Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
úgy,hogy megpróbálsz haladni a fő történettel...vagyis nézd,hogy milyen küldetéseid vannak jelenleg,és azokat csináld,ami nem bounty boardos egyszerűbb "szedj össze xyz fegyveralkatrészt,akármit","ölj meg xyz darab ilyen-olyan ellenfelet",avagy "szedj össze #akárhányas memo-ból 5 darabot",hanem ami konkrét,egyedi dolgokra utasit.ha le tudod irni,milyen küldetések vannak most neked,ami nincs megcsinálva,akkor jobban képben lennék,hol is tartasz,éshogy milyen területen jársz...gondolom elkezdted már tán a New Heaven-es részeket...
mégegyszer elmondom,ez KALANDJÁTÉK.itt nincsenek pályák.itt van egy világ,ami áll x darab részletből,és ezeken nem egyenesen végig kell menni és kész.bár tény,hogy persze úgy jutsz újabb területekre,ahogy halad a sztori,de nem jelenti azt,hogy amerre már jártál,nem kell többet visszamenned,és nem csak a mellékküldetések miatt!ha viszed a sztorit tovább,lesznek keményebb ellenfelek,ez pont azért van igy megcsinálva,hogy ez is a haladásra noszogasson,mondom,ekkora szinttel már nem lenne korai ha végigjátszanád,az sem,én elsőre lvl37-en fejeztem be...de abban a mellékküldetések 95%-a is benne volt! -
K.Niki
csendes tag
koszonom a segitseget!utolso kerdes!hogyan tudok olyan pajakra menni ahol kemenyebbek az ellenfelek???
-
K.Niki
csendes tag
tudna valaki segiteni??????
-
BandiHUN
veterán
http://borderlands.wikia.com/wiki/Scavenger%3A_Revolver
szerintem erre a küldire gondolhatsz...igen,a revolvercső rengeteg embernek okozott gondot...mert ugyanis az ilyen scavenger küldiknél nem jelöl konkrét helyet,csak területet...itt jelen esetben a revolvercső az épületek előtt található kocsironcsban,az ülésnél felülről benézve lelhető meg
a fentebbi wikia oldalt ismételten javaslom,gondolom egyébként neked amúgysem gond az angol
persze nem azért,mintha nem segitenék
ha gondod van,ird le nyugodtan.egyébként ez pl.nem fő szál küldi,tehát az ilyeneket nem muszáj megcsinálni,amit a bounty boardoknál veszel fel,az 99%-ban bónuszfeladat.persze a szintnövelés miatt jó dolog megcsinálni ezeket a küldetéseket is,de ha te már 35-ös vagy,akkor igazából már nem olyan fontos...nem tudom,hol tartasz a sztoriban,mert egyébként az átlag,alaposabb játékos is olyan 35-37 körül fejezi be az első végigjátszást,te meg még ha errefelé járkálsz,jó messze vagy ettől még...nem érdemes sokat tápolni a karaktert jobban,mert jön mostmár az neked,hogy szinte nem is kapsz az ellenfelekért xp-t...ami biztos jele,hogy haladni kéne,hacsak nem fegyvereket gyűjtögetsz.és ráadásul csak időpazarlás is a pár xp-k miatt,jön ott majd a második,nehezitett végigjátszás is 
-
K.Niki
csendes tag
4kuldetest kell megcsinalni,es az utolso kuldetesben azt irja hogy Revolver Barret,ez az amit hiaba mutata a pont nem talalunk semmit,esetleg nem-e tudod hogy mirol van szo!

-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
ennél vannak sokkal durvábbak is
majd fotózok ki este párat... -
BandiHUN
veterán
felvehetsz a bounty boardoknál(felkiáltójeles helyek) több küldetést is egyszerre,a szereplők is adnak pár helyen küldetést...vagyis elvileg csinálhatsz többet is.de ha leirnád,mi a küldetés,akkor segiteni is tudnék...
azt nem értem,hogy "visszadob" az elejére?ez nem hagyományos játék,itt vissza is kell menni korábbi helyszinekre,mert épp ott van valami küldetés,avagy ottani embertől,bounty board-ról újabb küldetések válnak elérhetővé,ezt be is mondja.ja,el ne felejtsd a küldetéseket megcsinálás után leadni is,általában ott kell ugye,ahol felvetted,de néha más helyre kell vele menned,ha van kész,de le nem adott küldid,zölden lesz ugye a küldilistában,ráváltva mutatni fogja,hol tudod leadni/hova kell menni utána -
K.Niki
csendes tag
ha nem tudok megcsinalni 1 koldetest,hogyan tudok masikat kerni?mert megakadtam az egyiknel!
-
K.Niki
csendes tag
LV36 -ba vagyok,25 palyan jartam eddig,es most bedobott a jatek elejere,ahol nagyon keves penzt ad a kuldetesert es ilyenkor mivan?

-
P00By
nagyúr
Ez az aréna nem egyszerű

-
BandiHUN
veterán
neten játszóknak/lan-ban jó trükk fegyver duplikálásra,csereberére,ha félnének a willowtree-től...ha a haverokkal csinál az ember egy játékot lanon vagy neten,és mentő oszloptól távol,hogy el ne mentse a játék,le tudja pakolni a duplikálandó cuccokat a földre,majd alt+f4-gyel azonnal be tudja zárni a játékot...folyomány: a havernál a hostban/partiban ottmarad a fegyver,de a mentés nélküli kilépés miatt nem is iródik felül a savegame,tehát megmarad az embernél minden,de vagy visszamenve ő maga,vagy akinek szánta,felveheti...

-
BandiHUN
veterán
a döghöz sok szerencsét...
a többi nem olyan izé.talán ami még szopóka küldi,az a midget,börtöntöltelék,skag ölés lesz...mert midget az asztán nem sok van,az is jobbára a skagokon lovaglók,amiket NEM ad újra,csak ha helyszint váltasz,majd visszamész,ráadásul a skagon 3 midget legdurvább példányok nem éppen egyszerűek,örülsz,hogy lelőtted végre a skagot,erre leugrik a 3 kis izé,jól birják a golyókat...és jön 2-3 ilyen is egyszerre 
-
P00By
nagyúr
Na vége a fő szállnak.
Most meg kell ölnöm ennyi meg annyi katonat izgi lesz... Talalkozni egy csókával meg megölni azt a dögöt!
-
BandiHUN
veterán
én meg holnap nem...
ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember... -
BandiHUN
veterán
jó poén,volt már róla szó pedig...
ezt a küldit fent az út felett,küzépen kell leadni,ahol a roadblock-ot kikapcsolni lehet,a kapcsolóval szemben a MÁSIK FALON,ahol a wanted-es plakátok vannak a karakterekről,ott tudsz a falra rányomni,irja is,hogy akciógombot nyomj a posztereknél! 
-
P00By
nagyúr
A "Radar Device" küldetésnél hol kell keresni? A környéken nem találtam semmit

-
BandiHUN
veterán
jaja,lehet kavarás... Dokinak meg egy Ajax nevű tagot kelett elkapni,olyan helyen,ahová a fő szál miatt nem mehetett...
erre most nem nagyon figyeltek a végénél oda,nem tudom,miért kellett igy ezt a dlc-t a végére összecsapni... dolgoztak volna még inkább rajta kicsit...de hát gondolom,kötött az idő,minthogy a sikert látva szerintem olyan 2 hónap,és jön a kövi dlc...biztos megéri nekik,nomeg az alapjátékot is életben tartja,hisz egy fél évesnél idősebb gém már rég a kifutás felé kellene menjen,de szerintem itt az eladások még mindig jók...nem véletlen,hogy a karácsonyi 27 eurós akciót leszámitva egy fityinget nem esett az alapjáték ára...sokan is tolják,egyre többen vannak a neten is,a fórumok élnek rendesen,stb... -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
itt pont az lesz a gond,hogy a játék semmi ilyesmit nem támogat,mondom még ezeket feltenni se egyszerű,pl.a Moxxi plusz pályáját az eredeti egyik map helyére kell bemásolni,amig játszani akarsz helyette....nem támogatja a játék az ilyen becsatlakozásos letöltést!mont a cod5 zombi módja...többszáz zombis pálya volt ahhoz is,de mindenkinek egyénileg kellett feltenni,ha olyan szobában akart játszani...ittis megoldható,hisz kiirja a host,épp melyik map megy szobanévnek,akinek meg nincs meg,azt úgysem engedi be hiányzó dlc hibaüzenettel és kész.de nagyon gyermekcipőben jár még ez...azértis irtam,hogy mindenki piszok óvatosan próbálkozzon feltenni,ha érdekli is a dolog!
-
DiamondBack
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én meg attól hogy a sok "vadhajtás dlc" mit fog alakítani multiban
Anno a half life 2 death matchet azért untam meg online játszani mert másból se állt a játék csak egyfolytában húzta le az egyedileg készített pályákat mikor csatlakozni akartam. Mondjuk a moddolt fegyókat is orvosolták biztos erre is lesz megoldás. -
P00By
nagyúr
A "Code Breaker: Time is Bullets" vagy a "This Bitch is Payback.pt. 2" kapcsolódik a főszálhoz?
-
BandiHUN
veterán
az első házi készitésű Moxxi aréna,youtube videóval

http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showthread.php?p=1809301#post1809301
én bizom benne,hogy hamarosan jönni fognak a házi cuccok is... -
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
vagy majd csinálnak
jó poén,hogy végülis már van házi amatőr dlc
és van már benne minden,ami kell,bár teljesen csak elvi próba,de működő utazás,rendesen missziókat veszel fel-adsz le benne,mégha ennyi is,hogy menj arrébb 50 méterrel,és ölj meg 2 skagzillát,stb...
de a játék meglévő részleteit már lehet használni,ebben a béta izében is már használják az új dlc tereptárgyait is,de pl.youtube-n is láttam házi készitésű arénáról videót,ahol csupa Baron Flynt,Sledge,stb ellenfél jön csak
szóval már csak olyan ember kellene,akinek fantáziája és ideje is van ehhez...mondjuk amitől félek,az az,hogy mindezt a Gearbox hivatalos fórumán tették fel,a játékbeli szerkesztő előhozásának trükkjével együtt,kiváncsi leszek,hosszabb távon mit lépnek rá a fejlesztők...vagy letiltják,vagy segitik a dolgot,végülis csoda,hogy a topik él 
http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=88285 errefelé van a topicja...de saját felelősségre kezdjen mindenki a moddolásba!!!
-
BandiHUN
veterán
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer. -
P00By
nagyúr
Megvolt az első találkozásom a Drifter nevű szerzettel
Magasabb lvl-en volt, mint én meg is kaptam a magamét.
Már a börtönön túl vagyok most vmi infót kell hajkurásznom meg megölnöm két embört
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jaja,csak az más változat...csináltak párat...jó poén,hogy ezekhez a fegyverekhez kell a régi és az új willowtree is,mert az új nem eszi meg az adataikat,mert nem ismeri őket,a régivel először importálni kell,igaz pampog,de berakja...viszont a régivel csak lvl49-ig lehet,vagyis a 61-es is csak akkora lesz,mert az még nem kezeli a 49-61-es szintek új paraméterét,valamint hozzáadás és mentés után ott lesz a fegyó,de többet nem mutatja a régi willow...az új pedig utána mutatja,és abban fel lehet tenni lvl61-re.
http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame
innen lehet szert tenni ilyen "legális2 brutális dolgokra
mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés
és sokkal hamarabb megvan,mint ezzel az izével,csak ugye fejre kell lőni.de sokkal gyorsabban halad az ember,berak fire wing-et a savasok ellen,semmi perc alatt fejenlő 3-4 katonát is,ha a madár után még marad chemical,azoknak meg 1-1 kis sorozat tüzes smg-ből és meg is van oldva a dolog...szoktam is jót röhögni,amikor párbajra hivnak ilyennel,mert a projectile-ok eleve viszonylag lassúak,a revolverrel 1 lövés gyakorlatilag bárki,olyan 3300 körül+25% a savas,tehát majdnem 4000 sebzést visz be 1 fejes,és azért annál nagyobb pajzs+életerő nincs senkinek... -
P00By
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ennek 106 egy tár az övének meg 130. De hasonló!

-
BandiHUN
veterán
súgok 2 érdekességet...az új willowtree már támogatja újabb helyek felvételét a quick travelbe a zombiig bezárólag,az alapsztoriban is
tehát várható a general is....
a másik:ma játszottam az első házilag készitett "dlc"-vel,igaz trükkös feltenni és erősen béta,de mozgolódik valami...
ráadásul láttam a Moxxi-hoz is egy új arénát 
ez a kép a házi cuccból van,elég elvakult dolgok vannak benne,63-as skagok és ellenfelek,az egyik küldetés pl.a Twins nevet viselte,2 db 63-as skagzillát kellett megölni

ami még érdekesebb,hogy magában a játékban van gy néz ki a szerkesztő,amivel csinálták,bizonyos moddolás után csalható elő...és ide is fast travellel lehet menni
-
P00By
nagyúr
Ma se játszottam sokat éppen indultam már a börtönbe. Tényleg remek, h nincsen fast travel

-
P00By
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Bizony, be be szoktam. Mondjuk a shotod alapján te sokkal rosszabb grafikai beállítást használsz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jó kérdés,mindenkinél megy-e...én néha látok azért online embert,de lehet,hogy itt is bezavar a router portátirányitás-dolog,nem tudom.azt sem,hogy aki offline játszik,látszik-e.
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez ilyen...tessék összeszedni a fegyvereket,stb,és lesz pénz...de amúgyis,pénzt 1 mp csinálni editorral,de mit veszel belőle?
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad 
-
juliabrilke
veterán
Ez a Crawmerax egy mocsok disznó.

Lottó nem fizet annyit, amennyi pénzt buktam rajta.

Valami tipp? Egymagam vagyok Lilith karakterrel. -
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
hááát első körben eléggé félsiker...a jó hir az,hogy újra kifosztottam a raktárat helyetted
tehát az én célom kezd alakulni,hogy vissza lehessen járni ládázni...de eléggé megkattant a rendszer,mert a másik küldi is majdnem ugyanaz,felrobbant a raktár,mégis beengedett...de a bummot nem pipálta ki,viszont Athena-nál az alapsztori rendeződött,le is adtam a küldit,maradt Marcus,de most ugye ki kellett lépnem azt külön kinullázni,mert mindkettőben van steal loot és bumm is,ezért van neked ugye zavar.most megnézem,hogy a Marcusét kinullázva,emennél ugye helyreállt a rend,meg lehet-e csinálni már a hibás küldidet...remélem...kijavitottam,a save-t kimentem( a 100 ládából azért eltettem a jobb cuccokat...
),és próba-cseresznye. -
juliabrilke
veterán
Én most kaptam meg a Crawmerax küldetést. A kis depressziós Knoxx meg valahogy elég egyszerű feladat volt.

-
BandiHUN
veterán
jaja.és lesz mégegy ha jól emlékszem
egyébként nekem annó sikerült valahogy beletúrni a küldikbe,mert nekem először se volt visszaszámlálás
de nekem abból volt kavarodás,hogy neten elkezdtem a harcot,és kifagyott a host,és nekem Knoxx sem jelent meg újra,a küldi se volt megcsinálva,én akkor nyúltam bele...és jó poén volt,hogy kifosztottam mindent,nem ment a visszaszámláló,ahogy kimentem,kis kavarodás,de akkor lett pukk,kicsit megkergült a gém.de utána jól ment,ezt is lenyomtam,amit te most beakasztottál.. -
BandiHUN
veterán
hülye kérdések...220 óra játékkal mondhatnám mindenre,hogy az
de hát rá kell erre érezni,neked is jobban fog menni,ha belelendülsz...ez kalandjáték,hetekig lehet csinálni,mire a végére érsz.és szépen meg is tanulsz majd mindent
menteni egyébként az oszlopoknál lehet,amik alapesetben pirosan,sárgán vagy esetleg fehéren világitanak,ha közel mész hozzájuk,akkor zöldre váltanak,nem kell semmi mást csinálni...de ezt kilépés előtt mindenképp tedd meg!amikor odamész,zöld lesz,és villog ehy jel rövid ideig a jobb felső sarokban,akkor ment!
és neked javaslom ezt is,mint jó oldalt,és te gondolom angolul is jól beszélsz,érdemes lapozgatni: http://borderlands.wikia.com itt rengeteg információ össze van gyűjtve a játékról! -
-
BandiHUN
veterán
lehet én is felnézek 1-2 körre...de mondjuk előtte bűvölöm a save-det,fürdök,aztán hátha rájövök a Fort Knoxx titkára
hidd el,én is szeretnék visszajárni ládát nyitogatni
az a baj,hogy jelenleg csak mindenféle trükkökkel lehet megoldani,hogy ne mentse el,stb...de meglátjuk.egyébként gond a visszaszámláló is,amit te szerintem nem vettél észre,bár Athena bemondta...és azért nem jártál bent a raktárban.3 percet kapsz kirámolni asszem' de van bent több,mint 100 láda
több cucc,mint a Craw,és minőségibb is -
BandiHUN
veterán
xbox-on alapból nem tudsz növelni trükkel semmit...ha most kezdted a játékot,akkor egyelőre 2 fegyvert tehetsz csak be,és a tárkapacitás is kevés,de a fegyverslotok majd szépen megnyilnak,max 4 fegyvered lehet készenlétben,tárhelybővitést majd a játékban fellelhető földön fekvő claptrap-ok megjavitásáért kaphatsz,elvileg már a kezdőhelyen is kapsz az első robotmentésért,a tárgylistádban megjelenik egy Backpack SDU nevű tárgy ilyenkor,rányomva +3 helyet kapsz! de egyébként sok cuccot nem éri meg spájzolni,mert feleslegesen foglalják a helyet,mindig meglesznek a kedvenc fegyvereid...ami gyengébb/nem használod,a fegyver-es automatánál el tudod adni/végszükség esetén ledobhatod a földremés otthagyod...
mi volt a gond a mentéssel? -
K.Niki
csendes tag
Nah sikerult mar a mentes...Mostmar csak azt nem tudom hogy lehet megnovelni a fegyver tarhelyet?Valaki tudna segiteni?

-
BandiHUN
veterán
hát,ez ilyen...a lagg sajna a nagy terep hozománya.de ami bosszantóbb,hogy a játék sok zárt téren,pl.a börtönben nem "feledkezik" meg a külvilágról,pedig ott ugye full nem látszik...de biztos vagyok benne,hogy az a rész azért akadozik,mert sok zárt helyen meg jó.de egyébként az alapjáték meg se nyekkent nekem pl.soha,viszont a Knoxx-nál be-beakad pár helyen,15-re is leesik az fps rövidebb időre.de sajna mivel csak pc,nem tudom,erre valaha lesz-e külön javitás,eddig minden patchet a konzollal közösen csináltak,és gondolom,ott nem jön ki.megette a fene,hogy egy ócska x360 hardverre bezzeg meg tudnak csinálni mindenféle játékot jól,csak pc-n szop az ember a többször erősebb hardverrel is.mert ugye pl.az x360 videokártyája kábé megfelel egy ős pc-s Ati X1950pro-nak...azt meg tudom,milyen,az volt a 4850 előtt.meg is fogadtam,hogy akkor cserélek kártyát,ha az 5850 30ezer alatt lesz...nem etetem a vidkarigyártókat,mert pár játékot a kedves programozók b...nak pc-re jól megcsinálni...
-
BandiHUN
veterán
tudom,nem vigasztal...de amilyen a formám,akkor is poén,de leálltam a Knoxx bejárata előtt harcolni az előőrsnél,lett is egy narancs shotid

úgy látszik,én már csak ilyen szerencsés vagyok...tettem be pár jobb fegyvert,ha már ilyen lövöldözősen kell tesztelni...meg elég gyenge a pajzsod is,dobtam be quick health regen-est.
a legnagyobb poén,amid lesz:brutkó sebzésű,ÉLETERŐT SZIPKÁZÓ revolver
igaz elektromosat sebez,de jól lehet vele irtani,és látom szereted a transfusion gránátot...no ennek is olyan a hatása...ami a legnagyobb poén:látom neked a madár elektromos képessége 6-os...
én nem találtam még az 5-ösnél jobb artifactot...még a Crawmerax-nál sem 
-
BandiHUN
veterán
néztem...de elsőre még csak az jött össze,hogy újra kelljen kinyirni Knoxx-ot és nyilt a szines ajtó a kóddal..de azt,hogy már elvileg felrobbantottad,máshol kell visszacsinálni,beletúrtam a mentésbe megint,de estig még a teszttel is várnom kell,mert család,stb...és amig el nem verekszem magam addig,addig azt se tudom,ért-e valamit.végső esetben lehet,hogy ez bukta,de vigasztaljon,hogy talán nem spoiler,de kell még oda visszamenni....kiderül.a legjobb lenne megtalálni azt a küldit/akármit,amiben benne van,hogy már felrobbantottad...lehet nem is úgy tárolja a visszaélések miatt(vajon ha könnyű lenne visszaállitani,nem ott lootolna mindenki?
),hogy alapesetben meg lehessen piszkálni.én csak azon tudok állitani,amit a willowtree enged...de meglátjuk... -
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
azon a helyen,ahol a Moxxi is van,és ugye vezet út át general Knoxx-hoz,a térkép jobb felső részén,ahol az ember felkanyarodik az arra vezető autópályára.
-
BandiHUN
veterán
irtam a tippet...eridian promontory és the descent 55-ig.akkor nem gondok az 51-53-as katonák.az alapjátékban sem kap az ember sokat a Crimson katonákért..a dlc-ben pedig 1.én igy 55-ről simán lettem 61 a végére,igaz csináltam a mellékküldiket is,2.titkos tipp a dlc-re xp ügyileg:Monster kocsi és Drifter-vadászat
a Drifter-ek bőven csak izegnek-mozognak egyhelyben még olyan távolságról,ahol már a rakéták befogják őket...no comment...és még lőszer se fogy.mondjuk cserébe kézifegyverrel eléggé esélytelen kategória Drifter-t ölni...de kocsival meg túl könnyű a fentebbiek miatt,és ráadásul tizenezer xp jár értük..esetleg tipp proficiency-ra:lesebezni majdnem teljesen kocsiból,aztán kiszállás,és a kivánt fegyverrel kegyelemdöfés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jameg úgy van "limitálva" a kezdő xp,hogy az új rendszerben mindenki,aki 50-es volt,elvesztette a plusz xp-ket,50 szint+0 xp-ről kezd mindenki,akármennyit is szedett 50 felett...
-
BandiHUN
veterán
hmm...hát végülis nem értem az xp-s dolgot...de persze van egy bizonyos dolog,hogy az xp nagyon függ az ellenfelek karakterhez képesti szintjétől...nem kell sok xpahhoz,hogy szintet lépjen az ember,de viszont a kapott xp-nél nagyon szélsőséges a játék,hanyas szinteltérés van,egy 5-6 szinttel kisebb ellenfélért már 10xp-k járnak...de ha másra gondolsz,csak elmondod

-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
itt az a lényeg,hogy ketten már nem kell újrakezdeni,ha az egyik meghalna...nomeg elég lassan mozog,és ha mindig más lövi,el lehet csalni...jól jön az extrém korroziválló pajzs,mert savasat köpköd,a másik támadás az ollóival van,de a 2 nagy ollót viszonylag hamar le lehet lőni róla.
-
BandiHUN
veterán
válasz
JAckass6
üzenetére
most mondok egy extrát...igazából f...om nincs,hogy csinálja a srác pl,akivel tegnap nyomtam,nem ismerős,csak keresni szoktam a neten Crawmerax szobát...de úgy ment,hogy megöltük,kiteleportáltunk ugye,és már rögtön is mentünk vissza,kilépni se kellett... 1 játékosban asszem minden játékbetöltéskor egyszer lehet megölni.lehet,hogy online valami trükk kell hozzá...játszottam már olyan host-tal is,ahol 5-öde gravitáció volt pl,vagy gyorsabban futott a karakter,ennek nem néztem utána...akarok,de még most értem haza,nem ebédeltem,4-kor meg vár a fodrász...szóval ezek estére maradnak.
-
BandiHUN
veterán
hidd el,ezzel sem

a gond a Crawmerax-nál jobbára az,hogy egyedül könnyen elkapják az embert a maggot-ok pl,és jó eséllyel ha földre kerül,kezdheti elölről...ketten arra kell vigyázni csak,hogy a liftet elinditsd lefelé,amikor a társad még él...de pl.4-en már agyon lehet szivatni,siren-nel meg nevetséges szinte,mert phasewalk-oláskor abban a másodpercben elfelejtik,hogy te is a csatamezőn vagy,a következő lövésig.lősz egy jó adagot,phasewalk,kivárod vész esetén azt,hogy majdne feltöltődjön,megint tüzelsz,megint phasewalk...nomeg a 2 karakteresen nem árt,ha Soldier a másik,Support Gunner moddal,mert ugye ammoregen + a turret eltereli a figyelmet...a madár nem jó semmire,berserker,hunter,soldier önmagában nagyon esélytelen...egyedül a fő gond az,hogy hiába bújik el az ember a peremen,a lénynek a hátán is van egy critical pont,amit ha még az elején nem sikerül valami csoda folytán kilőni,utána lehetetlen,mert szemből van...és a másik 3 karakterrel nem lehet meglógni/elcsalni valamerre,talán ESETLEG a soldier turretjét ledobva,majd elszaladva el lehet terelni a figyelmet,ezt nem tudom... -
BandiHUN
veterán
válasz
JAckass6
üzenetére
én Ati Tray Tools-t használok,ezzel állitom a videokártya órajelét,stb,ez tudja az fps-t kiiratni,és ezzel mentem a belinkelt képeket is ki.
Crawmerax-tól én sem kaptam még Pearl-t,amit találtam,a roadblock-oknál levő ládákban volt...a fehér ládák nem sokat érnek,nekem leginkább a sima barna láda vált be,az új nagy ládákból asszem pár eridian és narancs fegyó jött,nomeg először jól jött,amikor 8 db class mod volt benne,be tudtam tárazni az új 61-esekből...de általánosságban még a kék cucc is ritka benne,nem vagyok elégedett...
-
P00By
nagyúr
Nem hiszitek el! Teljesen beszart a játék nem indul és nem tudom megcsinálni... Kb. fél órája tettem el a friss mentéseimet huh!

#1815: Tudom, h leírtad. És szinte mindig ott keresek

-
BandiHUN
veterán
irtam,hol kell keresni...de szintfüggő a dolog,mert 36 alatt eleve nincs narancs fegyver aszem,de nekem kellett az 50,hogy "aránylag" rendszeressé váljon a dolog,vagy segit,vagy nem,de Mordecai-val scavenger class modot használok hozzá,elvileg az javitja a minőséget.és ugye jó részét nem ládában találtm,hanem ellenfeleknél,irtam is erről már jó kis értekezéseket mostanában

65.5 óra / 220 óra 2 heti/összes
de számold hozzá,hogy én karácsonykor vettem,a 2 ünnep közi steam akcióban 27 vagy 29 euróért
és végülis szeptember körül jelent meg ha jól emlékszem.
jameg amit használtam rengeteget revolver,az csak zöld pl...és mégis m900-as sebzés...na jó,a mostani már 1100-as,de hát az sötétnarancs és lvl61...vannak jó fegyverek más kategóriában is,van sok használhatatlan csillivilli narancs fegyó is...jópár csak jól néz ki,vagy valami extrát tud,mint pl.a pattogó lövedékű elektromos sniperem,a Liquid Orion,de a játékban érdemi haszna nincs,mert kicsi aránylag a sebzése(500 valamennyi),hiába van 20-as tára és jó firerate,a játékban valamiért elég mostoha dolog az elektromosság,max poénnak jó,ha az alapsebzés már majdnem ellent öl,akkor szétrázza az ellent...de masszivabb emberek ellen a nyomába se ér a savas,és a tüzes fegyvernek,és hiába jó pajzs ellen,ha kevés fajta ellennek van erős pajzs,kicsi életereje,konkrétan az eridiánok ellen max beválik...sajna elég sok ilyen "unikum" fegyver is van a narancsok között,ami szép,okos,de nem igazán használható.Pl az ammo regen-es equalizer revolverek sebzése is valami 600,de nincs criticalra 200%,hiába van helyette ammo regen...vagyis nem az igazi,üresjáratra beteszek egyet átváltani rá,hogy holtidőben feltöltse a revolverlőszert,de nem használom,pedig van vagy 10 fajta.nomeg mint kiderült,a mod "áldásos" hatása lett,hogy lehet irreálisnak tartották,de kivették az ammo regen-es elementalos fegyvereket revolverből is és smg-ből is(smg-nél pl.használtam ugye én is ilyet,talált,legálisat...),és úgy vettem észre,hogy a Chimera sem random effekt már...ami ugye piszkálta a csőrüket,mert az új dlc-ben nem véletlen van Pyro és Chemical trooper,+a badass változat...hogy váltogatni kelljen a fegyókat...és persze azon szerencsések,akiknek volt random effektes Chimera SMG vagy revolver,nehogymár röhögjenek emiatt a markukba. -
JAckass6
tag
Mi tegnap este ketten írtottuk a Crawmeraxot, de a játékban 'passzívan' bennt volt még két karakter, hátha így több hullik+Lillith scavanger mod, illetve nekem Hunternek is scavenger. hétszer nyomtuk le a srácot, relatíve gyorsan..viszont ezt a 'pearl' vagy neon kék-zöld színű fegyvert a világért sem akarta kidobni. Ti hol tudtatok ilyet összeszedni?
ui. láttam többeteknél a kivágott képeken a jobb felső sarokban az fps-t megjeleníti, de nálam semmiféle parancsra sem reagál (pl. stat fps, show fps..). consol-t már engedélyeztem.
-
Doki16
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
61-es szinten egy jó csipával nem olyan baromi nehéz megölni, persze azért kell hozzá minimum egy társ és akkor nem lesz olyan szenvedős.
-
P00By
nagyúr
Jóval több, mint 48 órát raktam bele a játékba és eddig egyetlen egy narancs fegyót találtam

-
P00By
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Lorenzo már egyszer legyilkolta egyedül.
Gondolhatod milyen könnyű!
-
BandiHUN
veterán
no hát én sem találtam sokat erről,de egy biztos,volt a Borderlands-al mentési probléma x360-on,de már 3 frissitést is kiadtak hozzá!ezt a netről lehet a te gépeddel is letölteni,de szerintem ahhoz kellene winchester,az utolsó javitás pc-re asszem 300 mega...de hogy jobban férj,eleve neked is kellene ilyesmit beszerezned...és a gépet netre kötve letöltened a javitásokat,bátyád biztos tud segiteni
sajnálom,hogy nem nagyon tudok jelenleg többet,de én már 3 éve pc-n játszom...persze ha sikerül megoldani,és kérdésed van a játékkal kapcsolatban,gyere bátran,én sűrűn vagyok itt 
-
BandiHUN
veterán
nézd meg azért a kártyát a menüben,mennyi hely van rajta...lehet,hogy más játékot el tud menteni,főleg ha már mentettél korábban is,mert akkor felülirja,ezért lehet becsapós a dolog...tényleg nem tudok más ésszerű magyarázatot,csak ezt...egyébként eleve áltozó játékonként a mentés helyigénye,általában a kalandjátékoké sokkal nagyobb,mert itt sok küldetést,tárgyat,stb kell számon tartania a gépnek.a gép menüjében van olyan hely biztosan,ahol meg tudod nézni,hogy mennyire van tele a kártya,mennyi hely van még rajta.a 64mega nem valami sok...főleg ha sok játékkal játszol.
-
BandiHUN
veterán
a borderlands-hoz nincs ilyesmi...hagyományos értelemben nincs semmilyen kód,mondom,a legjobb megoldás,ha felmész a netre játszani,és kérsz jobb fegyvereket,ha nincs neked/ami még jó lehet,szintlépéshez keresel olyan szobát,ahol magas szintűek játszanak...de alapesetben ennyi.sokat kell lövöldözni,nyitogatni a ládákat,és hátha lesz jó fegyver,de ha a szinted szépen növekszik,akkor rosszabb felszereléssel is sikeres leszel
a mentésre pedig mondom,olyan gond lehet,hogy már nem fér több a kártyára...megoldás lehet,ha törölsz nem kellő más játékok mentéseit,avagy veszel még memóriakártyát,esetlegesen veszel a géphez winchestert,amire rengeteg más dolgot,például a játékhoz kiadott 3 letölthető csomagot is meg tudod venni
sajnos el kell fogadni,hogy ez egy ilyen fejlődős játék,vannak trükkök,hogy könnyebb,stb,tippet tudok adni sokat...de ehhez mindenképpen játszanod kell jó sokat,hogy valamit tegyél az ügy érdekében,a mentést mindenképp ajánlatos megoldanod,mert a játék hosszú,rengeteg küldetés van,és eszerint te mindig csak az elejét játszottad...egyébként alapesetben ha kalandozgat az ember,csinálja a mellékesebb feladatokat,nincs szüksége semmi kódra,ha megoldod a mentést,szépen gyűlni fognak majd a cuccok,hidd el
és a játék az ellenfelek szintjét is lassan emeli,ha eleget harcolsz,akkor mindig jó kondiban és felszereléssel leszel,nemigen fog érni meglepetés.de ez olyan játék,ahol nem tudsz mit tenni,meg kell csinálni a küldetéseket,nincs csalási lehetőség átugrani dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
miben? amit kérdeztél,arra ottvan lentebb a válasz,ha más van,akkor meg tessék szépen leirni 
ha gondod van,ird le nyugodtan.egyébként ez pl.nem fő szál küldi,tehát az ilyeneket nem muszáj megcsinálni,amit a bounty boardoknál veszel fel,az 99%-ban bónuszfeladat.persze a szintnövelés miatt jó dolog megcsinálni ezeket a küldetéseket is,de ha te már 35-ös vagy,akkor igazából már nem olyan fontos...nem tudom,hol tartasz a sztoriban,mert egyébként az átlag,alaposabb játékos is olyan 35-37 körül fejezi be az első végigjátszást,te meg még ha errefelé járkálsz,jó messze vagy ettől még...nem érdemes sokat tápolni a karaktert jobban,mert jön mostmár az neked,hogy szinte nem is kapsz az ellenfelekért xp-t...ami biztos jele,hogy haladni kéne,hacsak nem fegyvereket gyűjtögetsz.és ráadásul csak időpazarlás is a pár xp-k miatt,jön ott majd a második,nehezitett végigjátszás is

ma voltam a sebészemnél du,holnap a háziorvos,elméletileg lőttek a hétköznapi nagy játszadozásoknak...mert meló...de valahol jobban is örülök annak,hogy dolgozhatok,mégha rosszabb is,minthogy betegen játékkal múlassam csak az időt...nem mintha kényszerből játszanék,de az azért rossz,amikor már tényleg nincs más időtöltés sem,mert ágyhoz van kötve az ember...

A "Wanted: Dead!" küldetést nem tudom leadni. Nekem azt mutatja, h az egyik ellenőrző pontnal kell leadni, de nem sikerül. Nem jön fel a panel automatikusan. És nyomkodni(E) sem tudok semmit! 5let? 
erre most nem nagyon figyeltek a végénél oda,nem tudom,miért kellett igy ezt a dlc-t a végére összecsapni... dolgoztak volna még inkább rajta kicsit...de hát gondolom,kötött az idő,minthogy a sikert látva szerintem olyan 2 hónap,és jön a kövi dlc...biztos megéri nekik,nomeg az alapjátékot is életben tartja,hisz egy fél évesnél idősebb gém már rég a kifutás felé kellene menjen,de szerintem itt az eladások még mindig jók...nem véletlen,hogy a karácsonyi 27 eurós akciót leszámitva egy fityinget nem esett az alapjáték ára...sokan is tolják,egyre többen vannak a neten is,a fórumok élnek rendesen,stb...
Magasabb lvl-en volt, mint én meg is kaptam a magamét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)