Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
aza baj az elöbb már ellötem 1 csomo mindent
megprobálom sniperrL
köszi -
qdak
addikt
köszze meglesme majd a madarat.
most vmi böszmenagy psyho nál vagyok ami gránátot dobáll közben jonnek a baltás vackok is, fogalmam sincs mit csinjek vele :S miota lementem ide a földalati részre kcist megváltozott a hejzetelfoyg a $ a löszer csomoszor meghalok, nagyon durva lett az elejéhez képest, ja és vannak jo fegyóim de nem engedi használni őket :S
vmi tipp h mit csináljak vele ? -
PaJa1
őstag
Én olyan 25ös szint környékén találtam egy sárga stukkert, annak az a speckó tulajdonsága, hogy nem 3at, hanem 5öt lő. "two bbullets make the difference" valami ilyen szöveggel
Csak sajnos a tára 3as sorozathoz van méretezve, így utoljára csak 1 töltényt lő ki...Gamerangeren PaJa1 néven vagyok megtalálható. Aki még játszik Borderlandset gamerangeren keresztül az nyugodtan felvehet, hátha tudjuk majd coopban játszani.
-
Womb
senior tag
Nem tudod állítani.
A scoped rifle-ok, cobrák stb. hármas sorozatokat adnak le, viszonylag pontosan és gyorsan, ez bennük a lényeg. A többi gépfegyver általában egyes lövés, hosszú és rövid sorozatokat is le tudnak adni (a kattintásodtól függően), viszont nem olyan pontosak, és lassú a tüzelésük is.
Rifle-oknál a pounder csak egyes lövést ad le, viszont azt pontosan, viszonylag nagyobb sebzéssel. -
Monya78
veterán
Hunter madarával mire mész?
Próbaképp reseteld le a skillpontjaidat (ahol az embered szinösszeállítását ill, teleport ugrást csinálod)...és rakd a pontjaidat a skillfa középső azaz madaras részére, és próbáld ki...

Ha találsz különböző artifactokat akár a madaradnak különböző tipusú sebzést is tudsz adni. -
qdak
addikt
hell0 hogy tudom állitani azt h a fegyó ne 3asával lőjön
nincs olyan gomb ami a lövésmódot álitaná a menuben :Sja és a madárral mire megyek ?

-
sasa134
addikt
eljha, hétvégén kezdtem el a játékot, és így munka után hazaérve nagyon jó kikapcsolódás...nagyon tetszik, rendkívül addiktív!

most lvl15 vagyok, épp a bánya küldin vagyon túl, de legszívesebben állandóan nyomnám...Nálam óriási meglepetés a gém, az MWF2 is itt pihen a gépen, de most a Borderlands az úr!
-
PaJa1
őstag
Én Gameranger-t használok.
-
MMIK
csendes tag
Hogy lehet interneten játszani másokkal írja le valaki légyszi
-
Zolás
addikt
Elvileg kijött az uj pálya dlc. Valaki nyomta már rajta? Továbbmegyünk lvl50-nél vagy nem?
-
Womb
senior tag
-
RAVENTWX
csendes tag
Hi!
Egy keveset már nyomtam a játékban, de még nem eleget... (Lvl 33)
Old haven kifog rajtam...
A Junkyard nevű helyet nem találom, pontosabban a küldetéshez szükséges kapcsolót...
Kb. 3 napja (realtime-ba 6-7 óra) itt bóklászom, de semmi...
Valaki segítene???
Lassan feladom, de jó lenne az összes küldetést teljesíteni...
Pls!!!
-
Ricsi555
csendes tag
válasz
Ricsi555
üzenetére
Helló!
Nálam a Borderlands 5-30 perc játék után mindig úgy fagy ki hogy fekete képernyő hangot még hallom és onnan már csak reset. Már próbáltam drivert frissítést C++ újra telepítést... mindent amit csak találtam.De semmi sem működött.
A gépem:
VGA: Radeon HD 4670
CPU: Athlon x2 64 5050e
Ram: 2*1GB
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.
Erre még valaki a túlmelegedésen és a régebbi driveren kívül? -
S e t h
nagyúr
Nem tudom bug-e amivel találkoztam avagy vmi más, de nem tudom tovább jutni az egyik küldetésben.
Salt Flatsban vagyok és a küldetés címe Final Piece és Baron Flynt kellene megölni.Elpusztítottam négy darab homokfutóját, majd bejutottam ,viszont ezután el kellett mennem itthonról és most akartam folytatni, viszont a kapu le van zárva.
A küldetésben viszont ki van pipálva, hogy el vannak pusztítva a homokfutók.
MIként tudok bejutni, vagy vannak ismét futók ameyleket el kell pusztítani? -
Gergello
addikt
Most kell majd mennem Old Heavenbe az archeológus csaj clapptrapjért. Eddig minden küldit megcsináltam, most is van vagy 5 aktív mellék küldi. Kb mennyi van még a játékból, ha így folytatom? Nem időre gondoltam, hanem valami százalékra vagy legalább hány főküldi van még?
-
Ricsi555
csendes tag
Az everest szerint a kártya használat alatt kb.: 45-47 fokig megy fel.
Próbáltam már egy 9.8-as 9.7-es és 9.11-es catalyst is. Ja és arra nem tudsz valami választ hogy a control center miért nem érzékeli rendesen a ventilátor telejístményét? (pl: felhúzom a hűtést 80%-ra és azt mutatja h az aktivítás 12 vagy 0%) -
BalaNce87
addikt
Hogy kell legyőzni az óriást? gárnátkat dobál állandóan, elugrani nem lehet előle, másik ami zavar hogy ok ha meghalok a töltényem kevesebb lesz mert előtte használtam erre az izére, de hogy az ő élete meg felnő mindig az elég gáz...
-
Ricsi555
csendes tag
Helló!
Nálam a Borderlands 5-30 perc játék után mindig úgy fagy ki hogy fekete képernyő hangot még hallom és onnan már csak reset. Már próbáltam drivert frissítést C++ újra telepítést... mindent amit csak találtam.De semmi sem működött.
A gépem:
VGA: Radeon HD 4670
CPU: Athlon x2 64 5050e
Ram: 2*1GB
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm. -
TomiLi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jah sorry!

Hát egyik gyártó sem szent az tény! Nem szídni akartam én, csak ez az általános lép az atiról... egyik sem tökéletes... Az árakat illetően meg jó a meglátásod! - Sajnos ...
.Na befejeztem, mert tényleg kapunk 
-
- = Zk = -
félisten
nevemben ne beszélj, pls!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
lehet szidni őket ezért, de az nV sem kutya. lássuk be, mielőtt flém végett kikapunk
megértem az atit. eddig kullogtak az nV mögött, most fordult a kocka. na bumm.
de még mindíg megfizethetőbb, és kifizetődőbb egy "új" technika, mint egy 3adjára átnevezett "csomag"
én az 5850-et nézem, az jó áron van. elfogadhatóü, hogy finomabb legyek...
de pl az árazás végett nem az ati a hibás, hanem az nV. nincs mit kiadniuk, ami lenyomná az ati árait. ennyi!
aztán, hogy magyarországon mi miért ilyen drága, azt ne itt csevegjük szvsz
....ha feltalálnám a 2dl vizzel működő autót, én sem 2 forintért adnám

-
TomiLi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen és köszönjük neki az írást!
Nekem ez tette fel az i-re a pontot, hogy ne vásároljak 48xx vga-t, inkább várok egy picit és 5xxx valamelyikét...És ati-ra szokták mondani, hogy felhasználó barát.....
(Mondjuk ezt az áraira, de jelen esetben ez sem igaz....)
Elég gusztustalan dolognak tartom, bármennyire is fogyasztói társadalomban élünk..... -
TomiLi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajna ilyen biznisz' !
Részlet az írásból: Ugyanakkor azt is láthatjuk, ami megint csak a driver szándékos avultatására utal az ATI részéről, hogy a HD48xx sorozatra írt utolsó driverrel (9.9) rögtön gyorsul a megjelenítés.

Persze ez nem a megjelenítés hibáit ecseteli, hanem azt, hogy az újabb driverekkel egyre lasabbak lesznek a 48xx szériás kártyák....Na ezt nem tudom, hogy duplázta most meg

Én az előző hsz.-t szerkesztettem és nem azt írta át, hanem újként rakta be....
-
TomiLi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajna ilyen biznisz' !
Részlet az írásból: Ugyanakkor azt is láthatjuk, ami megint csak a driver szándékos avultatására utal az ATI részéről, hogy a HD48xx sorozatra írt utolsó driverrel (9.9) rögtön gyorsul a megjelenítés.

-
TomiLi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A játékról semmit nem tudok, de 5870 topikban sokszor esett szó arról, hogy az újabb driverekkel a 4xxx széria egyre szarabbul teljesít....
Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom, de azért mert nincs Ati vga-m.... -
bizo13
csendes tag
engem is a képregény grafika ilyesztett el a játéktól de hogy olvastam a topicot igy már jónak tünik

-
Zolás
addikt
Felraktam a 9.10es drivert és helyreállt a rend a grafikában. Azért ez egy kicsit fura még sose volt ilyen bajom egy ati driverrel sem.
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Honnan szeded le a régi drivert?
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most hogy ujraraktam nekem is ilyen. Szóval ha tud valaki valamit az jelezze

Nem most raktad fel az uj catalystet? Én azon gondolkodom hogy az zavart be

-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Le kell parkettázni a helyiséget, a falra meg tapétát tenni. Utána egész kis pofás lesz az üzlet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Driver reinstall? Esetleg régebbi driver? Olvastam, hogy régebbi ATI kártyákkal szopás van az új driverek alatt.

-
BalaNce87
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
igen arra írtam hogy csak bekapcsolni lehet, alapból ki van kapcsolva, de mint már előbb írtam valószínűleg így írták meg hogy 62 a max.
-
PaJa1
őstag
Nekem is ez volt, most 33-as vagyok.
Beléptem egy multiba, és a játék végén voltak a tagok, ott léptem 15 perc alatt 8 szintet ...
Most folytatom a saját küldijeimet. Nagyon sok értelme nem volt, hogy ott lépegettem a szinteket. Most így is kb 36os körül fogom befejezni a PT1et. Fegyvereim sem lettek jobbak, mivel amiket ott találtam azokat nem tudom használni. Csak több pénzem lett, de a pénzzel az előző végigjátszásban sem volt gondom, szóval csak kidobott idő volt amit a magas szintűekkel töltöttem.Nekem is volt olyan, hogy nem tudtam betenni valamit elementál témát a speckó skillhez, szerintem azért volt mert már megvan.
Balance,
Ha nagyobb terepet kell megjelenítenie akkor leeseik az FPS. Nekem általában 40 körül fut, de ha úgy fordulok, arra nézek amerre nagyon nagy még a táj, akkor leeseik 20ra. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok a vsyncet kitudnám kapcsolni valahogy? mert itt csak azt találtam hogy lehet bekapcsolni, a config fájlba látom hogy nincs bekapcsolva de 62 fps a max amit tud de vmikor magától leesik 35-40-re is, ha jól láttam unreal engine, meg a grafika se a legszebb, szóval ez így nem vmi jó.
-
Womb
senior tag
Tud valaki hasonló játékot, mint a Borderlands?
A Hellgate: London-on kívül.
Köszönöm! -
Zolás
addikt
Nem tudja valaki hova rakja a mentéseket a játék?
Ujra kellett raknom a wint mert meghótta magát szegény és ujra kell istallnom a játékot is. De azért a karaktereim meg a mentéseim remélem megmaradnak
-
S e t h
nagyúr
VAn egy corrosive artifactom, level 20-as, és hunterek használhatják.Én 25-ös szintű hunter vagyok ,de amikor rákattintok, mindig azt a választ kapom ,hogy nem használhatom, ennek mi az oka?
-
tome.jr
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Turettet neki.

-
Depression
veterán
Eljutottam végre lvl50-ig, de képtelen vagok legyózni valami lvl50 brother mutha engineert.az összes pénzem ráment (kb. 3M), de sniperrel reménytelen.
-
tome.jr
addikt
Pt2-ből kicsit visszamentem fegyvereket tesztelni pt1-be. Crazy Earl kiszabadított Scrappy-ja időközben megnőtt és már le lehet gyilkolni

-
Monya78
veterán
Sziasztok...
Single üzemmódban, most járok az Old Haven részben, az első küldetésben az Apartment Distric feladatnál nem tudom mit kell csinálni, a térkép egy utcarész közepére mutat...ott nincs semmi amit fel lehetne venni, vagy benyomni, vagy ilyesmi...
mi lehet a megoldás...?
Köszi
-
tome.jr
addikt
KIpróbáltam a third person módot. Hát elég érdekes, nálam hátrafelé lövi ki a lőszert, szóval használhatatlan ez az opció
Másnál működik normálisan? 
-
naksys
senior tag
Valakinek van válasza a kis zizegő fekete pontokra??
-
-
tome.jr
addikt
Most értem a végére a pt1-nek. A vége kicsit el lett cseszve, valami ötletesebb befejezést is kitalálhattak volna. Kíváncsi voltam a pt2-re ezért belefogtam bár kicsit húztam a számat, hogy ugyanazt mégegyszer.... Az első pár bandita szinte öngyilkos lett a fegyverem előtt olyan könnyű volt őket leszedni, viszont a 4. küldinél amikor meg kell javítani a healing automatát, olyan skag mászott elő az egyik odúból, hogy alig győztem rohanni előle, az eddig csodafegyvernek hitt cuccaim sz@t sem értek ellene. Jó lesz ez a pt2. Brutál erejű és új külsejű ellenek
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével. 
Valaki esetleg nyomja már a pt3-at?
-
- = Zk = -
félisten
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha ezeket a parancssorokat beírtad akkor muszály hogy legyen vsync hacsak a vidkari beállításoknál nincsenek mindenképpen ki állásba kapcsolva.Habár ilyenről még nem hallottam de itt a PH-n bármi megtörténhet.
Ha nem megy sajnos a Stalker bekavar a gépedbe és vsync anomáliákat produkál. Le kell gyakni a főellent hogy helyreálljon a rend a gépeden
Amugy ha belépsz a játékba és Ö vagy Ő betüt írsz a beszédbe felugrik a konzol vagy valami ami annak látszik. Na ott még próbálkozhatsz.

-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
[link]
tessék frissen a PHról
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én a játékban parancssorral kapcsoltam be mivel szoftveresen nem mindig akarja.
Vagy érzékeli hogy olyan jól megy a karid hogy nem kell és inteligensen kikapcsolja magától. Fogj rá egy savas rakétavetőt hátha eszébe jut hogy ne okoskodjon és visszakapcsolja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megprobálom sniperrL

Csak sajnos a tára 3as sorozathoz van méretezve, így utoljára csak 1 töltényt lő ki...

.Na befejeztem, mert tényleg kapunk
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)