Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Hetvenmillió telefonnál is többet adott el a Honor tavaly
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Sztem a rakétavető a leghasználhatatlanabb fegyver a játékban, bár egy Rhino, vagy Mongol nem rossz távolról megszórni egy nagyobb tömeget és esetleg felgyújtani mindent ami mozog
Amúgy csak látványosságnak jók. Sztem... 
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Én szeretem a hamachit, ha beállítod ami két kattintás, akkor megy szépen. Ellenben a gameranger, garena, meg a többi ilyen cuccal, ami televágja az arcodat reklámokkal. Én ezért preferrálom, sokkal tisztább egyszerűbb megoldás, ezek a csodaszoftverek meg ki tudja mihez férnek hozzá... De ez csak magánvélemény.

-
capulet75
addikt
A skype nekem is megfelel, mi is azzal játszunk általában.
TS: nekem vmi power smg, shoti és egy rendesebb golyószóró megfelel. Pajzsoknál sem árt a powa, lévén assault.
-
intercooler
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Nagyszerű. Már csak a fegyver-leosztást kéne megdumálni.
Nem tudom Brick-nek a rakétavető/gránát combó mennyire lesz elég az ököl mellé csapatban. Sőt, azt se tudom, az ököl mennyire lesz elég...
Stipistopi Panacea pajzsok.
(Health Regen) -
capulet75
addikt
Nekem igen. De végszügség esetén bármelyikkel leszek, a buli a lényeg.
-
capulet75
addikt
Nah, már van steamem de sosem használtam, igy ebben majd kell segítenetek.
-
capulet75
addikt
Nincs steamem.
Hogy kommunikálunk? -
LLKobe
veterán
Látom mindenkit feltüzelt a második rész híráradata
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
Szal mehet a buli, én a soldiert vinném ha lehet. Ki hogy ér rá?
intercooler: igen.
-
capulet75
addikt
Ezek mekkora zseniálisak. Beviszem a csekket, mert nem hajlandó a központos 2 percre visszakapcsolni a netet, amíg átküldöm a bizonylat fotóját hogy már rég befizettem a számlát, mert így nem igazán megy a 0,0001% nettel. Bent nagylelkűen közlik hogy eltekintenek a visszakapcsolási díjtól. Mondtam is hogy micsoda krőzóá a UPC hogy nem kell fizetnem ha már ők hibáztak.
-
capulet75
addikt
Gyökérfaszkalap upc rámkorlátozott,reggel rájukgyújtom az irodát. Szal én bennevagyok a gémben,csak kell még pár óra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Én vállalom a Katonát és esetleg a Brute-ot.
Katonával nekem elég a Shoti* egymagában, a brute meg mehet a gépkarabéllyal.
*
Scattergun - Közelharc. Nagy sebzés, kis pontosság
Hunter's - Közép és hosszú táv. Közepes sebzés, nagy pontosság
Carnage - Nehézvegyver. Rakétákat lő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval nálam ez lefedi a palettát. Emellé egy lvl10+-os ammo regen és sose kell lőszert vennem. No meg lvl5-ös gyógyító lövés, hogy sose haljatok szörnyű halált.

-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen ha már 4en toljuk az mind legyen más karakter, így mindent ki lehet használni

Azt majd megdumáljuk.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Jaja. Le kéne osztani a karaktereket, hogy ne legyen ütközés loot-oláskor.
steam-en felvettelek
sz: Valamint jó lenne megdumálni, hogy mikor "tudjuk" nyomni, hogy ha újat kezdünk, ne szakadjunk szét.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor elvileg vagyunk 4en. Mehetne 1 új is amit 1ütt tolunk

vegyetek fel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
És én is.
-
capulet75
addikt
Szal ha valakinek van kedve multizni, lvl 48 soldier vagyok most. Vagy mehet nullárol is.
-
kapcsolat88
tag
válasz
capulet75
üzenetére
Illetve a "színkódok" megkönnyítik craw legyilkolását

zöld szörnyek ( nem hulk) - tüzes elementál
lila szörnyek - savas
kicsi halvány lila ugráló szörnyek - elektromos
craw - nagy pusztításra képes fegyverek, ez lehet robbanó, vagy valami anarchy én shotgunt használok, illetve gyors smg-t. A szirénnel elég könnyű legyilkolni,a többivel szívatósabb. -
LLKobe
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Igazából csak kimaxolt karakterrel van esély (PT2 végeztével), és akkor sem könnyű. De legalább frankó cuccokat dob

Csak akkor sebződik ha a lila pontokat lövöd rajta, szem, négy csáp, és a háta.
Iletve hazudtam. Nyilván ha mindent megcsinálsz, már a PT2 "elején" elérheted a 6x-es szintet.
Onnan vissza tudsz menni PT1-be és leölni, és akkor amit ad a PT2 további részére használható. -
capulet75
addikt
Ránéztem arra a Crawmerax-ra.
Lvl63 pt1. Mégis mikor fogom én azt lenyomni, ha most lvl44 a soldierem és már csak néhány dlc mission van hátra...Belezúztam egy sorozatot a fejébe, bár csak a fizetésemben látnék annyi nullát.
-
capulet75
addikt
-
LLKobe
veterán
-
capulet75
addikt
Meglepődtem mekkora táp a soldier. Feltekeri az ember az impactot, az assaultot és a metal stormot maxra,erre rádob egy rifleman class modot meg egy jó fegyvert, és kész a daráló.
-
Kassadin
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Én is olyan szinten voltam, amikor megöltem pt1-ben. Nem nagy durranás, lövöd a fejét egyfolytában, és ezáltal nem is lő téged.
Crawot amúgy nem nehéz megtalálni. Deep Fathoms területén van, nem messze attól, ahol betudsz menni Knoxx-hoz. Ha jól rémlik, csak akkor kapod meg azt a küldit, hogy öld meg, ha minden más már kész.
-
capulet75
addikt
Az a Crawmerax hol van? Én még nem találkoztam vele.
-
capulet75
addikt
Lvl 43 soldierrel kb 20 másodperc alatt bedaráltam a Knoxxot.

Semmi csalás, ráadásul egy "régi" lvl23-as combat riflet használok, ami nem elemental.
Az egész bandája volt kb 1 perc.Multiban én is benne lennék, lvl1-től, vagy van pár karakterem, össze-vissza szinteken.
-
Kassadin
addikt
De baromi unalmas a pt2 egyedül, tudom minden küldetés végét.

51-es soldier keresi hű barátját/barátait, hasonló szinten legyenek, jól felszereltek, tudjanak vezetni, kommunikálni, és pontosan célozni. -
TESCO-Zsömle
titán
Ha nem gáz a hétvégi menet, akkor benne lennék. Úgy is van még 2 karakter, amikkel nem voltam, de akkor úgy kéne mindenkinek választani, hogy ne legyen gázos a Loot-nál.
Bár nekem Shoti a kedvencem, amihez Soldier kell, de egy Berserker-t szívesen kipróbálnék. Annak a képessége nagyon "beteg".

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem járkálunk ilyenekkel, ezt csak behackeltük a játékba, és csak crawmerax-hoz használjuk. Miután jópár alkalommal kinyírtuk teljesen "legális" módszerekkel, úgy gondoltuk mivel simán ki tudjuk nyírni inkább nem fordítunk rá minden alkalommal 30 percet
Belőttük ezt a pajzsot, és így nyilván sokkal hamarabb kinyiffan, hogy nem kell figyelni az életre... Szóval ezt kizárólag lootvadászatra használjuk
Egyik kollégám is most fog beszállni (még sose játszott vele) uh kezdenünk kell a nulláról egy karaktert. Ha gondolod meginvitállak, és meg is lennénk négyen.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bár, ha ti ilyen milliárdos pajzsokkal meg ilyenekkel jártok, akkor labdába se rúgok...
-
LLKobe
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
Én csak haverokkal tolom, ott szépen elosztjuk a loot-ot.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nosferatue
üzenetére
Béka. Mondjuk sokat nem tudnak behúzni, mert a hátizsák véges.
-
nosferatue
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot Mordecai-al, aki jelenleg lvl 21-es, a legelső területet mostanság fejeztem be. Érdekelne a co-op játékmód is, viszont ahogy olvasgattam a fórumokat a loot rendszer alapvetően free for all módban működik. Van lehetőség ennek megváltoztatására vagy le kell nyelni majd a békát ha esetleg a kedves és megértő csapattársak minden loot-ot behúznak az ember orra elől?
DeFranco: igen ez már bennem is felmerült mégis érdekes lehet amikor 3 játékos pályázik ugyanarra a fegyverre.
-
kapcsolat88
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Igen csak kicsivel később...

-
intercooler
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Hát nem!
Elolvastad az utána lévő 2 hszt? -
kapcsolat88
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ha a fegyverre gondolsz az egy Firehawk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Mi a probléma? Én nem látok semmi meglepőt.
re:#4036: ja, tényleg, fel sem tűnt. Nekem néha lilith-tel csinál ilyet, de csak akkor ha használom a phasewalkot. Passzolok.
-
intercooler
őstag
Szerintetek ez mi? Még nem találkoztam ilyennel

-
Kassadin
addikt
Srácok, nektek esett már claptrap oil can a robot revoban?
-
capulet75
addikt
Legyaktam a Knoxxot, utána viszon van egy ajtó ahol ilyen szinkombinációs zár van.Azt hogy kell kinyitni, vagy hol van a kód?
-
LLKobe
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
-
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt ott egy kis bug is ugye?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó is az, amikor pár perc helyett végtelen mennyiségű idő áll a rendelkezésedre kutakodni. -
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Értem, köszönöm. Tehát akár ki is hagyhatóak a dlc-k a fősztori után és lehet menni a kövi pt-be? Vagy érdemes ledarálni még egyszer az egészet?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kassadin
üzenetére
Ahogy én láttam, igazából nincs jelentősége.
lvl40 fölött ugyanis annyira jelentéktelen az ellenfelekért kapott XP a szintlépéshez szükséges mennyiséghez képest, hogy a fejlődés jóformán csak a küldetésekért és Achi-kért járó XP-ből van. És ez még akkor is áll, ha az ellen 2 szinttel feletted van...
-
Kassadin
addikt
PT2-ben a dlc-ben levő ellenfelek veled egyszintűek, vagy végigmész rajtuk, mint forró kés a vajon, akárcsak pt1-ben? MM kivételével legalább öt szinttel nagyobb voltam minden ellenfélnél, robot revoban meg már tízzel....
-
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, közben megnéztem wikia-n is, ezen kívül elvileg még egy 1 küldetés van, amit egy kis midget ad, és neked kell megkeresni. És így lesz meg a Teljesíts minden küldetést a knoxx dlc-ben achi.
Más: Robot revot végignyomtam, kicsit achiztam, még a moxxie nincsen készen, pontosabban még 2 aréna hiányzik. 47-es szint egy kis csíkra van, próbáljam meg az arénázást, vagy inkább kezdjek neki a pt2-nek?
-
Kassadin
addikt
Van ám egy olyan achi, hogy teljesíts minden küldetést Knoxx dlc-ben, küldiket ugye Marcus/T-Bone Bounty Board/Athena/Scooter/Moxxie ad, ezeken kívül tudtok még valamit mondani? Voltam már arénában Sunken Sea területén, az már kész.
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
-
LLKobe
veterán
Mikor már azt hittem hogy nem tud újat mutatni a Border, akkor megtaláltam ezt a küldetést

-
BandiHUN
veterán
Remélem,amint lehet,előrendelitek a Border 2-t...

Konzolokszervize-t kérdeztem,ott elég olcsók a gémek,azt mondták,lesz előrendelés...Én masszív revolverpárti vagyok+egy pattogós smg.... a többit nem nagyon használom,na jó,persze eridian rifle by én,az még kellemes

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem egy shotim volt jó, az 10 szinten keresztül vitt mindent, de azóta SMG és csipa (Siren). Szeretem nézni, ahogy élve elég a nép az x4 fire elementalos, 3,5-ös zoomos tűpontos smg-től
Elég egy rövid sorozat, vagy kettő, és mire egy méterre ér, hamvába hol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Magic Mouse 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy csak látványosságnak jók. Sztem...

(Health Regen)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy kommunikálunk?

Lvl63 pt1. Mégis mikor fogom én azt lenyomni, ha most lvl44 a soldierem és már csak néhány dlc mission van hátra...

Elolvastad az utána lévő 2 hszt?