Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
játszott már vele valaki hamacsin ?
ha nem látja a szervert, akkor ip-t nem lehet valahova írni ?
-
dunc
nagyúr
válasz
engineeeer
üzenetére
kb mikortól találok?
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Ne mondd meg senkinek, de melóhelyen vagyok
! Otthon ránézek, több infót nem találtam én sem, semmi konkrét. HUD kikapcs, ennyi.Én is próbáltam a Risent, nagyon tetszett, valami mégis hiányzott belőle. Valahogy jobban megfogott ennek a kvázierpégének a hangulata... ritka dolog manapság. Azért vicces, hogy a gépzabáló _enyhén_ eltolt játékok után (Gothic 3, Fallout 3) jönnek ezek a "kis apróságok" (Risen, Borderlands) és simán eltakarítják őket az útból.
-
.Oldman.
tag
Én még mindig nem játszottam, mert nem jött meg a rendelésem..
de gogglen olvastam, hogy a keresős questeken nem a konkrét helyet jelölik, hanem a területet. ha odamentél utána meg csak követni kell az alsó sorban lévő iránytűn a kis pénzeszsákot..
(#88) dunc - Oda a saját class-od képességeit feltúrbózó itemek mehetnek majd. Csak a szögesbuzogányos gorilla (Sledge) leütése után kapsz olyat. Akkor kapsz majd karcsivetőt is

(google rulz, még 1 percet se játszottam...
) -
dunc
nagyúr
-
fiATHaLON
őstag
Ez is egyike azon játékoknak, ahol nem lehet kikapcsolni
az illúzióromboló célkeresztet, vagy csak nem találom? -
HaaS
addikt
-
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Multiba hogy lehet kilőni a mikrofont?
vagy akár push-to-talkra állítani? -
$p@rr0w
őstag
Egyszerűen bugos a quest marker. Hogy ne szenvedjen más itt a negyedik darab lelőhelye. Az előző hozzászólásomban pedig ott a harmadik darabé. Sniper, mesterlövész, barrel, cső, Sniper Rifle Sight, távcső - hogy ha valaki két hónap múlva rákeres ne szívjon keresőszavak... A képeket meg nem törlik mert a regelt profilomba raktam.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Akkor még fejlődnöd kell, halaszd azt a questet későbbre.
(#77) BR4D: Jó ha már messze jársz ez van, de én meg most szarok be:
Itt találtam a harmadik részt, amit itt jelöl a térkép.
Persze most ugyan azt jelöli, de nincs ott semmi... 
(#79) Doki16: nagyon szeretném én is tudni, de valszeg nincs.
-
Doki16
addikt
Nincs valami szekrény vagy valami hely, mint Fallout 3-ba, ahova le tudom pakolni a nem használt cuccokat?
-
törölt tag
screenshotoljak, könnyű azt mondani... ha nem ott vagyok, és át kéne magam vergődnöm 100 ezer mobon, akkor mégis hogy?

mmdorian: elöbb voltam fent, neten játszottam pár gyerekkel, és azt pont megcsináltuk, de még 3-an is nehéz volt, nem hogy egyedül. javaslom neked is, hogy menj fel netre, és úgy csinálj 1-2 küldit, amit nem tudsz singlebe.
-
$p@rr0w
őstag
Fogalmam sincs hol van, de ha megtalálod szólj. Szerintem a bunker azért túlzás, annyira messze nem raknák, az más pályarész.
(#66) BR4D: Légyszíves screenshotolj.
(#71) Mans20: Megmagyarázzák a tippek között: azért mert ezek a kutyák mindent megesznek amit találnak, ezért az ürülék kupacok, és a beleik is tele vannak minden szeméttel, és pl lőszerrel, pénzzel is.
(#72) HaaS: Ha csak a gyaloglás könnyítésére van akkor minden oké, de ha lesz versenyzős, vagy kimondottan időre menő autós küldi akkor hajtépés lesz...
(#73) MmDorian:Válts vissza másik küldire majd megcsinálod ha azzal végeztél.
(#74) Vasinger!: Valszeg túl alacsony szintű vagy, a neve mellett ha ráviszed a célkeresztet nincs egy koponya?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valaki segítene, hogy kell elpusztítani a Bone Head-et. Hiába lövöm a fejét sniperrel, mindig ugyanannyi bone marad rajta. Pls help.
És van a bal alsó sarkomban egy sárga célkereszt a shield felett, és egy 5-ös szám is. Mire való az?
-
MmDorian
őstag
Van egy küldetés, már 2 napja megyek
majdnem ottvagyok, és én farok elfogadom egy kis, fekvő robot misszióját, kell neki egy repair kit, de sehol sincs
nehézsége is rough... valaki járt már arra ?Claptrap Rescue : Safe House a neve a missionnak.
-
HaaS
addikt
(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666
)!(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.
-
Mans20
addikt
Én is a soldierrel vagyok,csak szar hogy nem értek sokat az egészből,de tetszik a játék,pl mielött meghalok akkor még van lehetőség küzdeni az életért,és ha sikerül valakit kiírtani akkor megmenekülök,a kutyákból miért hullik pénz azt nem tudom,meg nem sok pénzt tudtam összeszedni eddig.
-
Departed
őstag
Melyik karakterrel érdemes lenni szerintetek? A csajjal kezdtem el elsőként, de nem érzem túl meggyőzőnek...nomeg a vizuális élmény miatt sem az igazi, merthogy FPS
Szóval melyik karakter szerintetek a legélvezetesebb, legcélravezetőbb, legkevésbé szívásos (tehát élvezni szeretném a játékot, nem meghalogatni
) játékot lehetővé tevő?
Köszi az infót!
-
dunc
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
kocsikáztam előbb egy kicsit én is... nem is kell lőni, hanem lehet carmageddon-t játszani
tegnap már tetszett a játék, de egyre jobban tetszik, mert a régi kedvenceimet fedezem fel benne sorozatban
...viszont újra kellene rakni szerintem a rendszerem a napokban... a mentést "users/xxx/documents/my games/borderlands/savedata/" könyvtárban találtam... 2fájl az egész... elég lehet ezt áthúzni? tette már újra a rendszerét valaki ezalatt a rövid idő alatt és próbálta már? -
$p@rr0w
őstag
Tudom hogy lehet lockolni, kiírja kapásból amikor először használsz járművet, ennek tudatában írtam amit írtam már először is. Azért köszönöm a jó szándékot, tudom hogy segíteni akartál, de ez a része a játéknak akkor is szarul van megcsinálva, más kérdés hogy jó attól még a játék, ez nem ront annyit rajta hogy igazán zavaró legyen, sok más címmel ellentétben pl. Resident Evil 5 ami utoljára kiverte nálam a biztosítékot...
-
$p@rr0w
őstag
Az csak az editor magyarítása.
(#44) HaaS: Jó, lockolod az ellenfelet, de attól még ne mond h nem az egérrel kanyarodsz...
(#45) ollie: Jó akkor hack n' slash RPG, szorosan véve a számítógépes játékok között a papír alapúakhoz viszonyítva egyik sem RPG.
(#48) .Oldman.: Érdemes is.
(#52) Jojo5: Az igen, te nem viccelsz.

-
fpeter07
veterán
Tudja vki hány szint van?
-
törölt tag
én lvl13, most elég nehéz küldetésnél vagyok, mine gate-nek, vagy minek kell megszereznem a kulcsát. lehet befejezem és csinálok valami mást, mert ez nagyon nehéz még.

-
Jojo5
őstag
lvl 24 vagyok, még mindig megfog és nagyon tetszik

-
Eagle16
addikt
Van egy terület ahol rengetek kutya van. Na ott vannak jó kis mellékküldetések. Sok négylábút kell legyilkolni, meg jönnek ilyen repülő izék is, de megéri, mert nagyon jó fegyvereket ad, (látszólag zsákutcába kell besétálni, de igazából a végén ki lehet jönni, barlangrendszer-szerű a terep) itt szereztem valami nagyon jó páncélt is. Most 10-es szint körül vagyok, Bonehead még várat magára, de az öreg lábát már visszaszereztem, adott érte valami jó nagyot sebző shotgun-t.

Ezek az automaták nagyon emlékeztetnek a Fallout 3-ra meg a Bioshock-ra, de ötletes rajtuk a kép

Az ugrálás tényleg fura, olyan mintha a Holdon lennénk...
Az még tetszik, hogy sniper-rel sem lehet nagyon messzire ellőni, mert pontatlan a fegyver, de azért remélem ahogy fejlődök, úgy javul majd a fegyver kezelésének képessége.Néha már félek belépni a játékba, mert tudom hogy ott ragadok minimum 2 óra hosszát

Mondjuk a Fallout-tal is így voltam, nagyon le tud kötni ez a fejlődős rendszer, főleg FPS nézetben. -
Mans20
addikt
És akkor hogy lehetne használni a magyart?
-
engineeeer
tag
Eddig nem szerettem az ilyen mászkálós szintlépős játékokat de ez nagyon bejövős,ez a rajzfilmes grafika is jól el lett találva.Tegnap rögtön felmentem lvl11re pont jókor adták a kocsit már kezdtem megunni a futkározást

-
.Oldman.
tag
Én is rajta vagyok, h beszerezzem..
Nagyon tetszik, amit eddig hallottam róla!
-
törölt tag
áhh imádom ezt a játékot.
egyedül az nem tetszik benne, amikor a semmiből rámugrik valami rühes dög, és majd beszarok.
-
fpeter07
veterán
Azthiszem megnézem egy másik karakterrel is mert ez a lilith nem jött be, most vmi ütősebbel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: volt egy küldi amikor egy tüzes fegyverrel lővő faszit kellett megölni, na ott már éreztem a kihívást, sok tüskés prérikutyába elég sok kellett
-
HaaS
addikt
-
mephi666
nagyúr
nekem is nagyon bejött a játék... a problémám viszont fennáll még mindig, de tuti szoftveres... valami hülye hibaüzenettel kilépett kb 30-40perc után 2szer is a játék... (nem shotoltam le, majd ma... ha nem változik) végülis nem vetett vissza, mert elég sűrűn ment: valaki kérdezte, hogy működik a mentés: hát amikor felvillan a sarokban a játék ikonja, akkor ment épp
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...
ismétlem magam: a játék rohadtul bejött nekem is... a képi világa egyedivé teszi teljesen (tetszik, hogy jól elkülönülnek egymástól a tárgyak meg minden és nem kell guvvasztani a szemem) a zene is fergeteges meg a skillrendszer sem tűnik rossznak... csomó lehetőséget látok benne... 1bosson vagyok eddig túl, de hangulatos volt ez a harc is
egyedüli furcsa dolog az ugrás: akkorát ugrik a karakterem, mint egy szöcske
ma szerintem ráhasalok megint és 1-2órát belegyúrok... jah és az alatta levő motor úgy össze van rakva, ahogy kell... csak úgy fütyül a játék a konfigomon, fullon... jó ez az ue3 
a fallout3 egy kicsit csalódás volt nekem, de ez a játék most kárpótol mindenért... megéri a pénzét, tényleg... ha jól számolom, ez az első 2009-es játék, ami megfogott: wolfenstein, fear2 és társai gyorsan el lettek felejtve...
-
törölt tag
hmm, közbe megoldottam, aki a bone head-nél tart, úgy a legkönyebb, ha bementek bal oldalt, elbújtok, majd sniperrel a fejét lövitek. mindig el kell rejtőzni egy kis időre, de így nem találnak el (legalábbis nem sokszor) és viszonylag rövid idő alatt meg lehet csinálni.
tényleg iszonyú jó ez a játék, bár elég lassan haladok azokhoz képest, akik egy huzamba lenyomnak 10 órát. én kiélvezem a játékot.
ajánlom mindenkinek a borderlands-t, nem hiába dícséri ennyi ember. sok idő után végre egy igazi, forradalmi játék, ami valódi élményt nyújt, nem az a tipikus sablonszar, amik mostanában vannak. 
-
dunc
nagyúr
válasz
üzenetére
Csináld meg a többi küldit nyomd fel magad 10 lv-re 4 gránát neki ,és mesterlövészpuska távólról!!!! Ennyi......
Nem tudom megfigyeltétek-e? Hogy tiszta diablo hangulat,a zene jellege is olyan ,kegyetlen eltalált lett a játék!!!!!! Sokkal jobb mint a "testvér" Fallout 3 !!! Mert itt szépen felkészitt a játék nem úgy mint a F3 ba belevág a sűrűjébe te meg csak nézel mint hal a szatyorba....jah és grafikailag szakitt,és ami a lényeg atomstabil.....king programozás,minden maxon,kivéve a dinamikus árnyék azt kikapcsoltam mert sok finom fps-t húz le.
-
törölt tag
ahh, ez a kurva bone head de idegesítő már.
lvl7 vagyok, esélyem sincs ellene... -
Mans20
addikt
Jóhajnalt
A játékba kilehet kapcsolni azt a számlálós bizbaszt?a videón láttam hogy amikor belelőnek valakibe,akkor számok ugrálnak ki belőle,,ez nekem nem tetszett,a gamet majd ma felrakom amikor megérkezik.
-
$p@rr0w
őstag
Tipp: tárazásnál ne az animációt figyeljétek, hanem hogy mikor vált a számláló, ilyenkor egy melee attackot nyomva időt nyerhettek és lőhettek azonnal tovább.
Nem tudja valaki itt nincs tároló láda a városokban mint más RPG-ben? Musszáj eladni mindent, vagy eldobni?
-
Departed
őstag
No megtaláltam a megoldást az élsimítás hiányára. A régi workaround újra működik ennél a játéknál: a borderlands.exe-t ut3.exe-re átnevezve csodák csodája: eltűnnek a recék.
Na _most_ mondom azt, hogy kifejezetten szép és stílusos a játék!
A játékmenetről meg már amúgyis mindenki fújja hogy állat
-
-
csaabz
őstag
Nehézségi szintet hol lehet állítani??
-
MmDorian
őstag
a mocskos boneheaddel találkoztatok már ? visszanő minden élete

coop valaki, ha megy hamacsin ?
-
$p@rr0w
őstag
Unreal engine 3-as gamekben szinte soha nincs AA gondolom nem véletlen...
(#24) dunc: Igen, megcsináltam az unlockolós questet, most már 1000% hogy vannak a játékban járművek, két félét is vezettem, ráadásul festeni is lehet őket, illetve kiválaszthatod a fegyverzetet. Viszont az irányítás sajnos elég ratyi, bár láttam már rosszabbakat is (Red Faction Guerilla, Godfather, Saints Row 2), de attól még nem mentség hogy egérrel kell kanyarodni, amivel ugye célozni is kéne... Azért még megnézem h van-e valami beállítás erre.
Tényleg frenetikus a játék, és borzasztóan addiktív is, alig bírtam kilépni h visszaírjak spanomnak msn-en két órát várt szegény, pedig mostanában nagyon keveset játszottam.

-
-
MmDorian
őstag
hamacsin coopot valakinek nincs kedve kiprószálni ?

-
vhunor
őstag
Belekerült végül a hardveres PhysX támogatás, vagy nem, és ha igen, mennyit dob rajta? A játék oldalán látom a TWIMTBP logot, de ha jól tudom, elég nagy kavarás volt ezzel a kiadás előtt.
-
$p@rr0w
őstag
Nem sajtos, de ha rájössz oszd meg velünk mindenképp.
Cooperativot nem próbálta valaki?
-
Departed
őstag
Azt tudja valaki, hogy melyik grafikai beállítást kéne kikapcsolni, hogy működjön a driverben bekapcsolt élsimítás? Köszi az infót!

-
$p@rr0w
őstag
Valószínű úgy van, legalábbis remélem. Ha tuti h nem hardveres hiba sztem rakd újra a Wint, sok idegességtől kímélheted meg magad.
(#8) dunc: Jármű lesz, teleport nem tudom.
(#9) MmDorian: Az orvosi gépnél, amit egy quest keretében kapcsoltál be (vizitdíj automata) a jobb felső részen van sell opció.
(#12) dunc: Talán az első játék amiben egy jobb állapotú pisztoly hatásosabb a puskáknál.
-
Eagle16
addikt
Nekem tetszik a játék.
Most 5-ös szintű vagyok, a mesterlövész emberkével megyek. Hangulatos a grafika, nagyon jók a fegyverhangok, és érdekes a történet is. Először úgy tűnhet hogy van muníció dögivel, de némely ellenfélbe nagyon sok lőszert kell, mire meghal, szóval hamar kifogyhat az ember.
Ez ugyanígy van a pénzzel is, hamar el lehet költeni. Most valami rozsdás mesterlövész fegyverem van, meg egy erősebb fajta shotgun-om, ez a kettő így elég hatékony. -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Nos ez a játék igencsak rendben van!!! Tiszta diablo hangulat syber fps képébe,nagyon többrétegű,és összetett a fejlödési rendszer,nem mostanába volt ennyire eredeti egy játék.
Kérdésem van lesz-e benne teleport,és jármű? -
mephi666
nagyúr
off: nem lehet, hogy a mentésrendszer kb. olyan, mint a dia2-nél? (kb. minden quest/item/kill után mentődik a karakter állása) ez jó lenne, mert valami gebasz van a win7-emmel és elég sűrűn crashel a napokban (szerintem valamelyik driver sz@rakodik) pl. resevil5 közben elég kellemetlen volt, amikor 20-30perc játék után kihalt és kezdhettem volna újra
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)on: jó hogy van ilyen topik, szerintem beszerzem a játékot, ahogy lehet és aktív leszek itt... tetszik az alapötlet+környezet
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
(nagyot csalódtam benne)#5: 576 oldalán kinnvan 23-i megjelenéssel, de ár nélkül
szerintem valamit benézhettek erősen... -
Meg sem jelent még a játék.
-
$p@rr0w
őstag
Eddig bejövős a dolog, a hangulat és a grafika ott van. A mentésrendszer remélem nem csak akkor ment mikor kilépek, nem lenne jó egy crash miatt újravenni 2-3 óra játékot, nem tudom ez hogy van megoldva eddig nem derült ki... Az NPC-ket hiányolom még, bár lehet az eleje direkt ilyen hogy ne keveredjen el a játékos, de az egyszem doki a városban akinek az enpécéskedése abból áll h álldogál elég érdekes. Mindenesetre nálam már a kis guruló robot elviszi a játékot.
Az intro meg nem is tudom évek óta nem láttam ilyen fasza felvezetést... A Fallout 3 introja se volt rossz, de számomra ez lazán a térdére fekteti, hanyag mozdulattal egy kis üvegcséből a kezére olajat önt és... ...na de ezt hagyjuk inkább... -
$p@rr0w
őstag
Akárhogy kerestem nincs ilyen topic ami meg is lepett, szerintem azért nem egy felejtős game, pláne hogy cooperativ része is van. A cel-shaded grafika sokakat elijeszthet, én kimondottan szeretem pedig nem vagyok képregény fan (a XIII végigjátszása óta hiányoltam is az ilyen játékot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha kérdezik, csak bambán fogok lesni.
! Otthon ránézek, több infót nem találtam én sem, semmi konkrét. HUD kikapcs, ennyi.

Persze most ugyan azt jelöli, de nincs ott semmi... 
) játékot lehetővé tevő?