Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most telepítettem fel újra a játékot és az első két dlc-t simán fel tudtam rakni, de a harmadikat nem. Az első kettőnél simán volt egy setup file, amit elindítottam és feltelepült. A harmadikkal azonban nem boldogultam, nem tudom hogy a játék melyik mappájába kell bemásolnom. Kérem segítsen valaki!
-
kapcsolat88
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Asszem először a robothoz kell menni,majd az szövegel és villogni fog azután valami kapcsoló zölden és azt kell megnyomni...vagy már rá is jöttél

-
Sziasztok.. láma kérdés jön:
Most kezdtem a játékot, lelődöztem ezt a pár rosszarcút az elején, a kis robot megállt egy házzal szemben, amibe bemenni nem lehet sehol, (a többibe sem) egy tetőre felugrálva egy szikla fölött integet egy másik kis robot, hogy menjek oda, ugranék, erre egy fal van a levegőben.
Úgy 3/4 órát mászkáltam a továbbjutás reményében, de meguntam. Ahová tudtam, felugráltam, új részre eljutni nem tudok, passz. -
Mrgyergyo
tag
Sziasztok.
Én csak társakat keresnék coophoz. Egy lvl 44-es support soldier vagyok playthourgh 2-be csak ugye egyedül unalmas meg nem olyan jó a loot se

-
kormi0312
senior tag
2x ment el.
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
nálatok van / volt olyan probléma hogy nincs néha hangja a karaktereknek? pl a kezdő animációban amikor Marcus sofőr beszél utána nincs hangja utana megint van ... felirat az megy rendesen a video alatt. szal amikor van felirat akkor nincs hang néha. ez a helyzet a DLC-kel is, kiirja hogy DLC4-vmi név .... de itt már felirat sincs.
Title Update nem oldja meg a problémát, a legujabb 5-ös van fent. illetve a Cache mappában.
egyébként hogy tudom ellenőrizni, hogy a játék elfogadta-e a Title Update-et?
köszi a válaszokat mindenkinek előre is! -
kovsol
titán
válasz
Motaba78
üzenetére
multi az egyenlő a cooperatív móddal, épp most toltam egy sráccal szegény knoxx kiegben halódott 49es szinten, én meg mentem segítettem neki, és toltuk együtt a küldiket, bár nekem már készen voltak, de így is jön azért xp
viszont most először toltam úgy hogy két egyforma class volt, azt hittem így nem is lehet
-
kenesei1982
aktív tag
-
Motaba78
addikt
válasz
kenesei1982
üzenetére
van egyéb hátránya hogy a lemeznek bent kell lennie a meghajtóban ?
még nem játszottam ezzel a játékkal, remélem jó lesz.
megtetszett ez a képregényes grafika, maga a játék elég pörgős ? multi hogy működik benne ?
-
Motaba78
addikt
megérkezett tegnap postával a borderlands - goty kiadása, benne egy duke nukem kuponnal.

15,95+0,99 font volt szállítással együtt a GOTY kiadás.
Szállítási idő kb. 9-10 nap volt a rendeléstől számítva.
innen rendelve.ha valakit érdekel tudok feldobni délután képeket róla.
-
HS 2142
őstag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Szerintem nem bug, nekem is ugyanez volt.
-
kenesei1982
aktív tag
hi,
playtrough 2-ben ha bekapcsolom a fast travel network-öt, akkor minden állomás ott lesz? Mert nekem ott van minden. Ez bug, vagy ez ilyen? -
kenesei1982
aktív tag
hi,
megvettem a border GOTY-t. feltelepítettem megy is. A kérdésem annyi csupán, hogy a dvd-nek mindíg bent kell lenni a meghajtóban, ha játszok?
-
kenesei1982
aktív tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
köszi, közben utánanáztem én is
-
kapcsolat88
tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Nyitva marad

-
kenesei1982
aktív tag
a claptrap-es kigészítőben a legvégén ha kinyírod a ninja assasin-t és megkapod küldetést,amivel lemehetsz abba a pincébe, ahol az a rakás láda van jutalmul.
(Helping is its own reward... Wait No it isn't!) - ez a küldi
Én nem adtam le a küldetést és ha ki-be lépek a játékból, akkor ott a sok láda újra és újra....
ha valaki leadta a küldit akkor tudassa velem legyen szíves, hogy lezárult-e az a pince utána? -
Warpig
aktív tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Haverommal toljuk és ő belépett, nem nyomta fel 69-re, de az ellenfelei 62-63-sok lettek.
-
Warpig
aktív tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
61-es vagyok. Tehát ezzel nincs gond.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok.
Olyan gondom van, hogy felraktam az új patch-et és az új területeten csak 42. szintűek az ellenek! Volt vkinek hasonló gondja? Mi lehet a megoldás?
-
Sp3eDy
csendes tag
Míg haveromnak nem lesz jó addig kivel tudnám tolni netten
?
-
kapcsolat88
tag
na feltettem az új foltot...nekem nem volt semmi bajom vele...
-
BandiHUN
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
én inkább azt szeretném,ha lenne opció,maivel le lehetne a playtrough-okat resetelni úgy mint normál,úgy mint dlc módban....és az az érdekesség,hogy még talán a willowtree is megoldhatná...ha nem csak állapotot lehetne váltani a küldikre,hanem ki lehetne az adott sorokat törölni és kész,mivel a not started beállitás nem ugyanaz,minthogy nem vetted fel a küldit...mert eredetileg amikbe nem futottál még bele,a willow ki sem irja azokat a küldiket.
Egyébként tényleg jó az alap,bár nekem herótom van attól,hogy neten csupa sledge,bonehead és jaynistown van csak...
lehet valami hexeditorral vagy akármivel rágyúrok erre a küldiresetre,mert gáz,hogy a 4 féle kari van fullon,de ezért nem akarok újat inditani megint,stb...felszereléspakolgatás,stb.. -
tome.jr
addikt
Az volna az igazi ha olyan patch jönne ami megnyitná a playthrough 3-at
Nekem az alapjáték jobban bejön bármelyik DLC-nél 
-
Sp3eDy
csendes tag
Na valakinek valami ötlete van az előbbiekben megírt hibára?
Fontos lenne. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
pont azért lenne jó mod nélkül,hogy egy kicsit még feldobhatná a játékot...legalább a bugos pajzsot és fegyókat kivehették volna.igy a teamplay sem olyan jó,nem kell félteni senkit,mert senki nem sérül,a fegyó meg igy nem is nagyon számit,mert olymindegy,mennyi ideig pumpálod a skulót,ha úgysem lesz bajod.Régen még lehetett "normális" questes szobákat találni,én is ledobtam a spéci pajzsot,volt hangulat...de mostmár mindenki spécipajzzsal+1lövéses gigapuskával mászkál,és a lootnak sincs semmi értelme.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
hát nekem is ez volt...melóztam,még tegnap jutottam addig,hogy játsszak,erre a képembe ordit a sok nvidia baromság az elején,minden alapon,hang maxra,kontroll alapon....visszaállitok mindent,gó fel egy multira,erre ahogy belépek,felnyomott maxra....nem tudom,hogy a fenébe van ez,reménykedtem némi szintezésben megint,erre paff...és szerintem még rosszabbul is fut a patch óta,és az egérmozgás mintha "csúszna",eddig semmi gond nem volt....
A szerverbrowser még mindig nem jelzi,kinek van robotos dlc,ugyanolyan vacak,hogy az egyszer pár mp után could not connect után a kövire 2mp alatt csatlakozik ugyanoda,ugyanúgy ilyen hiba után lvl1-es karaktert akar ráerőltetni az emberre,stb....szerintem ezen már nem javitanak semmit...
a 4.dlc már nem kapott új fegyókat,sőt pearlok sincsenek,csak a knoxx-ban,nem tudom skáláz-e felfelé 69-ig,nekem nem sikerült a futó teszt alatt találni ilyesmit,a patch sem hozott semmi új cuccot....nem erőltették meg magukat.
Igyis,ha ennyi volt a game,lehetett volna már akkor lvl100 is a max,nem olymindegy?
a cuccgeneráló is szerintem egyszerűen skálázhatna felfelé addig...
ja meg ersze a moddos cuccokat MEGINT nem szedték ki...
-
Sp3eDy
csendes tag
Sziasztok. Nekem lenne egy olyan kérdésem haverom feltette a Borderlandot és ilyen hiba üzenetet kap:
ppName: borderlands.exe AppVer: 1.2.0.0 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2991 Offset: 00012a5b
Ilyenkor mi a teendő? Neki is frissíteni kéne a videó kártyáját? Köszi előre is Bye -
kapcsolat88
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Azért én még reménykedem a többi dologban amit ígértek...hátha kicsit izgibb lesz

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Na akkor ügyesek voltak nagyon.....
-
Fortissimus
őstag
na kijott a patch....
bar nem sok ertelme volt
minden beallitast alapra tett+amikor beleptem a jatekba egybol felnyomott 69-re
ezert kar volt varnom ennyit -
A Steam hírei között semmi nincs az update-ről.
-
kapcsolat88
tag
Az új patch jött?
-
HS 2142
őstag
Elméletileg megjelent PC-re a patch, legalábbis nekem a steam töltött valamit.
-
P00By
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
De jó...

-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hát, pl. XBox-ra nem olyan egyszerű patch-t kiadni, annak az engedélyeztetése az MS részéről eltarthat heteket.
-
Fortissimus
őstag
uj infok a patch-rol: [link]
hat elmehtnek a fenebe

azt irjak mar csak egy zold lampa hianyzik es mar majdnem kesz, nem is kell tobbet varnunk, mint par het
legalabb van idom fallout-ra es F1-re

-
P00By
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
Oh
Köszi! -
P00By
nagyúr
Mikor jön az új patch? A goty verzióban már benne lesz?

-
fradi81
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ha mindent leveszek se lesz stabil 60fps, mondjuk a testvéred gépe is csak 2,4Ghz-es, ha valaki benézne ide akinek van legalább egy 3Ghz-es jó lenne

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem ha a dinamikus árnyékokat kikapcsolod ami ebben a játékban annyira nem hiányzik akkor biztosan. Bár most jut eszembe nvidia logós a játék így lehet még azt sem kell. Testvérem gépeben E6600+9600GT van és, hogy hány fps volt azt nem tudom de élvezhetően játszottam vele.
-
fradi81
veterán
Hello
9600Gt-vel el lehet érni a stabil 50-60FPS-t 1680x1050 felbontásnál megfelelő processzorral? Nekem most egy athlon64 x2 4400+ van és asszem elég procilimites lettem, 8600GT után. -
CsiguszMaxim
senior tag
Ühüm. De már megoldódott. Amikor először megvettem és elkezdtem vele játszani egy 24-es karakter alatt egyet sem adott be. Most megint elővettem de úgy, hogy közben nem lett újratelepítve és elkezdtem a csajjal. Most már adja őket rendesen. Ennek örömére bele is mélyedtem a gyűjtögetésbe.
Azt viszont már bánom, hogy anno csak egy DLC-t vettem meg remélem lesz még akció. -
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Steam-es?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha már az acsiknál tartunk.. Nem tudja valaki, hogy nekem miért nem teljesül egy sem? 16 óra játék utána még mindig 0.

-
naksys
senior tag
A Robot dlc-ben az utolsó küldiben: "Wired device activated" hova kell menni Arid Badlands-ben? A térkép nem jelöl semmit..
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
és még Steve meg Duke is belefért. -
válasz
Fortissimus
üzenetére
Tegnap nekem már kiírta a Steam, hogy elérhető a GOTY.
(#3137) Lorenzo9: köszi! Majd leárazáskor megveszem, biztos olcsó lesz most Hálaadáskor vagy Karácsonykor.

-
BandiHUN
veterán
a zombis dlc is jó...de a hátránya,hogy nem többször végigvivős igazán,és ezt jórészt a belső fast travel-ek hiányának köszönheti,mert rengeteg a zombi és kanyargós utak,rém sokat kell kutyagolni ha másnap akarod folytatni.
De akinek van ideje egyben végigvinni(amit érdemes az első végigvergődés után),úgy jó tud lenni,főlegha az ember pl.már az elején tervezetten megy neki az agyas küldinek...
(a dolog lényege,hogy elejétől fejlövésekkel érdemes operálni,mert az agyakért később is vissza lehet ballagni,megmaradnak,amig nem lép ki az ember...a felvételi helyen lenyomható igy a 10-25-50,mert van annyi zombi a környéken,a 100-ért visszamegy az ember az elhagyottakért,a 250-est meg röhögve ki lehet utána hozni a végéig...a dolog titka,hogy az elején,már akkor,amikor a dokit keresve megy oda az ember,felveszi a tökfej főellen küldijét is,és akkor csak 1x kell a 100 aggyal visszamenni,meg utána a 250-et leadni,de az már bármikor megoldható...)
Szóval mindenképp jó egyszer egyhuzamban nekiállni.
Az új DLC is jó,vannak benne remek ötletek,de egyszerűen nevetséges a küldetésszám,amit sajna gyűjtögetéssel próbáltak megtoldani.
Remekek a pályadesign-ok is,látszik,hogy aki csinálta,annak még volt rá ideje bőven,szépen megtervezett az egész,sok zeg-zug van,ahol mindig találni valamilyen ládát,pénzt,stb-t,ez az eddigiekből hiányzott,rengeteg helyre be lehet menni,stb.
A végét meg sajnálom,mert jó volt látni a kezdőhelyszint,bár én a készitők helyében az egész pályát felhasználtam volna clap-esitve,jól esett volna a kezdetekről új ellenfelekkel nosztalgiázni,a főellenfél meg kritikán aluli igy...
Kár,hogy nincs editor,mert igazi jó alap lenne küldigyártáshoz,a robotok is jók lettek szerintem,de a Hyperion szerepét nem igazán érteni,a katonák lehettek volna egyedibbek,nem a crimsonok minimális változtatású klónjai..
És érdekes szinfolt,hogy beszélnek a karakterek rendesen,bár hiányzik még pár arc,a főküldit adó csóka igazi semmitmondó alak,Tannis megkattant,Marcus van,de csak pár küldivel,és elvileg őt a végén ki is csinálják...mégis ottvan a városban
Viszont teljesült a lootolók álma:a földalatti titkos kamra teli ládával minden betöltéskor meglátogatható,nem kell semmi trükk
Viszont sajna amit reméltem volna,a vonatos claptrap-csapat sajna egyszer jön csak,pedig ők is befuthatnának időnként,feldobva az alaphelyszint,ahol az ember az ágyús küldit letudva a zombis mintájára kiirtja a kevés ellenséget is...
Hiányzik,hogy mint New Heaven-ben,legyen pár külvárosi terület ellenséggel,nagyon kihalt igy a station.
Nem tudom,mi nehézség lett volna még csinálni egy tucatnyi bounty-t az alap mintájára,szedj össze jegyzeteket,fegyódarabot és a többi,ami nem igényl sok programozást,igy a legtöbb helyre nincs miért visszamenni többet,felfedeznivalót nem adnak,hiába szép,unalmában kötve hiszem,hogy az ember ezt a dlc-t inditaná el,ez ugye a zombisra is igaz. -
Fortissimus
őstag
-
Megvan!
Jobb gomb a Borderlands-on a Steam-ben, view CD keys, és ott lesz egy Duke Nukem Forever Demo cd kulcs!
Ezt lehet regisztrálni a DNF hivatalos oldalán, és majd előbb lehet hozzá férni a demóhoz, mint a többség!
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
15 mega, nem nagy.
-
Zolás
addikt
Gonosz on:
A rettegett steam adatokat lop rólad és a májkrémszoftnak adja őket tovább. Az összes letöltött empéhármadat felmérték és irtak a mahaszolós banidtáknak is. Reszkess
Gonosz off:
Még nem inditottam el a steamet és majd csak holnap fogom. Remélem a lvl-update jött.
-
Steam-en lejött egy update, de sehol nincs info róla, hogy mit csinált.
-
Fortissimus
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
roger that
ui: en most nem dolgozom, igy nincs idom

-
kapcsolat88
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
én mindig started-ra állítom és azt a loot larceny-t fejezzed be!!
ui.:nincs mit,dolgozom,így van időm

-
Fortissimus
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
koszi, hogy kikiserletezted, nekem nem volt ra idom

szoval a willow-ban Super-Marcus Sweep-nel not stated es akkor mukodik rendesen
-
kapcsolat88
tag
Ahogy észrevettem csak a loot larceny zavar be.Mikor azt megcsináltam,a többi ment rendesen.(bár csak a marcusossal próbáltam)
-
kapcsolat88
tag
Nah...ez így még érdekesebb...Egy másik küldivel mentem oda,amit Marcus ad.Rendhagyó módon így is kipálta a Loot larceny részben a legfelsőt (nem az aktív márcus-os küldiben) és elindult a visszaszámlálás.Így már értem ezt:tegnap belecsöppentem egy rablós küldibe és ott is csodálkoztak,hogy elindult a visszaszámlálás.Azt hittem valamit elszúrtak...lehet nem.Most csak ennyire volt időm,majd később még írok,ha tudok valami újat

-
kapcsolat88
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Kipróbáltam....Started-ra állítottam és abban a pillanatban,mikor beléptem Knoxxhoz elkezdett visszaszámolni. Érdekes,ilyet még sohasem csinált.
-
kapcsolat88
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
A not started asszem olyan mintha fel sem vetted volna...lehet az kavart be.Próbáld started-ra állítani.
-
Fortissimus
őstag
probaltam volna ma kifosztani az armory-t, willowtree-ben a loot larceny kuldetest atallitottam not started-re, de mar mikor knoxx-al voltam elkezdett visszaszamolni, eselyem se volt megkozeliteni a ladakat.
valamit rosszul csinaltam, hogy ilyen hamar beindult a visszaszamlalas? -
HS 2142
őstag
Jelenleg nincs infóm róla, hogy Magyarországon forgalomba kerül-e a Goty változat, viszont nemsokára kapható külföldön (15.). Szerintem annyira nem éri meg a felárat (igaz én a steames akcióhoz mérem az árat, lehet sóher vagyok)

Néhány helyen egész olcsón adják majd. -
kapcsolat88
tag
Valaki tudja,hogyan kell a Cobalt Tsunami-ról leszedni azt,hogy a töltények hullámban menjenek? Tetszik a fegyver,de mire egy golyó odaér a célponthoz,az hazamegy megvacsorázni,visszajön és szétlövi a se...met
Ha egyáltalán lehetséges... -
juliabrilke
veterán
Nos.
A friss kiegészítőt végigjátszottam. A végén vicces volt a főellenség. Párszor azért alám tudott pörkölni.

Egyébként annyira azért nem volt izgalmas, mint ahogy vártam.

-
Zolás
addikt
Köszönöm a válaszokat.

Sajna igy értelmét vesztette a PT2. 51 a max ami megtámad én meg 54es vagyok. Kissé unalmas igy. Olyan mintha extra fegyókkal nyomulnák. -
Zolás
addikt
Nemsokára végzek az alapjátékkal de meglepődtem közben. Lvl 52es vagyok és semmivel nem nyomtam csak az alapjátékkal!!! Nem hallottam hogy a leutóbbi peccs kiadta volna szintlépés lehetőségét.
Megvan a Knoxx dlc de még nem játszottam rajta ezzel a karakterrel ami most van. És eddig ugy tudtam hogy csak a Knoxx dlc-ben emelkedik a szint. Mostmár az alapban is? -
válasz
Fortissimus
üzenetére
Emlékeim szerint valamikor október vége felére ígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3x Lilith, 2x Roland. A másik kettőbe belekóstóltam, de annyira nem jöttek be. Talán egyszer Brick-kel is végigtolom.

Ez most kicsit lehangolt,a többi csak nem lep meg...

Ideje lenne már...
Azt viszont már bánom, hogy anno csak egy DLC-t vettem meg remélem lesz még akció.