Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
lecseréltem a VGA-mon a hűtést, azóta a Borderben nincs vsyncem
....
azelőtt volt, most nem van....valami ötlet?
kikapcs-bekapcs meglett próbálva. -
S e t h
nagyúr
Megvettem ma az első modot, viszont hiába aktiválom, nem látszik semmi módosulás a skilleeken, ugyanazon értékek maradnak, ennek mi az oka?
-
-
S e t h
nagyúr
Nem nagyon szoktam használni más fegyvert ,csak amire skilleim is vannak, mert abban a hitben volta m,hogy más fegyverek használatakor vmi büntetést kapok pl sebződés vagy pontosság csökkentés.
Ezek szerint pl közelharcban nyugodtan vegyek elő vmi keményebb shotit vagy smg-t? -
Womb
senior tag
Az az igazság,hogy bármelyik emberkével is nyomulsz, kell legyen a hátizsákodban egy sok lőszer/mp köpő, iszonyat gyorsan újratárazós, viszonylag nagy tárral és pontossággal felvértezett puskinod.
Ezt az SMG-k és a xyRifle-ok tudják.
Sniperek, coltok, pisztolykák elvéreznek, a sátgán is csak félmegoldás sokszor. -
S e t h
nagyúr
Hunterrel nyomulok, 19-es szintű vagyok ,de az arénában igen nehezen küzdök meg az ellenfelekkel.Mivel itt nem tudom használni a snipert ,közelharcban szinte azonnal legyaknak.
Az egyik küldetés után a kaptam vmi modot, ami viszont számomra mintha nem adna semmit, mivel azt a skillet már kimaxoltam 5-re, de mivel ezt kaptam , nem kellene látszódnia plusz egynek még?(mert nálam semmi)
-
PaJa1
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Szabadon eddig is kóvályoghatott és a küldiket is nyugodtan felveheti még mielőtt befejezné a sztorit.
Én haverral játszom, de nem nagyon halad mert sose érünk rá egyszerre
New Havenig jutottunk. -
naksys
senior tag
nálam kis fekete kockák zizegnek a grafikán...
másnál nincs ilyen graf hiba?? -
Depression
veterán
Ez így, ebben a formában nem igaz. Az utolsó küldetést megcsinálva kapsz egy videót és egy jó hosszú listát a készítőkről. Utána visszatérsz a pályára, és szabadon kóvályoghatsz, a kimaradt küldetéseket is bepótolhatod. És megjenik a menüben egy playtrough 2 lehetőség is, amikor kezdődik előlről az egész erősebb ellenfelekkel.
-
tome.jr
addikt
lv34 vagyok, már csak egy küldetés van, találjam meg Tannist. Ez lesz az uccsó vagy ezután ad még újabbakat is?
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Júú tényleg, tegnap az ON-ba be is írtam hogy 999 napos lettem
Köszi! 
És igen, csak az onlány módhoz kell asszem

Nem próbáltam ugyanis a single-t, de szerintem oda nem kell
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A játékhoz frissítés

Online módban nem engedett tovább menni, ezért hát leszedtem, installálnám, egyik lokalizáció se jó, akkor maradunk az ncore-os verziónál, amit csak simán be kellett másolni a játék mappájába, dll hibával kidob (vagyis el sem indul) a játék, mondom fasza
-
Izé, már nem azért de jó lenne ha megnéznéd kicsit a fegyvereket és nem kezdenél el mondjuk ész nélkül cheaterezni...
Nézd csak meg azt az SMG-t amit bevágtam nemrég. Majdnem 14 lövést ad le 1 mp alatt, a lövedékek darabja üt 181-et, plusz erre jön a fegyver bónusza, de akár hagyjuk figyelmen kívül akár csak a fegyver skillekből származó bónuszokat. Ha csak 13 lövéssel számolok az több mint 2300 sebzés _1_ mp alatt és akkor még sehol a fegyver sebzés bónusza, a weapon proficiency bónusz és az egyéb képességekből (tanulható és modulból) szerezhető bónusz.
Nézzük bónuszokkal a minta fegyvert:
-66% magából a fegyverből
-30% weapon proficiency
-20% skillből (high velocity)
-32% class modból (csak mert pl most ezt a gyengébbet használom, de ez ad a high velocity skillre további 3 szintet ami további 12% sebzést jelent).Summa summarum, csak a saját butaságotokon húztátok fel magatokat mert eszetekbe sem jutott, hogy sokkal kevesebb az effektív hp-tok mint bármelyik lénynek és, hogy milyen erősek is tudnak lenni a fegyverek.
Mivel nem tudom a játék, hogy számol ezért csak adjuk össze a bónuszokat:
Ha jól számolok akkor ez csak 160% (66+30+20+32+12) ami végeredményben olyan lövéseket eredményez aminek darabja üt tisztán 289,6-ot és ebből kell 8 lövés (mivel 7 épp nem elég) amit nem egész ~0.58 mp alatt lead a fegyverem, hogy leüsse a nettó 2050 egységnyi pajzs+életerőt. Egy fele ilyen erős fegyverrel is alig 1mp alatt kivégezlek, akkor hol itt a cheat? Nem kell ide semmilyen, hogy egy szempillantás alatt végezzek veled. Mint írtam korábban: pont az ilyen fegyverek ölik meg a dulezést. Azt maximum pisztolyokkal érdemes csinálni (ismétlő vagy revolver) ami 50-60 körül üt, nincs burst és hatalmas tűzgyorsasága, hogy sokáig tartson a küzdelem.Nekem simán frissítette a steames verziót amikor elindítottam a steamet, pont úgy ahogy kell.
-
pohár
félisten
Nektek enged frissíteni?

Nekem egyik verziót sem engedi feltenni
-
- = Zk = -
félisten
-
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Már van 6os cuccom a soldierhez is. Corrosive és shock elements.
Ma kihivott duelre egy igazi csiter
El se hiszem ha nem velem történik.
Ugyanugy lvl 50 volt mint én csak a csajjal nyomult . Addig csapkodott hogy belementem a duelbe. Na mire egyet lőttem volna már meg is haltam
. Még körbe se vett a pajzs meg semmi extra lövés se dördült és vége is volt. Na mondom anyád büszke lehet rád.
Ezt megcsinálta a lvl50es room nyitó hunter csávóval is az meg olyan ideges lett hogy kikapcsolta a gépét szerintem. Bakker ebben a játékban csalni szerintem kegyetlen hülyének kell lenni hozzá.
Onnan gondolom hogy csalt mert amikor ugymond lelőnek lesz egy hosszú csik az életedből ami visszafelé csuszik és ha közbe ölsz akkor életbe maradsz. Persze duelbe ha idáig lőnek akkor vesztettél és vége a duelnek azt annyi. Na ez a csik rögtön nullára ment!!! Egy másodperc alatt!!! Namost 1150es pajzsom és 900as healthem van. Nekem nehogy valaki azt mondja hogy a csajnak van akkora skillje hogy ekkorát üssön
Még ha az izomhegy lett volna és ütött volna. Abba is hagytam olyan ideges lettem.Sajna nincs egyetemista ismerősöm. Pedig jó lenne.
-
válasz
Depression
üzenetére
Az első végigjátszásnál van 10 claptrap amelyek adnak bővítőt, a másodiknál is lehet szerezni azonban ott már csak esélyed van rá, hogy kapj (a bővítő ikonját rakja ki jutalomként de random ad valamit ha nincs szerencséd akkor nem) de a wikis oldal ellentmondásos ez ügyben, szóval 10 darabot biztosan lehet.
Nekem pl. eddig egyetlen darabot nem sikerült szereznem a 2. végigjátszás során. -
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Azt hiszem én is bajba leszek ha lejár az RC

Mivel nem warezolom a Winemet nem akarja a Mikrosoft ingyé odaadni az RC-t? Jó nekem angolul is csak menjen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Depression
veterán
Az semmi.
Nálam néhányszor lefagyott a játék. Néztem, hogy most mi van? Nyomtam egy alt+tab-ot, és a win7 kiírta, hogy ati driver is not responding. Alt+tab-bal vissza, és játszhattam tovább. Imádni való ez a win, gyűjtök is rá ezerrel, hogy legkésőbb márciusban meg tudjam venni. (akkor jár le a próbaváltozat) -
Radnix
senior tag
válasz
engineeeer
üzenetére
Köszi, megpróbálom, de érdekes, hogy előtte pl a Risen-t zökkenőmentesen végigtoltam

-
Radnix
senior tag
Üdv!
Sajnos problémám van a játékkal.
Telepítettem, nagy öröm, zökkenőmentesen elindult a játék, (kár hogy a reklámokat nem lehet skippelni).
Kiválasztom a karaktert, kiszáll a buszból, és akkor be akarja tölteni a pályát (gondolom én), meg is jelenik a töltő screen, de kb 5 mp alatt megfagy azzal a hibaüzenettel, hogy:A(z) Borderlands hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
A hiba paraméterei
AppName: borderlands.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: borderlands.exe
ModVer: 1.0.0.0 Offset: 009f7452Windows XP van a gépen.
Valaki találkozott ezzel már, vagy esetleg valaki segítene orvosolni a problémát? Az újratelepítés sem segített sajnos.
E6750 4g ram 8800gt, semmi sincs húzva. -
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
after nov.28
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem vagyok hívő de élvezném

-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mé most mit csináljak? lvl50 már unstoppable mód nincs értelme a fegyójkat lesni meg eladni mert nem tudod hova rakni a lóvét. Kb 1 hete lvl50 vagyok és most találtam egy olyan pisztolyt ami nagyobbat üt mint az előttelévő

-
- = Zk = -
félisten
" Mondjuk most gyüjtök fegyókat és multiba osztogatom a jó arcoknak. Hadd örüljön meg idegeskedjen lvl21en hogy mikor lesz mér lvl38 és használhatja "
szééép, mondhatom!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
énemg már mindent kibontok, megnézek, csakhogy legyen betevő falat a tarisznyámban
szerk:
Old Haven valóban copatós. acid puskákkal viszont nyerő vagy. -
tome.jr
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez jó hír, mármint hogy csak úgy nyüzsögnek a badass-ek.
Nekem az az egyik gondom a a játékkal, hogy ha beérek egy ellenséges területre ott viszonylag szétszórtan és kevés számú ellenfél van. Ez alól kivétel volt Old Haven, ott jópárszor megmekkentem, szinte rajzottak a rohadékok. -
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Már én is rég...
Kiakadt a számláló és vége
Mondjuk most gyüjtök fegyókat és multiba osztogatom a jó arcoknak. Hadd örüljön meg idegeskedjen lvl21en hogy mikor lesz mér lvl38 és használhatja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Depression
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nem hiszem, hogy a pénznek bármi értelme lenne, én fel sem veszem. Percenként találok 50k-es fegyvereket, de már azokat is ott hagyom.
-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Az igaz
,de az xp rol volt szo. -
mad1
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Egyenlo arányban,de ha erossebb karakter a tarsad,gyorsabban is fejlodsz.
-
Kareszovics
addikt
Tegnap kicsit belefogtam "Nightmare" fokozatba; nem is igazán erősek a mobok, hanem valami b@sz0tt sokan jönnek egyszerre.
Mondjuk ha jön 1-2 Badass monszta akkor bizony szégyen a futás, de hasznos...
Csak egyszer legyen egy normális Combat Fifle-m. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
Egy SG-s csávóval toltam kicsit co-opba, neki segítettem, lvl23, most mentünk New Heaven-be generátort kapcsolgatni

-
Depression
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem skill, hanem pajzs. Azért írtam, mert így a mod-ok szabadon maradnak. A pajzsok meg alapból gyengék, ott nem számít igazán a képessége.
Skillből nem létezik ami alapból gyógyít. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Depression
üzenetére
nemértem, na mind1.
melyik skilledet növelted, hogy az életed növekedjen alapból a maximálisra! egyiket sem?
Uraim, a Stalker CoP-ban is ilyen fejtő van

-
PaJa1
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát igen, UT motor... meg én nem is nagyon ismerek másmilyen ilyen méretű külszíni fejtőt.
-
Zolás
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem is hasonlit az alsóba nincs oszlop középen

Ez van UT3 motor de legalább csak az ilyen vájtszemüeknek látszik a csalás
-
Kareszovics
addikt
-
fpeter07
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Én akkor találtam meg mikor kaptam olyan sebzést, nemtudtam hová rakta, de meglett

-
Depression
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem a pajzsomnak (603-as) van quick health regeneration-je, az kb. a +7 health regenaration sebességével gyógyít, így a mod-ok szabadon cserélhetőek.
Tudtátok, hogy a skilleknél az első képesség extra sebzése választható? Ha a skill melletti bal ikonra kattintotok. Nekem 44 level kellett, hogy rájöjjek.
-
Siren-nél meg a phasewalk időtartama alatt lehet x % életerőt visszatölteni másodpercenként, de folyamatosan gyógyulni kizárólag a megfelelő pajzzsal vagy class moddal lehet.
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nézd végig a skill-treet a karakterednél de én még egynél se láttam ilyesmit.
Vagy olyan pajzsot találsz ami healel is vagy olyan cumót használsz. Illetve nekem a soldiernál van olyan skillem hogy ölésre gyógyulok és gyógyitok is a közelembe. -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jaaa... Hát jót kérdeztél, próbáld ki az a tuti

-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem Survival Class Mod-om van Mordecai-nál, azzal tölt vissza az élet

Vagyis kaptam valamit a hentesnél és azóta töltődök
-
- = Zk = -
félisten
csak valamilyen cumóval tudok életerőt regenerálni?...
vagy a skillek valamelyikének növelésével kitudom váltani ezt?
-
válasz
westlake
üzenetére
A szökőkút féle sebzés az éppen az amikor hat az elementális sebzés (legalább is én csak akkor láttam ilyet amikor tűz, sav vagy sokk sebzés érvényesült de ezt ugye jelzi is a számok színe), ráadásul azok stackelődnek így egyszerre ugyan abból a fajtából akár több is aktív lehet, persze az csak akkor igazán látványos ha gyenge fegyvert használ az ember még az elején mert akkor még nem halnak meg tőle gyorsan.
Amúgy az utolsó SMG igen csak jóféle a dúrva recoil reduction és accuracy bónusz miatt amivel hosszabb sorozatot is elég pontosan lehet elengedni és a sebzése is elég pofás.Miután végigvitted vagy éppenséggel közben van értelme a co-op-nak (mondjuk legalább pt2-ben) mivel akkor sokkal erősebbek az ellenfelek. Lehet menni arénázni (még nem volt módomban sajnos kipróbálni de a duelezést ezek a rendkívül erős fegyverek sajnos megölik mert 1-2 lövés és halott vagy

Egyszer beugrottam egy 4-es partiba, kettőnket beszorított egy toronyhoz egy halom hasonló vagy magasabb szintű spiderant és percekig lőttük őket mire sikerült kiszabadulnunk, azt pl. rendkívül élveztem. -
- = Zk = -
félisten
válasz
westlake
üzenetére
hát énmár baszhatom, az előző végigjátszást ilyen szempontból:c
ha visszamegyek, tuti nem lesz nálam a második végigjátszásra a talált fegyó
amúgy mégcsak most megyek a sivatagi autókázós részhez
....
érdekes, hogy 2 narancs stukkerem már van...de annál feljebb még nem léptem sajnos. lvl42-vagyok perpill... -
Zolás
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Még erősebb fegyókat találhatsz de igazából már így is halhatatlan vagy ha eléred a lvl50et szóval teljesen felesleges még erősebb fegyókat keresni.
Ha valahogy lehetne unlockolni a lvl dolgot és felmenne 100ig na az jó móka lenne
Minden skillt ki lehetne váltani amolyan szuperbrutális katonákat lehetne csinálni 
-
westlake
félisten
válasz
Depression
üzenetére
vegig

az az egeszben a vicces, hogy miutan mar nem tudtam mit csinalni, ki-be lepkedtem a jatekba, es new heawen varazsladait fosztogattam.. ezt a fegyvert is ott dobdta az egyik.. raadasul ha megnezitek, nem is 48-as, hanem csak 41-es.. gyakorlatilag azok az ellenfelek, akikbe haromszor bele kellett lonom, azok most egy lovestol elhullanak.. raadasul ha "tomegben" szaladnak, akkor mindenki sebzodik, mivel ugye robban a tolteny

ezt a fegyvert talaltam normal mod vege fele (a szintjebol is jol latszik), es ezt a fegyvert hasznaltam a nightmare-en is! szerintem valami csunyan bugos rajta, mert ha meglovok vele valakit, akkor szokokut szeruen sebzodik nagyon sokszor 300-400hp-t..

ha proc-ol, akkor kemeny, de az elozo tuzes smg sokkal jobb..

evil mongol.. ez megint is erdekes peldany.. elsore kevesnek tunik a 747-es sebzese, viszont harmasaval lovi ki a raketakat, es olyan, mintha valojaban kilencet lone.. 9x robban, igaz ebbol 2-3 palyat teveszt, es mashova csapodik.. raadasul a 4.3-as zoom sem semmi...

durva mod sniper-nek.. biztos van durvabb, de ez is ott van a szeren..

nem tudom, mi kerul ezen a fegyveren ennyibe.. valami "hurkos" golyok jonnek ki belole, de nekem nem nem sikerult rajonnom a lenyegere.. amikor becsapodnak, megpattannak, es megint becsapodnak valahova (osszesen 2x).. igaz, hogy csak tavolrol probaltam, de nekem egy szarnak tunik..
a tuzes smg kivetelvel az elobb linklet osszes fegyvert (a tegnapi sniper-t is) new heawen ladai dobtak!!
-
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy ahogy nő a távolság köztetek és az ellenfeletek között úgy érvényesül egyre jobban a fegyver pontatlansága (szórása) különösen mivel a célpont is egyre kisebb lesz. Mivel úgy sem lesz 100%-ban pontos a fegyvered így a lövedék is elfog téni valamilyen irányban, csak ugye közelebbről nem veszed észre ha kicsit fölé vagy alá vagy mellé megy mert talál. Érdemes tesztelni a szórást ha van olyan hely ahol nyugodtan tudtok lövöldözni közelebbre-távolabbra majd utána megnézni a becsapódások nyomait.
Az alien shotgun (thunder storm) nagyon jó közelharci fegyver, főleg ha korán sikerül szert tenni rá mert nagyot üt plusz sokk sebzést is oszt.
-
pohár
félisten
Valaki multi?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....

....

El se hiszem ha nem velem történik.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,de az xp rol volt szo.