Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Én tegnap kínlódtam végig az egyik 5 köröst. Attól függően hogy hányadik körben halsz meg ahhoz képest dob vissza csak pár körrel. Én az ötödik kör negyedik hullámában haltam meg és nem a legelejére hanem a negyedik kör első hullámába kerültem vissza. Ezt még kétszer eljátszottam. Baromi idegesítő volt, de végül átkínlódtam magam. Viszont a végén rájöttem, hogy mi a jó taktika és már nem volt túl nehéz megcsinálni. A zombis szerintem az első 1 óra után baromi unalmas, egyhangú lesz el is akadtam benne félúton, a Mad Moxxi-ban van legalább valami kihívás.
dj67: Most már megvan, kár hogy 2x meghaltam közben mert elbénáztam a szikla alá bemászást, cirka 7 millába fájt a kétszeri mutatvány ráadásul elég gagyi fegyvereket adott

Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- hcl: Könnyű légierő
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest