenetére
nem mindig a pontosan a jelolesnel van a megtalalando dolog..
-
vinacarlos
tag
Tudtok segíteni? Még az elején a T.K.'s Life and Limb küldetésnél elakadtam. Nem találok a megadott helyen semmit. Angol fórumon olvastam olyat, hogy újra kell kezdeni a küldetést, de azt sem találom hol lehet.
Ha volt már szó róla, bocsi. -
-
Djroberto
tag
Hogy csináltok képet a fegyverekről? sima print screenel?
win 7 alatt nem akar működni. miért?
-
válasz
Depression
üzenetére
Ha jól emlékszem Trash Coast-on volt, igen ott, abban a táborban, ahol kiengedtem Crazy Earl "kutyuliját"
a ketrecből. Egy ládában egy sátor mögött a tábor közepén. De azt nem tudom, mennyire szórja véletlenszerűen ezeket a cuccokat. -
westlake
félisten
nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek.. -
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ott jártam már, az jó lesz. Utána következik a Salt Flats, az után a Crimson Fasts, most ott vagyok, de maradok is egy ideig, mert most már dolgoznom kell.

-
Djroberto
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
meg mutatnám,de ez a fos windows 7 ha print screent csinálok egy fekete képernyőt mutat csak.
valaki vmi ötlet?
-
válasz
Depression
üzenetére
Én eddig ezeket találtam, lvl34 vagyok
ez kb. egy rakétavető, örök lőszerrel
ez itt lent 8-szoros szorzóval értendő, szóval 1184-et sebez, viszont nagyon szór, és NAGYON lassan tölt, kb. egy sotinak felel meg
ezt a stukkert pedig az előbb kukáztam, na ilyeneket nem használok, van egy gyengébb, sorozatlövő, távcsöves, viszont savval durvábbat sebez
érdemes az elejétől ugyanazzal a fegyverfajtával nyomni, mondjuk 2-re gyúrni, (a hunternél alapból pisztoly+sniper) mert a magas weapon proficiency később nagyon hasznos tud lenni.
-
Depression
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ezt valamelyik küldetés adta nekem. Az ilyen vackokat azonnal adom is el, egy ennél gyengébb, de elementális fegyver többet sebez.
Mennyi ufo fegyver van a játékban? Érdemes arra rágyúrni?
-
TTomax
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tudom értékelni a jóféle snipert...Nekem most egy olyan van ami 233-at sebez...lvl19-es hunter vagyok jelenleg,de néha aludnom is kéne...alig tudom abbahagyni...
Amugy tartok még egy sörtést a baltás rámszaladóknak,meg egy kis aranyos villamost pisztolyt ami nem sebez sokat de pajzsot azonnal legkapja,és 3-5 másodperc rángatozás garantál,meg addig a headshot is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beri
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Érdekelne hol esik az a fegyver

-
TTomax
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az a csipa elég komoly....

-
Erdei88
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Olyan rakétavető vagy mi nekem is kell aminek 1000es damage van
Amúgy nagyon jó játék, én már level 33as vagyok. Coopban toljuk és nem tudjuk megunni, durva függőséget okoz ez a játék

-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jaaaa, köszi, akkor mostmár megy a biznisz

Az a poén ezzel a csávóval, hogy mikor ezek a 10+ szintű kutyadögök kinyitják a pofájukat, és meg belelövök egy 120-es sebzésű sniperrel felrobbannak

-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én távolról vagyok a király, egyértelmű volt hogy ő az emberem

Amúgy hogy és hol lehet értékesíteni a felesleges fegyvereimet?
-
Gergello
addikt
Az első helyszínről hanyas szinten érdemes elmenni?
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ez jó oldal
kár h te linkelted
hétvégén ajd én is ráfekszem a gamre, rem már lesz időm rá -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is a sniperes csávókával vagyok

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
köszönöm

átértem énis. acid puskákkal hatásosabb voltam
.....
gyorsba vissza New Haven-be, leadtam a küldit, lvl30lettem
...ki is léptem gyorsan...
2 órája szaroztam Old Havenben.. Nem ment minden simán, na!
egyedül én nyomom Mordecai-al?
....
a fegyó listád is szép. egyszer nekemis lesz ilyen arzenálom....
(#433) Djroberto:helószia. Te hol is tartasz? screen-t pls. köszi

-
Djroberto
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sry de ezek nagyon gyenge fegyverek

-
Kareszovics
addikt
-
tome.jr
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez az Old Heaven nagyon durvának ígérkezik
Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.Azt nem értem, hogy pl 183 damage pisztoly az mire jó ezen a szinten. Én most lv21 vagyok és nekem is van egy elefánt ölő hosszú csövú puskám 270es sebzéssel, csak nincs rajta távcső.A tied nem sokkal sebez többet és nem látom, hogy tudna valami spéci dolgot

Az 1k-t sebző rakétavető viszont nagyon állat

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
ezeket a képeket hogyan loptad? alt+prtscrn, vagy van hotkey?
-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Voyage
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Dehogy.
Ők merre vannak?
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Megléptem LV31-et.
Old Havennek kis híján beszartam, annyira durva volt. 
Majd ha lesz időm linkelek fegyókat.

-
Voyage
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom, hogy utolsó-e, de ameddig ezt nem csinálom meg, nem kapok másikat.
Nincs hova menjek gyúrni.
-
Voyage
aktív tag
Úgy próbáltam, de gőzöm nincs melyik a legerősebb, és már a kp-m is elfogyott, mert annyiszor megöltek, hogy már ha meghalnék, nem tudom mi lenne, 140kp-m van, eddig 155-t vont le, mikor meghaltam.

Olyan sniperem van, hogy 12-t lő, de ilyen tüzes vagy mit, és nem igazán lő messzire, és nem is valami pontos.

Nem találtam sehol olyan fedezéket, ahol ha legugolok ne találják el a fejem.
Feküdni nem lehet valahogy, mint pl a CoD-okban?
-
Voyage
aktív tag
Jeeee.
Kösz.
Már gondolkoztam rajta, hogy milyen szobám nincsen, mi baja van?

De van most egy olyan küldi, hogy bone head kill vagy mi, a lényeg, hogy van 3 boss egy helyen, egy kis udvarban. Hiába lövöm, amennyi ideig tudom lőni, azalatt épphogy leveszem a pajzsát, de közbe ő meg kilövi az egész életem. Hiába van 210 életem, meg 80 pajzsom, ők 3-an, meg egy bandit killer olyan erősen lőnek, hogy rögtön meghalok, egyet se tudok megölni belőlük.
Ilyenkor mi a teendő?
Már elfogyott minden, amit tudnék csinálni ezen kívül.
-
Voyage
aktív tag
Az mit tud, hogyha akarok pajzsot, vagy fegyvert venni, azt írja, hogy nincs elég "room"-om?
lvl 9-es vagyok, lvl 7-es cuccot akarok venni, de azt írja, You don't have enough room.
Semmit nem tudok így venni, csak lőszert. Pedig van vagy 6000kp-m...
-
- = Zk = -
félisten
hát igen. jogos

apropó, akinek küldikkel gondja van, vagy egyébbel, íme egy link:
Borderlands Wiki
ha volt, bocsánat

-
GreenGuy
tag
Nálam az év játéka,a legutóbbi Falloutot izomból veri
. -
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha itthon lennék, és lenne időm játszani már kétszer végigvittem volna, a megjelenés napján kezdtem játszani...

-
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én kérek elnézést
Hát lehet hogy ott a noti a szűk keresztmetszet. Régebben és is játszottam sokat notin, de arra mindig felhívták a figyelmet a játékok dobozán, hogy egyes notebook-on nem feltétlenül fog tökéletesen menni. Játékra szerintem desktop.Gondolom mindent maxra állítottál. Ha visszaveszel a grafból nem lesz stabilabb az fps? Esetleg a depth field-et kapcsold ki. Mióta nálam be van kapcsolva azóta folyamatosan magasabb fordulaton megy a venti, tehát ez nagyon izzasztja a kártyát.
-
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az elég kellene legyen. És milyen VGA-val tolod?
-
DerStauner
senior tag
lvl23 vagyok, és kellene valami normális pajzs. mert a jelenlegi lvl16-os, 270akárhány védelmet ad. még elég, de azért jó lenne egy jobb. hol lehet venni? ja, new haven-ben vagyok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd kiderül, ha befejezem énis 

.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...
Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.